- Konu Sahibi heyecanli23
Bu şekilde bir kayıp yaşadığı için bence yaparlar tıp Fak. DeT
tıp fakultelerinde ücretsiz yapılıyor sadece 3 düşük yapmn gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu şekilde bir kayıp yaşadığı için bence yaparlar tıp Fak. DeT
tıp fakultelerinde ücretsiz yapılıyor sadece 3 düşük yapmn gerekiyor
3 defa olması lazım. Canım 700-2000 tl arasında özeldeBu şekilde bir kayıp yaşadığı için bence yaparlar tıp Fak. De
profilin güzel olmuş bir mens olaydım tey tey yapcamAnlafim canim.nnde öyle yapmayi düşünüyorum. Dilerim rabbim aratmaz.sagsaglim bebeislerimizi aliriz elimize
3 düşüğüm var demen lazım trombo filili paneli içinn bide en son faktormüş düşüklerde bir cok sebep olabilirmişTip fakultesi ücretsiz yapio yani.tesekkurler canim.ozeldede yaptiririm ama eer yapiliosa devlette yaptirYim die sordum.
Bana mı sormuşsun canım sorunu? Doğumdan sonra 3 doktorda korunma süresi vermedi bana hem yaşadığım psikolojinin farkındaydı hepsi yeni bebekle anca üstesinden gelebiliceğimi söylediler, doğumdan sonra sadece bu şimdiki doktoruma gittim bütü kontrollere gerekli tertler smear falan herşeyi yaptı ve bana 1 adet gör sonra denemeye başla dedi, ben 40 ım gecene kadar adetimi olup bitmiştim kontrole gttiğimde rahimin çok iyi toparlandığını sorun olmadığını istediğim zaman hamile kalabiliceğimi söyledi yani bi pürüzlük olsa asla demezdi bana bunu, geçen ay denemiştim olmadı bu ay da öylesine denedim çünkü öbür ay yumurta takibine giderim diyodum, kısmet tutunuyo bebeğim bana inşallah hep benimle olur bu defa sorunsuz hamilelik geçirirm, cumartesi günü kontrole gdicem bi sorun yoktur inşallah ..[QUOTE="baby23,canim senin adina cok srvindim.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.bizede nasip etsin insallah.arkadasim bnm bastan beri kanamam vardi süre gelen bisey oldu bnm ki.ama arastirixam.doktorum bana 6 ay bekle dio.normal dogum yapmama ragmen dikisimde yok.ben tekrar kalmak istiyorum ama 6 ay beklemekte ostemiyorum.dilarim rabbim aratmaz.sen cabuk kalmissin.doktorun kisitlama koymadimi peki hic.
3 düşüğüm var de yaparlar özelde çok pahalı çünküLalsucum bnm 1 erken dogum.soylicem bakalim yaparlarsa testiyaptircam yapmazlarsa özelde yaptiricam canim yapck bisey yok.her sekilde hazir olduktan snra denemeye baslicam.umarim rabbim aratmaz beni.
öyle söyle yoksa bakmazlarAnladim canim.öyle söylerim olmazsa.tesekkur ederim.