- 11 Ağustos 2011
- 1.008
- 97
- 123
- 37
- Konu Sahibi heyecanli23
Hamile kalsam kizlar sevinebilirmiyim bilemiyorum hakkimizda hayirlisi olsun inseallah en yakın zamanda hamile kalir saglikla sihhatle aliriz yavrularimizi kucagimiza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım inan hem çok üzüldüm hem çok sevindim senin adına ben 5 aylıkken kaybettim 3 hafta oldu ama ağlamadığım gün yok gece uykularımdan sıçrayarak uyanıyorum hiç görmememe rağmen dayanmak çok zor belki tuhaf gelecek ama ben bile 5 ayda bu kadar bağlandığımı düşünmüyordum çünkü görmüyorsun kokusunu bilmiyorsun ama nasıl bi aşkmış geçmiş olsun diyorlar başlıyorum ağlamaya ne yapsam geçirmiyo hiçbir şey senin şimdi başka meleğin gelecek hiçbir zaman unutturmayacak ama yinede ona sarılacaksın yaşama sebebin olacak ben şimdi o kadar boşum ki hemen hamile kalabilirsin deseler korunmayı düşünmüyorum bile çünkü bu acımı anca yeni bir bebek hafifletir sende inşallah bebeğine sağ salim kavuşursun Allah büyütmeyi okullara göndermeyi evlendirmeyi nasip ederMerhaba melek anneleri.aglayarak okudum her zamanki gibi.ben ilk cocugumu bitanecik kizimi dogumdan 1 gun once sebebi bilinmeden kaybettim.kalbi durdu minik kizimin.tup bebekti.o kadar aramistik. Rabbime sigindim elden bisey gelmeyince.hemen olsun isterdim ama tedavi oldugu icin beklemem hormonlarimin duzene girmesi gerekiyordu.zaman gectikce iyi ki beklemisim dedim.bu olay sadece vucudunuzun duzene girmesi degil psikolojinizinde hazir olmasi lazim.su an yine hamileyim cok sukur.yaklasik 3 hafta sonra dogum olacak 40.haftayi beklemeyecegiz.ama zaman gectikce rahatlamam gerekirken tam tersine kafamda surekli eski yasadiklarim var.olacagin onune asla gecemeyecegimi anladim ama yinede insan psikolojisi iste 3 farkli dr a gidiyorum haftada bir yani.hastane cikisi disinda ne bir kiyafet ne bir esya ne de oda.sanki yapsam yine terslik olacak gibi.gecen sefer kaldirmasi cok zor gelmisti.simdi sagolsunlar sen dogumdayken biz hepsini halledecegiz dedi aileler arkadaslar.insallah saglikla dogum yapip burada sizlerle paylasacagim.evet icinizin acisini yeni bir hamilelik azaltir ama psikolojinizi toplayin lutfen.aksi takdirde cok zor bir 9 ay geciririrsiniz.rabbim hepimizin yardimcisi olsun
bende aynı şeyi düşünüyorum deli gibi çocuğum olsun istiyorum hamile kalayım istiyorum 2-3 aya ama sonrada hamile kalınca bitmiyokii hiçbir şey ya yine aynı şeyleri yaşarsam diye çok korkuyorumHamile kalsam kizlar sevinebilirmiyim bilemiyorum hakkimizda hayirlisi olsun inseallah en yakın zamanda hamile kalir saglikla sihhatle aliriz yavrularimizi kucagimiza
Canim benim.acin daha cok taze.bunun ayi falan olmuyor ama hareketlerini hissettikten sonra ayri bir bag kuruluyor anneyle bebek arasinda.esimde cok uzuldu ailemde ama benim acimin yaninda sifirdi onlarin uzuntusu.o kadar zaman gecti allah kismet ederse yeni cocuklarim olacak ama kizimdan bahsetmiyorum hic.buraya yazarken bile gozyaslarim suzuluyor surekli.evet yeni bebek hafifletiyor ama doguncaya kadar inanamiyorum ben.tabii ki dogduktan sonrasini da allah bilir ama dr.larim bile 35. Bilem3din 36.haftada alalim gerekirse kuvozde buyutelum diyorlar.sende bekle biraz.vucudun toplansin.bir de ben hep allahim saglikla kucagima vereceksen ver yoksa hic verme diye dua etmistim.simdi icimi rahatlatan tek sey bu.emin ol su an hamile kalsanda o kaybetme korkusu icinden hic cikmayacak.o yuzden psikolojini hazirlamaya calis onceliklecanım inan hem çok üzüldüm hem çok sevindim senin adına ben 5 aylıkken kaybettim 3 hafta oldu ama ağlamadığım gün yok gece uykularımdan sıçrayarak uyanıyorum hiç görmememe rağmen dayanmak çok zor belki tuhaf gelecek ama ben bile 5 ayda bu kadar bağlandığımı düşünmüyordum çünkü görmüyorsun kokusunu bilmiyorsun ama nasıl bi aşkmış geçmiş olsun diyorlar başlıyorum ağlamaya ne yapsam geçirmiyo hiçbir şey senin şimdi başka meleğin gelecek hiçbir zaman unutturmayacak ama yinede ona sarılacaksın yaşama sebebin olacak ben şimdi o kadar boşum ki hemen hamile kalabilirsin deseler korunmayı düşünmüyorum bile çünkü bu acımı anca yeni bir bebek hafifletir sende inşallah bebeğine sağ salim kavuşursun Allah büyütmeyi okullara göndermeyi evlendirmeyi nasip eder
Canım seni cok iyi anliyorum cunki acin cok yeni ilk zamanlar ben nasil agliyordum hatta ve hatta lihusalikta cocuk dusunuyordum o denli ama unutamiyorum kiii ben gordum 7 saat yasadi elini tuttum bana gozlerinu acti bana bakti oglum dedim ona elini tutar tutmaz gözlerini acmasini inanki unutmuyorum unutamiyorum hala aklimda hic cikmiyoo hastaneden benimle dogum yapanlarin kapalari suslu elleri dolu benim ise bombos olmasi inan o kadar zor gunler gecirdim sukur elhamdülillah gecti zamanla alistim bu duruma esim o kadar istioki brn frenliyorum zamanla cocuk istegi gecti ama yaşlarda gecmeden diyorum fazla ara vermeden dusunmek gerek. Hakkimiza hayirlisi birbirmize destek cikalim kizlarrrbende aynı şeyi düşünüyorum deli gibi çocuğum olsun istiyorum hamile kalayım istiyorum 2-3 aya ama sonrada hamile kalınca bitmiyokii hiçbir şey ya yine aynı şeyleri yaşarsam diye çok korkuyorum
Ben aranızayeni katıldım 6 aylık bebeğimi erken doğum yüzündenkaybettim büyük bi acı bu nasıl alışcam bilmiyorumcanım inan hem çok üzüldüm hem çok sevindim senin adına ben 5 aylıkken kaybettim 3 hafta oldu ama ağlamadığım gün yok gece uykularımdan sıçrayarak uyanıyorum hiç görmememe rağmen dayanmak çok zor belki tuhaf gelecek ama ben bile 5 ayda bu kadar bağlandığımı düşünmüyordum çünkü görmüyorsun kokusunu bilmiyorsun ama nasıl bi aşkmış geçmiş olsun diyorlar başlıyorum ağlamaya ne yapsam geçirmiyo hiçbir şey senin şimdi başka meleğin gelecek hiçbir zaman unutturmayacak ama yinede ona sarılacaksın yaşama sebebin olacak ben şimdi o kadar boşum ki hemen hamile kalabilirsin deseler korunmayı düşünmüyorum bile çünkü bu acımı anca yeni bir bebek hafifletir sende inşallah bebeğine sağ salim kavuşursun Allah büyütmeyi okullara göndermeyi evlendirmeyi nasip eder
Canım benim basın sağolsun allah sabır versin inşallah seni öyle iyi anlıyorum ki bende 5.5 aylık ikizlerimi erken dogumla kaybettim 1 sene oldu ama acısı ilk günkü gibi ben 2 ay kimseyle konuşmadım kimseyi görmedim hatta bi ara baktım ki delirmek uzereydim ki kendime geldim eğer ben kötü olursam yeni bebeğim nasıl olacaktı o yüzden toparladim kendimi tabiki acı gitmiyo ama allah sabrini veriyo emin ol 1 yıl geçti ben hala evden hiç çıkmam çok gezmem hep yalnız kalırım evde ama bunu sonu yok doktora gittim şükür bişey yok çalışmalara devam dedi ama önce kafanı boşalt dedi yoksa olmaz dedi sende öyle yap unutma meleklerimiz hep bizimle allah kimseye tasiyamayacagi yük vermez allaha Sığın gerisi geliyo zaten canım.Bende oğlumu 6 aylık erken doğum sebebi ile kaybettim minik yavrum 3 gün yaşadı küvezde okadar kötüyüm ki anlatamam kimseyle konuşmak istemiyorum hergün ağlıyorum allahım hepimize sabır versin ama çok zor
canım rabbim sabır versin bizi bizden başka kimse anlamaz bende 3 ay oldu hala ilk gün kü gibi incecik sızısı içimde inşallah bende hemen hamile kalmak istiyorum Allah derdimizi verdi dermanımızıda verecektircanım inan hem çok üzüldüm hem çok sevindim senin adına ben 5 aylıkken kaybettim 3 hafta oldu ama ağlamadığım gün yok gece uykularımdan sıçrayarak uyanıyorum hiç görmememe rağmen dayanmak çok zor belki tuhaf gelecek ama ben bile 5 ayda bu kadar bağlandığımı düşünmüyordum çünkü görmüyorsun kokusunu bilmiyorsun ama nasıl bi aşkmış geçmiş olsun diyorlar başlıyorum ağlamaya ne yapsam geçirmiyo hiçbir şey senin şimdi başka meleğin gelecek hiçbir zaman unutturmayacak ama yinede ona sarılacaksın yaşama sebebin olacak ben şimdi o kadar boşum ki hemen hamile kalabilirsin deseler korunmayı düşünmüyorum bile çünkü bu acımı anca yeni bir bebek hafifletir sende inşallah bebeğine sağ salim kavuşursun Allah büyütmeyi okullara göndermeyi evlendirmeyi nasip eder
Canım benim basın sağolsun allah sabır versin inşallah seni öyle iyi anlıyorum ki bende 5.5 aylık ikizlerimi erken dogumla kaybettim 1 sene oldu ama acısı ilk günkü gibi ben 2 ay kimseyle konuşmadım kimseyi görmedim hatta bi ara baktım ki delirmek uzereydim ki kendime geldim eğer ben kötü olursam yeni bebeğim nasıl olacaktı o yüzden toparladim kendimi tabiki acı gitmiyo ama allah sabrini veriyo emin ol 1 yıl geçti ben hala evden hiç çıkmam çok gezmem hep yalnız kalırım evde ama bunu sonu yok doktora gittim şükür bişey yok çalışmalara devam dedi ama önce kafanı boşalt dedi yoksa olmaz dedi sende öyle yap unutma meleklerimiz hep bizimle allah kimseye tasiyamayacagi yük vermez allaha Sığın gerisi geliyo zaten canım.
ben çok fazla hareketlerinide hissedemedim son 1 hafta hissetmeye başlamıştım nasıl hoşuma gidiyordu özellikle hastaneye kaldırıldığım gün tahlil sonuçlarımı beklerlerken 1 gece yatmıştım ayaklarımı kaldırıp hareket etmeden yat sonucun güzel gelirse alttan dikiş atıp bebeği kurtarcaz dediler bütün gece dua ettim nolur gitme diye bebeğimle konuştum hafif hafif tekmeler atıyordu canlı olduğu için gitmeyecek sandım ama ertesi gün sonucum güzel gelmedi daha canlı olmasına rağmen sancı verip doğum yaptırdılar daha 500 gram bile yoktu nasıl yaşasınki sen inşallah bebeğine sağ salim kavuşursun canım ve buraya bebeğime kavuştum canım artık çok acımıyo mutluyum diye yazarsın...Canim benim.acin daha cok taze.bunun ayi falan olmuyor ama hareketlerini hissettikten sonra ayri bir bag kuruluyor anneyle bebek arasinda.esimde cok uzuldu ailemde ama benim acimin yaninda sifirdi onlarin uzuntusu.o kadar zaman gecti allah kismet ederse yeni cocuklarim olacak ama kizimdan bahsetmiyorum hic.buraya yazarken bile gozyaslarim suzuluyor surekli.evet yeni bebek hafifletiyor ama doguncaya kadar inanamiyorum ben.tabii ki dogduktan sonrasini da allah bilir ama dr.larim bile 35. Bilem3din 36.haftada alalim gerekirse kuvozde buyutelum diyorlar.sende bekle biraz.vucudun toplansin.bir de ben hep allahim saglikla kucagima vereceksen ver yoksa hic verme diye dua etmistim.simdi icimi rahatlatan tek sey bu.emin ol su an hamile kalsanda o kaybetme korkusu icinden hic cikmayacak.o yuzden psikolojini hazirlamaya calis oncelikle
bende aynı şeyi düşünüyorum deli gibi çocuğum olsun istiyorum hamile kalayım istiyorum 2-3 aya ama sonrada hamile kalınca bitmiyokii hiçbir şey ya yine aynı şeyleri yaşarsam diye çok korkuyorum
Kimyasal değildi canım kimyasalda 100 e kadar bile çıkmıyomuş doktorun dediği, ben kendi doktorum dışında bir uzmana da gittim kürtajdan önce, o da aynısını söyledi ya dış gebelik yada vucudun kabul etmiyo gebeliği atıcak düşük yapıcaksın, dış gebelikten çok korktum, benim ilk bebeğimde trizomi 18 di sağlıksızdı, bununda sağlıksız olduğunu söylediler önceki bebeğimde düşük olması gerekirken 6.aya kadar gitmiştim ama bu hiç tutunamadı bile .. Değerim 330 a kadar çıktı canım ama 2 günde bir 20 30 artarak, 1 hafta boyunca kan verdim sürekli değişmedi sonuç hiç artmadı düzenli olarak en son düşüşe geçti yani .. Dış gebelikten çok korktum zaten çok lekelenmelerim vardı ağrılarım falan inanılmazdı, korktuğum için kürtaj oldum patolojiden gelen sonuç hala dış gebeliği gösteriyodu, sonraki 1 haftada hep kan verdim baktılar düşüş nasıl diye, sıfırlanana kadar kan verdim yani anlicağın, geçen gün sıfınlandı artık bitti dış gebelik değilmiş .. Düşündüm bende doktorlarada sormuştuk bekleseydik nolurdu diye, bekleyin isterseniz ama %100 kese oluşmicak oluşsa bozuk olucak bebek oluşmicak vs vs dendi .. Ben çok kötü günler yaşadım oğlumda doktor doktor geZdim birinden güzel şey duyarım diye o yüzden yine aynı şeylerin olucağını düşündüm ve bu kararı verdim .. Belki ilk olsaydı beklerdim sonuna kadar ama başıma neler geliceğini tahmin ettim ve hissettim zaten düşüceğini .. Özür dilerim uzun oldu ama yaşadıklarım bunlar .. Şimdi aspirine başladım kan pıhtılaşmasına karşın, inşallah herkes için hayırlısı olur ..canım benim kimyasal gebeliktır seni neden kürtaja aldıkı betan kaçtı merak ettim
Bu sene erkek bebek senesiymiş 2014 yani, etrafımdaki bütün hamilelerin bebekleri erkekti benimde tabi onlar doğumlarını yaptı kucaklarına aldılar, bizlerde oğullarımızı uğurladık sonsuz hayatlarına .. Kasım 28 de kaybettim bende 6 aylıkken oğlumu .. Allah hepimize büyük sabırlar versin ..Çok şükür canım doktorlar bebek içinde benim içinde umutsuz konuşuyordu ateşim çok yüksekti annem babam kardeşlerim eşim benim için korkuyordu ama o an çektiğim sancı ve bebegimin benden kopmasiyla bende ölmek istedim Allah affeder inşallah oğlumun yiyecek ekmeği yokmuş bu dünyada benimde daha yaşayacak günlerim varmış şu an patoloji sonucumu bekliyorum eğer ki oglumda tek bi sorun bile çıkmazsa tek suçlu doktor oluyo o zaman bu dünyada da benim cektiklerimi çeksin diğer taraftada iki elim yakasında olsun inşallah değerim sınırda canım haftaya kontrolüm var
O kadar yoruldum ki canım bunu düşünmekten .. Doğal beslenmeye çalışıyorum herşeyi özenle seçip temizleyip dikkat edip kullanıyorum ama yinede böyle şeyler oluyo .. Hiçbişeyle alakası yok bana göre, ben hep şöyle düşünüyorum çok şükür inançlı biriyim öyle olmasaydım bu durumda olamazdım sakinliğimi koruyamazdım bu kadar .. Allah bizleri sınıyo, böyle şeyleri sevdiği kullara yaşatırmış bazen, onun verdiği canı yine o alıyo, biz ne yapabilir ki, ben yılmicam asla, pes etmicem, sonuna kadar denicem, bir gün anne baba olacağız elbet, ama eğer kaderimizde yoksa anne baba olmak Allah büyük bize başka yollar gösterir ne diyim, çok düşünmeyin nolur akışına bırakın sizlerde sadece dua edin, hemen olsun niye olmuyo diye de düşünmeyin, benim 2.ayda oldu ama kötü sonuçlandı, sağlıklı hayırlı olsunlarda isterse 5 10 yıl sonra olsun ..insallah bu son olur off niye böyle oluyorki anlamıyorum yediğimiz sudanmı içtiğimiz ekmektenmi
Kimyasal değildi canım kimyasalda 100 e kadar bile çıkmıyomuş doktorun dediği, ben kendi doktorum dışında bir uzmana da gittim kürtajdan önce, o da aynısını söyledi ya dış gebelik yada vucudun kabul etmiyo gebeliği atıcak düşük yapıcaksın, dış gebelikten çok korktum, benim ilk bebeğimde trizomi 18 di sağlıksızdı, bununda sağlıksız olduğunu söylediler önceki bebeğimde düşük olması gerekirken 6.aya kadar gitmiştim ama bu hiç tutunamadı bile .. Değerim 330 a kadar çıktı canım ama 2 günde bir 20 30 artarak, 1 hafta boyunca kan verdim sürekli değişmedi sonuç hiç artmadı düzenli olarak en son düşüşe geçti yani .. Dış gebelikten çok korktum zaten çok lekelenmelerim vardı ağrılarım falan inanılmazdı, korktuğum için kürtaj oldum patolojiden gelen sonuç hala dış gebeliği gösteriyodu, sonraki 1 haftada hep kan verdim baktılar düşüş nasıl diye, sıfırlanana kadar kan verdim yani anlicağın, geçen gün sıfınlandı artık bitti dış gebelik değilmiş .. Düşündüm bende doktorlarada sormuştuk bekleseydik nolurdu diye, bekleyin isterseniz ama %100 kese oluşmicak oluşsa bozuk olucak bebek oluşmicak vs vs dendi .. Ben çok kötü günler yaşadım oğlumda doktor doktor geZdim birinden güzel şey duyarım diye o yüzden yine aynı şeylerin olucağını düşündüm ve bu kararı verdim .. Belki ilk olsaydı beklerdim sonuna kadar ama başıma neler geliceğini tahmin ettim ve hissettim zaten düşüceğini .. Özür dilerim uzun oldu ama yaşadıklarım bunlar .. Şimdi aspirine başladım kan pıhtılaşmasına karşın, inşallah herkes için hayırlısı olur ..
Canım benim alışırsın allah büyük sabırlar versin .. Sakın yıpratma kendini loğusağlın kanaman bitince bol bol oku dua et emin ol çok işe yarıyo .. Kasım 28 de kaybettim bende oğlumu 6 ay taşıdım karnımda, hiç unutamıyorum hala daha tekmelerini karnımda dönmesini harket etmesini ama elimizden hiçbişey gelmiyo o günler anı olarak kaldı oğulalrımız bebeklerimiz bekliyo bizi orda hep böyle düşün güzel şeyler düşün o seni izliyo ordan arkadaşları var yanında bizim bebeklerimizde orda, tanışmışlardır arkadaş olmuşlardır bizleri izliyolardır .. bende 40 ım çıkana kadar berbattım sinir krizleri vs ama düşündükçe böyle oaylaştıkça acılar hafifledi hep .. Dediğim gibi bebeğinin seni izlediğini düşün emin ol annesinin üzülmesini istemez ..Benim oğlum daha 8 martta doğdu 10 martta kaybettim onu çok güzel bi bebekti bunları yazarken bile ağlıyorum allahıma şükürler olsunki bi oğlum daha var ama ona da çok alışmıştim yaşarsa diye adını umut koymuştum ama allah aldı onu benden beynim algılamiyo olanları onu çok istemiştim 8 yıl sonra herşey bi gecede oldu bitti nasıl alışcam olanlara bilmiyorum eşimde çok kötü bazen diyorum vardır bunda da bir hayır ama bazen beynim neden böyle oldu diyor başlıyorum ağlamaya bi daha cesaret edebilir miyim bilmiyorum ama oğlumu çok özledim tekmelerini beni sabahtan uyandirmasini allah hepimize sabır versin diyorum sadece