aslında ben yapmak istiyorum eşim ve arkadaşlarım yapmama izin vermiyo bekle diyolariyi dayandın, ben 7, günü yapıcam test çok merakediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında ben yapmak istiyorum eşim ve arkadaşlarım yapmama izin vermiyo bekle diyolariyi dayandın, ben 7, günü yapıcam test çok merakediyorum
ya ben ne yapacağım gene telefonlamı söylecekler acaba sonucu ben o telefonu nasıl açarım acaba ben bu gün inanılmaz gergin ve çok korkuyorum allah yardımcımız olsuniyi dayandın, ben 7, günü yapıcam test çok merakediyorum
Yani tabiiki eşniz ve sizin kararınız ama, şu da bir gerçek tuttuysa bugün de bellidir, ben de çok heyecanlandım, hemen yaz olur mu? İnşallah olmaslında ben yapmak istiyorum eşim ve arkadaşlarım yapmama izin vermiyo bekle diyolar
evet, tel ederler. Amin cnm, cümlemizin, sıkıntılı bir süreç her açıdanya ben ne yapacağım gene telefonlamı söylecekler acaba sonucu ben o telefonu nasıl açarım acaba ben bu gün inanılmaz gergin ve çok korkuyorum allah yardımcımız olsun
Çok teşekkür ederim benmde dualarım seninle sizinle inşallah güzel sonuçların haberini veririmİnşallAh olmlu olur derken kesilmiş, cnm dualarım seninle
çok stresli telefonlarını beklemek di mi. bir de akşama kadar sürüyo basit bir test aslında. inşallah açtığında o telefonu güzel haberi duyarsın.ya ben ne yapacağım gene telefonlamı söylecekler acaba sonucu ben o telefonu nasıl açarım acaba ben bu gün inanılmaz gergin ve çok korkuyorum allah yardımcımız olsun
inşallah en büyük temennim o hepimiz o mutluluğu yaşarız inşallahçok stresli telefonlarını beklemek di mi. bir de akşama kadar sürüyo basit bir test aslında. inşallah açtığında o telefonu güzel haberi duyarsın.
kaçta arıyolar şu kan sonuçlarımız için arıyolardı ya o saattemi arıyolar yineçok stresli telefonlarını beklemek di mi. bir de akşama kadar sürüyo basit bir test aslında. inşallah açtığında o telefonu güzel haberi duyarsın.
beni 1 kere aradilar, aksam 16.30 filandi. asilama sonucu icindi.kaçta arıyolar şu kan sonuçlarımız için arıyolardı ya o saattemi arıyolar yine
ahh canım ya. bilirim. bugün yüreğin pır pır. İnşallah Allah emeklerini boşa çıkarmayacaktır. Güzel haberler bekliyoruz.Kan tahlilimi verdim allahım herşey güzel olur inşallah ama inanılmaz korku var ben de off
Ben ilk denememde kendisine gittim ama olmadi hocamdan cok memnundum ama laboratuvardan memnun kalmadim...Ahmet hoca bnm 2000 yılından beri dr um. çok güveniyorum kendisine. genel olarak memnunum ben merkezden. Sonu hayrolur inşallah. Sizin kaçıncı denemeniz?
inşallah güzel sonuçlar olur canımben de kontrole gideceğim öğlen. bakalım kaç yumurta aşılama günü ne zaman. bu bile heyecanlandırıyo. tedavi demek, hem fiziksel hem psikolojik dalgalanmalar demek .
eşimi aramalarını söyledim ben açama o an telefonuahh canım ya. bilirim. bugün yüreğin pır pır. İnşallah Allah emeklerini boşa çıkarmayacaktır. Güzel haberler bekliyoruz.
öyle iyi anlıyorum ki seni. yalnız değilsin hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri. Rabbim güç kuuvet versin, güzel haberler verdirsin.eşimi aramalarını söyledim ben açama o an telefonu
arkadaslar allah hepimizin yardımcısı olsunn..cok zor eewt ama ınanclı ınsanlarız.allah anlımıza yazdıysa bi vsileyle kavusacagız zatn.ne kadar az yıpranırsak o kadar ıyııı..ahh canım ya. bilirim. bugün yüreğin pır pır. İnşallah Allah emeklerini boşa çıkarmayacaktır. Güzel haberler bekliyoruz.
Yok canım hiç birşey yapmadım direk gittim oraya kan tahlili verdim o kadaröyle iyi anlıyorum ki seni. yalnız değilsin hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri. Rabbim güç kuuvet versin, güzel haberler verdirsin.
idrar testi yaptın mı sabah, merak ettim?
canım naptın sonuç belli oldu mu?Yok canım hiç birşey yapmadım direk gittim oraya kan tahlili verdim o kadar