- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.346
Allah razı olsun2500 odemistimm
Bana yapisikliktan bahsetmişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun2500 odemistimm
Allah razı olsun
Gecmis olsun olur atlatirsnz
Ben geçen ay sorduğumda 2000 demişlerdi eğer farklı işlem falan yapılırsa ithal parçalarla falan olduğu için ek ücret falan çıkıyo demişlerdi ama Mehmet hoca bana gerek görmedi sonradanFiyat ne kadar
Cikti cikti gayet temiz sonuclar cok sukur siz basladinzmi tedaviyecanım senin genetik sonuçların çıktımı
12. Günden önce betahcg yaptırılıyor mu?tebrikler hayirlisiylada ilerler inş benim 8 gun degerim 52 11 gun degerim 146 sizin maşallah çok iyi ins 2 gun sonrada ikiye katlanir
bizimkide bu hafta çıkcak sanırım ekimde benim dondurulmuş transferim var eğer sonuçlarda birşey çıkmazsa, sen başladınmıCikti cikti gayet temiz sonuclar cok sukur siz basladinzmi tedaviye
kaçıncı gün embriyosu ben doktorun verdiği tarihten önce test yaptırmadım ama arkadaşlar genelde 2 gün öncesinde falanda yaptırıyor bthcg de çıkar12. Günden önce betahcg yaptırılıyor mu?
bizimkide bu hafta çıkcak sanırım ekimde benim dondurulmuş transferim var eğer sonuçlarda birşey çıkmazsa, senHadi bakalim hayirlisi olsun temiz cikar neden cikmasin yaz tatilinden sonra baslicaz dualarinizi bekliyorumm ins bu sefer heimizin yuzu gulerbizimkide bu hafta çıkcak sanırım ekimde benim dondurulmuş transferim var eğer sonuçlarda birşey çıkmazsa, sen başladınmı
Aradım gidemem başka şehirde yaşıyorumTatlım hemen bence merkeze git.
Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi acaba?Merhaba bayanlar.transferimin 8. Günü ve kanamam oldu.aranızda gebelik testi öncesi kanaması olup hamile kalan varım?cevap verirseniz sevinirim
Daha aramadılar.Telefonda be dediler peki inşallah hersey güzel olur
5.günKaçıncı gün embriyosu transfer edildi acaba?