- 16 Şubat 2015
- 51
- 24
- 88
- 37
- Konu Sahibi heyecanli23
Bu arada konuyu açan arkadaş nerelerde acaba ne durumda onuda merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence henüz korkamak icin erken. Rahim kendini toplamamıs olabilir. Bana doktor kendisi 6 ay bekle dedi.Kızlar tam 5 oldu bebeğimi kaybedeli 3 adet gördüm tık yok korkmuyo değilim daha çok erken dimi korkmak için
Icini ferah tut kafana takmamaya özen göster derimKızlar tam 5 oldu bebeğimi kaybedeli 3 adet gördüm tık yok korkmuyo değilim daha çok erken dimi korkmak için
Malesef bulamadım henüz ben ist avrupa yakasndayım hep diğer yakadaki doktorları övüyolar bu civarda yok sanırım.Allah korusun zor bi durum olduğunda burdan kalkıp karşıya geçene kadar olan olur zaten o trafik belasında.Şuan iyi bir doktor buldun mu acaba? Merak ettim. Ben hala emin değilim doktor konusunda.
Ben anadolu yakasındayım.Burda arda beyi cok övüyorlar ama benim özel sağlık sigortam doğum teminatını kapsamıyor biz basta dusunmediğimizden. Muayeneleri bile cok yüksek bildiğim kadarıyla o yüzden kafam karıstı. O taraftan gelmek tabi ki zor olur ama acıbadem maslakta fln baya meshur doktorlar yok mu ya? Tabi maddi durumun elveriyorsaMalesef bulamadım henüz ben ist avrupa yakasndayım hep diğer yakadaki doktorları övüyolar bu civarda yok sanırım.Allah korusun zor bi durum olduğunda burdan kalkıp karşıya geçene kadar olan olur zaten o trafik belasında.
Banada 6 ay verdi rahim toparlansın diyeBence henüz korkamak icin erken. Rahim kendini toplamamıs olabilir. Bana doktor kendisi 6 ay bekle dedi.
Bursa da yalcin kimya var cok ünlü. Bende canakkaleden bursaya ona gelmeyi planliyprumKızlar ben bursa da oturuyorum çok iyi bi doktor buldum şimdi ona gidiyorum çok çok memnunum
Benim özel sağlık sigortam yok yaptırmadım.Doktorların muayene ücretleri aşırı pahalı duyduğum kadarıyla.Ben anadolu yakasındayım.Burda arda beyi cok övüyorlar ama benim özel sağlık sigortam doğum teminatını kapsamıyor biz basta dusunmediğimizden. Muayeneleri bile cok yüksek bildiğim kadarıyla o yüzden kafam karıstı. O taraftan gelmek tabi ki zor olur ama acıbadem maslakta fln baya meshur doktorlar yok mu ya? Tabi maddi durumun elveriyorsa
Acibadem maslagi ben aradim. 290 tl op Dr 450 TL proflarinmis çok pahali yahuBen anadolu yakasındayım.Burda arda beyi cok övüyorlar ama benim özel sağlık sigortam doğum teminatını kapsamıyor biz basta dusunmediğimizden. Muayeneleri bile cok yüksek bildiğim kadarıyla o yüzden kafam karıstı. O taraftan gelmek tabi ki zor olur ama acıbadem maslakta fln baya meshur doktorlar yok mu ya? Tabi maddi durumun elveriyorsa
Ben simdi Prof dr gürkan uncu özel muayenesi ne gidiyorum çok memnunumBursa da yalcin kimya var cok ünlü. Bende canakkaleden bursaya ona gelmeyi planliyprum
Napmışlar yaa. Sigortam var ama doğum ekletirsem 6 ay bekleme süresi var diye istemiyordum ama bu kadar fiyatlar nedir böyle. İlki olumsuz bitince insan en iyisine gideyim diyor ama cok zor böyleyseAcibadem maslagi ben aradim. 290 tl op Dr 450 TL proflarinmis çok pahali yahu
Her sferinde o para maşallah cokmuşKızlar ben 400 verdim
Aynen öyle cok fazla. Benim sigortam var da doğum yok. Yaptırayım desen 6 ay bekliyorsun en iyi ihtimalle. Bu duygularla bir de o kadar beklemek ne kadar dogru o varBenim özel sağlık sigortam yok yaptırmadım.Doktorların muayene ücretleri aşırı pahalı duyduğum kadarıyla.
Valla çok canım ama gebelik olsa 300 alıyoHer sferinde o para maşallah cokmuş
Ama sadece bu gittiğim doktora güveniyorum rahatımValla çok canım ama gebelik olsa 300 alıyo