normal doguma hayir!!!

Ben kendimi dusunseydim deneyimimi paylasip ben bu duruma maruz kaldim.siz kalmayin demezdim.ama sen umut tacirligi ve yalakalik yapiyorsun...sen yazana kadar burda herkes gayet seviyeli mesajlar yaziyordu.amacinin ne oldugu belli.ama lutfen sen benim actigim bu konuya yorum yazma.basitsin.cumlelerin cok basit.kendin gibi...
Hamilelerin her türlü olumsuz saçma düşüncelerden etkilenmesine karşı savaş açtım ben. Ister basit olayım ister saçma sizin gözünüzde Umrumda değil!!

Gece gece hiç güleceğim yoktu.
Kafayı çekip gelmiş arkadaş.
Normal doğum doktorlar tarafından da en sağlıklı ve bebek için en iyi doğum olarak gösterilirken siz hangi akılla millete akıl veriyosunuz.
Siz ve sizin gibi benciller gidin siz sezeryan ile yapın doğumunuzu insanların aklını karıştırmayın.
normal doğumu küçümseyenler kendikerine baksınlar bunlar memeleri sarkacak diye bebeğini emzirmeyen tipler
Bunların sözlerine itibar edilmeli.
Arkadasim sende git normal dogumunu yap.ben burda sezeryanla dogum yapin yazdim diye gidip sezeryan olcak halin yok.burasi forum sitesi akil verme alma yeri.kimsenin aklina ihtiyacin yoksa ne isin var bu sitede???

Strese sokmayim,dogum esnasinda mi aci gercekle yuzlessinler.amerikada erkeklere yapay dogum sancisi verildi. erkekler bile dayanamadi.yazik gunah degilmi bu aciya tesvik ediyosunuz insanlari..gunumuz teknoloji ve saglikta kolaylik devri..neden insanlari omurleri boyunca gecirecekleri ve assla unutamayacaklari tramvalari yasamaya itiyosunuz.siz aci yasadiniz diye herkesmi yasasin.bu ne mazosistlik...

Ben normal dogum yaptim ve saglik acisindan bir faydasini gormedim arkadasim.psikolojim bozuldu .kabuslar gordum.dogum tramvasindan sonra lohusalik sendromu yasadim bana onca aci verdigi icin bende guzel bir ani olarak kalmadi.uzgunum...

O hamileler arasinda bende varim.normal dogum tecrubemi paylastim.hersey tos pembe olmuyor malesef.bazi gercekler var mutlu anlara golge dusuruyor.benim durumuma dusmeyin diye yazdim.toplumda boyle bir kani var malesef.hamile olanin yaninda acidan sancidan bahsedilmez..ama cok yanlis..neyin ne oldugu acikca soylenmeliki.kisi tercih hakkini kullanabilsin...

Şimdi siz boyle normal doğumu kötülediniz diye buradaki tüm hamileler sezeryan mi olacak?
Normal doğum yaptım şimdikinide kesinlikle normal doğurmak isterim sağlıkla ilgili bi sorun olmadığı sürece.
Burada felaket tellallığı yapmanın bi yararı yok siz olumsuzluk yaşadınız diye tüm gebelerde aynı şeyimi yasiyacak?
Bide normal doğumda bebeğin kolu çıkıyor zorla çıkarılıyor gibi risklerden bahsetmissiniz e şimdi gebelik başladığından beri her türlü risk var düşük gibi bebeğin daha doğmadan down sendromu olup olmadığı belli olacağı gibi. Yani her şekilde hayatımızda riskler var e şimdi her kadına aman gebe kalmayın bebek düşebilir engelli olabilir diye felaket tellalligimi yapalım. Normal doğumu bu kadar kotuleyenide ilk defa goruyorum.kotu olsa doktorlar zaten onermez o yüzden burada olumsuzluklardan bahsedip ilk bebeği olacakları korkutmayin.

Normal doğumla kadının vucudunun ve rqhminin yeniden doğmuş gibi arındığını, temizlendiğini biliyorum ben. Ağrısı sancısı olabilir ancak bence sezeryandan daha sağlıklı
Malesef arinip temizlenme olayi dogru degil.ozellikle mantar enfeksiyonu vajina genisledigi icin cok sik oluyor.yirtilmadan dolayida idrar kacirma.sezeryanda ise yara vs olmadigi icin cok daha temiz bir rahim oluyor...ben kendim ve cevremdeki bircok insanin yasadiklarini paylasayimda.tercih yine sizin...

Şimdi siz boyle normal doğumu kötülediniz diye buradaki tüm hamileler sezeryan mi olacak?
Normal doğum yaptım şimdikinide kesinlikle normal doğurmak isterim sağlıkla ilgili bi sorun olmadığı sürece.
Burada felaket tellallığı yapmanın bi yararı yok siz olumsuzluk yaşadınız diye tüm gebelerde aynı şeyimi yasiyacak?
Bide normal doğumda bebeğin kolu çıkıyor zorla çıkarılıyor gibi risklerden bahsetmissiniz e şimdi gebelik başladığından beri her türlü risk var düşük gibi bebeğin daha doğmadan down sendromu olup olmadığı belli olacağı gibi. Yani her şekilde hayatımızda riskler var e şimdi her kadına aman gebe kalmayın bebek düşebilir engelli olabilir diye felaket tellalligimi yapalım. Normal doğumu bu kadar kotuleyenide ilk defa goruyorum.kotu olsa doktorlar zaten onermez o yüzden burada olumsuzluklardan bahsedip ilk bebeği olacakları korkutmayin.
Felaket tellalligi demeyelim de,deneyimimi paylasmak,yasadigim aci olayi kimsenin yasamamasini istemek.seklinde ifade edeyim...

Siz bunları yazdınız ya umut tacirligi yapmış oldunuz birde yalakalik ha birde boş beyin üstüne birde basit!! Arkadaş ne ictiyse artık beyin felç.. Kendiniz gibi basit oldunuz cumlelerinizde o derece!! Burada her doğum bir mucize her doğum kendi başına bir güzellikken insanların illada olumsuza yonelmesine anlatmasina sasiyorum. Ben çektim onlarda ceksin hesabı!!

Felaket tellalligi demeyelim de,deneyimimi paylasmak,yasadigim aci olayi kimsenin yasamamasini istemek.seklinde ifade edeyim...
Sizin yaşadıklarınızı yaşayan elbette olmuştur ama normal doğumu yaşayan ve tavsiye edenler çoğunlukta doktorlarda dahil buna. Yukarda yazdığınız tüm yorumlar ilk bebeği olacakları korkutan cinsten bi şekilde.sizin tabirinizle acı olay dediğiniz normal doğum size gore acı geçmiş herkes sizin gibi yaşayacak diye bişey yok tüm yazdıklarınızın bi yararı yok. Sadece ilk bebeği olacakları korkutuyorsunuz. Forumda o kadar normal doğum hikayesi okudum sizin gibi kotuleyen gormedim.

Siz bunları yazdınız ya umut tacirligi yapmış oldunuz birde yalakalik ha birde boş beyin üstüne birde basit!! Arkadaş ne ictiyse artık beyin felç.. Kendiniz gibi basit oldunuz cumlelerinizde o derece!! Burada her doğum bir mucize her doğum kendi başına bir güzellikken insanların illada olumsuza yonelmesine anlatmasina sasiyorum. Ben çektim onlarda ceksin hesabı!!
Gerizekali!!ben cektim baskasi cekmesin yaziyorum.kus beyinli..sabahtan beri ayni seyleri yaziyorum cikardigin sonuca bak...ben yasadim bu aciyi kimse yasamasin diyorum.salakkk!!!!sen cocuk mocuk dogurma cocugunda kendin gibi ozurlu olur.beyin yok sende.ondada olmaz.genetik bu durumlar.malum...

Sizin etrafinizdakiler normal dogumu ' cag disi' gorebilir. Sizde.
Ama bunu tersini dusunenlere enjecte etmek dogru degildir.
Normal dogumla dunyaya gelen cocuklar hayati boyunca solunum ve enfeksiyon hstaliklarina daha dayaniklidirlar.
Sezeryan dogum yapanlar rahimden asaga inerken o kanalda bulunan
-- kisacasi ' iyi bakteriler' diyelim.--
Bu baktrilerden mahrum kaliyor ve bu yuzden hayati boyunca daha az direncli oluyor.

Bi kadin canini verebilicegi yavrusuna bunu reva goremez zaten. Gormemeli..

Gerizekali!!ben cektim baskasi cekmesin yaziyorum.kus beyinli..sabahtan beri ayni seyleri yaziyorum cikardigin sonuca bak...ben yasadim bu aciyi kimse yasamasin diyorum.salakkk!!!!sen cocuk mocuk dogurma cocugunda kendin gibi ozurlu olur.beyin yok sende.ondada olmaz.genetik bu durumlar.malum...
Eyvallah eyvallah!! Bumudur budur !!! Basitlik nerde belli oldu.. Rahatladiniz mi?

Hooopp.
Daha yokmuydu? Dokturmussun bi guzel.
Herseyi gectim 'özurlu' ne ya?
'Salak geri zekali gbi kelimelerin arasina onlarla esmis gibi gelmis bide o kelimeyi eklemissjn.
Orda dur! Özurlu olmak salak olmak demekmi? Geri zekali olmak demekmi?
Kibledim. Haddini asma yeter.

Hiç Sıkmayın canınızı güzel anneler her zaman her doğum bir mucizedir. Kötü örnekleri uzaklastirin aleminizden buradaki gibi. Şehir efsanesi diyin geçin kimsenin Moralinizi bozmasina izin vermeyin. Bunu hem normal doğum sancısı çekmiş üstüne acil sezaryene alınmış bir anne söylüyor. Her iki durumuda yaşadım yani!! Basit konusmuyos :KK30:

Bende bekliyorum daha neler gelecek!!
Dombik.kendine yandakci bakinip bana olumsuz yazana yapisiyosun.ya sen harbi yalakasin.
Eyvallah eyvallah!! Bumudur budur !!! Basitlik nerde belli oldu.. Rahatladiniz mi?
Sana,yazdigim konudan cık konuma yorum yazma diyorum.kaşiniyosun...efendice cekil dedim anlamadin.senin anladigin tarzda yaziyorum.algi problemin oldugu belli.senin gibilerin hosuna gider bu tarz hakaretler.ben diger uyelerle gayet seviyeli bir sekilde yazisirken sacma zirva mesajlarinla atmosferi bozdun.diger uyelerin yazdiklarini bir oku.ornek al...

Hiç Sıkmayın canınızı güzel anneler her zaman her doğum bir mucizedir. Kötü örnekleri uzaklastirin aleminizden buradaki gibi. Şehir efsanesi diyin geçin kimsenin Moralinizi bozmasina izin vermeyin. Bunu hem normal doğum sancısı çekmiş üstüne acil sezaryene alınmış bir anne söylüyor. Her iki durumuda yaşadım yani!! Basit konusmuyos :KK30:
Yalakasin...

Dombik.kendine yandakci bakinip bana olumsuz yazana yapisiyosun.ya sen harbi yalakasin.

Sana,yazdigim konudan cık konuma yorum yazma diyorum.kaşiniyosun...efendice cekil dedim anlamadin.senin anladigin tarzda yaziyorum.algi problemin oldugu belli.senin gibilerin hosuna gider bu tarz hakaretler.ben diger uyelerle gayet seviyeli bir sekilde yazisirken sacma zirva mesajlarinla atmosferi bozdun.diger uyelerin yazdiklarini bir oku.ornek al...
Yalakayim evet.:KK70: Ha bir Kk geleneği vardır buraya konu aciyorsan her türlü yorumu kaldıracaksin öyle hadi de get olayı yok!!

Bu neyin öfkesi?
Rica ederim gidip başka yerde kusun...
Çok iticisiniz.

Bu nasıl bi düşünce inanamiyorum insanları korkutmaya ne hakkınız var herkes normal doğum yapmak ister çaresiz kalınca sezeryan yapılır normal doğumda 2. gün normal hayata donulur ama sezeryan oylemi ameliyat yeri çabuk iyilesmez ağrır çabuk kilo veremezsin sizin nasıl bi psikolojiyle böyle bi konu açarak genç anne adaylarını korkutursunuz cok şaşırdım size :KK57:

X