• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal dogum yapip bebegi ölen anneneler.2.bebeginize ne zaman hamile kaldiniz.

Bende erken doğum yüzünden bebeğimi kaybedeceğimi hiç düşünmezdim ama insan başına gelince anlıyormuş bende 2 hafta oldu kaybedeli çok üzgünüm inşallah tekrar hamile kaldığımız günü mutluluk içinde paylaşırız
seninde çok yeniymiş canım doktorun ne kadar korunman gerektiğine dair bişey dedi mi? bana daha ilişki bile yasak çok uzun süre korun demelerinden korkuyorum :(

Bu sene erkek bebek senesiymiş 2014 yani, etrafımdaki bütün hamilelerin bebekleri erkekti benimde tabi onlar doğumlarını yaptı kucaklarına aldılar, bizlerde oğullarımızı uğurladık sonsuz hayatlarına .. Kasım 28 de kaybettim bende 6 aylıkken oğlumu .. Allah hepimize büyük sabırlar versin ..
2014te hamile kalıp doğum 2015te yapacaklarında geneli erkekti benimde arkadaşlarım haziran-temuz gibi alacaklar bebeklerini kucağına ben bakıcam sadece Rabbimden tek dileğim inşallah haziran temmuz gibi hamile olduğumu öğrenirim en azından kucağıma alamadım ama inşallah alabileceğim bi bebek geliyo diyebilmek :(

sağol canım amin inşallah hepimiz kucağımıza alırız 2. bebeklerimizi ve acımız hafifler.. bende 10. haftadan itibaren idrar yolu enfeksiyonu vardı ve hiç doktorum kendiliğinden takip edeyim demedi sürekli ben şikayetlerimi anlattım öyle baktı kanıma hiç bakmıyordu bile 13. haftada ikili tarama testinde bakılmıştı en son ondada zaten kandaki değerler değil bebek te herhangi bişey var mı diye bakılmıştı. çok şükür hiç bişeyi yoktu doğumdan bi hafta önce sancıyla doktora gittim ağlayarak ultrasonda bebekle ilgili bi sorun görünmüyo idrar tahlili isticem dedi ve kum döküyorsun diyip gönderdi 1 hafta sonra afedersin büyük tuvaletimi yaparken vajinadanda bişey geliyo gibi hissettim parmağımla dokundum elime bişey geldi hemen geri ittim apar topar doktora gittik doktor kontrol ederken biraz ıkın dedi ıkınırken dur diye bağırdı olamaz su kesen düşmüş hemen araştırma hastanesine gidip dikiş atılsın sakın kalkma dedi beni yatarak götürdüler ama nasıl ağlıyorum hemen hastanede tahlil istediler yatırdılar ayaklarımı yukarıya kaldırdılar hareket etme dediler geceydi zaten ertesi gün doktorlar geldi seni ayrıntılı ultrasona göndercez dediler gittim bebeğim hala hareket ediyordu kalp atışları düzgündü ama doktor suyun azalmış dikiş atıp su ekleyip 2 ay yatırabilirz dedi nasıl sevindim sonra tahlil sonucum geldi crp kandaki mikropmuş o çok yüksek geldi ateşime baktılar 38.5ti enfeksiyonu içeri hapsedip seninde hayatınla oynayamayız zaten içeri hapsetsek antibiyotik tedavisi uyguluycaz bebeğin dayanamaz belki sende dayanamazsın öncelik anne hayatı gebeliği sonlandırcaz dediler ve sancı verip sonlandırdılar 2 kere kürtaja aldılar 1 hafta serum yedim 1 haftanın sonunda düştü crp hastaneden çıkarken 2 hafta sonra kontrole gel o zamana kadar ilişki olmasın dedi kürtajın üzerinden 3 hafta geçmişti yani doktora gittim ne kadar korunmam gerekiyo dedim üzgünüm ama rahim iyi görünmüyo yara var kanaman devam ediyo parça kalmış gibi geldi dedi antibiyotik verdi haftaya tekrar kontrolüm var eğer antibiyotik işe yaramazsa tekrar kürtaj dicekler :KK43: o yüzden ilişki hala yasak dua edin kızlar bebeğimi alamadım kucağıma ama 2. bebeğime hamile kalabileyim rahimde sorun olmasın.
İnseallah bir sikinti cikmaz canim mesela hamilelikte hic istemiyorlar idrar tahlili felan hic dr.a sordunmu peki bi tedbiri varmiymis ikinciye boyle tekrarlamamasi için yapilcak bisi tabiki hersey Allahtan Allah istemese yaprak bile kimildamaz.ama insan da tedbir olarak birseyler yapmak istio

Bende erken doğum yüzünden bebeğimi kaybedeceğimi hiç düşünmezdim ama insan başına gelince anlıyormuş bende 2 hafta oldu kaybedeli çok üzgünüm inşallah tekrar hamile kaldığımız günü mutluluk içinde paylaşırız
Canim basin sagolsun inseallah ikincisini saglikla alirsin bol bol dua et canim bu arada kac haftalikkeb kaybettin

mrb arkadaslar ben de 3 ay once bugun kaybettim melegimi cnm kizimi 3 aydir surekli forumlari okudum hic yazamamistim ne kadar cokmus meger bu olayi yasayanlar insan yasamadan gercekten bilmiyor bende 23.5 haftada dogum yaptim 520 gr dogdu zaten yasamaz demisti doktorum:KK43:Dusuk yapmakta zordur ama hareketlerini hissedip kaybetmek daha zor tabi beterin beterinvar deyip Allah a siginmaktan baska yapilacak bisey yok:KK43:Hamileliklerimde cok zor bulantili geciyor ayaga kalkmadan 3 ay kusarak yatiyorum tekrar nasil cesaret edecegim bilmiyorum ama bende hamile kalmayi Allah nasip ederse istiyorum benim doktorum 4 ay sonra denemeye baslayabilirsin dedi ama nasip kismet tabi sonucta mide kramplari bulanti nefes darligi hepsi vardi bu sefer psikolojikman herseye gogus gerebilmem gerekiyor tekrar ayni seyi yasarsak nasil kaldiririm diye de dusunuyorum bazen esim de bu yuzden korkuyor hakli olarak:KK43:
Canim seni cok iyi anliyirum bir melek annesi olarak inseallah bu sefer alirsin minnakini kucagina sen kac haftalıkken neden kaybettin acaba bu arada basinsagolsun rabbim bir daha yaşatmasın

seninde çok yeniymiş canım doktorun ne kadar korunman gerektiğine dair bişey dedi mi? bana daha ilişki bile yasak çok uzun süre korun demelerinden korkuyorum :KK43:
Daha kendimi toparlayamadım doktora dahi gidemedim 40 çıkınca gitcem bakalım ne diyecekler aklımdan çıkmıyo yaşadıklarım haziranda alcaktım onu kucağına nasip olmadı

İnseallah bir sikinti cikmaz canim mesela hamilelikte hic istemiyorlar idrar tahlili felan hic dr.a sordunmu peki bi tedbiri varmiymis ikinciye boyle tekrarlamamasi için yapilcak bisi tabiki hersey Allahtan Allah istemese yaprak bile kimildamaz.ama insan da tedbir olarak birseyler yapmak istio
enfeksiyonun bu kadar ilerleme sebebi ne olabilir dedim bebeği patolojiye göndermeniz lazım belki bebek kaynaklıdır dedi ben göndermek istemiyordum oğlumun bi mezarı olsun diye ama 2. çocuğum için göndermek zorunda kaldım :( her kontrole gittiğinde doktorun kanına bakması gerekiyordu dediler eğer kandaki enfeksiyon çok fazla olmasaydı dikiş atılıp kurtulacaktı ama enfeksiyon çok fazla arttığı için hamilelik sonlandırıldı eğer bebeğimde bişey çıkmazsa tek suçlu doktor o zaman ahirette iki elim yakasında

Daha kendimi toparlayamadım doktora dahi gidemedim 40 çıkınca gitcem bakalım ne diyecekler aklımdan çıkmıyo yaşadıklarım haziranda alcaktım onu kucağına nasip olmadı
bende büyük ihtimal ya bayramda ya da bayram öncesi alacaktım canım şimdi bayramım nasıl geçecek bilmiyorum :( seni 40 günden önce kontrole çağırmadılar mı ? beni sürekli çağırıyolar bi terslik olmasından korkuyorum :(

Bu folikasiti hamileli
enfeksiyonun bu kadar ilerleme sebebi ne olabilir dedim bebeği patolojiye göndermeniz lazım belki bebek kaynaklıdır dedi ben göndermek istemiyordum oğlumun bi mezarı olsun diye ama 2. çocuğum için göndermek zorunda kaldım :KK43: her kontrole gittiğinde doktorun kanına bakması gerekiyordu dediler eğer kandaki enfeksiyon çok fazla olmasaydı dikiş atılıp kurtulacaktı ama enfeksiyon çok fazla arttığı için hamilelik sonlandırıldı eğer bebeğimde bişey çıkmazsa tek suçlu doktor o zaman ahirette iki elim yakasında
İste bu konuda dr secerken dikkat etmeli ehli sunnet bir dr. Bulmak en iyisi dr psikolojisini henuz yenemedim hele bana aldir aldir bundan bir sey çıkmaz demeleri suan yazarken bile kulaklarımda cinlio.Yasayacaginlmiz varmis bunlari inşallah ikincisinde yasamayiz :(

Canim basin sagolsun inseallah ikincisini saglikla alirsin bol bol dua et canim bu arada kac haftalikkeb kaybettin
Çok sağolun 24+5 günlüktü 2 gün kasıklarımda hafif ağrı vardı doktora gittim idrar enfeksiyonu var dedi 3. Günü gece ağrılarım sıklaştı doktora gittim ultrsdonla baktı bebek iyi enfeksiyon ağrısı dedi bi serum verdiler ewe geldim lavobaya girdiğimde kanamam başlamıştı eşim hemen ambulansı aradı tekrar gittik doğum başlamış dediler herşey bi gecede oldu kabus gibi bir gündü doğum sırasında 8 yasında bi oğlum var bi onu düşündüm bi karnımdakini düşündüm kötü bir gündü bebeğim doğdu ilki sezeryandı ama ikinci normal doğumla oldu 3 gün küvezde yaşadı ciğerleri gelişmemiş dediler 2. Günü bebeğimi görmeye yoğun bakıma gittiğimde minik oğlum 4. Evrede beyin kanaması geçirmiş doktor o kadar kötü şeyler saydıkı yavruma yaşasada bi hasar kalmış olabilir dediler ağlamaktan başka bişey gelmiyordu Elimden o an ne yapacağıma şaşırdım dualar ediyordum 3. Günü minik kalbi dayanamadı yaşadıklarına onu görmek için hastanenin bahçesinde eşimle beklerken doktor aradı bebeğinizin durumu iyi değil son kez görmek isterseniz hemen gelin dedi koştum yavrum can çekişiyordu ve benim elimden bişey gelmiyordu yoğun bakıma gittik ama doktorlar almadı bizi bebeğinize müdahale ediyoruz dediler sonra doktor geldi yanımıza üzgün bi yüz ifadesiyle başınız sağolsun dedi o an bittim bağıra bağıra ağlitordum ben böyle hayal etmemiştim onunla birlikte çıkacaktım hastaneden onu son kez görmek istedim yalvardım doktora bebeğim gelerek gitmiş onu sevdim oksadım son kez doktorlar beni zor çıkardı yoğun bakımdan sonra götürdüler şuan buz gibi toprağın altında yatıyor sıcacık karnında uyuyacakti oysa kendimi suçluyorum onu 9 ay taş8yamadım hep doktor ihmali beni gece gittiğimde nts ye bile bağlamadı gittiğim doktorun muayene bile etmedi kim suçlu sizce aklım almıyor etrafındakiler üzülme bidaha olur o melek oldu diyorlar ama umutum üzülmexmi annem beni unuttu demez mi yavrum seni çok özledim içim yanıyo göz yaşları kendiliğinden akıyo ciğerim yanıyo günahsızdı o neden böyle oldu diyorum beynim algılamıyor yaşadıklarımı allahım büyük oğluna sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin oda çok üzüldü yavrum o çok istemişti kardeşi olmasını şimdi ne zaman olur bidaha diye soruyor ne cevap veriym sizce allah sabır versin

bende büyük ihtimal ya bayramda ya da bayram öncesi alacaktım canım şimdi bayramım nasıl geçecek bilmiyorum :KK43: seni 40 günden önce kontrole çağırmadılar mı ? beni sürekli çağırıyolar bi terslik olmasından korkuyorum :KK43:
Yok çağırmadılar 40 çıkınca gitcem doktor öyle gelsin demiş

kızlar bende triozmi 21 down sendromu nedeniyle maalesef bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.çok zor bir karardı.
şimdi de yaşadığım pişmanlık duygusu vicdanım sızlıyor...
17 haftalıktı normal doğumla oldu...
benim gibi triozmi 21 olan var mı bebeğinde?

Çok sağolun 24+5 günlüktü 2 gün kasıklarımda hafif ağrı vardı doktora gittim idrar enfeksiyonu var dedi 3. Günü gece ağrılarım sıklaştı doktora gittim ultrsdonla baktı bebek iyi enfeksiyon ağrısı dedi bi serum verdiler ewe geldim lavobaya girdiğimde kanamam başlamıştı eşim hemen ambulansı aradı tekrar gittik doğum başlamış dediler herşey bi gecede oldu kabus gibi bir gündü doğum sırasında 8 yasında bi oğlum var bi onu düşündüm bi karnımdakini düşündüm kötü bir gündü bebeğim doğdu ilki sezeryandı ama ikinci normal doğumla oldu 3 gün küvezde yaşadı ciğerleri gelişmemiş dediler 2. Günü bebeğimi görmeye yoğun bakıma gittiğimde minik oğlum 4. Evrede beyin kanaması geçirmiş doktor o kadar kötü şeyler saydıkı yavruma yaşasada bi hasar kalmış olabilir dediler ağlamaktan başka bişey gelmiyordu Elimden o an ne yapacağıma şaşırdım dualar ediyordum 3. Günü minik kalbi dayanamadı yaşadıklarına onu görmek için hastanenin bahçesinde eşimle beklerken doktor aradı bebeğinizin durumu iyi değil son kez görmek isterseniz hemen gelin dedi koştum yavrum can çekişiyordu ve benim elimden bişey gelmiyordu yoğun bakıma gittik ama doktorlar almadı bizi bebeğinize müdahale ediyoruz dediler sonra doktor geldi yanımıza üzgün bi yüz ifadesiyle başınız sağolsun dedi o an bittim bağıra bağıra ağlitordum ben böyle hayal etmemiştim onunla birlikte çıkacaktım hastaneden onu son kez görmek istedim yalvardım doktora bebeğim gelerek gitmiş onu sevdim oksadım son kez doktorlar beni zor çıkardı yoğun bakımdan sonra götürdüler şuan buz gibi toprağın altında yatıyor sıcacık karnında uyuyacakti oysa kendimi suçluyorum onu 9 ay taş8yamadım hep doktor ihmali beni gece gittiğimde nts ye bile bağlamadı gittiğim doktorun muayene bile etmedi kim suçlu sizce aklım almıyor etrafındakiler üzülme bidaha olur o melek oldu diyorlar ama umutum üzülmexmi annem beni unuttu demez mi yavrum seni çok özledim içim yanıyo göz yaşları kendiliğinden akıyo ciğerim yanıyo günahsızdı o neden böyle oldu diyorum beynim algılamıyor yaşadıklarımı allahım büyük oğluna sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin oda çok üzüldü yavrum o çok istemişti kardeşi olmasını şimdi ne zaman olur bidaha diye soruyor ne cevap veriym sizce allah sabır versin
aynı şeyi yaşamışız canım hemen hemen ama ben 20+3te olduğum için hiç yaşama şansı olmadı oğlumun :KK43: bende doğumdan 1 hafta önce sancı yüzünden gittim doktora enfeksiyon var dedi kum döküyorsun dedi serum verdi bitince gönderdi eğer o zaman kanıma bakılsaydı belki müdahale edilebilecekti o şekilde 1 hafta dayanabildim sonra enfeksiyon su kesemi eritmiş bi kısmı sarktı öyle anlayabildi o kadar çok nefret ediyorum ki o doktordan şimdi karşımda olsa günahı düşünmeden boğucam ne hayallerim vardı bebeğimle ilgili hepsi hayal oldu :KK43: bebeklerimiz bizi bekliyo canım inşallah şefaatçimiz olacak emin ol bebeklerimiz bizi unuttu demez hiçbir anne yavrusunu unutmaz çünkü bizde tekrar anne olsak bile unutamayız ben lohusalığım bitince hatim indircem oğlum için.. Rabbim sana tekrar evlat oğluna kardeş gönderir inşallah... bende kendimi suçluyorum neden bi doktora bağlı kaldım ilk sancım olduğunda başka doktorlara gitseydim keşke diye biraz acemilikte var başımıza böyle bişey gelmedi geleni duymadım birde güveniyorsun doktoruna Rabbim bizi tekrar evlat imtihanıyla sınamasın inşallah

aynı şeyi yaşamışız canım hemen hemen ama ben 20+3te olduğum için hiç yaşama şansı olmadı oğlumun :KK43: bende doğumdan 1 hafta önce sancı yüzünden gittim doktora enfeksiyon var dedi kum döküyorsun dedi serum verdi bitince gönderdi eğer o zaman kanıma bakılsaydı belki müdahale edilebilecekti o şekilde 1 hafta dayanabildim sonra enfeksiyon su kesemi eritmiş bi kısmı sarktı öyle anlayabildi o kadar çok nefret ediyorum ki o doktordan şimdi karşımda olsa günahı düşünmeden boğucam ne hayallerim vardı bebeğimle ilgili hepsi hayal oldu :KK43: bebeklerimiz bizi bekliyo canım inşallah şefaatçimiz olacak emin ol bebeklerimiz bizi unuttu demez hiçbir anne yavrusunu unutmaz çünkü bizde tekrar anne olsak bile unutamayız ben lohusalığım bitince hatim indircem oğlum için.. Rabbim sana tekrar evlat oğluna kardeş gönderir inşallah... bende kendimi suçluyorum neden bi doktora bağlı kaldım ilk sancım olduğunda başka doktorlara gitseydim keşke diye biraz acemilikte var başımıza böyle bişey gelmedi geleni duymadım birde güveniyorsun doktoruna Rabbim bizi tekrar evlat imtihanıyla sınamasın inşallah
Bende hiç böyle bişey duymadım etrafımda kimseden duymadım meğer benim ağrılarımda doğum sancisıymıştı bende bi doktora bağlı kaldım kendimi suçluyorum özele gidiyordum bide paramızla rezil olduk resmen 10 martta kaybettim oğlumu adını bile koymuştum çok güzel bi bebekti hergün dua ediyorum rüyamda bari görüym diye ama göremiyorum küvezde iken yanına gidip konuşunca nasıl ağladı sesini duydum birde ters doğum oldu elleri ayakları morarmıştı kuzumun gözümün önünden gitmiyo yaşananlar allahım hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli ömrü uzun evlatlar nasip etsin inşallah Rabbim büyük

Bende hiç böyle bişey duymadım etrafımda kimseden duymadım meğer benim ağrılarımda doğum sancisıymıştı bende bi doktora bağlı kaldım kendimi suçluyorum özele gidiyordum bide paramızla rezil olduk resmen 10 martta kaybettim oğlumu adını bile koymuştum çok güzel bi bebekti hergün dua ediyorum rüyamda bari görüym diye ama göremiyorum küvezde iken yanına gidip konuşunca nasıl ağladı sesini duydum birde ters doğum oldu elleri ayakları morarmıştı kuzumun gözümün önünden gitmiyo yaşananlar allahım hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli ömrü uzun evlatlar nasip etsin inşallah Rabbim büyük
Devlette böyle bişey yaşayan bidaha hayatta devlete gitmem diyo özelde yaşayan özel gitmem diyo bende paramla rezil olanlardanim özel gittim ama artık doktorun çok fazla ünü olmadığı sürece tövbe şimdi üniversite hastanesine gidiyorum devlete yani ve tek bi doktor bakmiyo hamile kalırsam devam edicem oraya her şeyine bakiyorlar inşallah Orası da hayal kırıklığına uğratmaz beni... ben hiç göremedim gerçekte nasıldı ama ultrasonda çok tatlı ydi kollar bacaklar hep kıpır kıpır di eşim de çok hareketli hep bana benzicek nasilda hareketli diyordu zıbın almıştım yazılı babama benziyorum ama annemin oğluyum yazıyordu ilk hafta hep onlara sarılıp ağlıyordum şimdi kaldırdım ama yine agliyorum bende senin gibi geceleri rüyamda göreyim istiyorum yatmadan dua ediyorum ama hiç göremedim daha :( Rabbim dayanma gücü versin gözyaşlarımi zi dindircek bebekler gondersin inşallah

Devlette böyle bişey yaşayan bidaha hayatta devlete gitmem diyo özelde yaşayan özel gitmem diyo bende paramla rezil olanlardanim özel gittim ama artık doktorun çok fazla ünü olmadığı sürece tövbe şimdi üniversite hastanesine gidiyorum devlete yani ve tek bi doktor bakmiyo hamile kalırsam devam edicem oraya her şeyine bakiyorlar inşallah Orası da hayal kırıklığına uğratmaz beni... ben hiç göremedim gerçekte nasıldı ama ultrasonda çok tatlı ydi kollar bacaklar hep kıpır kıpır di eşim de çok hareketli hep bana benzicek nasilda hareketli diyordu zıbın almıştım yazılı babama benziyorum ama annemin oğluyum yazıyordu ilk hafta hep onlara sarılıp ağlıyordum şimdi kaldırdım ama yine agliyorum bende senin gibi geceleri rüyamda göreyim istiyorum yatmadan dua ediyorum ama hiç göremedim daha :KK43: Rabbim dayanma gücü versin gözyaşlarımi zi dindircek bebekler gondersin inşallah
Senin ilk bebeğinmiydi 8 yıl sonra babada çok heyecanlı gelmişti onu heyecanla bekliyordum kıyafetlerini bende almıştım hiç bakamadım ben aynı büyük oğluna benziyordu minik kuzum onunla sürekli konuşuyordum kıpır kıpır hiç durmuyordu allahım nasıl alışcam bilemiyorum dayanma gücü versin Rabbim düşünmekten başım hiç geçmiyo eşim kızıyo hasta olcaksın diyor ama dayanamıyorum ciğerin yanıyo hiç böyle hayal etmemiştim bazen diyorum ki sanki yeni bir hamilelik sindirir bu acıyı diyorum ama ne kadar beklenen gerekiyor bilmiyorum

üzücü yaşadıklarımıZ 8 hafta küretaj olan arkadasım gebeymiş arkadaşlar darısı bize insallah ben başlamadım çalışmaya henuz

Senin ilk bebeğinmiydi 8 yıl sonra babada çok heyecanlı gelmişti onu heyecanla bekliyordum kıyafetlerini bende almıştım hiç bakamadım ben aynı büyük oğluna benziyordu minik kuzum onunla sürekli konuşuyordum kıpır kıpır hiç durmuyordu allahım nasıl alışcam bilemiyorum dayanma gücü versin Rabbim düşünmekten başım hiç geçmiyo eşim kızıyo hasta olcaksın diyor ama dayanamıyorum ciğerin yanıyo hiç böyle hayal etmemiştim bazen diyorum ki sanki yeni bir hamilelik sindirir bu acıyı diyorum ama ne kadar beklenen gerekiyor bilmiyorum
ilkti canım benim adet düzensizliğim vardı evlendikten sonra 3 ay korunup bıraktım belki hemen olmaz tedavi gerektirir diye çok şükür Rabbim hiç aratmadı hemen verdi bi anda geldi mucize gibi ama bi andada gitti ne kanama ne başka bişey nolduğunu anlayamadan sonlanması gerekiyo dediler :( çok zor bizi birbirimizden başka kimse anlayamaz ama gelecek bebeklerimiz için toparlanmaya ihtiyacımız var aile hekimine gittim gebeliğimin sonlandığını söylemek için bebeğimi kaybettim dedim başladım ağlamaya gerisi gelmiyo aile hekimi eğer bu kadar çok yıpratırsan kendini hamile kalman zorlaşır dedi sırf o yüzden biraz toparlanmaya çalışıyorum şimdi gelecek bebeklerimizin bize ihtiyacı var

ilkti canım benim adet düzensizliğim vardı evlendikten sonra 3 ay korunup bıraktım belki hemen olmaz tedavi gerektirir diye çok şükür Rabbim hiç aratmadı hemen verdi bi anda geldi mucize gibi ama bi andada gitti ne kanama ne başka bişey nolduğunu anlayamadan sonlanması gerekiyo dediler :KK43: çok zor bizi birbirimizden başka kimse anlayamaz ama gelecek bebeklerimiz için toparlanmaya ihtiyacımız var aile hekimine gittim gebeliğimin sonlandığını söylemek için bebeğimi kaybettim dedim başladım ağlamaya gerisi gelmiyo aile hekimi eğer bu kadar çok yıpratırsan kendini hamile kalman zorlaşır dedi sırf o yüzden biraz toparlanmaya çalışıyorum şimdi gelecek bebeklerimizin bize ihtiyacı var
Gerçektende kimse anlamıyor annenin yaşadığı başka bir bağ var bebekle sen şimdi korunuyormusun 6 ayda anca vücut toparlanır diyorlar benim oğlum bile başladı as anne ne zaman kardeşim olur diye allahım hayırlı ömürlü sorunsuz hamilelik geçirelim inşallah

Back