İçim rahatlıyor böyle şeyleri duyunca teşekkür ederimEşim bana asla küfür hakaret etmez asla kötü kelimeyi yakistirmaz, kardeşi yanımda başkasına kufretse bile sinirlenir yengenin yanında ne biçim konuşuyorsun ağzını topla diye bağırır, incitmez kıyamaz, normal evlilikler saygı çerçevesinde olur, seninki normal değil, yapmam deyip yapıyor daha neyin şansını vereceksin, duyduğun hakaretler az geldi dövüp daha mı çok sövsün, asla geri adım atma.
Kesinlikle doğru bir tedavi almam lazımAsla hata yapmadın sakın barışma pişman olma, psikolojik destek al böyle bir evde büyüdüysen sevgiyi çok yanlış öğrenmişsindir
İnsallah çok teşekkür ederimAsla pişman olma sakın geri döneme aynı şeyleri yaşayacaksın. Ben eşimle tartışırım eve sesimiz yükselir ama küfür etmeyiz. Evet küfürlü konuşuruz ama bu birbirimize hakaret etmek için değildir. Bir olay yaşamızdır bir birimize anlatırken ederiz. Kendini yıpratma kendine saygı duy ve sana saygı duyan el üstüne tutup değer verecek birisi ile birlikte ol
Yok babamda kumar içki yoktu. Ama çok sinirliydi evde hep kavga küfür hakaret şiddet vardı. Hayatım boyunca anneme kızarak geçirdim neden boşanmıyor neden bu kadar mutsuzsun diye onu suçlayarak geçirdimBence küfürden daha önemli nokta: adam kumar bağımlısı ve diğer konunuzda çok borcu olduğunu, evi sizin geçindirdiğinizi yazmışsınız. Tabiyki barışmak için yalvarır. Kendisine bakan bir kadını bulmak kolay mı? Açlıktan nefesi kokuyodur kumarbazın şimdi. Büyüdüğüm ev de böyleydi demişsiniz. Büyüdüğünüz evde de babanız kumar oynayıp habire eve borç getiriyor, anneniz çalışıp eve mi bakıyordu?
Evet bunların hiçbiri artık kalmamıştı ama gerizekalı gibi kötü şeyler yerine nadir de olsa mutlu olduğum zamanları hatırlıyorum beynımı uyusturmak istiyorum düşünmemek içinGüzel evliliklerde evde küfür olmaz, şiddet asla olmaz, birlikte sohbet edersiniz evin sorumluluğunu ortak alırsınız. Eve gelmesini heyecanla beklersiniz. Temas edersiniz, düzenli cinsel birlikteliğiniz olur. Hoş vakit geçirirsiniz sizi yormaz, yorgunluğunuzu alır.
Bir insan aynı kuyuya kaç defa düşer ?Merhaba ben yeni boşandım. Evleneli 2 sene olmuştu. Kumar ve içki bağımlısıydı. Sürekli yemin edip bırakıyor ve tekrar başlıyordu. Acaba tüm bunlar yani hakaretler ve kğfğrler bu kumar borçu stresi yüzünden miydi diye düşünüyorum .çünlüAsıl şey evlendiğimiz ilk günden beri sürekli bağrıyor, hakeret edip küfrediyordu. Ben de ona ediyorum. O bana serefsiz, pislik. Ayı gibisin, or…, senden iğreniyorum gibi şeyler söylerdi her kavgada ben de ona ezik, sen adam mısın derdim. Hep sinirliydi. Sinirliyken kendi ailesine de bağırır çağırır küfğr ederdi. Bi on dakika sonra özür dilemeler sarılmalar ben sensiz yaşayamam, sen benim her şeyimsin derdi ama 2-3 gün sonra tekrar aynı şeyler. Ve en son kavgada ben ona vurdum ben ona vurdum derken ertesi gün gittim dava açtım. Boşandıktan sonra her gün ağlayarak arıyor, yalvarıyor çok pişmanım ben sensiz yaşayamam diye kendini parçalıyor. Vicdan azabı çekmeye başladım. Acaba yapmasa mıydım bir şans daha mı verseydim. Benim büyüdüğüm evde böyleydi. Normal evlilikler nasıl olur bilmiyorum her evlilikte olan şeyler mi bunlar, hata mı yaptım diye sürekli ağlıyorum. Evlilikleriniz nasıl , kavgalarınız nasıl bana bir yol gösterin lütfen.
Evet bir de diyor ki insanlar neler neler yaşıyor boşanmıyor. Sen bize hiç zaman tanımadın. Evlendiğimiz günden beri boşanacağım diyorsun nasıl düzgün evliliğimiz olsun diye vicdan yaptırıp duruyorBir insan aynı kuyuya kaç defa düşer ?
Sizi mutlu eden insan sizi bu duruma düşürüp boşanmanıza sebep olmazdı.
Haklısınız hakikaten manipüle ediyor evlendiğimiz günden beri boşanacağım diyormuşum insanlar neler neler yaşıyormuş boşanmıyormuş böyle şeyler diyor sürekli ben de kendini sorguluyorumHer kötülük büyüyerek devam eder, bunu unutmayın.. bugün küfür hakaret, yarın şiddet boyutuna gelecekti.
Kurtulmak için geç bile kalmışsın. Kendin için seni manüple etmesine izin verme
kesinlikle buna izin verme. Seni ayrılmaya cesaret ettiğin için ap ayrı kutluyorum, belkide kendin için yaptığın en büyük iyilik bu. Zamanla anlayacaksın emin olHaklısınız hakikaten manipüle ediyor evlendiğimiz günden beri boşanacağım diyormuşum insanlar neler neler yaşıyormuş boşanmıyormuş böyle şeyler diyor sürekli ben de kendini sorguluyorum
İnsallah tez zamanda anlarım çok teşekkür ederimmkesinlikle buna izin verme. Seni ayrılmaya cesaret ettiğin için ap ayrı kutluyorum, belkide kendin için yaptığın en büyük iyilik bu. Zamanla anlayacaksın emin ol
Güzel manipüle ediyor sizi ve bu yaşananları normalleştirme derdinde. Kimse değişmez. Hakaret eden yine eder kavgacı insan yine kavgacı sorumsuz insan yine sorumsuz önünüze bakın.Evet bir de diyor ki insanlar neler neler yaşıyor boşanmıyor. Sen bize hiç zaman tanımadın. Evlendiğimiz günden beri boşanacağım diyorsun nasıl düzgün evliliğimiz olsun diye vicdan yaptırıp duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?