- 9 Nisan 2013
- 656
- 440
Hadi bakalım inşallah çifte bayram yaşarsınız sonucunda:)Benim de dondurulmuş transferim bir aksilik olmazsa bayrama denk geliyor, hemşire ye sordum çalışıyoruz, sıkıntı olmaz dedi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım inşallah çifte bayram yaşarsınız sonucunda:)Benim de dondurulmuş transferim bir aksilik olmazsa bayrama denk geliyor, hemşire ye sordum çalışıyoruz, sıkıntı olmaz dedi..
Teşekkürler arkadaşım, hep beraber insallah sende donmus transfer için bekliyorsun sanirim, hayirlisiyla başlasın seninde tedavin :)Hadi bakalım inşallah çifte bayram yaşarsınız sonucunda:)
Cnm benim dondurulmus yumurtalarim varda eger sonucum negatif olursa dondurulmuslari trasfer ederken nekadar aliyorlar diye merak ettim. 1500 verdik dondursunlar diye. Bide kac yil donduruyorlar. Esim sormamis cikincada benim aklima gelmedi sormakDondurma ücreti 1500 canım transfer günü fazladan ücret yok. Tabi tedavi 5200 TL olaki tedavi ertelendi emboslarin donduruldu 1500 TL dondurma ücreti oduyorsun...
Dondurma ücreti 1500 canım transfer günü fazladan ücret yok. Tabi tedavi 5200 TL olaki tedavi ertelendi emboslarin donduruldu 1500 TL dondurma ücreti oduyorsun...
Transferde extra ücret yok canım ..dondurma suresi 1 yıl...pazar günü merkez açık oluyor... Bir nim transfer pazar yapılmıştı... Ama 09.30 gibi açılıyor...yine de bi sorun belki drlar bir yere gider kapalı olur..mağdur olmayin
Cnm bizsde tüp bebegi transfer günü hoca bakiym eger yumurtalar kaliteliyse donduralim demis esimde tamam demis ek para ödemis sanirm 1500 tl civari ama transfer icinde ayriyetten bi para ödeniyp diye bilyiorm hemde 2000tl duymustum?
Tedavi sonrasında hiç transferi olmadan direk dondurulup sonra transferi yapilanlardanmi para almiyorlar acaba, yoksa ne olursa olsun tüm dondurulmus transferlerinden mi para almiyorlar?Transferde extra ücret yok canım ..dondurma suresi 1 yıl...pazar günü merkez açık oluyor... Bir nim transfer pazar yapılmıştı... Ama 09.30 gibi açılıyor...yine de bi sorun belki drlar bir yere gider kapalı olur..mağdur olmayin
Transferde extra ücret yok canım ..dondurma suresi 1 yıl...pazar günü merkez açık oluyor... Bir nim transfer pazar yapılmıştı... Ama 09.30 gibi açılıyor...yine de bi sorun belki drlar bir yere gider kapalı olur..mağdur olmayin
Taksit yapmiyorlar. Bana pos cihazi yok demislerdi transfer gunu gittigimde insanlar pos cihazindan cektiler. Belki yeni gelmistir diye dusundum. Sen yinede bi sorcanım sana bişey sormak istedim taksit yapıyorlar mı acaba ödemelerde vardır belki bi ihtimal diye şansımı deneyim dedim
Yok ccanım ya ben daha o aşamaları gelemedim. bu ay bi film çekilecek heralde ne var ne yok dıye sonra ki ay tüpe bismillah dicez bakalım yine bi aksiliki çıkmazsa[/QUOTE]E="mavisufi, post: 42626028, member: 704214"]Teşekkürler arkadaşım, hep ne ber ah sende donmus transfer için bekliyorsun sanirim, hayirlisiyla başlasın seninde tedavin :)
Herşeye bakıldı hiçbir sorun yok ikimizde de çok sinir bozucu bi durum sorun yok ama sonuçta yok hayret edilecek bişi
Merhaba mavisufi yazdiklarinizi hep okuyorum.. 3 denemenin hepsi novada mi oldu?Umarim bu Denemede olur canım, zor bir durum biliyorum, bizde 3 senedir aynı senin gibiyiz, sorunumuz yok, ama olmuyor, hatta bir önceki doktorum senin 3 Denemede kesin olmasi lazim diyordu ama maalesef..
Fakat moralini yüksek tut, tedavi başlayana kadar rahimde ki kan dolaşımını arttırmak ve stres hormonunu azaltmak icin her gün 45 dk. duzenli yuruyus yap..Rahimde ki ve yumurtaliklardaki kan dolaşımının artmasi yumurta kalitesini ve tutunma sansini arttiriyormus. bol bol balık, meyva yemeye çalış. Vücudunu susuz bırakma, 1.5 lt gibi, Sen elinden geleni yap, inşallah iyi olacak diye düşün. ..