- 29 Mayıs 2015
- 200
- 1.227
- 63
- 30
- Konu Sahibi heyecanli23
-
Tatlım böyle olmasi normal bi kaç gün daha böyle devam eder benim 30 gün öyle oldu .düzene gircektirNisan nerden çıkmış ya kafam baya dağıldı benim. 20 mayısta oldu doğum benim. Hala sürüyor kanamam arada da olsa
Allah sabır versin cnm yaaMerhaba melek anneleri, 1 aydır konuyu takip ediyorum, ama bugün yazma cesareti bulabildim... Benimde tüp bebekle hamile kaldığım ikizlerim sebepsiz bir şekilde beni bıraktı gittiler... Bir tanesi 18. İkincisi 21. Haftada. Tam 36 gün oldu. Çok zor günler geçirdim ve hala çok zor geliyor bana.karnımda kıpır kıpır hissettiğim bebelerim yok artık, bunu kabullenmek çok zor... Bir daha nasıl hamile kalırım bilemiyorum, herşeyin hayırlısı artık...
Allah sabır versin canım benimkilerde ikizdi 20 haftalık.Kaybın Sebebi belli mi canım
Allah sabır versin cnm yaa
canim benim rahim ağzı yetmezliğinden kaynaklanabileceğini söylediler.Başka bi problem yoktu.ikisi de aynı gün doğdular bebeklerimin.Amin cümlemize. İlk bebemde sebepsizdi hiç birşey yoktu birden suyum geldi normal doğum oldu. Doğumdan sonra crp hep yükseldi geri düştü serum tedavisi yapıldı hastahanede yattım sırf ama işe yaramadı cnm. Yine ansızın suyum geldi ve öbür bebemi de kayıpettik, sonra kürtaja alındığında ilk bebekten parça kaldığını onun crp yi yükseltip 2. Bebemin suyunu patlattığını söylediler. Ve ikinci bebemin suyu berrak değilmiş, yeşil renkliymiş...
Senin bebelerinin nedeni bellimi cnm?
evet canım dediğin gibi adet değilmiş 1 gün sürdü ve kesildi yenidenTatlım böyle olmasi normal bi kaç gün daha böyle devam eder benim 30 gün öyle oldu .düzene gircektir
30 gün kanaman sürdü sonra ne zaman regl oldun peki ?Tatlım böyle olmasi normal bi kaç gün daha böyle devam eder benim 30 gün öyle oldu .düzene gircektir
3 ay sonra30 gün kanaman sürdü sonra ne zaman regl oldun peki ?
AminnAmin cnm. Cümlemize. İnş en kısa zamanda burda sağlıklı hamileliğimizi paylaşmak nasip etsin Allah'ım.
canım öğretmenim sezonu kapattım yoksa belki de dönerdim ne bileyim.. Aynen bende Yeşim ağladı ben ağladım az önce hatta doğumdan sonra bebeğim ses vermedi onunki ağladı ona bile üzüldümBende hic iyi değilim psikolojik ten ziyade fizyolojik oolarakta değilim. 50 gündür kesilmeyen kkanamam Dr Dr gezmem. İçimdeki şeyin parca mi yoksa damar mi olmasini anlamamalari. Daha hayata adapte bile olmama saglamiyor cataldaki muayeneler. Garip gelecek ama Lale devri dizisinin eski bölümlerini izliyorum yyeşim doğuruyor erken doğum izlerken aynisini tekrar yasadim resmen. Ne yapicam bilmiyorum. Dediğin gibi evde oturmakta can sklyor. İse baslayabilirsen başla canim. Kaçan dagilir
Kotu bir zamana denk gelmis tatile girmesi. Yok canim adet degilmis. Parcadan suphelendiler dusuk ilaci kullandim kanamam artti ama ultrasonda gordugu seyde degisiklik yok bekleyelim adet olmani sonra tekrar bakalim dedi. Dr larda bir seyden anladiklari yok. İnan 2 gun dogum sancisi cektim nst te sanci dogumi gostermiyor aci esiginiz dusuk dediklerinde onlari o an oldurmek istedim cinlerim tepeme cikti. Sonra dogum oldu oglum dogdu o sancidan sonra ilk dedigim sey bebegim yasiyor mu dedim cvp vermediler aglamaya basladi inan o acinin zerresi kalmadi vucudumda sonra. Bir gun once gormeye gittim cok iyiydi gecesi kalbi durdu dediler brnimde kalbim durdu sanki o gunden beri. Rabbim saglikli omurlu bebekler nasip etsin hepimize. Afiyetle sevdiklerimizle buyutebilecegimiz. Tek temennim yeni bir bebek ama duzelemedim ki biexclusivdenk41333817 .!.:canım öğretmenim sezonu kapattım yoksa belki de dönerdim ne bileyim.. Aynen bende Yeşim ağladı ben ağladım az önce hatta doğumdan sonra bebeğim ses vermedi onunki ağladı ona bile üzüldümçok geçmiş olsun acaba lohsalğın üstüne adet mi gördün.. neden bulamıyor bu doktorlardan çok şey bildiğimi düşünüyorum bazen 2 saat önceki sancımı doğum sancısı olduğunu anlamadılar benim de ne diyim
bende de doğumdan 1 hafta önce rahim ağzında polip gördü dr 1 cm dan küçük dedi o da enfeksiyonu arttırmış doğumdan sonra gittiğim doktor alttan muayne bile etmedi gerek yok normal doğumla atılmıştır dedi başka şikayetin yoksa gitmiştir dedi canım senin alt tarfta ağrın oluyor mu böyle üşütmüş gibi belki seninkide küçüktür adetle atılır eğer atılmazsa da ufak bir operasyonmuş o bölgeyi uyuşturup alıyorlarmış korkma . Size verilen süreler ne kadar az ben daha 3 ay sonra gideceğm durumum belli olacak miyomdan ameliyat olacağım sonra da korun diyecekler 6 ay daha.. 1 yıl sonra ancak izin verirler ondan sonra da hemen olur mu belli değilAynı durum bende de var arkadaşlar, zmn geçmiyo,kafam gidip geliyo,unutkanlık başladı,durduk yere ağlıyorum... Dr 2 adet dönemi korunun demişti, ben hiç beklemek istemiyordum... Adetimden sonra dr kontrolüne gittim ve rahimde polip olduğunu gördü, 1 ay bekleyip adetle atılmazsa tekrardan bi işlem yapılması gerekliymiş... Bu beni daha da çok üzdü. İnş hakkımızda hayırlısı olsun. Zaman herşeyin ilacı diyoruz ama zmn geçtikçe daha da çok acıtıyor...
Benim de son 1 ayım hastanelerde geçti tek söyledikleri bebek iyi sen bu ağrıyı cekeceksin miyom dejenere olmuş..Ama sonuç ortada 1 tane dr dedi sadece 30 haftalık olursa iyi yaşatırız diye diğerleri erken doğum riskin yok dedi 2 saat sonra suyum geldi ..sırf bu çocuk işleri için ailemin yanına istanbula taşınmayı düşünüyorum seneye artık yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum bir yandan..Sizlerin güzel haberleri bana umut olur inşallah siz kesin benden önce hamile kalırsınız bende size bolca dua ederim canımKotu bir zamana denk gelmis tatile girmesi. Yok canim adet degilmis. Parcadan suphelendiler dusuk ilaci kullandim kanamam artti ama ultrasonda gordugu seyde degisiklik yok bekleyelim adet olmani sonra tekrar bakalim dedi. Dr larda bir seyden anladiklari yok. İnan 2 gun dogum sancisi cektim nst te sanci dogumi gostermiyor aci esiginiz dusuk dediklerinde onlari o an oldurmek istedim cinlerim tepeme cikti. Sonra dogum oldu oglum dogdu o sancidan sonra ilk dedigim sey bebegim yasiyor mu dedim cvp vermediler aglamaya basladi inan o acinin zerresi kalmadi vucudumda sonra. Bir gun once gormeye gittim cok iyiydi gecesi kalbi durdu dediler brnimde kalbim durdu sanki o gunden beri. Rabbim saglikli omurlu bebekler nasip etsin hepimize. Afiyetle sevdiklerimizle buyutebilecegimiz. Tek temennim yeni bir bebek ama duzelemedim ki bi
Allah duysun sesini insallah canim. Öyle düşünme herşey kismet inşallah tez vakitte kolayiyla hepimiz ayni anda kaliriz ve buradan hamilelik hikayelerimizi bebeklerimizi anlatirizexclusive26 .!.:Benim de son 1 ayım hastanelerde geçti tek söyledikleri bebek iyi sen bu ağyı cekeceksin miyom dejenere olmuş..Ama sonuç ortada 1 tane dr dedi sadece 30 haftalık olursa iyi yaşatırız diye diğerleri erken doğum riskin yok dedi 2 saat sonra suyum geldi ..sırf bu çocuk işleri için ailemin yanına istanbula taşınmayı düşünüyorum seneye artık yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum bir yandan..Sizlerin güzel haberleri bana umut olur inşallah siz kesin benden önce hamile kalırsınız bende size bolca dua ederim canım
lBenim daha korunma suresine bile gelmedi durumum canim. Normal doğum olduğu için 6 ay diyecekler sanirim. Normale donseydim bu kadar beklemeyi düşünmüyordum acikcasi ama daha sagligima kabus ama doğumdan beklemek zorundayim. Bebdede ilk myomdan şüphelendiler doppler çektirdin dun myom değil dedi ne olduğu da belli değil içinde goktasi var galiba bulamadiklarina gore
ah canım keşke daha önümde ameliyat olmayaydı bende sizle beraber başlardım inşallah bundan sonrası iyi olur hepimiz içinAllah duysun sesini insallah canim. Öyle düşünme herşey kismet inşallah tez vakitte kolayiyla hepimiz ayni anda kaliriz ve buradan hamilelik hikayelerimizi bebeklerimizi anlatiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?