- 6 Kasım 2014
- 4.689
- 3.852
- 158
- 34
- Konu Sahibi heyecanli23
-
Bu doktorlar ne yaptığını Saniyo acaba 2-3 hastasına bu şekilde yapanları direk atacaksin mesleğinden ben üniversite hastanesine gitmeden 1 hafta önce sancı yla yine doktora gitmiştim idrar tahlili yaptı enfeksiyon diyip gönderdi belki o zaman kan tahlili yapsaydi 55 değil 15-20 çıkıp müdahale edebilceklerdi haftasına tekrar gittim ama iş işten geçti hatta kendide ilgilenmek istemedi Ünv hastanesine yönlendirdi iyiki ilgilenmemis yoksa bende elinde kalirdimCanım ıgm diye bişey toksoplazmiyle aynı grupta fakat o değil negatif çıkması gerekirken Sınırda pozitif bi değer çıkıyordu doktorum Bağışıklık kazandığımı söyledi ona güvenmiştim ama kazanmamışım dolayısıyla bebeğime geçince erken dogum oldu şuan negatif çıkıyo ve gebeliğe sakınca yoktur dediler
insallah bu son olur off niye böyle oluyorki anlamıyorum yediğimiz sudanmı içtiğimiz ekmektenmiBuraya yazmıştım geçenlerde hamileyim diye umut olmak için, 6 aylık bebeğimi kaybetmiştim 3 ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim fakat uzun sürmedi maalesef 4.5 haftalık düşük yaptım, beta hcg hiç artmıyodu zaten düşüşe geçmişti doktorum dış gebelikten şüphelenip kürtaja aldı .. dış gebelik değil çok şükür buna se indim en azından .. düşük yapmış oldum, ilk adetten sonra tekrar denicem ve doktorum kanamam bitince coraspirine başlatıcak .. hayırlısı olsun ne diyim bu ikinciydi, 3.de kötü sonuçlanırsa o zaman yaptırıcam bütün genetik testLeri, şu an çok yoruldum doktor yüzü hastane görmekten .. Allah a sığındık bekliyoruz hayırlı olsun ne diyim ..
canım benim kimyasal gebeliktır seni neden kürtaja aldıkı betan kaçtı merak ettimBuraya yazmıştım geçenlerde hamileyim diye umut olmak için, 6 aylık bebeğimi kaybetmiştim 3 ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim fakat uzun sürmedi maalesef 4.5 haftalık düşük yaptım, beta hcg hiç artmıyodu zaten düşüşe geçmişti doktorum dış gebelikten şüphelenip kürtaja aldı .. dış gebelik değil çok şükür buna se indim en azından .. düşük yapmış oldum, ilk adetten sonra tekrar denicem ve doktorum kanamam bitince coraspirine başlatıcak .. hayırlısı olsun ne diyim bu ikinciydi, 3.de kötü sonuçlanırsa o zaman yaptırıcam bütün genetik testLeri, şu an çok yoruldum doktor yüzü hastane görmekten .. Allah a sığındık bekliyoruz hayırlı olsun ne diyim ..
Beddua etmek istemiyorum hesabımı öteki tarafa bıraktım benim ciğerimi Yaktı Rabb'ime havale ettim onun adaleti daha yüksek Rabbim yüzüne bakmış şükür şimdi nasıl değerlerinBu doktorlar ne yaptığını Saniyo acaba 2-3 hastasına bu şekilde yapanları direk atacaksin mesleğinden ben üniversite hastanesine gitmeden 1 hafta önce sancı yla yine doktora gitmiştim idrar tahlili yaptı enfeksiyon diyip gönderdi belki o zaman kan tahlili yapsaydi 55 değil 15-20 çıkıp müdahale edebilceklerdi haftasına tekrar gittim ama iş işten geçti hatta kendide ilgilenmek istemedi Ünv hastanesine yönlendirdi iyiki ilgilenmemis yoksa bende elinde kalirdim
Aynen öyle hem korkuyor hem istiyoruz Rabbim gönlümüZdekileri hayırlı etsin inşallahHepimizin duyguları aynı sanırım. Bi yandan çok istiyoruz. Diğer yandan korkuyoruz.. Rabbim hayırlısıyla bi tane daha nasip etsin inşaallah..
Çok şükür canım doktorlar bebek içinde benim içinde umutsuz konuşuyordu ateşim çok yüksekti annem babam kardeşlerim eşim benim için korkuyordu ama o an çektiğim sancı ve bebegimin benden kopmasiyla bende ölmek istedim Allah affeder inşallahBeddua etmek istemiyorum hesabımı öteki tarafa bıraktım benim ciğerimi Yaktı Rabb'ime havale ettim onun adaleti daha yüksek Rabbim yüzüne bakmış şükür şimdi nasıl değerlerin
sıkıntı etme ara kanamalar olur düzüne girecek bendede oluyorArkadaslar mrb bayadir yazamiyorum.doktor falab firsat bulamadim.bnm bi sorum olcakri bilgisi olan varsa yardimci olabilurmi.bn 20 ocakta dogum yaptim biliosunuz ki.ara ara kanamalarim oluyodu.hala devam ediyo.doktora gittim dogum kontrol verdii.adwtimi duz3nlesin die.dun 1 tane ictim kanamam varken.bu sabah yine gelio kan.oyle adet gibi d3ildw.bilen varmi biraz tedirgin oldum.
şimdi kullanırsan bırakınca 1 ay yada 3 ay arasında vücudundan hormonun gitmesini bekliyceksin kullanmassan kanaman olcak of pof ne işlerAmin canim insallah.banada dogum kontrol verdi duzene soksun die.dogum kontrollerin bi zarari olmuyo dimi.bana kisirlik yapar kullanma falan dediler.kullanmazsamda kanamam devam edio.napicaimi bilemiyorum.
Canim basin sağolsun seni o ladar iyi anliyorumkii bebeğimi kaybedili tam 5 ay oldu nasipse ikinci hamileligi planlıyoruz ama.korkuyorum tekrar ayni seyleri yasamaktan ama rabbim neylerse guzel eyler cennette bizi bekleyenimiz var cok sukur hamd olsunMerhaba melek anneleri.aglayarak okudum her zamanki gibi.ben ilk cocugumu bitanecik kizimi dogumdan 1 gun once sebebi bilinmeden kaybettim.kalbi durdu minik kizimin.tup bebekti.o kadar aramistik. Rabbime sigindim elden bisey gelmeyince.hemen olsun isterdim ama tedavi oldugu icin beklemem hormonlarimin duzene girmesi gerekiyordu.zaman gectikce iyi ki beklemisim dedim.bu olay sadece vucudunuzun duzene girmesi degil psikolojinizinde hazir olmasi lazim.su an yine hamileyim cok sukur.yaklasik 3 hafta sonra dogum olacak 40.haftayi beklemeyecegiz.ama zaman gectikce rahatlamam gerekirken tam tersine kafamda surekli eski yasadiklarim var.olacagin onune asla gecemeyecegimi anladim ama yinede insan psikolojisi iste 3 farkli dr a gidiyorum haftada bir yani.hastane cikisi disinda ne bir kiyafet ne bir esya ne de oda.sanki yapsam yine terslik olacak gibi.gecen sefer kaldirmasi cok zor gelmisti.simdi sagolsunlar sen dogumdayken biz hepsini halledecegiz dedi aileler arkadaslar.insallah saglikla dogum yapip burada sizlerle paylasacagim.evet icinizin acisini yeni bir hamilelik azaltir ama psikolojinizi toplayin lutfen.aksi takdirde cok zor bir 9 ay geciririrsiniz.rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Paylaşamın için çok tşk ederim harıkasın gebe kalmışın bende bırakcam bu ay zaman ne cabuk geçiyor gecen gözümün önüne geldi yaşadıklarım beteri n beteri var dua et bizleredeMerhaba melek anneleri.aglayarak okudum her zamanki gibi.ben ilk cocugumu bitanecik kizimi dogumdan 1 gun once sebebi bilinmeden kaybettim.kalbi durdu minik kizimin.tup bebekti.o kadar aramistik. Rabbime sigindim elden bisey gelmeyince.hemen olsun isterdim ama tedavi oldugu icin beklemem hormonlarimin duzene girmesi gerekiyordu.zaman gectikce iyi ki beklemisim dedim.bu olay sadece vucudunuzun duzene girmesi degil psikolojinizinde hazir olmasi lazim.su an yine hamileyim cok sukur.yaklasik 3 hafta sonra dogum olacak 40.haftayi beklemeyecegiz.ama zaman gectikce rahatlamam gerekirken tam tersine kafamda surekli eski yasadiklarim var.olacagin onune asla gecemeyecegimi anladim ama yinede insan psikolojisi iste 3 farkli dr a gidiyorum haftada bir yani.hastane cikisi disinda ne bir kiyafet ne bir esya ne de oda.sanki yapsam yine terslik olacak gibi.gecen sefer kaldirmasi cok zor gelmisti.simdi sagolsunlar sen dogumdayken biz hepsini halledecegiz dedi aileler arkadaslar.insallah saglikla dogum yapip burada sizlerle paylasacagim.evet icinizin acisini yeni bir hamilelik azaltir ama psikolojinizi toplayin lutfen.aksi takdirde cok zor bir 9 ay geciririrsiniz.rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Inanin her duamda evladini kaybedenlere sabir ver kimseyi evlat hasretiyle sinama diyorum.hepimiz icin hayirlisi olsun canimPaylaşamın için çok tşk ederim harıkasın gebe kalmışın bende bırakcam bu ay zaman ne cabuk geçiyor gecen gözümün önüne geldi yaşadıklarım beteri n beteri var dua et bizlerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?