Cnm, ptesi bi dr a daha görünsen, kesenin haftasını öğrenirdin. 7 haftayla uyumluysa daha beklerdimBilmiyorum ki doktor şu kesede görünüyor demedi.iyi gelişmesi felan diyordu hep.çarşamba ya da perşembe tekrar gitcez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm, ptesi bi dr a daha görünsen, kesenin haftasını öğrenirdin. 7 haftayla uyumluysa daha beklerdimBilmiyorum ki doktor şu kesede görünüyor demedi.iyi gelişmesi felan diyordu hep.çarşamba ya da perşembe tekrar gitcez
insallah duyarsiniz kalp atışını, Allah korusun.Kızlar bebeğinizin kalp atışlarını ne zaman duydunuz.Ben 7+6gunluk gittiğimde yoktu.Doktor bir hafta daha bekleyelim olmazsa sonlandiralim dedi
Korkuyorum pazartesi gitmeye kanada.Eşim de bana kızıyor acele ediyorsun diye.Hem merak ediyorum hem korkuyorum.Cnm, ptesi bi dr a daha görünsen, kesenin haftasını öğrenirdin. 7 haftayla uyumluysa daha beklerdim
Anlıyorum seni canım, ama forumda arattır kalp atışını geç duyanlar diye. Çokvar inan. İnşallah sende onlardan olursunKorkuyorum pazartesi gitmeye kanada.Eşim de bana kızıyor acele ediyorsun diye.Hem merak ediyorum hem korkuyorum.
Canım inşallah kötü birşey yoktur ben daha hiç duymadım doktor sakıncalı olduğunu söyledi ama kalp atışını gördük sen gördünmü peki kalp atışınıAllah razı olsun arkadaşlar
İnşallah canım.Yok görmedim de duymadım da kalp atışlarını.Senin neden sakıncalı kaç HAFTALİKCanım inşallah kötü birşey yoktur ben daha hiç duymadım doktor sakıncalı olduğunu söyledi ama kalp atışını gördük sen gördünmü peki kalp atışını
Benim 8+6 mehmet bey öyle söyledi ama o zaman küçüktü belki birdahakine dinletir canım inşallah herşeyİnşallah canım.Yok görmedim de duymadım da kalp atışlarını.Senin neden sakıncalı kaç HAFTALİK
şubata kadar doping yap sonra ANNE olcaksın inşallahgecen ay negatif asilama gecirdim, izin vs kullanicam. doktorum da acele etmrk istemiyor, ancak olacak.
Cnm kusura bakma tekrar soruyorum. Sen kalp atışlarını ne zaman gormustun kaç haftalikti.ultrasonla haftası uyumlu muyduBenim 8+6 mehmet bey öyle söyledi ama o zaman küçüktü belki birdahakine dinletir canım inşallah herşey
yolunda gider dualarım seninle
Aaaa bakarmısın hemen haberdar etseydinARKADAŞLAR..!!!
novaarta eczacının getirdığı ilaçları daha merkezdeyken kontrol edın
Çünkü çatlatma iğnesi yapacam diye gece 2'ye ceyrek kala uyandım kutunun içinde başka iğne cıktı.....şoke oldum...SİZİNDE BAŞINIZA GELMESIN DİKKAT..
Çok güzel artmış, 2 embriyomuydu. İkiz anlaşılan. Sen biraz geç yazınca, acaba olmadımı deyip üzülmüştüm. Gerçekten çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Sevindim pis orednolden sende kurtulmuşsun
şubata kadar doping yap sonra ANNE olcaksın inşallah
kotu olmus canim, buldun mu gece ilaci peki.ARKADAŞLAR..!!!
novaarta eczacının getirdığı ilaçları daha merkezdeyken kontrol edın
Çünkü çatlatma iğnesi yapacam diye gece 2'ye ceyrek kala uyandım kutunun içinde başka iğne cıktı.....şoke oldum...SİZİNDE BAŞINIZA GELMESIN DİKKAT..
Yok canım zaten hemşireyi aradım o da hocaya ulaştı kullanmasın dedi iğneyi yapamdım anlayınca ama sabaha kadar kopurdumkotu olmus canim, buldun mu gece ilaci peki.
ben bir iste boyle aksilikler yaşayınca sonu coook guzel olur. inşallah senin de oyle olacak.
Cnmmm telaş yapma dur. Her kanama düşük olmuyor. İğne keser kanamayı. Geçenlerde benimde leke geldi iğne yaptırdım. Bişey yoktur Allahın izniyle. Çok hareket etme3-4 günkanada dün akşam aşırı derece de kanamam oldu mehmet hocayı arıdık düşüğe karşı iğne vurundum şmidi bugün yeniden test yaptırdım öğleden sonra çıkacak bekliyorum galiba benim yine olmadı
Canım gecenın o saatinde kıme nasıl ulaşayımhemşireyi zor uyandırdım da doktora ulaştım...AMAN ben yaşadım kımsenın başına gelsın istemem cok zor bır durum..Aaaa bakarmısın hemen haberdar etseydin
Hemen sonucu yaz olur mu?kanada dün akşam aşırı derece de kanamam oldu mehmet hocayı arıdık düşüğe karşı iğne vurundum şmidi bugün yeniden test yaptırdım öğleden sonra çıkacak bekliyorum galiba benim yine olmadı