- 8 Eylül 2019
- 102
- 36
- 35
Ben 6 gündür gitmiyorum bakalım ne olacak.Ayy canim ins guzel bi haber alirsin Allah izniyle biz daha baslamadik mehmet hocanin yillardir hastasiyim herseyi ona biraktim bakalim yurt disindaymis donsunde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 6 gündür gitmiyorum bakalım ne olacak.Ayy canim ins guzel bi haber alirsin Allah izniyle biz daha baslamadik mehmet hocanin yillardir hastasiyim herseyi ona biraktim bakalim yurt disindaymis donsunde
Benim de pozitif sonuçlandı çok şükür. Teandnsferimin 8. Gününde kanamam oldu ben tutmadı sandım ama şükür tütmüş.hoca iğne verdi onu vurulunca kanama kesildi.inşallah bir daha tekrarlanmaz.Rabbim sizlerinde emeklerinin karşılığını versin inşallah.
Guzel olur ins Allah izniyleBen 6 gündür gitmiyorum bakalım ne olacak.
Benim sonucum negatifGuzel olur ins Allah izniyle
Transferinizin kaçıncı gününde test yaptiniz acabaBenim sonucum negatif
6 eylül cuma transfer olmuştum. 6. Ya da 7. Gün oldu bugün. Transferin ilk günü sayılmıyorsa 6. GünTransferinizin kaçıncı gününde test yaptiniz acaba
Kan testi mi yaptiniz nerden biliyosunuz ki negatif olduğunu?6 eylül cuma transfer olmuştum. 6. Ya da 7. Gün oldu bugün. Transferin ilk günü sayılmıyorsa 6. Gün
Sabah idrar testi yaptım negatif olunca hemen bitsin bu iş diye kan testi yaptırdım. Gittiğim hastanenin eşik değeri 5 ti. Test sonucu <5 ti. Hamilelik için negatif sonuç. Bugün merkezi aradım hemşire ile görüştüm bizim için geçerli değil ilaçlarınıza devam edin lütfen dedi ama benim ümidim yok.Kan testi mi yaptiniz nerden biliyosunuz ki negatif olduğunu?
Ümidini kesme moralini bozma bence çok erken yapmışsın testi burda nelerini duyduk 10.gün negatif olup 12.gün pozitifi gören insanlar oldu burda ilaçlarını aksatma devam et inşallah bebegin seninledirSabah idrar testi yaptım negatif olunca hemen bitsin bu iş diye kan testi yaptırdım. Gittiğim hastanenin eşik değeri 5 ti. Test sonucu <5 ti. Hamilelik için negatif sonuç. Bugün merkezi aradım hemşire ile görüştüm bizim için geçerli değil ilaçlarınıza devam edin lütfen dedi ama benim ümidim yok.
Gerçekten bütün forumları okuyorum ama benim gibi bir sonuç alıpta yani kanda da negatif sonradan pozitif olan görmedim. Benim ilk transferim yaşım 31 embriyo durumumuz çok iyiydi. İki embriyo yerleştirildi. Herhangi bir rahim problemim yoktu. Yani herkese göre tutmaması için bir sebep yoktu. Ama gerçekten nasip. Bugün sabah uyandım ve içime doğdu bi anda negatif dedim. Gidip test yapıp bitircem bu işi.Ümidini kesme moralini bozma bence çok erken yapmışsın testi burda nelerini duyduk 10.gün negatif olup 12.gün pozitifi gören insanlar oldu burda ilaçlarını aksatma devam et inşallah bebegin seninledir
Hayirlisi olsun hic uzulmeyin yasta genc olmkla birlikte bazen olmayinca olmuyo bundada vardir bi hayr kolay degil sizi cok iyi anliyorum 2 negatif gorms biri olarktan ne yapalim buda bizim kaderimiz yine denersinz biraz ara verip olur ins ilkinde tutan zaten cok nadir ole diyo herkesGerçekten bütün forumları okuyorum ama benim gibi bir sonuç alıpta yani kanda da negatif sonradan pozitif olan görmedim. Benim ilk transferim yaşım 31 embriyo durumumuz çok iyiydi. İki embriyo yerleştirildi. Herhangi bir rahim problemim yoktu. Yani herkese göre tutmaması için bir sebep yoktu. Ama gerçekten nasip. Bugün sabah uyandım ve içime doğdu bi anda negatif dedim. Gidip test yapıp bitircem bu işi.
Dondurulmuşlara güveniyorum ama onunda hayırlısı olsun bakalımHayirlisi olsun hic uzulmeyin yasta genc olmkla birlikte bazen olmayinca olmuyo bundada vardir bi hayr kolay degil sizi cok iyi anliyorum 2 negatif gorms biri olarktan ne yapalim buda bizim kaderimiz yine denersinz biraz ara verip olur ins ilkinde tutan zaten cok nadir ole diyo herkes
Ins olur bu sefer moralinizi yuksek tutun kafa dagitin cok onemli cunkuDondurulmuşlara güveniyorum ama onunda hayırlısı olsun bakalım
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda bebisinize kavuşursunuz inşallahDondurulmuşlara güveniyorum ama onunda hayırlısı olsun bakalım
Slm ocak ayinda ikinci denememde pozitif oldu cok şükür...30 eylule gun verdi ahmet hoca sezeryan icin...rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar versin:)Kizlar yakin zamanda tedavi gorupte pozitif olan yokmu yazin lutfen bizlerede moral olsun
Slm dogum yaptiniz mi tobb hastanesinden memnun kaldiniz mi ...ahmet bey bayindir veya tobb dedi bana birakti...karar veremedimMehmet bey tobb etu yada bayındır hastanesi dedi bize. Ahmet beyde aynı hastanelerde yaptırıyor diye biliyorum .. tobb etu hastanesine karar verdim ben. Ücret olarakta 8500tl dedi sadece sezeryan için. Takiplerle beraber 12bine yaklaştı doğurmak
Oyy masallh yha okdr sevindimki ne guzel moral oldunz saglikla kucaginiza alirsiniz inssurda fazla birsey kalmamis minnosun gelmesinemasallh ikinizede tekrarSlm ocak ayinda ikinci denememde pozitif oldu cok şükür...30 eylule gun verdi ahmet hoca sezeryan icin...rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar versin:)
Col tesekkur ederim...:)Oyy masallh yha okdr sevindimki ne guzel moral oldunz saglikla kucaginiza alirsiniz inssurda fazla birsey kalmamis minnosun gelmesinemasallh ikinizede tekrar
2denemenizde extra birsey yapildimi ornegin rahime cizik atma mikrocip falan bu tedavide merak ediyorum illa farkli bir yol izler bnceCol tesekkur ederim...:)
amin.sizde hayırlısıyla kucağınıza alın bebeğinizihayirli olsun rabbim devamini erdirsin