- 4 Kasım 2017
- 1.694
- 525
- 34
Merhaba ilk deneme mi acaba? Sağlıcakla alın kucağınıza. Düşük yumurta rezervimiydi sizin de ?Teşekkür ederim canım Tolga Ecemiş hoca ile tedavi oldum, bebiş 7 aylık oldu bile yakında doğumum olacak :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ilk deneme mi acaba? Sağlıcakla alın kucağınıza. Düşük yumurta rezervimiydi sizin de ?Teşekkür ederim canım Tolga Ecemiş hoca ile tedavi oldum, bebiş 7 aylık oldu bile yakında doğumum olacak :)
Merhaba amin teşekkür ederim 2.denemem, Tolga hoca ile ilk denememdi. Düşük yumurta rezervi aynenMerhaba ilk deneme mi acaba? Sağlıcakla alın kucağınıza. Düşük yumurta rezervimiydi sizin de ?
Merhaba amh kaçtı acaba ? Tolga hoca bu konuda başarılı mi ? Benim aşırı düşük ama 0,03 Ultrasonda 3 yumurta görünüyor 1 tane de kistlesmek üzere olan toplam 4 yumurta görünüyordu. Bu konuda başarılı bi doktora başlamak istiyorum yaşım 32 sizin kaçtı acaba amh niz ? Ultrasonda kaç yumurtanız görünüyorduMerhaba amin teşekkür ederim 2.denemem, Tolga hoca ile ilk denememdi. Düşük yumurta rezervi aynen
Merhaba amh 0.98di, ilk tedavide(ankara tüp bebek kubilay bey) ilaçlarla 7 yumurta görünüyor dediler ama toplam 4 yumurta toplandı o kadar azdı. Tolga hoca ile sadece önden verdiği takviyelerle bile 4ü geçmişti, ilaçlarla da 10 yumurta oldu 7 tanesi dolu çıktı, yaşım 31Merhaba amh kaçtı acaba ? Tolga hoca bu konuda başarılı mi ? Benim aşırı düşük ama 0,03 Ultrasonda 3 yumurta görünüyor 1 tane de kistlesmek üzere olan toplam 4 yumurta görünüyordu. Bu konuda başarılı bi doktora başlamak istiyorum yaşım 32 sizin kaçtı acaba amh niz ? Ultrasonda kaç yumurtanız görünüyordu
Kaç yumurtanız vardı? Taze mi donmuş mu oldu ? Ksc yumurta toplandı ksc tane embriyo ve kaçıncı gün embriyosu acaba ? Sağlıcakla kucağınıza alın inşallahDr meltem aksu sönmezer ya da prof. Dr murat sönmezeri öneririm canım kendi kliniği var ikisininde ilk ve tek transferde tuttu şuanda 2 gün önce kalp atışını dinledim
Merhaba canım sen Ankara da iyi bir dr arıyorsan eğer tek adres onerebilirim Tolga Ecemis zaten ilk görüşmeye muayene ucretsiz. Benim de kendisin de ilk ama benim 2.denemem oldu. İlkin de samsun da 15 yumurta diyip 4 topladılar ve 3 u boş dediler kalan ikisi de 2.gunde iptal oldu . Tolga hocayla yorumlar sayesin de yokum kesişti. Ucreysiz muayene etti muayene parasına verdiği takviyeleri aldik sonraki adeti 4.gunu de kişiye özel takviye ve ignelelerle tedaviye başladık. 10 yumurta topladılar 9 dolu 8i 3.gune geldi. 5.gune ilerlesin istedik 4 adet 5aa kalite embriyo donduruldu ve hepsi de genetik incelemeye gitti. 3u saglikli 1i ise çok zorda kalirsak kullanılabilir seklin de geldi şimdi Eylül sonu histeroskopi olacağım pesinden transfer. Şiddetle tavsiye suye ederim kendi adıma yaş 38 bu arada amh 1 sene önce 1.87 idi Bende Tokattan gidip geldimKaç yumurtanız vardı? Taze mi donmuş mu oldu ? Ksc yumurta toplandı ksc tane embriyo ve kaçıncı gün embriyosu acaba ? Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Merhaba canım sen Ankara da iyi bir dr arıyorsan eğer tek adres onerebilirim Tolga Ecemis zaten ilk görüşmeye muayene ucretsiz. Benim de kendisin de ilk ama benim 2.denemem oldu. İlkin de samsun da 15 yumurta diyip 4 topladılar ve 3 u boş dediler kalan ikisi de 2.gunde iptal oldu . Tolga hocayla yorumlar sayesin de yokum kesişti. Ucreysiz muayene etti muayene parasına verdiği takviyeleri aldik sonraki adeti 4.gunu de kişiye özel takviye ve ignelelerle tedaviye başladık. 10 yumurta topladılar 9 dolu 8i 3.gune geldi. 5.gune ilerlesin istedik 4 adet 5aa kalite embriyo donduruldu ve hepsi de genetik incelemeye gitti. 3u saglikli 1i ise çok zorda kalirsak kullanılabilir seklin de geldi şimdi Eylül sonu histeroskopi olacağım pesinden transfer. Şiddetle tavsiye suye ederim kendi adıma yaş 38 bu arada amh 1 sene önce 1.87 idi Bende Tokattan gidip geldim
Aminnnn... siz nerde tedavi görüyorsunuz kritik nokta dediğiniz şehir miAy maşallah benin yaşım 32 bende aslında tolga beyi de düşünmüştüm ama burdan bi kaç bayan tolga bey bu kadar az yumurtası olanlarla ilgilenmiyormuş dediler. Eşi de doktor zaten gitmeyi istemiştim hatta bi arkadaşım kendisinde gebe kalmış liseden bi arkadaşım fotolarda gördüm bende. Ama ne yazıkki bunu duyunca gidemedim benjm amh çok çok düşük nisan ayında 4 yumurta vardı şu ab sadece 1 tane gözüküyor ve tek yumurta ile tedaviye başlayacağız Allah nasip etsin inşallah sizede banada. Çok kritik noktada olmasaydım keşke bende gidebilseydim
Hayır kritik nokta dediğim kendi durumum yumurta rezervim tükenmek üzereAminnnn... siz nerde tedavi görüyorsunuz kritik nokta dediğiniz şehir mi
Simdi anladım canım Tolga hocayla tek bir yumurtanı altin yumurtaya dönüştürebilirsin. Ayrıca 0.01 amh ile bebek sahibi an arkadaşlar oldu. Mucizeler bitmez inşallah en kısa sürede mucizelereimize kavuşalım.Hayır kritik nokta dediğim kendi durumum yumurta rezervim tükenmek üzere
Simdi anladım canım Tolga hocayla tek bir yumurtanı altin yumurtaya dönüştürebilirsin. Ayrıca 0.01 amh ile bebek sahibi an arkadaşlar oldu. Mucizeler bitmez inşallah en kısa sürede
25 toplandı 12 döllendi 1 donmuş transfer yapıldı şuanda 33 günlük olduk bileKaç yumurtanız vardı? Taze mi donmuş mu oldu ? Ksc yumurta toplandı ksc tane embriyo ve kaçıncı gün embriyosu acaba ? Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah