- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
canım sen ne zaman başlıyosun önümüzdeki ay transferim var inşallah :)Canim sen neyaptin basladinizmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sen ne zaman başlıyosun önümüzdeki ay transferim var inşallah :)Canim sen neyaptin basladinizmi
Inşallah seninledir canım Rabbim yüzünü güldürsün inşallah Allahım bizlere isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda inşallahInsallah canim yazarim insallah guzel haberler alirim
Haklısın canım sen genetik test yaptirmismiydin canimCanim yine Mehmet hocada baska bi dr guvenemm ameliyatlarimda yaptigi icin
Ben ilkini samsun omü de yapmıştım canım ordan hiç memnun kalmadım mehmet hocaya gittiğimde ankaraya yeni yaptirmistik ilk tüp bebeği bi kaç ay bekleyelim yumurtalıkların kendine gelsin dedi bizde öyle ara verelim dedik biraz. Ama bende mehmet hocaya gidicem canım biraz daha kendimi toplamam lazım çok yoruldum psikolojik olarak üst üste 2 aşılama negatif sonuc 1 tüp bebek negatif sonuc çıkınca mafoldumSen hamgi merkez dusunuyorsun
Yaptirdim cnm genetik biyopsi hepsine bakildi seni cok iyi anliyorum bnde ist ank mekik dokudum 2yildir insan yipraniyo maddi manevi haliyle bnde kendimi hazir hssettigimde baslamk istiyorumm laparaskopi oldum.en son kendimi toparlmk istiyorim biraz mehmet hocayi zaten anlatmama gerek yok bakalim hayirlisi olsun ins hepimiz icin hic moralini bozmaHaklısın canım sen genetik test yaptirmismiydin canim
Insallah canım Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin gerçekten çok zor insan psikolojik olarak çöküyo gerçekten. Üzüldüğüm nokta kimse şu sorununuz var demiyo hiçbişey yok diyolar ozaman sorun ne bunu kafam almiyoYaptirdim cnm genetik biyopsi hepsine bakildi seni cok iyi anliyorum bnde ist ank mekik dokudum 2yildir insan yipraniyo maddi manevi haliyle bnde kendimi hazir hssettigimde baslamk istiyorumm laparaskopi oldum.en son kendimi toparlmk istiyorim biraz mehmet hocayi zaten anlatmama gerek yok bakalim hayirlisi olsun ins hepimiz icin hic moralini bozma
Senin kanama lekelenme filan oldu mu?bir de kaçıncı denemen?5 eylül yaptr demisti doktorum o gunu bekliyrm artk zaten az kaldi
Ne gerekiyosa baktirin hicbirsey atlanilmasn bence mehmet hocayla baslarsan konus herseye bakilsin bu sefer sadece cok yogunlar isteInsallah canım Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin gerçekten çok zor insan psikolojik olarak çöküyo gerçekten. Üzüldüğüm nokta kimse şu sorununuz var demiyo hiçbişey yok diyolar ozaman sorun ne bunu kafam almiyo
Yok bende suana kadar hoc kanama lekelenme olmdi sadece kask agrisi ve bel agrisi ilk denememSenin kanama lekelenme filan oldu mu?bir de kaçıncı denemen?
Rabbim hayırlı haber almanızı nasip etsinYok bende suana kadar hoc kanama lekelenme olmdi sadece kask agrisi ve bel agrisi ilk denemem
Amin isteyen herkesin kucagini doldursun Allahim bunu yasayan bilirRabbim hayırlı haber almanızı nasip etsin
Benim de sonuç günüm 5 Eylül dü.ama transfer günüm 26 sıydı sizin daha öncesimiydi.çünkü sizi görmedim merkezde.iki kişiydik transferi olanAmin isteyen herkesin kucagini doldursun Allahim bunu yasayan bilir
Aslinda ben novafert yerine nova artta yazdimben antepte ruhsen atmacaya yaptrdim ama sizle yazisinca kaldimBenim de sonuç günüm 5 Eylül dü.ama transfer günüm 26 sıydı sizin daha öncesimiydi.çünkü sizi görmedim merkezde.iki kişiydik transferi olan
Olsun önemli değil olur böyle yanlışlıklar.inşallah bebeğiniz tutunurAslinda ben novafert yerine nova artta yazdimben antepte ruhsen atmacaya yaptrdim ama sizle yazisinca kaldim
Amin insallah isteyen herkese nasip etsnOlsun önemli değil olur böyle yanlışlıklar.inşallah bebeğiniz tutunur
Evet canım öyle yapicam tüplerden ameliyat olmuştum ondokuz mayıs üniversitesinde onu söyledim ameliyat raporlarını falan istedi benden. Bide yaz ya şimdi ondan da yoğunluk var canımNe gerekiyosa baktirin hicbirsey atlanilmasn bence mehmet hocayla baslarsan konus herseye bakilsin bu sefer sadece cok yogunlar iste
Hayirlisi olsun ins guzel.olur hersey durumdan haberdar edrsin cnmmEvet canım öyle yapicam tüplerden ameliyat olmuştum ondokuz mayıs üniversitesinde onu söyledim ameliyat raporlarını falan istedi benden. Bide yaz ya şimdi ondan da yoğunluk var canım
Inşallah canım teşekkür ederim:) ederim tabiki sen napicaksin şimdi direk tüp bebek miHayirlisi olsun ins guzel.olur hersey durumdan haberdar edrsin cnmm
yaaa herseferinde histereskopimi yaptırsak hocam diyorum gerek yok diyo benim genetik sonuçlarında pıhtılaşma bozukluğu çıktı bide en sonunda habersiz gidip yaptırcam keşke en baştan herşeye baksalar sonrasında maddi manevi daha çok yoruyorNe gerekiyosa baktirin hicbirsey atlanilmasn bence mehmet hocayla baslarsan konus herseye bakilsin bu sefer sadece cok yogunlar iste
Evet cnm direk tupe baslicazzInşallah canım teşekkür ederim:) ederim tabiki sen napicaksin şimdi direk tüp bebek mi