• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal dogum yapip bebegi ölen anneneler.2.bebeginize ne zaman hamile kaldiniz.

Seninde basin sagolsun canim.allah sabir versin.yenisine ömür versin.cok zor bn gecen ay kaybettim acim cok yeni ama bu yasadiimin allahtan olduun verininde alaninda allah oldugunun bilincindeim.o yüzden icimi azda olsa böyle rahatlatmaya calisiyorum.sende öyle yap canim.allah hayorli saglikli evlat nasip etsin sanada.bizlerede.
En azindan sen sebebini biliosun gebe kalinca dikis attirirsin tedavisi var hic motalini bozma.ben sebebini bile bilmiyorum sadece arastiriyorum hic bi sebep ypk sevinsem mi uzulsem mi bilemiyorum.dek dilegim ve isteiim saglikli ve hayirli bi evlat ve problemsiz bi gebelik.cunku cok problem yasadim gebelikte.allah tekrarini yasatmasin.canim kanaman falan varmiydi s3nin.acini hatorlatmak istemem anlatmak istemezsen anlarimm.

Seninde basin sagolsun canim.allah sabir versin.yenisine ömür versin.cok zor bn gecen ay kaybettim acim cok yeni ama bu yasadiimin allahtan olduun verininde alaninda allah oldugunun bilincindeim.o yüzden icimi azda olsa böyle rahatlatmaya calisiyorum.sende öyle yap canim.allah hayorli saglikli evlat nasip etsin sanada.bizlerede.
En azindan sen sebebini biliosun gebe kalinca dikis attirirsin tedavisi var hic motalini bozma.ben sebebini bile bilmiyorum sadece arastiriyorum hic bi sebep ypk sevinsem mi uzulsem mi bilemiyorum.dek dilegim ve isteiim saglikli ve hayirli bi evlat ve problemsiz bi gebelik.cunku cok problem yasadim gebelikte.allah tekrarini yasatmasin.canim kanaman falan varmiydi s3nin.acini hatorlatmak istemem anlatmak istemezsen anlarimm.
bugun sonuçlar elime bişey yok genetik faktorlerde normal yazıyor.çok sevinmem lazım artık pıhtılaşma sorunum yok yanı..

Sanada allah sabır versin canım gerçekten veriyo inan bana öyle zor bir süreç ki ben az kalsın aklımı kaybediyodum gerçekten delirmek uzereydim ki birden kendime geldim ben napiyorum diye 2 ay kimseyle gorusmedim yeri geldi eşimle bile suan hala hatırlıyorum da üzerinden 1 yıl geçti ama acım ilk günkü gibi neyse seni de üzmeyim benim 3. Ayında çok şiddetli kanama oldu parça düşürdüm hastanede yattım düşük tehlikem olduğu için evde yattım bi süre sonra doktorum calisabilirsin dedi (onu bu konuda asla affetmicem) devam ettim 20.haftada 3 lü tarama yaptırdım Bebeklerim o kadar saglikliydi ki doktor bile şaşırdı ne güzel bebek bunlar diye sonra rahim ağzı açık dedi çok acil dedi dikiş lazım o andan sonrası yok bende aynı 3 özel doktor bi dikiş ameliyatı ve ben 25 haftaya kadar hiç kalkmadan tuvalete bile gitmeden banyo bile yapmadan yattım sırf meleklerim için ama basaramadim dikiş tutmadı ve erken doğum oldu önce kızımı sonra oğlumu kaybettim 3 gün doğum sancısı çektim ama doğurmadım 1 gün daha kalsınlar diye vajinismus hastası olmama rağmen ben normal doğum yaptım ikisini de sırf dikiş atmasınlar diye bebek zamanım uzamasin diye doktorumun ihmali yüzünden kaybettim o gorseydi rahim ağzını daha önce müdahale edilirdi ve belki yaşarlardı şimdi tekrar deniyoruz 5 ay oldu ama tık yok çok üzülüyorum etrafımda çok hamile var karinlarini gördükçe içim yanıyo kiskanmiyorum sadece ciğerim yanıyo yavrularım aklıma geliyo tekmeleri geliyo nefesim kesiliyo ama onların cennette olması tek tesellim biliyorum onlar bn kardes gondercekler hergün o an icin yaşıyorum

Elifcim s3nin adina 2 kat uzuldum ayni seyleri bnde yasadim cunku kendimi okumus gibiyim.sadece bnm dikis durumu olmadi.bnde hast yattim evde yattim dus fln asla yoktu ztn bndede.seni cok ii anliyorum canim.hic uzulme senin 2 tane safaatcin var orda.allah sevdigi kullarini sinarmis isyan etceklermi die.bizler isyan etmiyoruz sadece uzuluyoruz.bnd3 senin gibiyim hamile gordummu icim yanio gini oluyo.anliyorum seni.dilerim rabbim size bu ay hayirli bi evlat nasip eder.bizlerede.

Lalsucum pihtilasmanin olmamasida cok güzel arkadasim genetik problemde yokmus.insallah 2. Gebeligin daha rahat gecer.rabbim en tez zamanda saglikli evlat nasip etsin.bnce bndede pihtilasma yok bi doktor yok dedi ama test yapmadik.bakalim bnde yaptiricam ins bndde cikmaz

Elifcim s3nin adina 2 kat uzuldum ayni seyleri bnde yasadim cunku kendimi okumus gibiyim.sadece bnm dikis durumu olmadi.bnde hast yattim evde yattim dus fln asla yoktu ztn bndede.seni cok ii anliyorum canim.hic uzulme senin 2 tane safaatcin var orda.allah sevdigi kullarini sinarmis isyan etceklermi die.bizler isyan etmiyoruz sadece uzuluyoruz.bnd3 senin gibiyim hamile gordummu icim yanio gini oluyo.anliyorum seni.dilerim rabbim size bu ay hayirli bi evlat nasip eder.bizlerede.
Canım benim paylaşınca daha rahatladım bu acıyı yaşarken asla isyan etmedim allahın gücüne gidecek hiçbirşey yapmadım sadece yandım yandım oğlum 9 gün kuvezde savaş verdi inanır mısın sanki benden daha güçlüydü o minik bedeniyle onca alete bağlı nefes alirken o anda tek dileğim yaşayıp tırnak ucu kadar acı cekecekse allahım yanına al demek oldu elimden başka hiçbir şey gelmedi çünkü inşallah rabbim en kisa zamanda bizim acimizi yeni meleklerle azaltır

Cok dogru yapmissi anne olmanin guzelligide bu onun aci cekmeaine dayanamiyosun.hic uzulme aekadasim hersey olur yoluna girer.ya sen rahim filmi cektirdin mu.banada burda bazi arkadaslar rahim filmi dio ama bnm cesaretim ypk.

Cok dogru yapmissi anne olmanin guzelligide bu onun aci cekmeaine dayanamiyosun.hic uzulme aekadasim hersey olur yoluna girer.ya sen rahim filmi cektirdin mu.banada burda bazi arkadaslar rahim filmi dio ama bnm cesaretim ypk.
Inşallah canım benim bizimde yüzümüz gülecek. Evet canım benim ilk gebelik oncesi çektirdim bende çok korktum ilk ama çektirmek lazım aslında yalnız ben vajinismus hastası olduğum için anesteziyle yaptırdım çok basit bi işlem sende mutlaka çektir bence. senin erken doğum sebebin belli değil sanırım belki bu filmle ortaya çıkar dün int dolaşırken bişey okudum aklıma sen geldin rahim yapışıkligi. Inşallah sende yoktur da sen sebebi belli değil diyince acaba dedim. Erken doğuma sebep te olabiliyomus sakin yanlış anlama sadece tahmin ettim dogumdan sonra adet kanamam cok azaldı rahim yapisikliginin bi sebebi de oymus bende kendime acaba olabilir miyim diyorum 6.ayimda doktora gittim bişey yok dedi ama şimdi böyle yazılanları okuyunca int arastirinca tekrar gitmek istiyorum doktora belki bebek için hızlandırma olur

Saol canim bnm bni fusunmen yeter.bende haftaya godicem canim bakalim doktor beni yönlendirir buyuk iht
Canim bnm adetim cok geldi aksine hic durmadi bayag geldi.canm int arastirma bnce daha kafado bunalio insanin.bence sende bi doktora git genel kontrol icin belkiuayneylede anlasilir.aklin rahatlar canim.bn artk bakmiyorum internetten.aklim cok karisio çünkü.

Saol canim bnm bni fusunmen yeter.bende haftaya godicem canim bakalim doktor beni yönlendirir buyuk iht
Canim bnm adetim cok geldi aksine hic durmadi bayag geldi.canm int arastirma bnce daha kafado bunalio insanin.bence sende bi doktora git genel kontrol icin belkiuayneylede anlasilir.aklin rahatlar canim.bn artk bakmiyorum internetten.aklim cok karisio çünkü.
Inşallah doktor bulur sebebini. adet kanaması demekki kişiden kişiye değişiyor. evet canım çok haklısın kafam karıştı biraz acaba demeye başladım belki zaman uzadığı içindir bende bakmicam artık doktora gidip sorularımı ona sorucam artık

Oyle yap canim bnde aynen oyle yapiyorum.bak bnce doktoruna brucella testide yaptir.banm doktorum bna bu gun yaptir dedi.oda erken doguma.olu doguma sebep oluyo.bn yaptiricam haftaya.bnmde pataloji sonucumda kronik enfeksiyon yazio.doktor dogum anindada olabilir hamileykende olabilir dedi.oda erkn dogum yapiyomus cunku.bakalim haftaya daha detayli test yaptircam.

Âmin âmin kurban Olduğum Rabbim inşallah sorunsuz verir bu sefer toplamana çok sevindim kendini.inanırmısın baby23 ben bugün çok kötüydüm dün geceden bu yana tam kendimi toparlıyorum derken başka Şeyler düştü aklıma hani şu kararı bizim vermek zorunda kalmamız konusu içim içimi yiyordu ve şu an bu haberi aldım nasıl mutlu oldum anlatamam Rabbim senin sabrının karşılığını nasıl güzel ödüllendirmiş benide ödüllendirir inşallah ben sezeryanlıyım üç ay oldu biliyorsun ama bir adet daha göreyim diyorum yani korunmayı bıraktığımda dört ay olmuş olacak
Yeni gördüm canım yazını, hep aklımdasın aklımdasınız her dua edişimde sizede ediyorum inan .. Nolur sabret sende ve kendini toparla beynini boşalt kötü şeyler düşünme uzak dur .. Eşim falan çok yanımda oldu benim o yüzden toparladım hemen .. Şimdi aklıma gelmiyomu oğlum tabiki geliyo ama moralimi bozmuyorum hiç, onun nasıl bi yerde olduğunu tertemiz kendi gibi melek arkadaşalrıyla olduğunu, gökyüzünden beni gördüğünü düşünüyorum çok mutlu oluyorum bazen, eskisi gibi kendimi mahvedip ağlamıyorum sadece tebessüm ediyorum artık :) bizim kaderimiz böyleymiş .. Allah ıma şu an binlerce kez şükrediyorum yeni bir can verdiği için ve ondan ne gelirse razıyım herşeye, böyle dua ediyorum hiç isyan etmedim etmicem söz verdim kendime. Ben de bu kadar erken olur diye düşünmedim hiç kafamı boşalttım, haziran ayına kadar deneriz diyodum bak 2.ayda 2.denemede geldi .. Ben araştırmıştım biraz sezeryandan sonra hemen 3 ay 4 ay sonra falan kalıp doğuran oluyomuş, bencede canım sen bekle bi adet daha sonra başla denemeye .. Güzel Allahım hepimizin yüzünü güldürsün ..

Anladim baby23.canim bende denemeyi dusunuyorum önümüzdeki ay sonunda butun tetkiklerim yapildiktan sonra.dilerum seninde problemsiz olur hamileligin bebesini kucagina sagsaglim alirsin.kontrold3n sonrada yazarsin cani bana mrk ederim ben:)
Dilerim rabbim bizlerede nasip eder saglikli bebisler.konntrold3n
Bugün gittim kontrole canım, dünde tekrar kan testi yaptırdım 129 çıkmıştı, normalde bugün adet tarihim .. Doktor değerimin iyi arttığını söyledi, keseyi göremedi tabi çok erken daha ama rahimin kalınlığı falan çok iyiymiş, pazar günü tekrar yaptırıcam kan testi ptesi de keseyi görürmüşüz inşallah ..

Cok sevindim canim senin adina.hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin rabbim.bende daha iim aekadasim bnde haftaya gidicem bakalim ne dicek doktor.ama bi sorun yok diolar israrla bnde birakicam galiba aetik kendi halinee:))

Oyle yap canim bnde aynen oyle yapiyorum.bak bnce doktoruna brucella testide yaptir.banm doktorum bna bu gun yaptir dedi.oda erken doguma.olu doguma sebep oluyo.bn yaptiricam haftaya.bnmde pataloji sonucumda kronik enfeksiyon yazio.doktor dogum anindada olabilir hamileykende olabilir dedi.oda erkn dogum yapiyomus cunku.bakalim haftaya daha detayli test yaptircam.
Heyecanlı sanırım bana yazdın bu yazıyı brucella testi nedir anlamadım canım erken doğuma sebep bişey mi şimdi bi arastiriyim onu ben:)))

Evet canim peynirden sütten bulasan bi hastalik.kan testiyle bakiliyo.b 12 testi kansizlik testi falan yaptir.wrken doguma.ölü doguma düsüge falanda sebep oluyomus.dun doktorum soyledi.ayrica gebe kalmayi dusunuyosaniz da folbiola baslayin.(folik asit) ben haftaya yaptiricam bakalim ne cikicak.

Lalsucum sevindim.tahlillerini yaptir canim dwtayli bi tetkik yaptir öyle birak arkadasim.git devlet hast bütün tahlillerini yaptir ondan sonra birak.bn nisanda falan birakmayi dusunuyorum ama tabi rabbimin bilcegi is.o ne zamn taktir ederse o zmn kalicam ama bn 3 adet gorup tum tahlillerimi yaptirip birakmayi dusunuyorum:)

Lalsucum sevindim.tahlillerini yaptir canim dwtayli bi tetkik yaptir öyle birak arkadasim.git devlet hast bütün tahlillerini yaptir ondan sonra birak.bn nisanda falan birakmayi dusunuyorum ama tabi rabbimin bilcegi is.o ne zamn taktir ederse o zmn kalicam ama bn 3 adet gorup tum tahlillerimi yaptirip birakmayi dusunuyorum:)
Tüm tahlîllerim yapıldı ama kadın doğuma gidecem tekrar

Back
X