- 7 Nisan 2019
- 203
- 126
- 27
Canım moralini bozmak istemem ama tutmamış olabilir istersen kan testi yap hemen tutunmuşsa eğer çıkar kan testinde yerleşme kanaması olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım moralini bozmak istemem ama tutmamış olabilir istersen kan testi yap hemen tutunmuşsa eğer çıkar kan testinde yerleşme kanaması olabilir
Normal adet kanaması gibi mi canımHanımlar yokmu hiç kanaması oluşta hamile kalan
Canm moralini bozmk istemm benimde ayni olmustu adet olmus gibi malesef negatif sonuclanmistiMerhaba bayanlar.transferimin 8. Günü ve kanamam oldu.aranızda gebelik testi öncesi kanaması olup hamile kalan varım?cevap verirseniz sevinirim
Canim sen neyaptin basladinizmiNormal adet kanaması gibi mi canım
Yok canım ara verdik biraz en son nisan ayında yapmıştık tutmadı biraz zamana bırakalım dedikCanim sen neyaptin basladinizmi
Senin hamilelik nasıl gidiyo canimCanim sen neyaptin basladinizmi
Idrar testi yaniltabiliyo canım kan testi yap yarın varsa çıkar zaten yarinMerhaba arkadaslar benimde transferimin 9.gunu 6.gun idrar testi yaptim negatif simdide yapmaya korkyrm zaten 3 gun kaldi ama korkuyorum
canım 6. gün çok erken değilmi kaçıncı gün embriyosuMerhaba arkadaslar benimde transferimin 9.gunu 6.gun idrar testi yaptim negatif simdide yapmaya korkyrm zaten 3 gun kaldi ama korkuyorum
5.gun canm 2 tanecanım 6. gün çok erken değilmi kaçıncı gün embriyosu
5.gun canm 2
Kan testi yap canım varsa çıkar hem 5.gün embriyosu daha cabuk belli oluyo diyolar
Hayirlisi olsun tatlim benim gebelik olusmadiki yeni bi tedaviye baslicaz ins yakin zamandaYok canım ara verdik biraz en son nisan ayında yapmıştık tutmadı biraz zamana bırakalım dedik
Senin degilmiydi tutan canım ben yanlış hatırlıyorum ozaman kusura bakma kuzum gerçekten özür dilerimHayirlisi olsun tatlim benim gebelik olusmadiki yeni bi tedaviye baslicaz ins yakin zamanda
Hangi merkezi düşünüyorsun canımHayirlisi olsun tatlim benim gebelik olusmadiki yeni bi tedaviye baslicaz ins yakin zamanda
Insallah seninledir bebislerin canım bizede yaz burdan:)5 eylül yaptr demisti doktorum o gunu bekliyrm artk zaten az kaldi
Insallah canim yazarim insallah guzel haberler alirimInsallah seninledir bebislerin canım bizede yaz burdan:)
Yok.cnm est ole sey olurmuSenin degilmiydi tutan canım ben yanlış hatırlıyorum ozaman kusura bakma kuzum gerçekten özür dilerim
Canim yine Mehmet hocada baska bi dr guvenemm ameliyatlarimda yaptigi icinHangi merkezi düşünüyorsun canım
Sen hamgi merkez dusunuyorsunYok.cnm est ole sey olurmu