• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal dogum yapip bebegi ölen anneneler.2.bebeginize ne zaman hamile kaldiniz.

İlk kurtajim da bana narkoz verilmedi 4 saat sancı dan sonra dusurebilmistim ve hiç uyusturmadan temizleme ye çalıştılar canım çıkıyo zannedip çok bagirdim bıraktılar ertesi gün ultrasonda baktılar parça kalmış tekrar kürtaja alinacaksin dediler yani bi nevi oynadılar 2 kez kürtaja alınmış oldum hemde ilk seferinde uyusturmadan.... 2 hafta sonra kontrolüm var tekrar ne zaman hamile kalabilecegimi konuşurum ama yeniden aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum 1 kayba daha dayanamam

Canim dayanamam deme insan oglu nelere alisio rabbim siniyo bu imtihan unutma i inseallah oteki tarafta şefaacin olur yeni hamileligin icin bol bol dua et

Anladim canim bilmiyodum bn bunu.uzuldum cok.bnmde pataloji sonucumda kronik enfeksiyon cikti ama doktor dogum aninindada olmus olabilir dedi.bakalim bnmde sonuclarim bu gun cikicak cok merak ediyorum.insallah sorun cikmaz.bu arada bnm 44 gun oldu ama arada az da olsa kan gelio.bu normal mi bilen varmi arkadaslar.

Canim dayanamam deme insan oglu nelere alisio rabbim siniyo bu imtihan unutma i inseallah oteki tarafta şefaacin olur yeni hamileligin icin bol bol dua et
Öyle canım çok şükür Rabbim e olan inancım tam bundada bi Hayır olduğunu biliyorum bazen isyan etmiyorum ama keşke gitmeseydin bebeğim ben nasıl atlaticam nasıl cesaret edicem yeni bir bebeğe diye agliyorum Allahım affettsin ama çok zor herseyim di o benim

Anladim canim bilmiyodum bn bunu.uzuldum cok.bnmde pataloji sonucumda kronik enfeksiyon cikti ama doktor dogum aninindada olmus olabilir dedi.bakalim bnmde sonuclarim bu gun cikicak cok merak ediyorum.insallah sorun cikmaz.bu arada bnm 44 gun oldu ama arada az da olsa kan gelio.bu normal mi bilen varmi arkadaslar.
Benim daha 1 hafta oldu kanamam devam ediyor ama 44. Günde bilmiyorum arada kesildi mi kanaman belki adet olmuşsun dur

Anladim canim.adet oldum aslinda 30 gun sonra adet oldum 7 gun surdu.dun gene basladi biraz gelmeye.bnde tam anliyamadim.once leke gibi gelio snra kirmiziya donuyo.anliyamadim valla adet olamaz oldum cunku.yani bn adet dedi uzun surunce.40 im cikti die tedirhin oldum.tam duzene girmedi.girs3 ona gore hareket edicem..

Canim acin cok taze senin.zamanla acin hafiflicek insan hoc dinmicek o suzi saniyo ama dinio allah in izniyle.aa unutuomusun asla unutmuosun.en ufak s3yde aklina girio.bnmd3 korkularim var canim ayni seyleri yasarim die.ama korkma allah buyuk vardir herseyde hayir.onune bak sadece geriyee bakma.bn oyle yapmaya calisiorum ama bak bnmd3 yine kanamam basladi bu durum bile bni uzuo korkutuo.yani bircok duyguyu bir arada yasiyorum.guclu olmamiz lazim saglikli bebekler dunyaya getirmek icin.

Arada gesildi canim snra gene geldi adet oldm herhalde dedm 7 gun surdu.simdi gene adet gibi gelio anliyamadim ya.tedirgin oldum walla.

Anladim canim.adet oldum aslinda 30 gun sonra adet oldum 7 gun surdu.dun gene basladi biraz gelmeye.bnde tam anliyamadim.once leke gibi gelio snra kirmiziya donuyo.anliyamadim valla adet olamaz oldum cunku.yani bn adet dedi uzun surunce.40 im cikti die tedirhin oldum.tam duzene girmedi.girs3 ona gore hareket edicem..
Lekelenmeler düşükten sonra olabiliyormuş

Gittiğiniz bi doktor var mı? Eger varsa içini rahatlatmak için hala kanamam var diye gidebilirsin ben hastaneden pazartesi cikmistim 2 hafta sonra kontrole cagirdilar ozeldeki doktor un hatası yüzünden kaybettim şimdi üniversite hastanesinde Prof gitcem en azından her türlü şeyi arastiriyorlar yeter ki önceden alınabilecek önlemleri soylesinler

Bncede cnm bnmdw doktorum ozeldi bni bu hale birazda o getirdi para icin.yarin gidicem canim sonuc almaya o aradada gozukucem bakalim.neden bitmedi bu kanama.

Ben bebegimi 6.5 aylik kaybettim.normal dogum yaptim.tekrar gebelik istiyorum daha 1 ay oldu.1 adet gördüm.doktorum 6 ay bekle dedi.sanirim prosodür böyleymis.ama ben en kisa zamanda bebek istiyorum.benim durumuumuyasayan var mmi.varsa yazin lutfen bilgilendirelim birbirimizi.
canım bende aralık 24 te 24 haftalık bebğimi normal doğum yaptım 1 hafta küvezde yaşadı ve cennete gönderdim :(acısı o kadar yeni ki bunları yazarken ciğerim yanıyo kanamam 60 gün sürdü 15 gündür temizim ve korunmayı düşünmüyorum rabbim o kadar büyükki yasaycak canı varsa yaşar her şeyi o bilir ve ben kendimi rabbime bıraktım

Back