öylesi daha zor canım yaşadığını görüp dokunmak Allah sabır versin ben doğurduğum gibi kaybettim zaten doktorlarda 500 gramın altındaki bebeklerde 1 dakika içinde yaşam sona eriyo dedi zaten çıktığı gibide hemen götürdüler bende görmek istemedim baksam hiç gözümün önünden gitmeyecek şimdi en azından ultrasondaki hareketleri gözümün önünde öyle daha güzel
seni çok iyi anlıyorum canım ben doğum gerçekleşti kürtajdan sonra ne bişey yedim ne kalktım yerimden hastanede yattım doktorlar kızıyordu bişey yiyip yürümen gerekiyo büyük tuvalete çıkmakta önemliymiş sanırım kalkıp koridorda dolaşayım dedim ama btün kapılar süslü herkes mutlu daha çok ağlıyordum 1 hafta yattım bebek sesleri yan odalardan gelen kahkahalar eşimi arayıp ağlıyordum nolur al beni burdan diye zaten acım var birde bebek sesleri daha çok mahvediyordu beni
Rabbim çok büyük elbet vardır bi hayır diyorum inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize unutmasakta anneliği tadıp büyütürüz 2. çocuklarımızı inşallah bu kadar canımız yanmaz o zaman