Normal mi bu sizce ?

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.714
4.447
103
31
Bir erkek annesi ve dayısının ailesi ile akşam keyifli vakit geçirse ve dayısının oğlu nişanlı olsa bu kız ailenin gelini gece 1 e kadar oturup aile ile sohbet etse sonra kayinbabasi erken yatıp uyusa evde kızın nişanlısı yok işe gitmiş kız bir sokak ötede otursa babası almaya gelmese ve kızın erkek kuzeni gece 1 de evine bıraksa hoş karşılar mısınız ? Normal birşey mi bu bir kadın nişanlısının erkek kuzenleriyle kardeş olabilir mi ?

Gecenin o saati kızı yalnız mı yollasaydi, onu bıraktı diye kim kardeş ilan etti ki onları kuzeni için bırakmış işte yengesi sayılır

Bir yönden tabiki öyle de yani neden en son kuzeni bırakıyor başka erkekler varken
Hee başka erkeklerin olduğunu belirtmemissin başlıkta ondan tek o var sandım , peki diğer Erkeklerle yakınlık derecesi ne yaşları kaç , en büyük sizin eşiniz mi

Forumdaki üyelere göre normal olup olmaması hayatınızda neyi değiştirecek ?

Nikahlı eşiniz ve onun ailesine göre normal; size göreyse anormal belli ki.

İnternetten tanışıp, sonrada birbirinizi doğru dürüst tanımadan nikah kıymanın sonuçlarını yaşıyorsunuz.

Erkek ailesine şimdiden sabır ve hayatta başarılar diliyorum.

Tanımadan yargılamak bu

Hee başka erkeklerin olduğunu belirtmemissin başlıkta ondan tek o var sandım , peki diğer Erkeklerle yakınlık derecesi ne yaşları kaç , en büyük sizin eşiniz mi
Eşimden 3 yaş küçük kayinbabasi var kendi öz babası erkek kardeşi var kızın nişanlısı o ara gece nöbetinde çalışıyor birde normal bir saat değil gece 1 erken kalkıp gorseydi evine madem öyle

Anlamadım eşinden 3 yaş küçük kayınbabası var derken

Tanımadan yargılamak bu

Forumdaki yorumlarınız ve yazdıklarınız kadar tanıyabiliriz sizi.

Forumda açtığınız konulara ve hem kendi konularınız hem de diğer konulara verdiğiniz yanıtlara bakarak; erkek tarafıyla hayata bakışınız ve hayat görüşleriniz birbirinden farklı görünüyor.

Erkek tarafı yol yakınken, aile birliği kurulmamışken bu işten dönmez de , haziranda düğün yapılıp aynı eve girerseniz; herkesin huzurunu bozacak gibi duruyorsunuz.

Tahmin hakkımı kullanıyorum ve konu sahibinin mesajına 1 virgül koyuyorum.

Kızın, eşinden 3 yaş küçük olduğunu anlatmaya çalışıyor olabilir.

Milletin evine kaçta gideceğinden size ne yahu, onu da mı siz belirleyeceksiniz? Bir aile anayasası oluşturun her eve dağıtın madem, başka nişanlılar evine en geç akşam ezanından önce dönmelidir diye.

Hayır yanlış anladınız evine bıraktığı kız 3 yaş küçük kayinbaba dediğim kişi eşin dayısı oo 60 li yaşlarda adam
Peki siz eşinize sorduğunuzda o ne dedi size cevap olarak , yani kendinden küçük kızı 1 sokak ileriye bırakmış dönmüş sonuçta onun evine gidip sabahlamamış ya

Eş demişsin e hani nişanlıydı?
Ya sen kaç kişisin bacım?
Sohbet güzeldir demişlerdir otur kızım x seni bırakır ne olacak oturmuştur ne var bunda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…