• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal mi kızlar?

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.974
798
selam hanımlar,
4 yaşındaki kızım il gençlik ve spor müdürlüğünde jimnastik kursuna başladı 2 hafta önce.
bayan hoca 2. gün beceremediği gerekçesiyle kurstan almamı istedi, kızım çok hevesli olduğu için almadım.
hoca hareketleri 1-2 kez gösteriyor ve yapamazlarsa kızıyor. "çabuk ol, yap, dinlemeyeceksen bir daha gelme, yapamıyorsun, ne bakıyorsun" vs şeklinde çocuklarla diyalogları.
bugün yapamadığı için ağlayan bir kıza "eğer susmazsan, anneni çağırmam, derse de almam" dedi. tabi ki kız daha çok ağladı. benim kızım da etkilendi ve ağlayarak dersi bıraktı, eve geldik.

erkek hocaya mı versem dedim. aynen şöyle dedi: "ben diğer hocadan daha sertim, bağırırım, poposuna vururum, kolundan tutar atarım vs. benim disiplin tarzım bu"

hanımlar jimnastik eğitimi böyle mi verilir, kızım mı şımarık, gitmesi için zorlamalı mıyım?

Bu ne yahu böyle eğitim mi olur???

Sadece spor eğitimi değil hiçbir eğitim bu şekilde olmaz

Bence alın, özel bir bale-jimnastik okuluna verin.
biz şımartıyormuşuz onlar disipline ediyormuş.

Saka mi bu? Ikisi de ruh hastasi demek ki hocalarin
valla çoğu çocuk kursa gelmekten vazgeçti. bazıları da zorla getiriliyor annesi tarafından

Kızın şımarık değil , size iyi hoca denk gelmemiş , ikisi de birbirinden beter .
adam bir de benim eğitim durumumu sorguladı, artık ne kadar cahil gördüyse beni.

Jimlastik öyle iki günde ogrenilebilcek birşey değil ve onlar daha cocuk. Bu sekil davranması çok yanlış kabul edilebilir gibi değil.
Şikayet edin
Çocuğu boylelerine teslim etmeyin
şikayet etmek konusunda kararsız kaldım ama etmeliyim değil mi?

zaten amacım çocuğum sporu sevsin, yararlı bir meşgalesi olsundu. ama kızım korktu.

şikayet etmek konusunda kararsız kaldım ama etmeliyim değil mi?
Tabiki etmelisin geç bile kaldin
Kucucuk çocuklara bu şekilde davranamazlar.
Bu kurs milli eğitim bakanlığına mi bağlı.
Yani devlet kursumu?

adam bir de benim eğitim durumumu sorguladı, artık ne kadar cahil gördüyse beni.
A aaaaa kimsenin eğitim durumu kimseyi ilgilendirmez ki o neymiş sizin eğitim durumunuzdan , önce bi kendine baksın .

Ona disiplin denmez, apaçık şiddet uyguluyo yavrucaklara..
Şikayet edin bence o kadını
bimer e geçen hafta isim vermeden sportif eğitim sistemi böyle mi diye sormuştum. daha cevap gelmedi. ona göre yeniden mail atacağım.

Sikayet et ve o kursa bir daha gonderme. İşini iyi yapan düzgün bir kurs bulup gonder.

Bu ne ya sen ondan disiplin! ogretmesini mi istedin jimnastik mi? 4 yasinda bu cocuk yaa 4!

çocuğun hevesini kırmasın. alın kurstan başka yere yazdırın. ben anaokulunda folklor grubundaydım,anaokulu öğretmenim benim için böyle söylemişti hala düğünlerde falan kalkıp oynamaya utanırım hep o sözler gelir aklıma.

Yok artık.
Normal değil tabi ki normal insan sayısı o kadar az ki zaten..

Ne yaparsaniz yapin ama Çocuğunuzu hayattan soğutmayacak insanlarla muhattap edin bence..
iki hoca var, ikisi de kötü çıktı.
diğer kurslar için de yaş engeli var.
inşallah seneye iyi hoca denk gelir.

et tabiki.. beklediğin hata.
bimer den gelen cevaba ekleme yapıp şikayet edeyim o halde

A aaaaa kimsenin eğitim durumu kimseyi ilgilendirmez ki o neymiş sizin eğitim durumunuzdan , önce bi kendine baksın .
disiplin onun işiymiş. ben kursta karışamazmışım, onun kuralları geçerliymiş, işime gelmezse göndermeyecekmişim.

sanki dersin kursun sahibi

edeceğim

Son düzenleme:
O ne yahu şikayet etsenize yetkili kimse ayrica siz bu dangalaga para vermiyor musunuz
hayır
spor bakanlığı bünyesinde, il müdürlüğü her branşta ücretsiz kurs açmış.
hocalar kadrolu devlet memuru.

Sikayet et ve o kursa bir daha gonderme. İşini iyi yapan düzgün bir kurs bulup gonder.

Bu ne ya sen ondan disiplin! ogretmesini mi istedin jimnastik mi? 4 yasinda bu cocuk yaa 4!
ben de çözemedim amaçlarını
4 yaşında olimpiyatlara mı hazırlıyorlar nedir?
çok kişiyi geri çevirdiler yeteneksiz diye.
yetenek avcıları. bir bakışta anlıyorlar.

çocuğun hevesini kırmasın. alın kurstan başka yere yazdırın. ben anaokulunda folklor grubundaydım,anaokulu öğretmenim benim için böyle söylemişti hala düğünlerde falan kalkıp oynamaya utanırım hep o sözler gelir aklıma.
benim de ilkokul 1. sınıf öğretmenim böyleydi.
hala nefretle anarım.

Tabiki etmelisin geç bile kaldin
Kucucuk çocuklara bu şekilde davranamazlar.
Bu kurs milli eğitim bakanlığına mi bağlı.
Yani devlet kursumu?
spor bakanlığına bağlı
hocalar kadrolu devlet memuru

Back