• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal dogum yapip bebegi ölen anneneler.2.bebeginize ne zaman hamile kaldiniz.

canım ben kimyasal geçirdim kese oluşmazsa eğer ve beta katlanmazsa hatta düşüşe geçerse kimyasal oluyor bende değer 120 idi sonra 60 a düşmüştü 6.gün regl oldum ağrım falan olmadı ama benim normal adetimi gördüm pıhtı falanda hiç olmadı reglden sonra sıfırlamıştı zaten seninkini bilemicem dış gebelikse bile ilaçla müdahale edilebiliyor diye biliyorum ben kimyasalsa zaten kendi düşecekti kürtaj saçma olmuş neyse dr lardan iyi bilemeyiz ya hayırlısı biliyorum senin ilk bebeğini canım ben okumuştum rabbim şifa versin ne diyeyim ki canım çok çok geçmiş olsun.üzüldüm......................................
Çok sağol canım, işte dış gebelik olup olmadığını kürtajdan sonra bakıp iğne yapıcam dedi iki doktorda öyle dedi, başka ilaç falan veremeyiz şu an demişlerdi, ya deidm ya ben oğlumda çok sıkıntı çektim doktor kapılarında gezmekten umut aramaktan, iki doktora gittim ikiside değerlere baktı muayenede etti kimyasak değil kesinlikle dediler zaten kimyasal olsa kürtaj istemezlerdi, dış gebelik yada sağlıksız ve kesinlikle düşük yapıyosun dediler çok ağrım vardı benim, ilk bebeğimide bildikleri için bana bu yolu önerdiler .. Çok düşündüm araştırdım ve yine doktorların eline teslim oldum .. Kürtajdan 1 hafta sonrada tamamen sıfırlandı beta .. Ne diyim canım doktorların suçu varsa eğer ihmal se yada hata varsa allah affetsin onları allaha havale ettim .. 5 haftalıktı bu arada ..

Normal doğum sonrası kaç ay sonra yeni bir hamilelik öneriyor doktorlar bilginiz varmı
Valla benim doktorum ilk adetten sonra deneyin demişti benim rahimim toparlanmıştı hemen, 2. Ay hamile kaldım ama malesef düşük oldu .. Şimdi aspirine başlattı, yine adetten aonra başla diyo bilmiyorum napıcam ..

Allah razı olsun ama hiç iyi değilim yataktan çıkmıyorum ben oğlumu 3 gün gördüm ağladığını duydum yavrum 3 gün dayandı küvezde karnımın içi bomboş kaldı o tekme attıkça yüzüm gülüyordu oysa şimdi yok aklım hala almıyo yaşadıklarımı bunu nasıl atlatacam bilmiyorum onu çok özledim umut' um oğlum allahım güç versin

Valla benim doktorum ilk adetten sonra deneyin demişti benim rahimim toparlanmıştı hemen, 2. Ay hamile kaldım ama malesef düşük oldu .. Şimdi aspirine başlattı, yine adetten aonra başla diyo bilmiyorum napıcam ..
Canım benim alışırsın allah büyük sabırlar versin .. Sakın yıpratma kendini loğusağlın kanaman bitince bol bol oku dua et emin ol çok işe yarıyo .. Kasım 28 de kaybettim bende oğlumu 6 ay taşıdım karnımda, hiç unutamıyorum hala daha tekmelerini karnımda dönmesini harket etmesini ama elimizden hiçbişey gelmiyo o günler anı olarak kaldı oğulalrımız bebeklerimiz bekliyo bizi orda hep böyle düşün güzel şeyler düşün o seni izliyo ordan arkadaşları var yanında bizim bebeklerimizde orda, tanışmışlardır arkadaş olmuşlardır bizleri izliyolardır .. bende 40 ım çıkana kadar berbattım sinir krizleri vs ama düşündükçe böyle oaylaştıkça acılar hafifledi hep .. Dediğim gibi bebeğinin seni izlediğini düşün emin ol annesinin üzülmesini ist
Canım benim alışırsın allah büyük sabırlar versin .. Sakın yıpratma kendini loğusağlın kanaman bitince bol bol oku dua et emin ol çok işe yarıyo .. Kasım 28 de kaybettim bende oğlumu 6 ay taşıdım karnımda, hiç unutamıyorum hala daha tekmelerini karnımda dönmesini harket etmesini ama elimizden hiçbişey gelmiyo o günler anı olarak kaldı oğulalrımız bebeklerimiz bekliyo bizi orda hep böyle düşün güzel şeyler düşün o seni izliyo ordan arkadaşları var yanında bizim bebeklerimizde orda, tanışmışlardır arkadaş olmuşlardır bizleri izliyolardır .. bende 40 ım çıkana kadar berbattım sinir krizleri vs ama düşündükçe böyle oaylaştıkça acılar hafifledi hep .. Dediğim gibi bebeğinin seni izlediğini düşün emin ol annesinin üzülmesini istemez ..
amin canım inşallah ama çok zor kalbim sıkışıyo olanları düşündükçe

Vücut kendini toplamadığı içinmi düşük oldu ki çokgeçmiş olsun nasıl bişey anlamadım ama biran önce tekrar hamile kalmak istiyoru

Vücut kendini toplamadığı içinmi düşük oldu ki çokgeçmiş olsun nasıl bişey anlamadım ama biran önce tekrar hamile kalmak istiyoru
Valla doktorum rahimin hazır demişti yumurtalamam adet düzenim ilk ay çok normaldi zaten normale dönmüştü kader kısmet ne diyim, kan pıhtılaşmasından olabilirmiş şimdi coraspirine başlattı öbür ay yine denicem .. Eğer tekrarlanırsa genetik araştırmaya gidicez eşimle ..

Valla doktorum rahimin hazır demişti yumurtalamam adet düzenim ilk ay çok normaldi zaten normale dönmüştü kader kısmet ne diyim, kan pıhtılaşmasından olabilirmiş şimdi coraspirine başlattı öbür ay yine denicem .. Eğer tekrarlanırsa genetik araştırmaya gidicez eşimle ..
ben ilk gebeliğimde sadece düşük tehlikesi yaşadım ama oğlumu sağlıklı bi şekilde kucağıma aldım ikincisi erken doğum oldu onu kaybettim banada erken doğuma sebep ne olabilir diye bakıldı ama bişey çıkmadı. anlamadım herşey bi gecede oldu bitti kabus gibi bir gündü ama nasıl bişey anlamadım hemen hamile kalmak istiyorum.

Canım seni cok iyi anliyorum cunki acin cok yeni ilk zamanlar ben nasil agliyordum hatta ve hatta lihusalikta cocuk dusunuyordum o denli ama unutamiyorum kiii ben gordum 7 saat yasadi elini tuttum bana gozlerinu acti bana bakti oglum dedim ona elini tutar tutmaz gözlerini acmasini inanki unutmıyorum unutamiyorum hala aklimda hic cikmiyoo hastaneden benimle dogum yapanlarin kapalari suslu elleri dolu benim ise bombos olmasi inan o kadar zor gunler gecirdim sukur elhamdülillah gecti zamanla alistim bu duruma esim o kadar istioki brn frenliyorum zamanla cocuk istegi gecti ama yaşlarda gecmeden diyorum fazla ara vermeden dusunmek gerek. Hakkimiza hayirlisi birbirmize destek cikalim kizlarrr
öylesi daha zor canım yaşadığını görüp dokunmak Allah sabır versin ben doğurduğum gibi kaybettim zaten doktorlarda 500 gramın altındaki bebeklerde 1 dakika içinde yaşam sona eriyo dedi zaten çıktığı gibide hemen götürdüler bende görmek istemedim baksam hiç gözümün önünden gitmeyecek şimdi en azından ultrasondaki hareketleri gözümün önünde öyle daha güzel :KK43: seni çok iyi anlıyorum canım ben doğum gerçekleşti kürtajdan sonra ne bişey yedim ne kalktım yerimden hastanede yattım doktorlar kızıyordu bişey yiyip yürümen gerekiyo büyük tuvalete çıkmakta önemliymiş sanırım kalkıp koridorda dolaşayım dedim ama btün kapılar süslü herkes mutlu daha çok ağlıyordum 1 hafta yattım bebek sesleri yan odalardan gelen kahkahalar eşimi arayıp ağlıyordum nolur al beni burdan diye zaten acım var birde bebek sesleri daha çok mahvediyordu beni :( Rabbim çok büyük elbet vardır bi hayır diyorum inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize unutmasakta anneliği tadıp büyütürüz 2. çocuklarımızı inşallah bu kadar canımız yanmaz o zaman

Ben aranızayeni katıldım 6 aylık bebeğimi erken doğum yüzündenkaybettim büyük bi acı bu nasıl alışcam bilmiyorum
canım en zor acı evlat acısı bizde onla imtihan oluyoruz Rabbim dayanma gücü versin ve acıların en büyüğüyle sınandığımız için günahlarımızı affetsin inşallah :( ben başıma böyle bişey gelene kadar böyle bişeyin olacağını sanmıyordum düşükler 3 aya kadar oluyo sonra her bebek sağ salim geliyo sanıyordum ama öyle değilmiş malesef düşük olmasa bile erken doğum denen şey koparabiliyormuş bizi yavrularımızdan bende daha 3 hafta oldu kaybedeli evet ağlıyorum geçmiş olsun dediklerinde dayanamıyorum geçmiyor diye bağırmak geliyo içimden geceleri uykuya ağlayarak dalıyorum sıçrayarak uyanıyorum ama hayat devam ediyor yeniden anne olabilmek için toparlanmamız gerekiyor :(

canım rabbim sabır versin bizi bizden başka kimse anlamaz bende 3 ay oldu hala ilk gün kü gibi incecik sızısı içimde inşallah bende hemen hamile kalmak istiyorum Allah derdimizi verdi dermanımızıda verecektir
inşallah canım tekrar hamile kalıp bu sefer kucağımıza almayı başarabiliriz Rabbim güç versin dayanma gücü versin

Dua edelim kizlar birbirmize ne zaman dusunuyorsunuz bebek yapmayi birbirmize guc verelim umutla bakalim ikinci bebeklerimize
ben mayısın ortası gibi korunmayı bırakmak istiyorum zaten nisan başında lohusalığım bitçek 40 gün geçmiş olcak 1 buçuk ayda koruncam canım sonra bırakçam Rabbim ne zaman verirse ben böyle diyorum ama doktorlar bana daha değil bebek için izin vermek ilişki için bile olmaz diyo

Çok garip bi duygunun içindeyim, dün akşam öğrendim hamile olduğumu ama tepki veremedim ilk bebeğimdeki gibi o heyecan olmadı .. Halada inanamadım daha, önce kalp atışını duyunca rahatlicam galiba ve en önemlisi 11.haftada yapılacK olan testten sonra rahatlayıp hamileliğimi yaşayacağım .. Trizomi 18 den kaybettim bebeğimi ben, ikinci bebekte olma şansı yokmuş bütün dpktorlar aynı şeyi söyledi ki bende inanıyorum sağlıkla kucağıma alıcam inşallah bu defa Allah ın izniyle .. Yinede 11.haftada bebeğin kromozomlarının incelenmesini isticem ..
Trizomi 18 nedir?

ben mayısın ortası gibi korunmayı bırakmak istiyorum zaten nisan başında lohusalığım bitçek 40 gün geçmiş olcak 1 buçuk ayda koruncam canım sonra bırakçam Rabbim ne zaman verirse ben böyle diyorum ama doktorlar bana daha değil bebek için izin vermek ilişki için bile olmaz diyo
Canim basin sagolsun rabbim ikinci bebegini kucagini almayi nasip etsin sen neden kaybettin bu arada neden iliski yasak ?

öylesi daha zor canım yaşadığını görüp dokunmak Allah sabır versin ben doğurduğum gibi kaybettim zaten doktorlarda 500 gramın altındaki bebeklerde 1 dakika içinde yaşam sona eriyo dedi zaten çıktığı gibide hemen götürdüler bende görmek istemedim baksam hiç gözümün önünden gitmeyecek şimdi en azından ultrasondaki hareketleri gözümün önünde öyle daha güzel :KK43: seni çok iyi anlıyorum canım ben doğum gerçekleşti kürtajdan sonra ne bişey yedim ne kalktım yerimden hastanede yattım doktorlar kızıyordu bişey yiyip yürümen gerekiyo büyük tuvalete çıkmakta önemliymiş sanırım kalkıp koridorda dolaşayım dedim ama btün kapılar süslü herkes mutlu daha çok ağlıyordum 1 hafta yattım bebek sesleri yan odalardan gelen kahkahalar eşimi arayıp ağlıyordum nolur al beni burdan diye zaten acım var birde bebek sesleri daha çok mahvediyordu beni :KK43: Rabbim çok büyük elbet vardır bi hayır diyorum inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize unutmasakta anneliği tadıp büyütürüz 2. çocuklarımızı inşallah bu kadar canımız yanmaz o zaman
Amin canim dua edekim birbirmize.senin yasadiklarini o kadar iyi anlıyorum ki yaşayan biri olarak.Banada soylediler ikincisinde yasaman dusuk dediler bakalim yakinda korunmayi birakcam hayirlisi olsun

mrb arkadaslar ben de 3 ay once bugun kaybettim melegimi cnm kizimi 3 aydir surekli forumlari okudum hic yazamamistim ne kadar cokmus meger bu olayi yasayanlar insan yasamadan gercekten bilmiyor bende 23.5 haftada dogum yaptim 520 gr dogdu zaten yasamaz demisti doktorum:KK43:Dusuk yapmakta zordur ama hareketlerini hissedip kaybetmek daha zor tabi beterin beterinvar deyip Allah a siginmaktan baska yapilacak bisey yok:KK43:Hamileliklerimde cok zor bulantili geciyor ayaga kalkmadan 3 ay kusarak yatiyorum tekrar nasil cesaret edecegim bilmiyorum ama bende hamile kalmayi Allah nasip ederse istiyorum benim doktorum 4 ay sonra denemeye baslayabilirsin dedi ama nasip kismet tabi sonucta mide kramplari bulanti nefes darligi hepsi vardi bu sefer psikolojikman herseye gogus gerebilmem gerekiyor tekrar ayni seyi yasarsak nasil kaldiririm diye de dusunuyorum bazen esim de bu yuzden korkuyor hakli olarak:(

canım en zor acı evlat acısı bizde onla imtihan oluyoruz Rabbim dayanma gücü versin ve acıların en büyüğüyle sınandığımız için günahlarımızı affetsin inşallah :KK43: ben başıma böyle bişey gelene kadar böyle bişeyin olacağını sanmıyordum düşükler 3 aya kadar oluyo sonra her bebek sağ salim geliyo sanıyordum ama öyle değilmiş malesef düşük olmasa bile erken doğum denen şey koparabiliyormuş bizi yavrularımızdan bende daha 3 hafta oldu kaybedeli evet ağlıyorum geçmiş olsun dediklerinde dayanamıyorum geçmiyor diye bağırmak geliyo içimden geceleri uykuya ağlayarak dalıyorum sıçrayarak uyanıyorum ama hayat devam ediyor yeniden anne olabilmek için toparlanmamız gerekiyor :KK43:

Bende erken doğum yüzünden bebeğimi kaybedeceğimi hiç düşünmezdim ama insan başına gelince anlıyormuş bende 2 hafta oldu kaybedeli çok üzgünüm inşallah tekrar hamile kaldığımız günü mutluluk içinde paylaşırız

Canim basin sagolsun rabbim ikinci bebegini kucagini almayi nasip etsin sen neden kaybettin bu arada neden iliski yasak ?
sağol canım amin inşallah hepimiz kucağımıza alırız 2. bebeklerimizi ve acımız hafifler.. bende 10. haftadan itibaren idrar yolu enfeksiyonu vardı ve hiç doktorum kendiliğinden takip edeyim demedi sürekli ben şikayetlerimi anlattım öyle baktı kanıma hiç bakmıyordu bile 13. haftada ikili tarama testinde bakılmıştı en son ondada zaten kandaki değerler değil bebek te herhangi bişey var mı diye bakılmıştı. çok şükür hiç bişeyi yoktu doğumdan bi hafta önce sancıyla doktora gittim ağlayarak ultrasonda bebekle ilgili bi sorun görünmüyo idrar tahlili isticem dedi ve kum döküyorsun diyip gönderdi 1 hafta sonra afedersin büyük tuvaletimi yaparken vajinadanda bişey geliyo gibi hissettim parmağımla dokundum elime bişey geldi hemen geri ittim apar topar doktora gittik doktor kontrol ederken biraz ıkın dedi ıkınırken dur diye bağırdı olamaz su kesen düşmüş hemen araştırma hastanesine gidip dikiş atılsın sakın kalkma dedi beni yatarak götürdüler ama nasıl ağlıyorum hemen hastanede tahlil istediler yatırdılar ayaklarımı yukarıya kaldırdılar hareket etme dediler geceydi zaten ertesi gün doktorlar geldi seni ayrıntılı ultrasona göndercez dediler gittim bebeğim hala hareket ediyordu kalp atışları düzgündü ama doktor suyun azalmış dikiş atıp su ekleyip 2 ay yatırabilirz dedi nasıl sevindim sonra tahlil sonucum geldi crp kandaki mikropmuş o çok yüksek geldi ateşime baktılar 38.5ti enfeksiyonu içeri hapsedip seninde hayatınla oynayamayız zaten içeri hapsetsek antibiyotik tedavisi uyguluycaz bebeğin dayanamaz belki sende dayanamazsın öncelik anne hayatı gebeliği sonlandırcaz dediler ve sancı verip sonlandırdılar 2 kere kürtaja aldılar 1 hafta serum yedim 1 haftanın sonunda düştü crp hastaneden çıkarken 2 hafta sonra kontrole gel o zamana kadar ilişki olmasın dedi kürtajın üzerinden 3 hafta geçmişti yani doktora gittim ne kadar korunmam gerekiyo dedim üzgünüm ama rahim iyi görünmüyo yara var kanaman devam ediyo parça kalmış gibi geldi dedi antibiyotik verdi haftaya tekrar kontrolüm var eğer antibiyotik işe yaramazsa tekrar kürtaj dicekler :( o yüzden ilişki hala yasak dua edin kızlar bebeğimi alamadım kucağıma ama 2. bebeğime hamile kalabileyim rahimde sorun olmasın.

Back