Kumarbaz,alkolik,küfürbaz..Bunlardan sadece bir tanesi bile boşanmak için gayet yeterli.normal evlilikler tabiki böyle olmaz.bir şans daha verseydiniz de birşey değişmeyecekti emin olun.Merhaba ben yeni boşandım. Evleneli 2 sene olmuştu. Kumar ve içki bağımlısıydı. Sürekli yemin edip bırakıyor ve tekrar başlıyordu. Acaba tüm bunlar yani hakaretler ve kğfğrler bu kumar borçu stresi yüzünden miydi diye düşünüyorum .çünlüAsıl şey evlendiğimiz ilk günden beri sürekli bağrıyor, hakeret edip küfrediyordu. Ben de ona ediyorum. O bana serefsiz, pislik. Ayı gibisin, or…, senden iğreniyorum gibi şeyler söylerdi her kavgada ben de ona ezik, sen adam mısın derdim. Hep sinirliydi. Sinirliyken kendi ailesine de bağırır çağırır küfğr ederdi. Bi on dakika sonra özür dilemeler sarılmalar ben sensiz yaşayamam, sen benim her şeyimsin derdi ama 2-3 gün sonra tekrar aynı şeyler. Ve en son kavgada ben ona vurdum ben ona vurdum derken ertesi gün gittim dava açtım. Boşandıktan sonra her gün ağlayarak arıyor, yalvarıyor çok pişmanım ben sensiz yaşayamam diye kendini parçalıyor. Vicdan azabı çekmeye başladım. Acaba yapmasa mıydım bir şans daha mı verseydim. Benim büyüdüğüm evde böyleydi. Normal evlilikler nasıl olur bilmiyorum her evlilikte olan şeyler mi bunlar, hata mı yaptım diye sürekli ağlıyorum. Evlilikleriniz nasıl , kavgalarınız nasıl bana bir yol gösterin lütfen.
HaklısınızKumarbaz,alkolik,küfürbaz..Bunlardan sadece bir tanesi bile boşanmak için gayet yeterli.normal evlilikler tabiki böyle olmaz.bir şans daha verseydiniz de birşey değişmeyecekti emin olun.
Boşanma sonrası da bir yas süreci.. zamanla bu tür duygu dalgalanmaları normal. Kendinize zaman tanıyın. Eğer kurtarılacak bir yanı olsaydı muhakkak öyle yapardınız.elimden geleni yaptım hissiyatı varsa çok da kendinizi sorgulamayın.alkolik ve kumarbaz olan oydu siz değil unutmayın.
Normal evlilik bu değil. Doğru eşle huzurlu evlilikler var. Yaşadıklarının hiç biri normal değil. O adam da düzelmez. Engelle her yerden, duygu sömürülerine fırsat verme. Alkol kumar normal olmadığı gibi bu haltları yedikten sonra sana sarması da normal değil, bahane de olamazlar. Sorgulama boşuna, kurtulduğuna bak. Annene babana bile katlanmak zorunda değilsin elin herifine neden sabredeceksin ki. Zamanında düzelseymiş. Barışsan da düzelmeyecek, boş vaad onlarMerhaba ben yeni boşandım. Evleneli 2 sene olmuştu. Kumar ve içki bağımlısıydı. Sürekli yemin edip bırakıyor ve tekrar başlıyordu. Acaba tüm bunlar yani hakaretler ve kğfğrler bu kumar borçu stresi yüzünden miydi diye düşünüyorum .çünlüAsıl şey evlendiğimiz ilk günden beri sürekli bağrıyor, hakeret edip küfrediyordu. Ben de ona ediyorum. O bana serefsiz, pislik. Ayı gibisin, or…, senden iğreniyorum gibi şeyler söylerdi her kavgada ben de ona ezik, sen adam mısın derdim. Hep sinirliydi. Sinirliyken kendi ailesine de bağırır çağırır küfğr ederdi. Bi on dakika sonra özür dilemeler sarılmalar ben sensiz yaşayamam, sen benim her şeyimsin derdi ama 2-3 gün sonra tekrar aynı şeyler. Ve en son kavgada ben ona vurdum ben ona vurdum derken ertesi gün gittim dava açtım. Boşandıktan sonra her gün ağlayarak arıyor, yalvarıyor çok pişmanım ben sensiz yaşayamam diye kendini parçalıyor. Vicdan azabı çekmeye başladım. Acaba yapmasa mıydım bir şans daha mı verseydim. Benim büyüdüğüm evde böyleydi. Normal evlilikler nasıl olur bilmiyorum her evlilikte olan şeyler mi bunlar, hata mı yaptım diye sürekli ağlıyorum. Evlilikleriniz nasıl , kavgalarınız nasıl bana bir yol gösterin lütfen.
Ben de boşandım, boşanma son noktadır, hiçbir insan durduk yere ve kolay kolay o aşamaya gelmez, ben de zor süreçler yaşadım, anlaşamadık ki bitti ama evlilik birliği içinde küfür, şiddet vs hiçbiri yoktu, normalleştirmeyin böyle şeyleri, kendinize böyle muameleleri layık görmeyin, ne münasebet.Haklısınız hakikaten manipüle ediyor evlendiğimiz günden beri boşanacağım diyormuşum insanlar neler neler yaşıyormuş boşanmıyormuş böyle şeyler diyor sürekli ben de kendini sorguluyorum
O kadar doğru yazmışsınız ki. Evet iyi ki yazdım buraya şu an daha iyi bir şekilde düşünebiliyorum olan biteniBen de boşandım, boşanma son noktadır, hiçbir insan durduk yere ve kolay kolay o aşamaya gelmez, ben de zor süreçler yaşadım, anlaşamadık ki bitti ama evlilik birliği içinde küfür, şiddet vs hiçbiri yoktu, normalleştirmeyin böyle şeyleri, kendinize böyle muameleleri layık görmeyin, ne münasebet.
İnsan olsaydı, insan gibi davransaydı da ilk günden boşanmayı düşündürmeseydi karısına, manipülatif keko.
Maddi manevi gelişmeye odaklan, çalışmıyorsan çalış, oku, gez, sevdiklerinle zaman geçir, mümkünse psikolojik destek al, nefes aldığını hissedeceksin.
Aynen öyle ki elli kere şans verdim sonuç hiç değişmediNormal evlilik bu değil. Doğru eşle huzurlu evlilikler var. Yaşadıklarının hiç biri normal değil. O adam da düzelmez. Engelle her yerden, duygu sömürülerine fırsat verme. Alkol kumar normal olmadığı gibi bu haltları yedikten sonra sana sarması da normal değil, bahane de olamazlar. Sorgulama boşuna, kurtulduğuna bak. Annene babana bile katlanmak zorunda değilsin elin herifine neden sabredeceksin ki. Zamanında düzelseymiş. Barışsan da düzelmeyecek, boş vaad onlar
Evliliğinizde yok yok. Kumar, alkol, küfür, şiddet. Hala barışsam mı diye nasıl soruyorsunuz? Kendinize verdiğiniz değer bu kadar mı? S
sağlıklı düşünemediğim kesinEvliliğinizde yok yok. Kumar, alkol, küfür, şiddet. Hala barışsam mı diye nasıl soruyorsunuz? Kendinize verdiğiniz değer bu kadar mı?
Travmalarınla yüzleş, kendini tanı, ne istediğini analiz et iyice, o zaman daha iyi göreceksin nasıl bir ateşten kurtulduğunu. Kendine zaman ver ve muhatap alıp yüz bulmasına sebep olma. Konuştukça daha iyi hissetmeyeceksin. Defolsun.O kadar doğru yazmışsınız ki. Evet iyi ki yazdım buraya şu an daha iyi bir şekilde düşünebiliyorum olan biteni
HaklısınızEvlilik tabii ki böyle bir şey değil
İyi ki kurtulmuşsun ondan.
İletişime geçmesine izin verme, görüşme. Niye hala konusuyorsun ki? O artık senin muhatabın değil.
Aşkım sakın sakın tekrar düşme o bataklığa , 7 yıldır evliyim asla öyle bir kavga yaşamadım vurmalı hakaretli. Evet çok kötü kavgalar yaşadık ama o kavga tanımlarında yazdığın şeyler hiç yok. Saygı çerçevesinde düzgün bir ilişki yaşayabilme sansin varken eskiye donmeMerhaba ben yeni boşandım. Evleneli 2 sene olmuştu. Kumar ve içki bağımlısıydı. Sürekli yemin edip bırakıyor ve tekrar başlıyordu. Acaba tüm bunlar yani hakaretler ve kğfğrler bu kumar borçu stresi yüzünden miydi diye düşünüyorum .çünlüAsıl şey evlendiğimiz ilk günden beri sürekli bağrıyor, hakeret edip küfrediyordu. Ben de ona ediyorum. O bana serefsiz, pislik. Ayı gibisin, or…, senden iğreniyorum gibi şeyler söylerdi her kavgada ben de ona ezik, sen adam mısın derdim. Hep sinirliydi. Sinirliyken kendi ailesine de bağırır çağırır küfğr ederdi. Bi on dakika sonra özür dilemeler sarılmalar ben sensiz yaşayamam, sen benim her şeyimsin derdi ama 2-3 gün sonra tekrar aynı şeyler. Ve en son kavgada ben ona vurdum ben ona vurdum derken ertesi gün gittim dava açtım. Boşandıktan sonra her gün ağlayarak arıyor, yalvarıyor çok pişmanım ben sensiz yaşayamam diye kendini parçalıyor. Vicdan azabı çekmeye başladım. Acaba yapmasa mıydım bir şans daha mı verseydim. Benim büyüdüğüm evde böyleydi. Normal evlilikler nasıl olur bilmiyorum her evlilikte olan şeyler mi bunlar, hata mı yaptım diye sürekli ağlıyorum. Evlilikleriniz nasıl , kavgalarınız nasıl bana bir yol gösterin lütfen.
Evlilik bu değil doğrusunu yapmışsınız.Merhaba ben yeni boşandım. Evleneli 2 sene olmuştu. Kumar ve içki bağımlısıydı. Sürekli yemin edip bırakıyor ve tekrar başlıyordu. Acaba tüm bunlar yani hakaretler ve kğfğrler bu kumar borçu stresi yüzünden miydi diye düşünüyorum .çünlüAsıl şey evlendiğimiz ilk günden beri sürekli bağrıyor, hakeret edip küfrediyordu. Ben de ona ediyorum. O bana serefsiz, pislik. Ayı gibisin, or…, senden iğreniyorum gibi şeyler söylerdi her kavgada ben de ona ezik, sen adam mısın derdim. Hep sinirliydi. Sinirliyken kendi ailesine de bağırır çağırır küfğr ederdi. Bi on dakika sonra özür dilemeler sarılmalar ben sensiz yaşayamam, sen benim her şeyimsin derdi ama 2-3 gün sonra tekrar aynı şeyler. Ve en son kavgada ben ona vurdum ben ona vurdum derken ertesi gün gittim dava açtım. Boşandıktan sonra her gün ağlayarak arıyor, yalvarıyor çok pişmanım ben sensiz yaşayamam diye kendini parçalıyor. Vicdan azabı çekmeye başladım. Acaba yapmasa mıydım bir şans daha mı verseydim. Benim büyüdüğüm evde böyleydi. Normal evlilikler nasıl olur bilmiyorum her evlilikte olan şeyler mi bunlar, hata mı yaptım diye sürekli ağlıyorum. Evlilikleriniz nasıl , kavgalarınız nasıl bana bir yol gösterin lütfen.
Ayrıca o… kelimesini bana kavga anında söylese biter. İnsan eşine bu kelimeyi kullanmamalı. Kullanıyorsa da o evlilik değildir.Merhaba ben yeni boşandım. Evleneli 2 sene olmuştu. Kumar ve içki bağımlısıydı. Sürekli yemin edip bırakıyor ve tekrar başlıyordu. Acaba tüm bunlar yani hakaretler ve kğfğrler bu kumar borçu stresi yüzünden miydi diye düşünüyorum .çünlüAsıl şey evlendiğimiz ilk günden beri sürekli bağrıyor, hakeret edip küfrediyordu. Ben de ona ediyorum. O bana serefsiz, pislik. Ayı gibisin, or…, senden iğreniyorum gibi şeyler söylerdi her kavgada ben de ona ezik, sen adam mısın derdim. Hep sinirliydi. Sinirliyken kendi ailesine de bağırır çağırır küfğr ederdi. Bi on dakika sonra özür dilemeler sarılmalar ben sensiz yaşayamam, sen benim her şeyimsin derdi ama 2-3 gün sonra tekrar aynı şeyler. Ve en son kavgada ben ona vurdum ben ona vurdum derken ertesi gün gittim dava açtım. Boşandıktan sonra her gün ağlayarak arıyor, yalvarıyor çok pişmanım ben sensiz yaşayamam diye kendini parçalıyor. Vicdan azabı çekmeye başladım. Acaba yapmasa mıydım bir şans daha mı verseydim. Benim büyüdüğüm evde böyleydi. Normal evlilikler nasıl olur bilmiyorum her evlilikte olan şeyler mi bunlar, hata mı yaptım diye sürekli ağlıyorum. Evlilikleriniz nasıl , kavgalarınız nasıl bana bir yol gösterin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?