Hadi inşallah dualarım seninle sizinlearkadaşlar silik çizgiyi gördüm. hayırlısı olur inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah dualarım seninle sizinlearkadaşlar silik çizgiyi gördüm. hayırlısı olur inşallah.
Ultrason neden 10 gün sonra kiheyyy süper hbrr
İnşallah allahım çok sağolunkalp atışınıda duyarsın muhtemelen 10 güne
çok normal, benimde belimde ağrım var, daha öncede hamileliğimde bildiğim için ısrarla test yaptım. uzan aşırı yorma kendini, gerçi ben herşeye koşturdum bu hafta. Allah nasip ettiyse durcaklar. kaç embriyon vardı?Kasıklarım ağrıyo birde batmalarım var ondan korkuyorum
2 embriyoçok normal, benimde belimde ağrım var, daha öncede hamileliğimde bildiğim için ısrarla test yaptım. uzan aşırı yorma kendini, gerçi ben herşeye koşturdum bu hafta. Allah nasip ettiyse durcaklar. kaç embriyon vardı?
2 embriyo transfer edildi 6 tane dondurdumçok normal, benimde belimde ağrım var, daha öncede hamileliğimde bildiğim için ısrarla test yaptım. uzan aşırı yorma kendini, gerçi ben herşeye koşturdum bu hafta. Allah nasip ettiyse durcaklar. kaç embriyon vardı?
Canim bende silik çizgiyi gormustum. Su an 6.5 aylık hamileyim. Allah kucağına almayı nasip etsin :)arkadaşlar silik çizgiyi gördüm. hayırlısı olur inşallah.
25 yaşındayım ilk denememMaşallah, donmuş sayında süper. Yaşın kaç? İlk tüp denemenmi? Ben37 yim, ilktüp denemem.
Çok sağol amin inşallahCanım çok sevindim.Allah kucağına almayı nasip etsin :)
Aralık ayı topiğe uğurlu geldi, inşallah seninde pozitif olurYaa ne güzel burdan güzel haberleri duymak rabbim inşallah kucaklarınaza almayı nadip eder darısı bize olsun inşallah bugün trasfer günümdü dua eddin
ben 9.30 da oradaydim. cok kalabalikti bugün. sonucun çıktı mıBen 9 da oradaydım sen kaçta oradaydın gerçi çok durmuyorum kan verip hemen çıkıyorum ya bide fena grip oldum inşallah bişey olmaz