- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
3, bucuk ay sonra evden ciktim ve ilk kez hamburger yedim normallestim![]()
Afiyet olsun ❤ bizde gorebilecekmiyiz bakalim o gunleri

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3, bucuk ay sonra evden ciktim ve ilk kez hamburger yedim normallestim![]()
Valla cok özledim dayanamadimAfiyet olsun ❤ bizde gorebilecekmiyiz bakalim o gunleri![]()
Kelebek etkisinin en güzel örneğini dünyaca yaşıyoruz.Çinde ilk vakanin tespit edildigi gun sey demiştim. Ee bundan bizene haha çin bize uzakaklim hayalim almiyor bu virusun bize yaptiklarina
Valla cok özledim dayanamadim☺ Saolun
Kelebek etkisinin en güzel örneğini dünyaca yaşıyoruz.
Global dünya tam da bu demek, her birimiz öteki uçtakine bağlıyız.
Sınırlar devletler için var, insanlar için yok.
Çin’in yediği nane de ayrı zaten de, bile isteye mi yaydı evrene yoksa ciddiye almadı da olanlar oldu, bilinmez.
Tek bildiğim tüm ülkeler ve insanlar olarak bir yaptırımda bulunmalıyız, boykot olur, sınır kapaması olur bir şey bir şey.
Ama mutlaka olmalı.
Doğan bebekler, evlerinden yürüyerek çıkacaklar, hayatımızdan çalınan ‘an’ların bedeli büyük olmalı.
Biz eve yemek siparişi veriyoruz, gelen ürünü 200 derecede ısıttığım fırına 3 4 dk koyuyorum, varsa bile mikrobu ölüyor zaten.Ozlenmezmi. Ben sadece bir yerden yiyorum ama o kisi eldiven kullanmiyor. O yuzden zor ordan yemem...
Gündelik hayatım karantinaymış, salgında farkettim....
Biz eve yemek siparişi veriyoruz, gelen ürünü 200 derecede ısıttığım fırına 3 4 dk koyuyorum, varsa bile mikrobu ölüyor zaten.
1 aydır bu şekildeyiz, tavsiye ederim![]()
Ben hamileydim çıktığında. Resmen korkuyla doğurdum doğurur doğurmaz da karantinama geri döndüm. Uzak kalmisim gündemden plazma olayı nedir?Ya sizin icinde zor olmali cok minikmiş daha. Oglum 2 aylikken korona belasi çikti gercekten cok zor psikolojik acidan.
Erken gec bilemem ama bence plazmalar işe yaradi![]()
Market ve zorunlu ihtiyaçlar harici dişari cıkmamaya calişiyorum.Birde bir kaç arkadaş ziyareti kisa sürelide olsa insan yüzü görmek istiyor insan. Şuan izindeyim zaten evde geçiyor zamanım.Iyi geceler kizlar 3 aydir evdeyiz.
3.ayin sonunda yasaklar bir bir kalkıyor.
Ben maskeyle alişverişe gidiyorum aileme gidiyorum o kadar.
Evet belki bir avm hayal ama ben sahile oglumla gitmeye başlamak istiyorum sizler neler yapiyorsunuz ?
Market ve zorunlu ihtiyaçlar harici dişari cıkmamaya calişiyorum.Birde bir kaç arkadaş ziyareti kisa sürelide olsa insan yüzü görmek istiyor insan. Şuan izindeyim zaten evde geçiyor zamanım.
2 3 yil surecek diyor uzmanlar herkes hafifte olsa atlatacak deniyor ama dua edip dikkat edersek bu gunleride atlatiriz.Aşı bulununca baya rahatlayacagiz.Genellikle cogumuz aynisini yapiyoruz ama ne zamana kadar surecek acaba bilmiyoruzda...
Heryerde ikinci dalgalar geliyor seneye ocaga kadar ozgurluk haram galibaaa
Genelde evde oturuyoruz eğer çıkacaksak maskeyle ve mesafeli duruyoruz kaç kişiye dik dik baktığımı saymadıminatla yakınıma geliyorlar ülkemizde korona var di mi o yüzden yaklaşma diyorum
Yani empati yapmaya çalışıyorum ama olmuyor yani. Desem ki bunlarin kaybedecek birseyi yok o yuzden boyle rahatlar. Ya hiçmi kimseleri yok ? Sevdikleri kaybetmek istemedikleri kronik hastalar.
Benim babam kronik hasta ayrica bebegim var o yuzden aylarca evden cikmadim ama babam çikti.
Iste boyleleri yuzunden vakaalar arttikça artacak..!
Çinliler yakti bizi hala kopek eti yiyorlar hayat gercekten çok garip. Biz evlerde hapisBirde maske takan yok bazen görüyorum şeytan diyor dişlerini eline dök neymiş onlara korona bulaşmazmış bide böyle savunuyorlar onların yüzünden evlerde halen kapalıyız ve aslında annemle benim maske takınca alerjik astımımız tavan yapıyor maske takmamamız gerek çünkü daha feci öksürtüyor o yüzden en iyisi evde oturalım diyoruz