- 25 Ekim 2014
- 126
- 37
- 73
- Konu Sahibi heyecanli23
Git canim bnd3 gidiyorum kontrollere.haftayada baska bi doktprada gidicem iice emin olmak icin biraz beklerim.sonra kendi haline birakicam emin oldugum zaman.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off ne zor süreçler ben sogan kürünü yapacam mens bitsin sadece lekelenme zaten bu infolic kafamı karıştırıyor kullanmalımıyız yoksa kullanmamalımıyız gebe kalan da çok normal yumurtlaması olanlarda çok şükür bu halımızeGit canim bnd3 gidiyorum kontrollere.haftayada baska bi doktprada gidicem iice emin olmak icin biraz beklerim.sonra kendi haline birakicam emin oldugum zaman.
Canım rahmi temizliyormuşkolay gebe kalınıyormuş İnfolîclede yumurta güzel oluyormuşCanim sogan kürü yazmissin o ne ise yariyor? Ben bilmiyorum
Ben de sıkıntı yoktu adetlerinde düzenliydi korunmayı bıraktım gebe kaldım 2 ncı ay sonra düşük belki benim hatam çok rahattım yatsaydım diyorum ama işte olunca oluyorşimdi adet olunca çok sevindim bu yıl bitmeden gebe kalmalıyımsogan kürü okudugum kadarıyla adetin 7 n cı günü başlanıp 15 yapılıyor sonraki ay 10 ncu başlanıp 5 gün yapıyorlar 2 bardak kaynamış suya 1 sogan 4 e bölünüp 5 dk kaynstıp sabah aksam içmişler Uzman gibi tarif verdimAa sogan kürünü yaparim o zmn bnde:)nasil yapilio biliosan bnada yazarmisin.adetlerin düzensiz deilse ilac kullanma yoksa yan tesir yapio.
Olmuyormuş canım bırakıyırsun zatenAma o ay hamile kalirsakta sokturucu sogan suyu.dusuge sebep olmazmi.kimi insanin adet gelebilio gebe kaldigi ayda.aklima takildi canim.iice soralim onu bnce biz
Sağol canim araştırdım dediğin gibi olabilir doktora gidince bunuda söyliyim yaptırırım ne gerekiyorsa artık neler var bilmediğimiz inş seninde herseyin temiz çıkar da biran önce anne oluruzEvet canim peynirden sütten bulasan bi hastalik.kan testiyle bakiliyo.b 12 testi kansizlik testi falan yaptir.wrken doguma.ölü doguma düsüge falanda sebep oluyomus.dun doktorum soyledi.ayrica gebe kalmayi dusunuyosaniz da folbiola baslayin.(folik asit) ben haftaya yaptiricam bakalim ne cikicak.
Canım korunuyoruz bu adet bitincede koruncam sonra bırakcam hayırlısı artıkTmm o zmn cnm deneyelim bakalim.sen korunuyorsun dimi
Hayır canım korunmuyorum bebek olsun diye sabırsızlıkla bekliyorum yaaaaTmm o zmn cnm deneyelim bakalim.sen korunuyorsun dimi
Canim cok gecmis olsun basin sag olsun allah sabir versin..seni anliyorum...bende 6 aylikken normal dogum yaptim bebegim uc gun yasiyabildi..ben hic korunmadim 5 ay sonra hamile kaldim cok sukur sorunsuz normal dogum yaptim..simdi kizim bir yasinda...canim darisi senin basina...alllah buyuktur...Ben bebegimi 6.5 aylik kaybettim.normal dogum yaptim.tekrar gebelik istiyorum daha 1 ay oldu.1 adet gördüm.doktorum 6 ay bekle dedi.sanirim prosodür böyleymis.ama ben en kisa zamanda bebek istiyorum.benim durumuumuyasayan var mmi.varsa yazin lutfen bilgilendirelim birbirimizi.