Normal evlilik nasıl olur?

Kumarbaz,alkolik,küfürbaz..Bunlardan sadece bir tanesi bile boşanmak için gayet yeterli.normal evlilikler tabiki böyle olmaz.bir şans daha verseydiniz de birşey değişmeyecekti emin olun.
Boşanma sonrası da bir yas süreci.. zamanla bu tür duygu dalgalanmaları normal. Kendinize zaman tanıyın. Eğer kurtarılacak bir yanı olsaydı muhakkak öyle yapardınız.elimden geleni yaptım hissiyatı varsa çok da kendinizi sorgulamayın.alkolik ve kumarbaz olan oydu siz değil unutmayın.

Haklısınız

normal insanlar medeni olur. normal evlilikler huzurlu olur. eşler en iyi arkadaştır. eşler birbirine küfretmez. hakaret etmez. dağ başında yaşayan medeniyetsiz ayı değilseniz bu yaşadıklarınız anormal.

Normal evlilik bu değil. Doğru eşle huzurlu evlilikler var. Yaşadıklarının hiç biri normal değil. O adam da düzelmez. Engelle her yerden, duygu sömürülerine fırsat verme. Alkol kumar normal olmadığı gibi bu haltları yedikten sonra sana sarması da normal değil, bahane de olamazlar. Sorgulama boşuna, kurtulduğuna bak. Annene babana bile katlanmak zorunda değilsin elin herifine neden sabredeceksin ki. Zamanında düzelseymiş. Barışsan da düzelmeyecek, boş vaad onlar

Haklısınız hakikaten manipüle ediyor evlendiğimiz günden beri boşanacağım diyormuşum insanlar neler neler yaşıyormuş boşanmıyormuş böyle şeyler diyor sürekli ben de kendini sorguluyorum
Ben de boşandım, boşanma son noktadır, hiçbir insan durduk yere ve kolay kolay o aşamaya gelmez, ben de zor süreçler yaşadım, anlaşamadık ki bitti ama evlilik birliği içinde küfür, şiddet vs hiçbiri yoktu, normalleştirmeyin böyle şeyleri, kendinize böyle muameleleri layık görmeyin, ne münasebet.
İnsan olsaydı, insan gibi davransaydı da ilk günden boşanmayı düşündürmeseydi karısına, manipülatif keko.
Maddi manevi gelişmeye odaklan, çalışmıyorsan çalış, oku, gez, sevdiklerinle zaman geçir, mümkünse psikolojik destek al, nefes aldığını hissedeceksin.

Esimle kavgalarimiz tartismalarimiz olur. Bazen cok siddetli tartismalarimiz da olur. Ama bir gunden bir gune ne hakaret ne kufur etmisligimiz yoktur.
Normal evlilik degil bahsettiginiz. Kimsenin bunu normallestirmesine izin vermeyin.

Evliliğim normal mi bilemem ama evlilik dediğin şey içerisinde seni mutlu ve güvende hissettirmeli. Her evlilikte tartışmalar oluyor ve hatta çatışmalar ilişkileri geliştirir derler ama hakaret, kumar bu tarz şeyler çok başka boyut. Lütfen pişman olmayın her yerden engelleyip hayatınızı yaşamaya çalışın

Evliliğinizde yok yok. Kumar, alkol, küfür, şiddet. Hala barışsam mı diye nasıl soruyorsunuz? Kendinize verdiğiniz değer bu kadar mı?

O kadar doğru yazmışsınız ki. Evet iyi ki yazdım buraya şu an daha iyi bir şekilde düşünebiliyorum olan biteni

Aynen öyle ki elli kere şans verdim sonuç hiç değişmedi

O kadar doğru yazmışsınız ki. Evet iyi ki yazdım buraya şu an daha iyi bir şekilde düşünebiliyorum olan biteni
Travmalarınla yüzleş, kendini tanı, ne istediğini analiz et iyice, o zaman daha iyi göreceksin nasıl bir ateşten kurtulduğunu. Kendine zaman ver ve muhatap alıp yüz bulmasına sebep olma. Konuştukça daha iyi hissetmeyeceksin. Defolsun.

Evlilik tabii ki böyle bir şey değil
İyi ki kurtulmuşsun ondan.
İletişime geçmesine izin verme, görüşme. Niye hala konusuyorsun ki? O artık senin muhatabın değil.

Asla yanlis yapmadin dogru kararini verdin. Evlilik böyle bir sey degil. Ayrilmaya cesaret ettigin icin tebrik ediyorum sizi manipule etmesine izin vermeyin.

Aşkım sakın sakın tekrar düşme o bataklığa , 7 yıldır evliyim asla öyle bir kavga yaşamadım vurmalı hakaretli. Evet çok kötü kavgalar yaşadık ama o kavga tanımlarında yazdığın şeyler hiç yok. Saygı çerçevesinde düzgün bir ilişki yaşayabilme sansin varken eskiye donme

Evlilik bu değil doğrusunu yapmışsınız.
10 senelik evliyim, birbirimize asla hakaret küfür etmedik. Hoş ben küfürden ekstra nefret ederim.
Kavga küslük olur elbette ama anlaşmazlıktır sadece. Yani kısa sürer, sesler yükselse de komşulara gidecek kadar olmaz.
Kavgamız da sık olmaz yani. Ayda yılda bir iki olursa olur.
Normal monoton bir hayatımız var. İş güç, çocuğun işleri, market alışverişi, haftasonu planları etkinlikleri, akşamları çay dizi gayet sıradan kavga gürültüsüz devam ediyoruz.
Bağımlılıklar, şiddet, yüksek ses küfür varsa orada evliliğim devam etmesine de gerek yok bana göre. Evlilik yol arkadaşlığı hayat arkadaşlığı. Mutsuzluk getiriyorsa uzatmaya da gerek yol. Doğru karar vermişsiniz

Ayrıca o… kelimesini bana kavga anında söylese biter. İnsan eşine bu kelimeyi kullanmamalı. Kullanıyorsa da o evlilik değildir.
Aşk diye dizilerde toksik kavga dövüşlü şeyleri izletiyorlar insanlara herkes normali bu sanıyor. Sanki aşk illa toksik rezil bir şey olmalı gibi pazarlanıyor. Yok öyle bir şey.
Neden evleniyoruz? Mutlu olmak için, sevmek sevilmek için, hayat boyu yanımızda sevdiğimiz insan olsun huzurla yaşayalım diye.
Bunlar yoksa evliliği devam ettirmenin de anlamı yoktur

Evli değilim , boşanmadım da ama şunu biliyorum ki böyle bir evliliğim olmaz olamaz.Normal değilmiş yaşanılan her şey kötü toksik...Sakın geri dönmeyin sizin rızkınızı yerken vicdan yapıyor muydu o ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…