• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal dogum yapip bebegi ölen anneneler.2.bebeginize ne zaman hamile kaldiniz.

[QUOTE="baby23,canim senin adina cok srvindim.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.bizede nasip etsin insallah.arkadasim bnm bastan beri kanamam vardi süre gelen bisey oldu bnm ki.ama arastirixam.doktorum bana 6 ay bekle dio.normal dogum yapmama ragmen dikisimde yok.ben tekrar kalmak istiyorum ama 6 ay beklemekte ostemiyorum.dilarim rabbim aratmaz.sen cabuk kalmissin.doktorun kisitlama koymadimi peki hic.
Bana mı sormuşsun canım sorunu? Doğumdan sonra 3 doktorda korunma süresi vermedi bana hem yaşadığım psikolojinin farkındaydı hepsi yeni bebekle anca üstesinden gelebiliceğimi söylediler, doğumdan sonra sadece bu şimdiki doktoruma gittim bütü kontrollere gerekli tertler smear falan herşeyi yaptı ve bana 1 adet gör sonra denemeye başla dedi, ben 40 ım gecene kadar adetimi olup bitmiştim kontrole gttiğimde rahimin çok iyi toparlandığını sorun olmadığını istediğim zaman hamile kalabiliceğimi söyledi yani bi pürüzlük olsa asla demezdi bana bunu, geçen ay denemiştim olmadı bu ay da öylesine denedim çünkü öbür ay yumurta takibine giderim diyodum, kısmet tutunuyo bebeğim bana inşallah hep benimle olur bu defa sorunsuz hamilelik geçirirm, cumartesi günü kontrole gdicem bi sorun yoktur inşallah ..

Âmin âmin kurban Olduğum Rabbim inşallah sorunsuz verir bu sefer toplamana çok sevindim kendini.inanırmısın baby23 ben bugün çok kötüydüm dün geceden bu yana tam kendimi toparlıyorum derken başka Şeyler düştü aklıma hani şu kararı bizim vermek zorunda kalmamız konusu içim içimi yiyordu ve şu an bu haberi aldım nasıl mutlu oldum anlatamam Rabbim senin sabrının karşılığını nasıl güzel ödüllendirmiş benide ödüllendirir inşallah ben sezeryanlıyım üç ay oldu biliyorsun ama bir adet daha göreyim diyorum yani korunmayı bıraktığımda dört ay olmuş olacak

Anladim baby23.canim bende denemeyi dusunuyorum önümüzdeki ay sonunda butun tetkiklerim yapildiktan sonra.dilerum seninde problemsiz olur hamileligin bebesini kucagina sagsaglim alirsin.kontrold3n sonrada yazarsin cani bana mrk ederim ben:)
Dilerim rabbim bizlerede nasip eder saglikli bebisler.konntrold3n

Lalsucum bnm 1 erken dogum.soylicem bakalim yaparlarsa testiyaptircam yapmazlarsa özelde yaptiricam canim yapck bisey yok.her sekilde hazir olduktan snra denemeye baslicam.umarim rabbim aratmaz beni.

Canlarim bebeklerini kaybeden annelere oncelikle basiniz sagolsun diyorum bende 16 ekimde dogum yaptim 35 haftalikken bebegim 6 saat yasadi vefat etti. Zor gunler gcirdim simdi iknciyi düşünüyorum sorunlu hamilelik gecirenler özel bir test yaptirdinizmi hic konusalim dertleselim kizlqr

Seninde basin sagolsun arkadasim.allah sabir versin.bnmde bastan beri kanamaliydi gebeligim.hep yattim sadece wc ye kalktimigneler falan ama olmadi durmadi bebeim.gecen ayin 20 sindedourdum.ölü dogum yyaptim.ayrica ters dogdu bebeim.acikcasi bnde cok korkuyorum.2.sinde ayni sey olur die korkuyorum.doktor belli bi sorun yok kansiz kalmissin dedi ama bende bilmiyorum.haftaya kismetse baska bi dpktorada gidicwm bakalim o ne soylucek.bnm bulunduum yerde aeastirma hast yok.düz devlet hast var.o yüzden cok detayli tetkik yaptiraniyorum.senin gebeliibdemi kanamaliydi sibelcim.

Canim sukur elhamdülillah kanama yoktu 35.haftadadogumyaptim 6 saat yasadi vefat etti ;( 4.5 ay oldu kaybedeli ikinciye yakin zamanfa planliyorim hayirlisi olsin bakalim

Kesinlikle bnde oyleyim cok tedirginim.bnm cok yeni biraz daha zaman gecsinde oyle dusunuyorum.rabbimin izniyle tabi.dilerim allahim aratmaz ve bizlere saglikli bebekler nasip eder.

Herkese merhaba öncelikle hepinizin başı sağolsun arkadaşlar üzüntümün büyüklüğünü tarif bile edemem bende ikizlerimi 5.5 aylıkken rahim agzi acikligi yuzunden erken dogumla kaybettim geçen sene ocak ayında toparlamam 1 yılımı aldı hala unutmadım acım hala Yüreğimde ama yeni bebekler için buna mecburum şimdi sizleri okudum tekrar o anlara döndüm ne güzel moral veriyorsunuz tanimasaniz bile bi arkadasi okudum hamileymis çok mutlu oldum darısı inşallah bize olsun meleklerimiz bize de cennetten yeni kardeşlerini göndesin artık acılarımız hafiflesin......

Back
X