• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal dogum yapip bebegi ölen anneneler.2.bebeginize ne zaman hamile kaldiniz.

TE="evsannn, post: 41261939, member: 679360"]Napmışlar yaa. Sigortam var ama doğum ekletirsem 6 ay bekleme süresi var diye istemiyordum ama bu kadar fiyveriyorsun. dir böyle. İlki olumsuz bitince insan en iyisine gideyim diyor ama cok zor böyleyse
Tabi canim hepimiz maaslarla geçinen insaniz. Sanirim her kesim gelemesin diye bu rakamlara tutuyorlar. Zaten prof un kendi muayenisindede o kadar para veriyorsun. İsmi prim yapiyor anlayacagin[/QUOTE]
Hadi sadece mıayeneyle bitse tamam da bu işin bir de tetkikleri falan var, bir sıkıntı olsa ekstra seyler de cıksa. İnsanın gözü korkuyor valla

Tabi canim hepimiz maaslarla geçinen insaniz. Sanirim her kesim gelemesin diye bu rakamlara tutuyorlar. Zaten prof un kendi muayenisindede o kadar para veriyorsun. İsmi prim yapiyor anlayacagin
Hadi sadece mıayeneyle bitse tamam da bu işin bir de tetkikleri falan var, bir sıkıntı olsa ekstra seyler de cıksa. İnsanın gözü korkuyor valla[/QUOTE]
her türlü test için kendileri özele yolluyorlar bir sürü artı masraf çıkıyor devlette testleri yaptırın bence orada ücretsiz çoğu tahlil

Hadi sadece mıayeneyle bitse tamam da bu işin bir de tetkikleri falan var, bir sıkıntı olsa ekstra seyler de cıksa. İnsanın gözü korkuyor valla
her türlü test için kendileri özele yolluyorlar bir sürü artı masraf çıkıyor devlette testleri yaptırın bence orada ücretsiz çoğu tahlil[/QUOTE]
Bir devlet çalışanı olarak illallah ettim diyebilirim:) ama yine de mantıklı tabi

Tabi canim hepimiz maaslarla geçinen insaniz. Sanirim her kesim gelemesin diye bu rakamlara tutuyorlar. Zaten prof un kendi muayenisindede o kadar para veriyorsun. İsmi prim yapiyor anlayacagin
Hadi sadece mıayeneyle bitse tamam da bu işin bir de tetkikleri falan var, bir sıkıntı olsa ekstra seyler de cıksa. İnsanın gözü korkuyor valla[/QUOTE]
Adam zaten bastira bastira tetkikler haric dedi ben SGK ile anlasmaniz var mi diye sorunca :) bakti fukara bu hemen bilgilendireyim dedi :)

bir arkadaşım bebek için kredi çektik dediğinde ben de hamileydim ve çok şaşırmıştım allah allah nasıl bu kadar harcanıyor ki diye artık şaşırmıyorum araştırdıkça

her türlü test için kendileri özele yolluyorlar bir sürü artı masraf çıkıyor devlette testleri yaptırın bence orada ücretsiz çoğu tahlil[/QUOTE]
Ben birşeyi kaçırmısım. Şimdi mesela arda lembet varmıs onu arastırdım. Onun muayenehanesine gitsem testler icin baska bir yere mi yönlendirecek beni? Sadece hastaneye gittim deneyimsizim de saçma soru gibi gelebilir mazur görün. Ama dusununce muayenehane sonucta altı üstü. Ben orda muayene olsam istediğim bi uygun özelde tetkiklerimi yapsam bakmaz mı?

bir arkadaşım bebek için kredi çektik dediğinde ben de hamileydim ve çok şaşırmıştım allah allah nasıl bu kadar harcanıyor ki diye artık şaşırmıyorum araştırdıkça
Aman Allah ım bu nasıl bir piyasa. Ben de sektörden sayılırım aslında ama inanılır gibi değil. İnsanlar kazancını yatırıyor demek ki hastaneye doktora. Peki özel sigorta daha mı mantıklı oluyor o halde?

her türlü test için kendileri özele yolluyorlar bir sürü artı masraf çıkıyor devlette testleri yaptırın bence orada ücretsiz çoğu tahlil
Ben birşeyi kaçırmısım. Şimdi mesela arda lembet varmıs onu arastırdım. Onun muayenehanesine gitsem testler icin baska bir yere mi yönlendirecek beni? Sadece hastaneye gittim deneyimsizim de saçma soru gibi gelebilir mazur görün. Ama dusununce muayenehane sonucta altı üstü. Ben orda muayene olsam istediğim bi uygun özelde tetkiklerimi yapsam bakmaz mı?[/QUOTE]
canım kan testlerini hormon testlerini yani laboratuarlık işleri anlaşmalı oldukları özel hastaneye yolluyorlar diğer ultrasonla yapılcak işleri kendileri yapıyorlar özel sigorta avantaj galiba

Ben birşeyi kaçırmısım. Şimdi mesela arda lembet varmıs onu arastırdım. Onun muayenehanesine gitsem testler icin baska bir yere mi yönlendirecek beni? Sadece hastaneye gittim deneyimsizim de saçma soru gibi gelebilir mazur görün. Ama dusununce muayenehane sonucta altı üstü. Ben orda muayene olsam istediğim bi uygun özelde tetkiklerimi yapsam bakmaz mı?
canım kan testlerini hormon testlerini yani laboratuarlık işleri anlaşmalı oldukları özel hastaneye yolluyorlar diğer ultrasonla yapılcak işleri kendileri yapıyorlar özel sigorta avantaj galiba[/QUOTE]
O halde mecburen onların seçtiğine gideceksen mantıklıdır. Çok sağol

canım kan testlerini hormon testlerini yani laboratuarlık işleri anlaşmalı oldukları özel hastaneye yolluyorlar diğer ultrasonla yapılcak işleri kendileri yapıyorlar özel sigorta avantaj galiba
O halde mecburen onların seçtiğine gideceksen mantıklıdır. Çok sağol[/QUOTE]
şöyle de bir durum var ben özel hastanede bir doktora gidiyordum yazdığı testleri kan tahlilleri eğer çok pahalıysa devlette yaptırıp gösteriyordum mail atıyordum doktora bu şekilde biraz doktor bozuk atsa da idare etmiştim şimdi bende muayanehaneye gideceğim nasıl olur naparım bilmem

O halde mecburen onların seçtiğine gideceksen mantıklıdır. Çok sağol
şöyle de bir durum var ben özel hastanede bir doktora gidiyordum yazdığı testleri kan tahlilleri eğer çok pahalıysa devlette yaptırıp gösteriyordum mail atıyordum doktora bu şekilde biraz doktor bozuk atsa da idare etmiştim şimdi bende muayanehaneye gideceğim nasıl olur naparım bilmem[/QUOTE]
Yüklü bir miktarı gözden cıkarmak lazım gibi görünüyor

kızlar birşey soracağım size..Şimdi ben doğumdan sonra 15 gün az az da olsa kanama yaşadım daha sonra 5 gün falan hiç gelmedi sarı gibi akıntıya dönüştü. Şu anda adet sancısı çekiyorum ve kanamam tekrar başladı acaba adet mi görüyorum yoksa lohusalık kanaması mı ?

kızlar birşey soracağım size..Şimdi ben doğumdan sonra 15 gün az az da olsa kanama yaşadım daha sonra 5 gün falan hiç gelmedi sarı gibi akıntıya dönüştü. Şu anda adet sancısı çekiyorum ve kanamam tekrar başladı acaba adet mi görüyorum yoksa lohusalık kanaması mı ?
Lohusalık canım

Adet oluyosun canim

Merhaba melek anneleri, 1 aydır konuyu takip ediyorum, ama bugün yazma cesareti bulabildim... Benimde tüp bebekle hamile kaldığım ikizlerim sebepsiz bir şekilde beni bıraktı gittiler... Bir tanesi 18. İkincisi 21. Haftada. Tam 36 gün oldu. Çok zor günler geçirdim ve hala çok zor geliyor bana.karnımda kıpır kıpır hissettiğim bebelerim yok artık, bunu kabullenmek çok zor... Bir daha nasıl hamile kalırım bilemiyorum, herşeyin hayırlısı artık...

Merhaba melek anneleri, 1 aydır konuyu takip ediyorum, ama bugün yazma cesareti bulabildim... Benimde tüp bebekle hamile kaldığım ikizlerim sebepsiz bir şekilde beni bıraktı gittiler... Bir tanesi 18. İkincisi 21. Haftada. Tam 36 gün oldu. Çok zor günler geçirdim ve hala çok zor geliyor bana.karnımda kıpır kıpır hissettiğim bebelerim yok artık, bunu kabullenmek çok zor... Bir daha nasıl hamile kalırım bilemiyorum, herşeyin hayırlısı artık...
Allah sabır versin canım benimkilerde ikizdi 20 haftalık.Kaybın Sebebi belli mi canım

Back