- 25 Ekim 2014
- 126
- 37
- 73
- Konu Sahibi heyecanli23
Sibel ayni duyguyi bnde yasiyorum allah hepimize sabir versin.tez zamnda saglikli bebekler nasip etsin bizlere.canim senind3mi erkn dogum oldu.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim hicbir sorunum yoktu hamileligim cok guzel geciyordu gece yataga girerken bi islakli hissettim aman ne goreyim kanamam var hemen hastaneye gittikk ebee dogum baslamis dusun 8 cm acilma olmustuu hemen dogum oldu...bu hamileligimde erken riskim vardii haftada bir igne kullaniyordum bide bende kanslik vardi hamileyken iki unite bana kan verdiler dogumdan sonrada iki inite kan verdilerr cok sukurr kizimi kucagima aldimmm...Taube senin nede erkn dogum oldu canim.hamileylen kanaman falan varmiydi peki.
Yok canim sebebi ortaya cikmadi..Canim bnimde ayni sekilde oldu.bnimde gece basladi kanamam.(o yuzden geceleri sevmiyorum)bn 1.5 ay yattim ama bi sabah evde dogum yaptim.canim bnmde kansizligim var.2. Bebegindemi kan verdiler sana.peki erken dogum yapmanin bi s3bebi yokmuymus.
Canim 6 ay falan demedii iki uc ay falan dedi..ama ben korunmadigim halde hamile kalamadim 6 ayda klomen ve catlama ignesiyle hamile kaldim..benim prolaktin degero yuksek cikiyordu on hamile kalamiyordum...Taube canim hic korunmamiisin mesajini tekrar okudum.aklimdan cikmis sordum ama kusura bakma.bnm doktorum 6 ay korun dedi.senin oyle soylenmedi mi peki.
Canim bu bebegimde igne ve ilac kullandimAnladim canm.bu kizindami igneyle kalmistin.ilk gebeligindemi
Amin canim.16 haftasina kadar bebegim o.kadar saglikliydiki ve ilk hamileligimdi.biSibel ayni duyguyi bnde yasiyorum allah hepimize sabir versin.tez zamnda saglikli bebekler nasip etsin bizlere.canim senind3mi erkn dogum oldu.?
canım çok geçmiş olsun 15 hft ya kadar kayıp yasadım düşük yaptım yıkımdı resmen hemen işe başladım erkek bebekti benimkide ( üzgünüm ama vadesi bu kadarmış olan oldu önümüze bakıp yeniden gebe kalacağımız günü iple çekiyorum insallah güzel olcak herşey bizlerin adına eger sağlıklı gebelik olsaydı olurdu devam ederdi gebeliklerimiz insallah bundan sonrasına yawrularımızı kucağımıza alırızAmin canim.16 haftasina kadar bebegim o.kadar saglikliydiki ve ilk hamileligimdi.bi
heyecanla dr.a gittim hem cinsiyetini
ogrenmeye hemde kontrole. hastanede sira
bekliyordum diyordumki hemen sira gelsin
güzelliğimi goreyi. Diye . sonra dr dediki aksi
giden seyler var bebegin durumu hic iyi gorunmuyor nasil yani dedim oysa iki hafta oncesine kadar bisiyi yoktu acik konusun dedim.detayli ultrasona gonderdi erkek
bebekti pipisinde darlik oldugundan anne
karnina idrarini yapamiyormus gitmedigim yer kalmafdi ne prf.lere kosturdum laki sonuc ayniydi her gittigim yer aldr dedi gitgide anne karninda sivi azalmaya basladi idrarini
yapamadigindan mesane sisti buda bobreklerine hasar veriyordu haftalik olarak cok kucuktu anne karnında bi caresi yoktu kizlar inanin o dort ayi hep aglayarak gecirdimve her gittigim yer aldirmazsan daha fazla dayanamayip dusecek dedi. Esim İse
gittginde o kadar korkuyordimki ay dogummu olcak demekten her gun yuregim agzimdaydi.dr.lar 3 gun sonra duscek demislerdi lakin 35.haftaya kadar getirdim sancim basladi dr.a gittim 7cm acilma var dediler ama hazirlikli ol dediler durumu iyi
gorunmuyo dedilrr artik sancidan cocuga deil kendi derdime düştüm dogum oldu hemen bebegimin yanina gittim sivisi az oldgundan akcigerleri gelismemisti o kadar zor nefes aliyorduki ben hala unutamiyorum oksijen
yetersiz geliyordu kuveze gittim ona morel verdim konustum onunla elini tuttum sikica elimi tuttu o minik elleriyle bana o kadar siki
sarildiki anne benj birakma der gibi ve hemen gozlerini acti bakti kapatti.gitgide dahada kotuyr gidiyordu dr.lar artik cihazı kapatma
miz gerekiyor baska cocuklara yer acilmasi lazim dedi ben agladim hayir olmaz kapattirmam diye. O konusmalari yaparkn dr.kalbi durmus dedi.solunum yapmiyordu.esim ve biz sarilarak ciktik ordan ama ben elimden gelen herseyi yaptim bir neden bulamadilar hersey normaldi ilk tecrübemin boyle olmasi cok aciydi ama bir kaderimiz vardi yasiyacaktik rabbim bizden daha merhametli yasadiklarmin hepsine sabir sukur ettim inseallah ikinci.bebegimde bu acilari yasamam rabbimde kimseye evlat acisi yasatmasin kizlar dua edin inseallah
Amin canim inseallah tum.hamile kalmakcanım çok geçmiş olsunetsinft ya kadar kayıp yasadım düşük yaptım yıkımdı resmen hemen işe başladım erkek bebekti benimkide ( üzgünüm ama vadesi bu kadarmış olan oldu önümüze bakıp yeniden gebe kalacağımız günü iple çekiyorum insallah güzel olcak herşey bizlerin adına eger sağlıklı gebelik olsaydı olurdu devam ederdi gebeliklerimiz insallah bundan sonrasına yawrularımızı kucağımıza alırız
Ne testi yaptiriyorsunuz kizlarr esim dioAllah sanada bizlerede yardim etsin canim.insallah 2.gebeligimiz daha rht olur ve saglukla kucagimiza aliriz.insan dusunuyo elinde olmadan ama dusundukcese bu travma bitmiyor.onumuze bklm aradasm bakalim ki sagkikki bebek sahibi olalim.mekeklerimiz cennette bizleru bekliyor.
Bnmde sonuclarim yrn aksam ustu cikicak bakalim nasilolck.umarim bi srn cikmazda yeniden bebek sahibi olurum.
Bendede enf hiç bakılmadı off allaha emanet yaşıyoruziçim yanıyo kızlar hiçbir şey rahatlatmıyor bebeğimi geçen hafta kaybettim 18. haftamda sancıma dayanamayıp doktoruma gittim idrar tahlili yapıp enfeksiyon var antibiyotik kullan dedi gönderdi 20. haftamda afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken vajinadanda bişey geldiğini farkettim geceydi hemen hastaneye gittim ebe vardı ben bişey göremedim yarın doktoruna gel dedi ertesi günü doktor bakarken bembeyaz kesildi sen nasıl farkettin bunu hemen araştırma hastanesine gitmen gerekiyo dedi ben üniversite hastanesine sevk edildim ama her şey için çok geçti çünkü su kesem patlamak üzereydi ve çok aşağıya sarkmıştı doktorlar dikiş atıp göbekten su ekleyebilir miyiz diye konuştu kendi aralarında ama kan sonucum artık her şey için geç olduğunu gösterdi enfeksiyon yani kandaki crp 1-2 olması gerekirken 55ti doktorun neden hiç kanına bakmadı diyorlardı eğer 10-15 ken farkedilseydi şu an 21. haftamdaydım hiçbir doktor enfeksiyonu içeri hapsedip seninde hayatını hiçe sayamaz zaten su sızıntın başladı sancı verip düşmesini sağlıycaz dedi ve ben bebeğimi düşürdüm antibiyotiklerle enfeksiyonu geçirmeye çalıştılar 2 kere kürtaj oldum 1 hafta çekmediğim acı kalmadı ama en kötüsüde bebeğimi kopardılar benden insan hiç görmediği kokusunu bile bilmediği bi varlığı bu kadar özleyebiliyormuş her şey Rabbimden ama bana bir kere bile kan tahlili yapmadığı için ahirette 2 elim doktorun yakasında olacak