- 19 Kasım 2015
- 1.160
- 858
- 44
ben dün aşılama için kontrole gittim. 5. günüm adetimin 9 mm dedi yumurtalar henüz küçük. perşembe tekrar gideceğim.kızlar ne durumdasınız neler yaşıyosunuz anlatın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben dün aşılama için kontrole gittim. 5. günüm adetimin 9 mm dedi yumurtalar henüz küçük. perşembe tekrar gideceğim.kızlar ne durumdasınız neler yaşıyosunuz anlatın
çok şükür sonuçlarım güzel cıktı patolojim temz benm girdigimde 2 tane bayn yumrtalıkları alınmıştı trans ver icin bende cuma günü test yapacagım galiba ne gatif gibi hayrlısı olsun bnde adetin 2. günü gidecegim tüpe başlıcaz sizin durum ne?? birde merk ediyorum kan testinde hangilerine bakılıo bilginz varmı??evet canım buradakiler novaart genelde. histeroskopi nasıl geçti güzel mi sonucun? ben geçen ay aşılamaya girdiğimde odada bi histeroskopi hastası vardı mehmet beyin, sen miydin yoksa :)
hayrlı olsun canım aşılamayı kaca aıyolar?ben dün aşılama için kontrole gittim. 5. günüm adetimin 9 mm dedi yumurtalar henüz küçük. perşembe tekrar gideceğim.
Sağolasın, hepimiz için hayırlısı olsun. oğlumdan önce çok aşılama oldum, tuttu düştü falan oğlum tedavisiz oldu.inşallah tutar hayırlısıyla. belki pıhtılaşma iğnesi işe yarar. bi yakınım da çok kayıp yaşadı. şükür şimdi iyi çocuğu.
açıkcası hikayeni takip edemedim kafam karışıyo okudukça ilk evladın da mı tedavi ile oldu? ahmet hoca benim de uzun yıllardır doktorum. çok güvenirim bi tanedir.
çok şükür sonuçlarım güzel cıktı patolojim temz benm girdigimde 2 tane bayn yumrtalıkları alınmıştı trans ver icin bende cuma günü test yapacagım galiba ne gatif gibi hayrlısı olsun bnde adetin 2. günü gidecegim tüpe başlıcaz sizin durum ne?? birde merk ediyorum kan testinde hangilerine bakılıo bilginz varmı??[/QUOTE
sen nerden gelmiştin, ankarada mı yaşıyorsun? ben aşılama için bekliyorum yine.adetin ikinci günü hormon var bir de 21. günü bakılıyor. progesteron, prolaktin, östrojen, troid, tsh, fsh filan hatırlıyorum ben.
fiyat olarak diyosan ben geçen ay 1250 verdim ama anestezi yaptırdım.hayrlı olsun canım aşılamayı kaca aıyolar?
benim de kızım, bir yılın sonunda tedavisiz oldu. o zamanlar gençlik vardı gerçi. nasip olunca oluyo di mi? şimdi de uğraşıyoruzSağolasın, hepimiz için hayırlısı olsun. oğlumdan önce çok aşılama oldum, tuttu düştü falan oğlum tedavisiz oldu.
ben mayısta 3,5 aylık düşük yaşadım, tedavsisizdi. Sonra genetiğe gittik işte pıhtılaşma falan çıktı. Oglum hediyemizmişbenim de kızım, bir yılın sonunda tedavisiz oldu. o zamanlar gençlik vardı gerçi. nasip olunca oluyo di mi? şimdi de uğraşıyoruz
aminn inş hadi inşş 2. bebeginide alırsın kucagınaSağolasın, hepimiz için hayırlısı olsun. oğlumdan önce çok aşılama oldum, tuttu düştü falan oğlum tedavisiz oldu.
işte benim korkum buu bu testi novarta yapıyolarmı? ben istiyorum ki kan testinde herseye baklsın birdaha yapma olanagımız yok bizimben mayısta 3,5 aylık düşük yaşadım, tedavsisizdi. Sonra genetiğe gittik işte pıhtılaşma falan çıktı. Oglum hediyemizmiş
canım genetik testini ben gazi de yaptırmıştım, özelde çok pahalı olabilir. pıhtılaşma uygundurda diğer testlerde var. eğer düşüğün falan olmadıysa (ki benim 4 düşüğüm var) yaptırman çok zaman ve para kaybı olur. pıhtı 1 ayda çıkarda diğer test 2-3 ay arası çıkaraminn inş hadi inşş 2. bebeginide alırsın kucagına
işte benim korkum buu bu testi novarta yapıyolarmı? ben istiyorum ki kan testinde herseye baklsın birdaha yapma olanagımız yok bizim
ben de ankara.evt ank oturuyom sen canım?
anladım canm bende 2 aşılamam var etlik zübeydede negatiftifiyat olarak diyosan ben geçen ay 1250 verdim ama anestezi yaptırdım.
canım bu kan pıhtına novartta bu kan alırkn onada bakmıyolar mı için de deilmi fiyatın 5200 -1500 igne hasabı cıkarttılar bize off ya off ben herşeye bakıp öyle tüp bebege geciyolar sanıyodumcanım genetik testini ben gazi de yaptırmıştım, özelde çok pahalı olabilir. pıhtılaşma uygundurda diğer testlerde var. eğer düşüğün falan olmadıysa (ki benim 4 düşüğüm var) yaptırman çok zaman ve para kaybı olur. pıhtı 1 ayda çıkarda diğer test 2-3 ay arası çıkar
Yok cnm, dahil değil. Sadce novaartta değil hiçbir tüpbebek mrkezinde genetik taramalar fiyata dahil olmaz,anladım canm bende 2 aşılamam var etlik zübeydede negatifti
canım bu kan pıhtına novartta bu kan alırkn onada bakmıyolar mı için de deilmi fiyatın 5200 -1500 igne hasabı cıkarttılar bize off ya off ben herşeye bakıp öyle tüp bebege geciyolar sanıyodum
Genetik testi neden yapılıyo bize yapılmadı o testtenanladım canm bende 2 aşılamam var etlik zübeydede negatifti
canım bu kan pıhtına novartta bu kan alırkn onada bakmıyolar mı için de deilmi fiyatın 5200 -1500 igne hasabı cıkarttılar bize off ya off ben herşeye bakıp öyle tüp bebege geciyolar sanıyodum