- 22 Kasım 2014
- 105
- 56
- 23
- Konu Sahibi heyecanli23
kızlar nasılsın ne yapıyorsunuz ben hiç düzelemedim 40 gün böyle kafa gidip gelir mi hiç birşeye alışamıyorum normal ha
bende de doğumdan 1 hafta önce rahim ağzında polip gördü dr 1 cm dan küçük dedi o da enfeksiyonu arttırmış doğumdan sonra gittiğim doktor alttan muayne bile etmedi gerek yok normal doğumla atılmıştır dedi başka şikayetin yoksa gitmiştir dedi canım senin alt tarfta ağrın oluyor mu böyle üşütmüş gibi belki seninkide küçüktür adetle atılır eğer atılmazsa da ufak bir operasyonmuş o bölgeyi uyuşturup alıyorlarmış korkma . Size verilen süreler ne kadar az ben daha 3 ay sonra gideceğm durumum belli olacak miyomdan ameliyat olacağım sonra da korun diyecekler 6 ay daha.. 1 yıl sonra ancak izin verirler ondan sonra da hemen olur mu belli değil
Cnm benim hiç bir şikayetim yoktu, tekrardan hamile kalabilmek için emin olmak istedim herşeyin normal olduğuna.o yüzden dr ilk adetten sonra gel bakalım dedi ozmn gördü. 1 cm büyüklüğünde olduğunu söyledi ve adetle atılabilir dedi. Hayırlısı artık. Doktor 2 adet bekle korun demişti, yine doktorun dediğine gelcek. Zaten hamile kalmam zor benim yinede bi kaç ay denicez bakalım hayırlısı...
Operasyonu da rahim filmiyle beraber yapılıyorsa öyle yaptırmayı düşündüm, zor olur ama aklim rahat olur, inş öyle birşey varsa.