Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin,ömrü uzun ve bereketli olsun..
RABB'im sağlıklı,uzun ve hayırlı ömür versin evladınıza.oldukça ayrıntılı yazmışsınız.korkutucu geldi açıkcası :)))
Bende 35+5 deyim normal doğum istiyorum ama çok korkuyorum.En çok da sunni sancıdan.Bi de bebeğin ani gelişiyle.Sen hayrlısıyla kurtarmışın darısı başıma :18:
çok geçmiş olsun ALLAH analı babalı büyütsün yazdıklarını okurken kendi doğumum aklıma geldi tekrar yasadım sanki :) 12 sene oldu ben doğum yapalı ama bna tekrar yaşattın o günümü dünyanın en güzel duygusu..Allah her isteyene nasip etsin..
geçmiş olsun Allah analaı babalı büyütsün bebeğini...
geçmiş olsun.. allah analı babalı büyütsün yavrucugunu... benimde az kaldı çok tırstım yaa aglıcam şimdi
cok gecmiş olsun hayırlı olsun bebeğiniz herkesin dogumu aynı olmuyor her doktorda ve hastanede aynı olmuyor siz biraz talihsizlikler yaşamışsınız uyuşturmadan dikiş atılır mı hiç ne saçmalık allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın rabbim kolaylaştırsın dogum yapacak bircok kadın var bu yazıyı okuyup psikolojıleri bozulabilir
aman allahim gecmis olsun yaa of ben hic dusunemiyorum böyle dogumdu falan olacak is degil ya...valla allah kolaylik versin hamile olanlara
geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün
ben de normal doğum yaptım ama çok kolay bi doğum oldu benimkisi
ayrıca bebeğim doğunca sancım da o an gitti bitti yani plasenta çıkacağı zaman
bişey hissetmedim ben ve dikeceği zaman da uyuşturucu iğne yaptı bana doktorum
ve onu da neredeyse hissetmedim gibi
sanırım siz biraz talihsizlik yaşamışsınız
tesekkur ederım ,sanırım şanssız günümdeydim,birde bebeğimin erken gelişi ani oldu,o gün stajer ebe vardı dr. son 5 dk da geldi,her işlemi ebe yaptı kesme dikme vs. ,asıl ebe izinliymiş o gün tabıkıde herkesın doğumu farklı oluyor,bende güzel bır doğum beklıyordum,bu yazıyı okuyanların psıkolojılerı bozulabılır yazmıssınız ama şuda bır gercek ki doğum sancısı hiçbırseye benzemıyor,bu talıhsızlıkler olmasa bıle...