• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal dogum yapip bebegi ölen anneneler.2.bebeginize ne zaman hamile kaldiniz.

kızlar nasılsın ne yapıyorsunuz ben hiç düzelemedim 40 gün böyle kafa gidip gelir mi hiç birşeye alışamıyorum normal ha
bende de doğumdan 1 hafta önce rahim ağzında polip gördü dr 1 cm dan küçük dedi o da enfeksiyonu arttırmış doğumdan sonra gittiğim doktor alttan muayne bile etmedi gerek yok normal doğumla atılmıştır dedi başka şikayetin yoksa gitmiştir dedi canım senin alt tarfta ağrın oluyor mu böyle üşütmüş gibi belki seninkide küçüktür adetle atılır eğer atılmazsa da ufak bir operasyonmuş o bölgeyi uyuşturup alıyorlarmış korkma . Size verilen süreler ne kadar az ben daha 3 ay sonra gideceğm durumum belli olacak miyomdan ameliyat olacağım sonra da korun diyecekler 6 ay daha.. 1 yıl sonra ancak izin verirler ondan sonra da hemen olur mu belli değil

Cnm benim hiç bir şikayetim yoktu, tekrardan hamile kalabilmek için emin olmak istedim herşeyin normal olduğuna.o yüzden dr ilk adetten sonra gel bakalım dedi ozmn gördü. 1 cm büyüklüğünde olduğunu söyledi ve adetle atılabilir dedi. Hayırlısı artık. Doktor 2 adet bekle korun demişti, yine doktorun dediğine gelcek. Zaten hamile kalmam zor benim yinede bi kaç ay denicez bakalım hayırlısı...
Operasyonu da rahim filmiyle beraber yapılıyorsa öyle yaptırmayı düşündüm, zor olur ama aklim rahat olur, inş öyle birşey varsa.

l
normal doğumdan sonra 3 ay diye duydum.dopler dediğin rahim filmi mi ? miyom bi anda ortaya çıkmaz ki bende senelerdir var genc kızlığımdan beri agrı adette bolca kanama bir sürü belirtisi var kist mi acaba eger öyleyse ilacla düzelebilir
Evet 6 ay diyorlar ama adetin duzene girince kala biliyorsun. Bende myomda yoktu kistte. Dr miyom diyince korktum zaten şükür ki değilmiş. Yok tatlim rahim filmi değil normal vaginal bakiliyor ultrason renkli sadece. Antibiyotik ve metiler kullaniyorum simdi

Mrb bayanlar.. ben rabbime cok şükür toparladim kendimi.. aglama nobetlerim yok artik.. sanirim benim 2 ayliktan beri sorun goruldugu icin alismistim duruma.. bi anda sonlandirilsaydi eminim bende sizin gibi cabuk atlatamazdim.. benimde haftaya tam 2 ay bitecek dogum yapali.. bir adet gördüm 4 gün sonra 2.adetimi gormem lazim.insallah görürüm. Ama doktorum 6 ay ara ver dedi.. cok kararsizim :(

Mrb bayanlar.. ben rabbime cok şükür toparladim kendimi.. aglama nobetlerim yok artik.. sanirim benim 2 ayliktan beri sorun goruldugu icin alismistim duruma.. bi anda sonlandirilsaydi eminim bende sizin gibi cabuk atlatamazdim.. benimde haftaya tam 2 ay bitecek dogum yapali.. bir adet gördüm 4 gün sonra 2.adetimi gormem lazim.insallah görürüm. Ama doktorum 6 ay ara ver dedi.. cok kararsizim :KK43:
çok şükür canım ben daha toparlanamadım henüz kırkım çıkmadı ona bağlıyorum hiç alışamadım çok zor çok..Benim de hamileliğim çok zordu hep ağrı kanama sürekli hastanedeydik ama bebeğim çok sağlıklıydı 2li 4lü herşeyi normaldi o yüzden hiç düşeceğini tahmin etmedim raporluyum raporda düşük rsiki yazıyor hala inanmıyorum düşün yani. Genelde 3 adet sornası başlayın diyorlar canım normal doğum yapmıştın dimi

çok şükür canım ben daha toparlanamadım henüz kırkım çıkmadı ona bağlıyorum hiç alışamadım çok zor çok..Benim de hamileliğim çok zordu hep ağrı kanama sürekli hastanedeydik ama bebeğim çok sağlıklıydı 2li 4lü herşeyi normaldi o yüzden hiç düşeceğini tahmin etmedim raporluyum raporda düşük rsiki yazıyor hala inanmıyorum düşün yani. Genelde 3 adet sornası başlayın diyorlar canım normal doğum yapmıştın dimi
Evet canim normal dogum yaptim.. sukurler olsun rabbime dogumumda cok zor olmadı ama doktorum 6 ay korun dedi cok üzüldüm :(

merhaba. Biraz önce lavaboya girdim ve siyah fındık büyüklüğünde bir pıhtı geldi jel ile birlikte. Bebeğim düşse kanamam olur demi :KK43: çok korkuyorum :KK43:
Tüp bebek yaptırdım ve şuan 4 hafta 5 günlük hamileyim

merhaba. Biraz önce lavaboya girdim ve siyah fındık büyüklüğünde bir pıhtı geldi jel ile birlikte. Bebeğim düşse kanamam olur demi :KK43: çok korkuyorum :KK43:
Tüp bebek yaptırdım ve şuan 4 hafta 5 günlük hamileyim
Canim bence hemen bi doktora git onelemi alinsin en azindan.. gecmis olsun.. rabbim bebegini sana bagislasin tutunsun bebis

Kizlar selam hayirli Ramazanlar öncelikle. Biliyorsunuz kanamam kesilmemisti. Bugün başka bir Dr gittim çok met etmişlerdi. Sağolsun çok ilgiliydi ve en azindan net bir şekilde ne olduğunu anlatti. Rahimimin arka tarafında myom varmis ve büyümüş bu erken doğuma sebep olmuş olabilir dedi yuksek ihtimal. Simdi cyclo prognavy bir hap kullaniyorum. Onu bitirdikten sonra adet olucam ve kontrole gidicem tekrar. Ne kadar kuculmus ona bakicam dedi ve istedigimiz boyuta ulasmazda ameliyat dedi. Cok korkuyorum kizlar. Boyle bir durumu olan var mi yada myomu olan? Myom ile hamile kalinabiliyor mu anlayamadim. Gerekirse rahim filmi çekeriz ve kuculurse ameliyat ile değil operasyonla alabiliriz dedi. Bir yandan neden olduğunu öğrendiğim için sukrediyorum bir yandanda korkuyorum. Erken doğum tekrar olabilir ama bu sefer sebebi bildiğimizden 27 hafta değilde 32 34 de doğum gerçekleşmesini saglariz dedi.

Kizlar selam hayirli Ramazanlar öncelikle. Biliyorsunuz kanamam kesilmemisti. Bugün başka bir Dr gittim çok met etmişlerdi. Sağolsun çok ilgiliydi ve en azindan net bir şekilde ne olduğunu anlatti. Rahimimin arka tarafında myom varmis ve büyümüş bu erken doğuma sebep olmuş olabilir dedi yuksek ihtimal. Simdi cyclo prognavy bir hap kullaniyorum. Onu bitirdikten sonra adet olucam ve kontrole gidicem tekrar. Ne kadar kuculmus ona bakicam dedi ve istedigimiz boyuta ulasmazda ameliyat dedi. Cok korkuyorum kizlar. Boyle bir durumu olan var mi yada myomu olan? Myom ile hamile kalinabiliyor mu anlayamadim. Gerekirse rahim filmi çekeriz ve kuculurse ameliyat ile değil operasyonla alabiliriz dedi. Bir yandan neden olduğunu öğrendiğim için sukrediyorum bir yandanda korkuyorum. Erken doğum tekrar olabilir ama bu sefer sebebi bildiğimizden 27 hafta değilde 32 34 de doğum gerçekleşmesini saglariz dedi.
Gecmis olsun cnm insallah bi sorun cikmadan hallolur

selam canım hatırlarsan sana söylemiştim miyomdan kaynaklanabilir diye kanamaların öyle de çıkmış geçmiş olsun.Bende de var bebeğimi kaybetmeme sebep de onlar ben ameliyatı kesinlikle istiyorum senin kaç cm çıktı

miyomla hamile kalınabiliyor ama bazen erken doğum düşüğe sebep olabiliyor ben istedikten 2 ay sonra hamile kaldım

[QUOTexclusive26, post: 41431107, member: 681536"]selam canım hatırlarsan sana söylemiştim miyomdan kaynaklanabilir diye kanamaların öyle de çıkmış geçmiş olsun.Bende de var bebeğimi kaybetmeme sebep de onlar ben ameliyatı kesinlikle istiyorum senin kaç cm çıktı[/QUOTE]
Evet canim hatirliyorum. Şuan 3,5 4 gibi dedi. Rahimin arka duvarindaymis. Büyüyünce baski yapmis ve doğuma sebep olmuş olabilir dedi. Küçülme olmazsa ameliyat ama küçülür de yine sorun cikartirsa operasyonla alinabiliyormus adini söyledi de hatirlamiyorum şuanda. Senin ne kadar? Neresinde rahimin? Ne zaman ameliyat olacaksin çok korkuyorum ameliyat felen tehlikeli olabiliyormus komplikasyon gelisebiliyormus

Back