Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin allah hepimize tattırsın o duyguyuTebrikler, Allah tamamına erdirsin.
aaa harika bi haber daha. super canim, tebrik ederim. Allah hayirlis saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin. darisi tüm isteyenlere.Sonucumu aldım pozitif çıktı çok şükür allah hepimize yaşatsın
Amin canım aminaaa harika bi haber daha. super canim, tebrik ederim. Allah hayirlis saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin. darisi tüm isteyenlere.
Amin canım amin[/QU cok sevindim sizin adiniza.. Allahim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin. Bikac soru sorabilir miyim. Sizinki pozitif olunca belki bize onereceginiz seyler vardir diye. Sizde sorun neydi acaba?doktor nasil bi tedavi uyguladi?transfer oncesi ve sonrasi nelere dikkat ettiniz?
seni takip ediyordum ama cesart edip yazamamıştım ohhhhhhhhhhhhhhh çok şükür bin şükür gözün aydın bacım darısı kucagına almaya olsun inş sevincin daim olsun ilk tüp denemn miydi biraz bah sedermisin bu arada kıslar bnde test yaptım atsam mı sizede resimi diger topige atmıştım ayıp olurmu kiSonucumu aldım pozitif çıktı çok şükür allah hepimize yaşatsın
yoksa hamilemisin, çokk sevinirim. atsana resmiseni takip ediyordum ama cesart edip yazamamıştım ohhhhhhhhhhhhhhh çok şükür bin şükür gözün aydın bacım darısı kucagına almaya olsun inş sevincin daim olsun ilk tüp denemn miydi biraz bah sedermisin bu arada kıslar bnde test yaptım atsam mı sizede resimi diger topige atmıştım ayıp olurmu ki
ALLAH razı olsun bacım bilmiyorumyoksa hamilemisin, çokk sevinirim. atsana resmi
İlk tüp bebek denemem 8 yıldır olmuyodu arkadaşımın tavsiyesi üzerine mehmet beye gittim çok şükür allahıma oldu inşallah sonuna kadar dewam eder bebeğime kavuşurum allah hepimize bu duyguyu yaşatsın inşallahseni takip ediyordum ama cesart edip yazamamıştım ohhhhhhhhhhhhhhh çok şükür bin şükür gözün aydın bacım darısı kucagına almaya olsun inş sevincin daim olsun ilk tüp denemn miydi biraz bah sedermisin bu arada kıslar bnde test yaptım atsam mı sizede resimi diger topige atmıştım ayıp olurmu ki
Kanadacım sen ne yaptın ne durumdasınTebrikler, Allah tamamına erdirsin.
insallah katlanir degerin canim Allah buyuktur.yarın sabah ben de kontrole gidicem. bakarsin karsilasirizYarın tekrar kan testi vercem inşallah değerlerim katlanır inşallah allahım
Ben 9 da oradaydım sen kaçta oradaydın gerçi çok durmuyorum kan verip hemen çıkıyorum ya bide fena grip oldum inşallah bişey olmazinsallah katlanir degerin canim Allah buyuktur.yarın sabah ben de kontrole gidicem. bakarsin karsilasiriz
Sizde sorun neydi acaba? 3. Gun transferiydi dimi? Transferden sonra nelere dikkat ettiniz?Ben 9 da oradaydım sen kaçta oradaydın gerçi çok durmuyorum kan verip hemen çıkıyorum ya bide fena grip oldum inşallah bişey olmaz
6.gün transferiydi benim eşim spermlerindeydi sorun valla transferin ilk günü eve geldim yattım sonra kalktım gezdim yemeğimi yedim sonra oturdum çalışıyodum 4 gün evde dinlendim çok su ve sulu gıdalar tükettim öyle bulaşığımı yıkadım evimi topladım ama fazla iş yapmadım bu kadarSizde sorun neydi acaba? 3. Gun transferiydi dimi? Transferden sonra nelere dikkat ettiniz?
Canım bekle yapma ya sabret ben bugün yaptım israr testi evde ikinci çizgi silik çıktı çok belirgin değil yani beklemeni tavsiye ederimCnm, ben dayanamadım 5. Gün test yaptım, tabiiki negatif, bugün 7. Gün yine yapıyım çıkmazsa salı test günüm kan veririm. İnşallah değerin katlanır
06 yaptım, 7, gün çıkmadı yine. artık salı kan testi olurCanım bekle yapma ya sabret ben bugün yaptım israr testi evde ikinci çizgi silik çıktı çok belirgin değil yani beklemeni tavsiye ederim