- 15 Eylül 2009
- 2.970
- 3.496
- 333
- Konu Sahibi heyecanli23
Evet canim hatirliyorum. Şuan 3,5 4 gibi dedi. Rahimin arka duvarindaymis. Büyüyünce baski yapmis ve doğuma sebep olmuş olabilir dedi. Küçülme olmazsa ameliyat ama küçülür de yine sorun cikartirsa operasyonla alinabiliyormus adini söyledi de hatirlamiyorum şuanda. Senin ne kadar? Neresinde rahimin? Ne zaman ameliyat olacaksin çok korkuyorum ameliyat felen tehlikeli olabiliyormus komplikasyon gelisebiliyormus[/QUOTE][QUOTexclusive26, post: 41431107, member: 681536"]selam canım hatırlarsan sana söylemiştim miyomdan kaynaklanabilir diye kanamaların öyle de çıkmış geçmiş olsun.Bende de var bebeğimi kaybetmeme sebep de onlar ben ameliyatı kesinlikle istiyorum senin kaç cm çıktı
benim rahmin içinde 4 tane var hamilelikten önce en büyüğü 3.5 cm di . Hamileliğimde çok büyüdüler en son ikisi yanyana ikiz olmuş dedi 8 cmdi diğerleri de 6 cm ve 4.5 cm olmuştu ama lohusalıktan sonra küçülüp eski boyutuna gele bilir deedi dr o yüzden 3 ay sonra gel dedi. Ben eylülde ameliyat olacağım gibi görünüyor canım.. O kadar çok araştırdım ki iyi bir hekime laprosopi ile aldırırsak hiç sorun olmayacak seninki de küçük açık ameliyata gerek yok aynı komplikasyonlar herkes için geçerli sezeryan nasıl olup tekrar doğurabiliyorlarsa bizimki de öyle olacak..Ameliyat olursak normal doğum yasak sezeyanla alacaklar başka bir sorun olmayacak inşallah korkma arkadaşım ben çok araştırdım . Miyomunu aldıranlar rahat rahat doğum yapmışlar . Bana da 30. haftaya gelir dediler bebek için bak 19 . haftada doğdu bence operasyon şart bir daha aynı ihtimali göze alamam ben