- 19 Kasım 2015
- 1.160
- 858
- 44
gec cikiyo geneldekızlar daha kan sonucum çıkmamış yaa deli olcam valla beklemekten ne kadar zorr bu stresle başa çıkmak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gec cikiyo geneldekızlar daha kan sonucum çıkmamış yaa deli olcam valla beklemekten ne kadar zorr bu stresle başa çıkmak
bende de asilama tutmadi canim. yaşın kaç
kızlarr sonucum çıktı 4127 imiş bu iyimi şimdi novoartı arayacağım
ama benim kanamam oldu kızlar çok fazla çok korkuyorummm[
doktorunu bi arayın bence size gerekli şeyleri söyleyecektir. telaş etmeyin değer oldukça yüksek:)
Hayırlı olsun öncelikle kanama için korkmayın tutulma kanamsı olabılır....ama benim kanamam oldu kızlar çok fazla çok korkuyorummm
Hadi gözün aydın çok mutlu oldum sen pozitif ol hiç kötü birşey getirme aklına tamam mı allahım çok şükür ya :)umarım güzel şeyler olur
Ankara'ya doktor mu çağırdı. bisey cikmaz inşallahama benim kanamam oldu kızlar çok fazla çok korkuyorummm
artık kese gözükür bakalım dedi ben tamam geliyim dedim inşallah bişey çıkmazAnkara'ya doktor mu çağırdı. bisey cikmaz inşallah
Hayırlı olsun öncelikle kanama için korkmayın tutulma kanamsı olabılır....
İnşalla canım dualarımdasınız hepiniz hayırlı haberlerini bekliyorum :)saolun kızlarr dua edin
saol canım dua et yarında güzel olsun
Çok sevindim sevgili gölge, hep güzel haberler ver bizekızlarr sonucum çıktı 4127 imiş bu iyimi şimdi novoartı arayacağım
Pelin sendn de iyi hbr gelir inşallahİnşallah canım.Yok görmedim de duymadım da kalp atışlarını.Senin neden sakıncalı kaç HAFTALİK