- 6 Kasım 2014
- 4.689
- 3.852
- 158
- 34
- Konu Sahibi heyecanli23
-
Öyle canım çok şükür Rabbim e olan inancım tam bundada bi Hayır olduğunu biliyorum bazen isyan etmiyorum ama keşke gitmeseydin bebeğim ben nasıl atlaticam nasıl cesaret edicem yeni bir bebeğe diye agliyorum Allahım affettsin ama çok zor herseyim di o benimCanim dayanamam deme insan oglu nelere alisio rabbim siniyo bu imtihan unutma i inseallah oteki tarafta şefaacin olur yeni hamileligin icin bol bol dua et
Benim daha 1 hafta oldu kanamam devam ediyor ama 44. Günde bilmiyorum arada kesildi mi kanaman belki adet olmuşsun durAnladim canim bilmiyodum bn bunu.uzuldum cok.bnmde pataloji sonucumda kronik enfeksiyon cikti ama doktor dogum aninindada olmus olabilir dedi.bakalim bnmde sonuclarim bu gun cikicak cok merak ediyorum.insallah sorun cikmaz.bu arada bnm 44 gun oldu ama arada az da olsa kan gelio.bu normal mi bilen varmi arkadaslar.
normal canım bende 37 günde lekelendim leke şeklinde idi.Benim daha 1 hafta oldu kanamam devam ediyor ama 44. Günde bilmiyorum arada kesildi mi kanaman belki adet olmuşsun dur
Lekelenmeler düşükten sonra olabiliyormuşAnladim canim.adet oldum aslinda 30 gun sonra adet oldum 7 gun surdu.dun gene basladi biraz gelmeye.bnde tam anliyamadim.once leke gibi gelio snra kirmiziya donuyo.anliyamadim valla adet olamaz oldum cunku.yani bn adet dedi uzun surunce.40 im cikti die tedirhin oldum.tam duzene girmedi.girs3 ona gore hareket edicem..
Bilmiodum xanaim yrn gidicez esimle bakalim ne dicek doktor.Lekelenmeler düşükten sonra olabiliyormuş
Hayirlisi canim.:)ost: 39775911 .!.:bugün içtim sogan kürünü 15 gün devam etcem hayırlısı artık:)))
Hehe azımle bebege doğru cabaya doğruHayirlisi canim.:)
canım bende aralık 24 te 24 haftalık bebğimi normal doğum yaptım 1 hafta küvezde yaşadı ve cennete gönderdimBen bebegimi 6.5 aylik kaybettim.normal dogum yaptim.tekrar gebelik istiyorum daha 1 ay oldu.1 adet gördüm.doktorum 6 ay bekle dedi.sanirim prosodür böyleymis.ama ben en kisa zamanda bebek istiyorum.benim durumuumuyasayan var mmi.varsa yazin lutfen bilgilendirelim birbirimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?