• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal dogum yapip bebegi ölen anneneler.2.bebeginize ne zaman hamile kaldiniz.

[QUOTexclusive26, post: 41431107, member: 681536"]selam canım hatırlarsan sana söylemiştim miyomdan kaynaklanabilir diye kanamaların öyle de çıkmış geçmiş olsun.Bende de var bebeğimi kaybetmeme sebep de onlar ben ameliyatı kesinlikle istiyorum senin kaç cm çıktı
Evet canim hatirliyorum. Şuan 3,5 4 gibi dedi. Rahimin arka duvarindaymis. Büyüyünce baski yapmis ve doğuma sebep olmuş olabilir dedi. Küçülme olmazsa ameliyat ama küçülür de yine sorun cikartirsa operasyonla alinabiliyormus adini söyledi de hatirlamiyorum şuanda. Senin ne kadar? Neresinde rahimin? Ne zaman ameliyat olacaksin çok korkuyorum ameliyat felen tehlikeli olabiliyormus komplikasyon gelisebiliyormus[/QUOTE]
benim rahmin içinde 4 tane var hamilelikten önce en büyüğü 3.5 cm di . Hamileliğimde çok büyüdüler en son ikisi yanyana ikiz olmuş dedi 8 cmdi diğerleri de 6 cm ve 4.5 cm olmuştu ama lohusalıktan sonra küçülüp eski boyutuna gele bilir deedi dr o yüzden 3 ay sonra gel dedi. Ben eylülde ameliyat olacağım gibi görünüyor canım.. O kadar çok araştırdım ki iyi bir hekime laprosopi ile aldırırsak hiç sorun olmayacak seninki de küçük açık ameliyata gerek yok aynı komplikasyonlar herkes için geçerli sezeryan nasıl olup tekrar doğurabiliyorlarsa bizimki de öyle olacak..Ameliyat olursak normal doğum yasak sezeyanla alacaklar başka bir sorun olmayacak inşallah korkma arkadaşım ben çok araştırdım . Miyomunu aldıranlar rahat rahat doğum yapmışlar . Bana da 30. haftaya gelir dediler bebek için bak 19 . haftada doğdu bence operasyon şart bir daha aynı ihtimali göze alamam ben

benim rahmin içinde 4 tane var hamilelikten önce en büyüğü 3.5 cm di . Hamileliğimde çok büyüdüler en son ikisi yanyana ikiz olmuş dedi 8 cmdi diğerleri de 6 cm ve 4.5 cm olmuştu ama lohusalıktan sonra küçülüp eski boyutuna gele bilir deedi dr o yüzden 3 ay sonra gel dedi. Ben eylülde ameliyat olacağım gibi görünüyor canım.. O kadar çok araştırdım ki iyi bir hekime laprosopi ile aldırırsak hiç sorun olmayacak seninki de küçük açık ameliyata gerek yok aynı komplikasyonlar herkes için geçerli sezeryan nasıl olup tekrar doğurabiliyorlarsa bizimki de öyle olacak..Ameliyat olursak normal doğum yasak sezeyanla alacaklar başka bir sorun olmayacak inşallah korkma arkadaşım ben çokaraştırdım . Miyomunu aldıranlar rahat rahat doğum yapmışlar . Bana da 30. haftaya gelir dediler bebek için bak 19 . haftada doğdu bence operasyon şart bir daha aynı ihtimali göze alamam ben

Melisaveannesi Melisaveannesi anladim canim. Benim daha ince anlasilmadi hic. Daha yeni myon olduğunu söylüyorlar. Ama hala doppler de o parcanin damarlarla kapli olduğu gözüküyor yani sanki rahim duvarinin kendine ait dokusu gibi demişlerdi diğer Dr lar. Bu kadin baya bakti myom bu dedi. Adetinden sonra ne kadar kuculecek bakicaz buyuk ihtimal rahim film de isreyebilirim dedi. Benim bebeğim 27. Haftada doğdu. Düşün ben hamileyken ne kadar büyüdüğünü bilmiyorum bile. Ama laporoskopiden Dr söz etti. Ameliyatsiz bunu çokiiyi yapan hekimler var dedi. Ayruca kuculurse hemen hamile kal dedi. Tekrar erken dogum riskin olabikir dedi ama kaynagini biliyoruz artik dedi o yuzden 27 degilde 32 34 haftaya kadar gelebiliriz dedi. Sence munkun degik mi? Birde sakincasi yoksa neredesin hangi dr gidiyorsun? Nette aslanpençesi falan kuru var denedin mi sen hic? İnşallah cabuk atlatir duzeliriz.

Melisaveannesi Melisaveannesi anladim canim. Benim daha ince anlasilmadi hic. Daha yeni myon olduğunu söylüyorlar. Ama hala doppler de o parcanin damarlarla kapli olduğu gözüküyor yani sanki rahim duvarinin kendine ait dokusu gibi demişlerdi diğer Dr lar. Bu kadin baya bakti myom bu dedi. Adetinden sonra ne kadar kuculecek bakicaz buyuk ihtimal rahim film de isreyebilirim dedi. Benim bebeğim 27. Haftada doğdu. Düşün ben hamileyken ne kadar büyüdüğünü bilmiyorum bile. Ama laporoskopiden Dr söz etti. Ameliyatsiz bunu çokiiyi yapan hekimler var dedi. Ayruca kuculurse hemen hamile kal dedi. Tekrar erken dogum riskin olabikir dedi ama kaynagini biliyoruz artik dedi o yuzden 27 degilde 32 34 haftaya kadar gelebiliriz dedi. Sence munkun degik mi? Birde sakincasi yoksa neredesin hangi dr gidiyorsun? Nette aslanpençesi falan kuru var denedin mi sen hic? İnşallah cabuk atlatir duzeliriz.
canım bende rahim filmi çektircem daha benim ameliyatta kesin değil ben istanbulda ataşehirde prof cem turana gidiyorum özel muayenehanesi var. Bir kere gittim henüz ama güveniyorum ona. Benim durumumu başından beri bildikleri halde kasılmalar için iğne dışında hiçbirşey yapamıyorlar iyi düşün kararını ver seninki belki çok küçülür ameliyata gerek kalmaz inşallah ama benimkiler küçülse de yine de büyüyorlar bu riski tekrar almak istemiyorum .. Hiçbir kür benimkine yaramıyormuş hiç denemedim küçük olan miyomlarda etkili dediler çaresi yok gibi operasyon dışında

canım bende rahim filmi çektircem daha benim ameliyatta kesin değil ben istanbulda ataşehirde prof cem turana gidiyorum özel muayenehanesi var. Bir kere gittim henüz ama güveniyorum ona. Benim durumumu başından beri bildikleri halde kasılmalar için iğne dışında hiçbirşey yapamıyorlar iyi düşün kararını ver seninki belki çok küçülür ameliyata gerek kalmaz inşallah ama benimkiler küçülse de yine de büyüyorlar bu riski tekrar almak istemiyorum .. Hiçbir kür benimkine yaramıyormuş hiç denemedim küçük olan miyomlarda etkili dediler çaresi yok gibi operasyon dışında
İnşallah sifamiz kendiliğinden kolayiyla tez vakitte gelir. Benimki kuculurse tekrar deneyip hamilelikte izlenecek sanirim ama bunları tekrar yaşayabilir miyim bilmiyorum. Rabbim tekrar bana da kimseye de yasatmasinbu durumu. Dr kontrol edersek biraz daha karninda kalmasini ssağlayabiliriz dedi. İnşallah zamanında saglikli ömürlü cocuklarimizi kucagimiza aliriz.

İnşallah sifamiz kendiliğinden kolayiyla tez vakitte gelir. Benimki kuculurse tekrar deneyip hamilelikte izlenecek sanirim ama bunları tekrar yaşayabilir miyim bilmiyorum. Rabbim tekrar bana da kimseye de yasatmasinbu durumu. Dr kontrol edersek biraz daha karninda kalmasini ssağlayabiliriz dedi. İnşallah zamanında saglikli ömürlü cocuklarimizi kucagimiza aliriz.
canım bence senin daha önce şikayetin yokmuş o yüzden miyomun çok küçükmüş tahminimce 1 cm civarı ama gebelikle birlikte büyümüş şimdi de küçülecek inşallah yok olur kaybolur . Erken doğum da riskli gebeliğe giriyor ameliyatta riskli allah bize doğru yolu gösterir inşallah..

exclusive26, post: 41449563, member: 681536"]canım bence senin daha önce şikayetin yokmuş o yüzden miyomun çok küçükmüş tahminimce 1 cm civarı ama gebelikle birlikte büyümüş şimdi de küçülecek inşallah yok olur kaybolur . Erken doğum da riskli gebeliğe giriyor ameliyatta riskli allah bize doğru yolu gösterir inşallah..[/QUOTE]
İnsallah canim. Ama kuculmeside ne kadar sevindirici bilemiyorum. Sonuçta bebek istiyoruz ve hamilelelikte buyuyor. Senin fark edildiği halde bebeğini kaybetmissin. Benim fark edilmeden 27 haftaya geldi. Sence en azindan 30 32 haftaya kadar engellenebilir mi büyümesi.

exclusive26, post: 41449563, member: 681536"]canım bence senin daha önce şikayetin yokmuş o yüzden miyomun çok küçükmüş tahminimce 1 cm civarı ama gebelikle birlikte büyümüş şimdi de küçülecek inşallah yok olur kaybolur . Erken doğum da riskli gebeliğe giriyor ameliyatta riskli allah bize doğru yolu gösterir inşallah..
İnsallah canim. Ama kuculmeside ne kadar sevindirici bilemiyorum. Sonuçta bebek istiyoruz ve hamilelelikte buyuyor. Senin fark edildiği halde bebeğini kaybetmissin. Benim fark edilmeden 27 haftaya geldi. Sence en azindan 30 32 haftaya kadar engellenebilir mi büyümesi.[/QUOTE]
Canım bana hemen gebe kal ameliyata gerek yok dediler prof buna dahil..Yani baştan beri biliyordum evet ilk öğrendiğim anda büyümüştü zaten sonrada ne büyümesi durdu ne de ağrısı ara lekelenmesi çok zor bir hamilelik geçirdim. Üçüncü ayı atlatınca doktor inş 30. haftanın üstüne çıkarız dedi ama olmadı. Büyümesini engelleyici hiçbir ilaç yok tek verdikleri her hafta düşük önleyici pruluton iğne o da kasılmaları azaltmak için miyomun yaptığı ağrıyı ve kasılmayı vücut doğum ağrısı sanıyor benim suyum geldi genelde miyomu olanların erken doğumda su kesesi patılıyormuş malesef senin nasıl oldu? Allah bilir canım doktorlar bile bilemiyor onların büyümez dene demesi üzerine hamile kaldım genelde 2 katı büyürmüş ve 12. haftadan sonra dururmuş benimki durdu ama ağrısı bitmedi dejenere oluyormuş yani beslenip büyüyemediği bebek onun besinini aldığı için çürümeye başlıyormş bu dönemi atlatsaydım heralde bende 27. haftayı görürdüm ama bence bebeğim yaşamazdı

Yok canim benim bebeğimin gelişimi haftasina gore öndeydi hatta. Ben doğum agrisi çektim. Suyum doğumhaneye girdiğimde suni sanci taktilar öyle geldi. Belki de eliyle müdahale esnasinda patladi çünkü hemen sonrasında ddoğumbbaşladı. Benim doğum sancimi anlayamadilar anlasalardi durdurabilirler di. Nst te bagladilar sancidan oluyorum Dr da gelmedi h.sonu ve gece olduğu için. Hemşireler de vaginal bakmadilar nst de sanci var ama doğum demedi gerizekalilar halbuki o haftada sancimin hic gozukmemesi lazimdi. Ebe başka bir hastayi doğurmak için geldi benimde nisan gelince alttan vakti ve 7 cm acikma var doğum baslamis dediler ve ben yaklasik 2 gün o sanciyi cekmistim. Bebeğimi boşu boşuna kaybettim ihmalden yani. Alelacele ambulanslarla bizi kabul eden dandik bir hastaneye gitmek mecburunda kaldim. Ahh canim sorma çok canim yaniyor yanina bile gidemedim yavrunun. O kadar saglikli gorunuyordu ki kuvezde ben konuşunca hareket etmeye besliyordu eli kolu oynuyordu. Ahh yavrum içinin yangini sönmüyor. Tekrar ayni şeyleri yaşamam inşallah. Çok zor sen gördün mu bilmiyorum ama ben aglamasini bile duydum kulaklarimdan cikmiyor. Belki de myom bile değildi tetikleyen. Ama bir ihmal varsa Rabbim ahirette karsilastirsin bizi orada. Hakkimi helal etmiyorum

Yok canim benim bebeğimin gelişimi haftasina gore öndeydi hatta. Ben doğum agrisi çektim. Suyum doğumhaneye girdiğimde suni sanci taktilar öyle geldi. Belki de eliyle müdahale esnasinda patladi çünkü hemen sonrasında ddoğumbbaşladı. Benim doğum sancimi anlayamadilar anlasalardi durdurabilirler di. Nst te bagladilar sancidan oluyorum Dr da gelmedi h.sonu ve gece olduğu için. Hemşireler de vaginal bakmadilar nst de sanci var ama doğum demedi gerizekalilar halbuki o haftada sancimin hic gozukmemesi lazimdi. Ebe başka bir hastayi doğurmak için geldi benimde nisan gelince alttan vakti ve 7 cm acikma var doğum baslamis dediler ve ben yaklasik 2 gün o sanciyi cekmistim. Bebeğimi boşu boşuna kaybettim ihmalden yani. Alelacele ambulanslarla bizi kabul eden dandik bir hastaneye gitmek mecburunda kaldim. Ahh canim sorma çok canim yaniyor yanina bile gidemedim yavrunun. O kadar saglikli gorunuyordu ki kuvezde ben konuşunca hareket etmeye besliyordu eli kolu oynuyordu. Ahh yavrum içinin yangini sönmüyor. Tekrar ayni şeyleri yaşamam inşallah. Çok zor sen gördün mu bilmiyorum ama ben aglamasini bile duydum kulaklarimdan cikmiyor. Belki de myom bile değildi tetikleyen. Ama bir ihmal varsa Rabbim ahirette karsilastirsin bizi orada. Hakkimi helal etmiyorum

benim de bebeğimin herşeyi normaldi canım hatta doğduktan sonra da söylediler haftasına göre gelişimi çok iyi diye..Ben de 3 gün doğum sancısı çekmişim nstye bağlasalarda 19. haftada görülmüyormuş o yüzden miyom ağrısı diyip yolladılar parol iç dediler.Ben de bilmediğim bir doktorda doğum yaptım. Bana damardan ağrı kesici vermişlerdi en son o bitti 0n dakika içinde su kesem patladı ve doğumhaneye alındım malesef..Ben görmedim daha doğrusu gözümü kapattım doğunca ne bileyim ağlamadı çünkü sesi çıkmazmış küçük olduğundan kıyamam..İnşallah yaşamayız bir daha canım..Miyomdan değilse de çaresi bulunur umarım

="exclusive26, post: 41496724, member: 681536"] ebican_040506 ebican_040506 nasılsın canım var mı bir gelişme[/QUOTE]
İyiyim canim şükür bugünüme. Cyclo ilacini kullanmaya devam ediyorum son 10 tane kaldi sonrasında adet olucam 5 6 günü Dr cagirdi tekrar bakicak. Kanamam azaldi ama hala var Dr devam ederse ikişeriiç dedi. Aradim be yaoayim diye kanamam lekeye dönüştü iceyim mi diye süper içme tek al adetliyken bekliyorum dedi. Rahim filmi cekmemize gerek var mi nasil ilerleyecegiz ilaca devam edelim mi ona bakicaz dedi. İnşallah küçülmekle kalmaz yok olur miyom :) Arada klasik agrim oluyor sanirim o da etkiliyor yada ben dinliyorum. Sen nasilsin naptin ameliyata karar verdin mi? Durumun nasil herşey yolunda mi?

="exclusive26, post: 41496724, member: 681536"] ebican_040506 ebican_040506 nasılsın canım var mı bir gelişme
İyiyim canim şükür bugünüme. Cyclo ilacini kullanmaya devam ediyorum son 10 tane kaldi sonrasında adet olucam 5 6 günü Dr cagirdi tekrar bakicak. Kanamam azaldi ama hala var Dr devam ederse ikişeriiç dedi. Aradim be yaoayim diye kanamam lekeye dönüştü iceyim mi diye süper içme tek al adetliyken bekliyorum dedi. Rahim filmi cekmemize gerek var mi nasil ilerleyecegiz ilaca devam edelim mi ona bakicaz dedi. İnşallah küçülmekle kalmaz yok olur miyom :) Arada klasik agrim oluyor sanirim o da etkiliyor yada ben dinliyorum. Sen nasilsin naptin ameliyata karar verdin mi? Durumun nasil herşey yolunda mi?[/QUOTE]
Canım benımde agrılarım ve akıntım devam ediyor az da olsa kımı gun kırmızı kımı gun kahverengi oluyor ıstanbul a gıdınce doktoruma gidicem 40 gun gecti bır baksın durumuma dıye. .ameliyat kesın demedı once rahım fılmı demıstı onları bır kesin sorayım bakalım ne olacak. .o aslında uc ay dolunca gel dedı ama ben dayanamıcam gidicem sımdılık böyle..senın ıcın cok sevindim ınsalllah doktordan da ıyı haberlerle gelirsin

exclusive26, post: 41504653, member: 681536"]İyiyim canim şükür bugünüme. Cyclo ilacini kullanmaya devam ediyorum son 10 tane kaldi sonrasında adet olucam 5 6 günü Dr cagirdi tekrar bakicak. Kanamam azaldi ama hala var Dr devam ederse ikişeriiç dedi. Aradim be yaoayim diye kanamam lekeye dönüştü iceyim mi diye süper içme tek al adetliyken bekliyorum dedi. Rahim filmi cekmemize gerek var mi nasil ilerleyecek iş ilaca devam edelim mi ona bakicaz dedi. İnşallah küçülmekle kalmaz yok olur miyom :) Arada klasik agrim oluyor sanirim o da etkiliyor yada ben dinliyorum. Sen nasilsin naptin ameliyata karar verdin mi? Durumun nasil herşey yolunda mi?[/QUOTE]
Canım benımde agrılarım ve akıntım devam ediyor az da olsa kımı gun kırmızı kımı gun kahverengi oluyor ıstanbul a gıdınce doktoruma gidicem 40 gun gecti bır baksın durumuma dıye. .ameliyat kesın demedı once rahım fılmı demıstı onları bır kesin sorayım bakalım ne olacak. .o aslında uc ay dolunca gel dedı ama ben dayanamıcam gidicem sımdılık böyle..senın ıcın cok sevindim ınsalllah doktordan da ıyı haberlerle gelirsin[/QUOTE]
İnsallah operasyona gerek kalmadan aliriz kucagimiza bebeklerimizi. Ben doğum yapali 64 gün oldu hala ara kanamalarim var ki bu ilaçla durdurulmuş hali. Dünden beri kafam dolu. Ya ameliyat derse sonuçta onunda komplikasyon oluştuğunda rahim bile alinabiliyormus. Kas yaparken göz cikartmakta istemiyorum. Düşünmekten bir hal oldum inan. Sana neden 3 ay sonra gel dedi. Unutuyorum kusura bakma ne zaman doğum yapmistin? Burada nette sezeryanla doğum yaparken. Drlarin bir kismi miyomlarini almis alinmasi sartsa keşke oyleyken alsalr bizimkileri. Sende inşallah iyi haberlerle donersin. Bana mutlaka yazarmisin naptigini Dr ne konustugunuzu.

canım bence senin amaliyata gerek yok hem miyomun küçük hem de gebelikte büyümüş hali bu normalde küçük yani..ben 17 mayısta doğum yaptım doktor 3 ay sonra ancak miyomlar normal boyutuna gelir rahmin toparlanır dedi. Sezeryan yaparken alınan miyomlar ameliyatı baya uzatıyormuş doktorun iyi karar vermesi gerek o da risk bence .. Miyom ameliyatı yaparken rahmi alınan hiç duymadım teknikler baya gelişmiş şu anda korkulacak bişey yok bence haftaya gidicem istanbula yazarım sana da mutlaka..

exclusive26, post: 41505803, member: 681536"]canım bence senin amaliyata gerek yok hem miyomun küçük hem de gebelikte büyümüş hali bu normalde küçük yani..ben 17 mayısta doğum yaptım doktor 3 ay sonra ancak miyomlar normal boyutuna gelir rahmin toparlanır dedi. Sezeryan yaparken alınan miyomlar ameliyatı baya uzatıyormuş doktorun iyi karar vermesi gerek o da risk bence .. Miyom ameliyatı yaparken rahmi alınan hiç duymadım teknikler baya gelişmiş şu anda korkulacak bişey yok bence haftaya gidicem istanbula yazarım sana da mutlaka..[/QUOTE]
İnsallah dediğin gibi olur canim. Kanamamin durmamasina sklyorum. Nette bir okunmaya basladim felaket telali gibi hep en kötüsü yaziyor artik okumamaya karar verdim.
Evet Dr banada iki uç ay takipte kalalim kontrollerde büyüme/küçülme var mi bakalim dedi.
Evet belki küçülüp normal boyutlara donuyordur benim ki. Ama sonuçta tekrar gebe kalirsam tekrar büyüyecek ve Allah korusun tekrar erken doğuma sebep olabilecek. Bundan dokayi çok endisekiyim. Rabbim kimseye bana da bir daha evlat acisi göstermesin.
Buarada sen İstanbul da oturmuyorsun sanirim. İstanbul da hangi Dr gidiyorsun memnunmusun?

exclusive26, post: 41505803, member: 681536"]canım bence senin amaliyata gerek yok hem miyomun küçük hem de gebelikte büyümüş hali bu normalde küçük yani..ben 17 mayısta doğum yaptım doktor 3 ay sonra ancak miyomlar normal boyutuna gelir rahmin toparlanır dedi. Sezeryan yaparken alınan miyomlar ameliyatı baya uzatıyormuş doktorun iyi karar vermesi gerek o da risk bence .. Miyom ameliyatı yaparken rahmi alınan hiç duymadım teknikler baya gelişmiş şu anda korkulacak bişey yok bence haftaya gidicem istanbula yazarım sana da mutlaka..
İnsallah dediğin gibi olur canim. Kanamamin durmamasina sklyorum. Nette bir okunmaya basladim felaket telali gibi hep en kötüsü yaziyor artik okumamaya karar verdim.
Evet Dr banada iki uç ay takipte kalalim kontrollerde büyüme/küçülme var mi bakalim dedi.
Evet belki küçülüp normal boyutlara donuyordur benim ki. Ama sonuçta tekrar gebe kalirsam tekrar büyüyecek ve Allah korusun tekrar erken doğuma sebep olabilecek. Bundan dokayi çok endisekiyim. Rabbim kimseye bana da bir daha evlat acisi göstermesin.
Buarada sen İstanbul da oturmuyorsun sanirim. İstanbul da hangi Dr gidiyorsun memnunmusun?[/QUOTE]
yok canım ankara dayım ben eşimin iş durumuna göre seneye temelli gidebiliriz istanbula bakalım ailem orada diye doktoru da ordan seçtim akrabamız vasıtasıyla doktorumu seçtim bu defa.. prof cem turan ataşehirde özel muayenesi var bir kere gittim henüz ama ilgilendi baya olacakları ve bu duurmun neden olmuş olabileceğini söyledi en önemlisi güven verdi bana bakalım bir dahaki gidişime ne olacak? erken doğum riski çok fena birşey benim gebeliğimin başından beri biliniyordu miyomlar ve hep 30. haftaya gelebilsek diyorlardı inş bir dahakinde böyle sorun olmaz ben ameliyat olmak istememin tek nedeni bu senin bahsettiğin durum bir dahaki hamileliğimde bebeğimde doğumumda sağlıklı geçsin istiyorum diken üstünde olmak hem bizi hem bebeği etkiliyor inşallah allahım bir daha yaşatmaz iyi günler sağlıklı bebekler verir canım

Amin canim inşallah. Neresi sizin içinhayirli olursa orasi olsun. Ben ankarada okudum pek sevmemistim :)
Senin biliniyor olmasida birşey beni düşünsene herşey normal erken doğum olayini konusmadik bile Dr o kadar normaldir herşey. Bir gece gidiyorum doğum yapıyorsun diyor ne psikolojik ne fizyolojik olarak hazirim. Hastaneyi yiktim resmen hayir bebeğimcçok küçük neolur engelleyin biraz daha karnimda kalsin diye yalvardim. Ebe şuan mümkün değil bak bu haftalarda yasayan bir suru insan var dedi ağlama nöbetleri geciriyordum. Doğum sirasinda ebeye sürekli napiyorsunuz o ne bu ne ddediğim için azarliyordu beni. Bilseydim erken doğum riski olduğunu en azından daha iyi yeni doğan ünitesi olan hastaneye.
Banada Dr dediki eğer kuculurse operasyon yaparak Rahimi zedelemek istemiyorum. Hamile kalirsin iğneler ilaçlarla en azindan 32 34 haftaya gelirsek kuveze bile gerek kalmayabilir dedi. Boyle hastasi olmuş geciktire bilmisler bir sure. Ama sonuçta dediğin gibi yine %50 risk var. Kafam allak bullak Rabbim bizim için en hayirli tedavi yöntemini cikarsin karsimiza inşallah.
İnsanların hhaftalaridoluyor doguramiyorlar biz bir hafta fazla karnimizda kalsin diye ugrasiyoruz. Kimin şikayeti kiminin şükrü oluyor iste.

Amin canim inşallah. Neresi sizin içinhayirli olursa orasi olsun. Ben ankarada okudum pek sevmemistim :)
Senin biliniyor olmasida birşey beni düşünsene herşey normal erken doğum olayini konusmadik bile Dr o kadar normaldir herşey. Bir gece gidiyorum doğum yapıyorsun diyor ne psikolojik ne fizyolojik olarak hazirim. Hastaneyi yiktim resmen hayir bebeğimcçok küçük neolur engelleyin biraz daha karnimda kalsin diye yalvardim. Ebe şuan mümkün değil bak bu haftalarda yasayan bir suru insan var dedi ağlama nöbetleri geciriyordum. Doğum sirasinda ebeye sürekli napiyorsunuz o ne bu ne ddediğim için azarliyordu beni. Bilseydim erken doğum riski olduğunu en azından daha iyi yeni doğan ünitesi olan hastaneye.
Banada Dr dediki eğer kuculurse operasyon yaparak Rahimi zedelemek istemiyorum. Hamile kalirsin iğneler ilaçlarla en azindan 32 34 haftaya gelirsek kuveze bile gerek kalmayabilir dedi. Boyle hastasi olmuş geciktire bilmisler bir sure. Ama sonuçta dediğin gibi yine %50 risk var. Kafam allak bullak Rabbim bizim için en hayirli tedavi yöntemini cikarsin karsimiza inşallah.
İnsanların hhaftalaridoluyor doguramiyorlar biz bir hafta fazla karnimizda kalsin diye ugrasiyoruz. Kimin şikayeti kiminin şükrü oluyor iste.
evet canım çok haklısın benimkide erkenin erkeni oldu 500 gramın altındaki bebekler yaşamıyor zaten maalesef bende son bir ayda erken doğum riskin kalkmış bile dediler bebek iyi kanama normal dediler yani var ya artık doktorlardan da korkar oldum nasıl inanayım bilmem..hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun netleşsin bir herşey .. Bu arada bizde Ankara yı sevmiyoruz ne dediysem yapmam dediğim başıma geldi bir tanesi de burada yaşamaktı o da oldu :(

arakadaşlar ben erken dogumla bebegımı kaybettım aranızda erken dogumdan hemen sonra hamile kalan varmı? cevap verırmsnz lutfen destegınıze ıhtıyacm var

Back