• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal dogum yapip bebegi ölen anneneler.2.bebeginize ne zaman hamile kaldiniz.

Şuan iyi bir doktor buldun mu acaba? Merak ettim. Ben hala emin değilim doktor konusunda.
Malesef bulamadım henüz ben ist avrupa yakasndayım hep diğer yakadaki doktorları övüyolar bu civarda yok sanırım.Allah korusun zor bi durum olduğunda burdan kalkıp karşıya geçene kadar olan olur zaten o trafik belasında.

Malesef bulamadım henüz ben ist avrupa yakasndayım hep diğer yakadaki doktorları övüyolar bu civarda yok sanırım.Allah korusun zor bi durum olduğunda burdan kalkıp karşıya geçene kadar olan olur zaten o trafik belasında.
Ben anadolu yakasındayım.Burda arda beyi cok övüyorlar ama benim özel sağlık sigortam doğum teminatını kapsamıyor biz basta dusunmediğimizden. Muayeneleri bile cok yüksek bildiğim kadarıyla o yüzden kafam karıstı. O taraftan gelmek tabi ki zor olur ama acıbadem maslakta fln baya meshur doktorlar yok mu ya? Tabi maddi durumun elveriyorsa

Ben anadolu yakasındayım.Burda arda beyi cok övüyorlar ama benim özel sağlık sigortam doğum teminatını kapsamıyor biz basta dusunmediğimizden. Muayeneleri bile cok yüksek bildiğim kadarıyla o yüzden kafam karıstı. O taraftan gelmek tabi ki zor olur ama acıbadem maslakta fln baya meshur doktorlar yok mu ya? Tabi maddi durumun elveriyorsa
Benim özel sağlık sigortam yok yaptırmadım.Doktorların muayene ücretleri aşırı pahalı duyduğum kadarıyla.

Acibadem maslagi ben aradim. 290 tl op Dr 450 TL proflarinmis çok pahali yahu

[QUOTEyal-i efruz, post: 41228578, member: 635906"]Canım bende doğumdan sonra 2 kere kürtaj oldum 2 hafta sonra gittiğimde yine var parça dedi 2 kutu antibiyotik verdi bitince gel gitmemiş olursa kürtaj dedi ben 1 hafta hem haplarimi içtim hem soğan suyu içtim gittiğimde temiz dedi senin zamanin çok azmis inşallah hala atarsin kalan parçayı[/QUOTE]
Canim selam nasilsin. Dr la konuştum sabah ilaçtan sonra pek kanamam olmadi diye haftaya kontrole cagirdi. Sen soğansuyunu nnasil yaptin ve ne kadar ictin? Biraz bilgi verirmisin bana lütfen. Kontrole gidene kadar iceyim bari

Acibadem maslagi ben aradim. 290 tl op Dr 450 TL proflarinmis çok pahali yahu
Napmışlar yaa. Sigortam var ama doğum ekletirsem 6 ay bekleme süresi var diye istemiyordum ama bu kadar fiyatlar nedir böyle. İlki olumsuz bitince insan en iyisine gideyim diyor ama cok zor böyleyse

Benim özel sağlık sigortam yok yaptırmadım.Doktorların muayene ücretleri aşırı pahalı duyduğum kadarıyla.
Aynen öyle cok fazla. Benim sigortam var da doğum yok. Yaptırayım desen 6 ay bekliyorsun en iyi ihtimalle. Bu duygularla bir de o kadar beklemek ne kadar dogru o var

TE="evsannn, post: 41261939, member: 679360"]Napmışlar yaa. Sigortam var ama doğum ekletirsem 6 ay bekleme süresi var diye istemiyordum ama bu kadar fiyveriyorsun. dir böyle. İlki olumsuz bitince insan en iyisine gideyim diyor ama cok zor böyleyse[/QUOTE]
Tabi canim hepimiz maaslarla geçinen insaniz. Sanirim her kesim gelemesin diye bu rakamlara tutuyorlar. Zaten prof un kendi muayenisindede o kadar para veriyorsun. İsmi prim yapiyor anlayacagin

Back