• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal dogum yapip bebegi ölen anneneler.2.bebeginize ne zaman hamile kaldiniz.

Insallh cnm ya.bn brz dha korucam bklm.bi kac ay snra baslarim d3nemelere:) biraz dha toparliyim kndimide.

Kızlar siz ne kadar süre korundunuz ? Dinimizde zaten lohusayken öyle bir şey mümkün değil. 40 gün yeterli oluyor mu? Doktorunuz ne dedi?

Kızlar siz ne kadar süre korundunuz ? Dinimizde zaten lohusayken öyle bir şey mümkün değil. 40 gün yeterli oluyor mu? Doktorunuz ne dedi?
2 hafta zaten kanama devam ediyor 4-6haftada 2 ncı mens oluyor herkes korunuyor şuan 2 ay geçsin yada 3 ay diye bekliyoruz ben 2 ncı adetimi bekliyorum sonra bırakcam allah büyüktür hayırlı zaman hayırlı evlat olsun herkese

Bende 40 günden sonra 2 kere adet olup bırakcam diyorum ama gideceğim doktor 6 ay derse ve 6 aydan önce hamile kalırsam neden acele ettin der mi diye düşünüyorum sonuçta 6 ay demelerinde bişey vardır ama o kadar süre ben dayanamam bi an once hamile kalayim istiyorum

Seninde basin sagolsun arkadasim.cok uzuldum.seni cok iyi anliyorum.allah sabir versin.peki senin neden erken dogum oldu?
Benimde kanımda bulunan bi virüsten dolayı erken doğum oldu ama çok şükür şıan virüs gitti gebeliğe sakınca görülmüyor ama ben zaten 10 ayda hamile kalabilmiştim kimbilir bi daha ne zaman olur

Kızlar doğumdan sonra 40 gün kan ve leke gelmesi normal korkmayın sonra kesiliyo ve normal adetinizi oluyorsunuz benim öyle oldu ama bence 3 ay bekleyin yani korunun çünkü rahim kendini anca topluyor bana 6 ay bekle dediler ben mecbur bekledim şimdi korunmuyorum bebeğini yeni kaybeden anneleri okudum çok üzüldüm o anlarıma döndüm allah bize sabır versin başka çaremiz yok kızlar moralimizi bozmuyoruz çünkü yeni bebeklere ihtiyacımız var onlar bizim tek tesellimiz. cigerimizin yangınını ancak onlar söndürür

Kızlar doğumdan sonra 40 gün kan ve leke gelmesi normal korkmayın sonra kesiliyo ve normal adetinizi oluyorsunuz benim öyle oldu ama bence 3 ay bekleyin yani korunun çünkü rahim kendini anca topluyor bana 6 ay bekle dediler ben mecbur bekledim şimdi korunmuyorum bebeğini yeni kaybeden anneleri okudum çok üzüldüm o anlarıma döndüm allah bize sabır versin başka çaremiz yok kızlar moralimizi bozmuyoruz çünkü yeni bebeklere ihtiyacımız var onlar bizim tek tesellimiz. cigerimizin yangınını ancak onlar söndürür
Çok Haklısın canım aslında bende beklemek istiyorum ama zaten hemen olmuyo diye korunmadım ben Bide bir şey sormak istiyorum ben 30 gün kanamam oldu sonra 40.gün tekrar başladı oda 20 gün sürdü o adet mi oluyo ve ben şimdi adetimi nasıl hesaplayacağım yardımcı olabilir misinşz

Canim kntrol iidi.adet düzenleyici verdi doktor kanamam var hala die.bn nisan sonu falan birakmayi dusunuyorum canim benim:)

Benimde kanımda bulunan bi virüsten dolayı erken doğum oldu ama çok şükür şıan virüs gitti gebeliğe sakınca görülmüyor ama ben zaten 10 ayda hamile kalabilmiştim kimbilir bi daha ne zaman olur
Canım kanda bulunan virüs dediğin crp mi? Ben hastanede yatarken 6 aylık hamileler vardı crp 10 diye yatiyorlardi bebeği kurtarmaya çalışıyorlardı benim crp 55 çıktı artık çok geç dediler :(

Bende 40 günden sonra 2 kere adet olup bırakcam diyorum ama gideceğim doktor 6 ay derse ve 6 aydan önce hamile kalırsam neden acele ettin der mi diye düşünüyorum sonuçta 6 ay demelerinde bişey vardır ama o kadar süre ben dayanamam bi an once hamile kalayim istiyorum
Bana dr 3 adet dönemi dedi 15 haftalıktı kayıbım ruhende hazırsan kal dedi bende bu aykı adeti görüp yanı 2 ncıyo bırakcam ne zaman kalacagımız kesin degilki

Bana dr 3 adet dönemi dedi 15 haftalıktı kayıbım ruhende hazırsan kal dedi bende bu aykı adeti görüp yanı 2 ncıyo bırakcam ne zaman kalacagımız kesin degilki
Tabikide canım Rabbim en hayırlı zamanı bilen benimde 20. Haftadaydi 19+3 de :( aslında hem korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan hemde deli gibi istiyorum inşallah lohusa döneminde toparlanip karar veririm ne yapacagima Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kavusamadk sefaatci gönderdik inşallah bu sefer 9 ay taşıyıp kavusup buyutup okutmayi evlendirmeyi nasip eder Allah

Canım kanda bulunan virüs dediğin crp mi? Ben hastanede yatarken 6 aylık hamileler vardı crp 10 diye yatiyorlardi bebeği kurtarmaya çalışıyorlardı benim crp 55 çıktı artık çok geç dediler :KK43:
Canım ıgm diye bişey toksoplazmiyle aynı grupta fakat o değil negatif çıkması gerekirken Sınırda pozitif bi değer çıkıyordu doktorum Bağışıklık kazandığımı söyledi ona güvenmiştim ama kazanmamışım dolayısıyla bebeğime geçince erken dogum oldu şuan negatif çıkıyo ve gebeliğe sakınca yoktur dediler

Back