- 15 Eylül 2009
- 2.970
- 3.496
- 333
- Konu Sahibi heyecanli23
benimki tam kesin olmamakla birlikte miyom ve onun oluşturduğu son iki haftada tekrarlayan enfeksiyonlarKızlar hepinize Allah sabır versin.Bbebeğinizi kaybetmenize neden olan şey neydi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimki tam kesin olmamakla birlikte miyom ve onun oluşturduğu son iki haftada tekrarlayan enfeksiyonlarKızlar hepinize Allah sabır versin.Bbebeğinizi kaybetmenize neden olan şey neydi?
Ben de kasım annelerindeydim. Hesabıma giremedim bir süre. Sonra hızlıca girip hamilelik takvimimi falan kaldırdım. Çok zor cidden. Daha yeniyiz belki zamanla iyi oluruz ne dersin?benimde 17 mayıs canım ekim anneleri grubundaydım bende o hesabımı dondurdum maalesef
Ben cesaret edemiyorum bakmaya hala. Çok zor cidden arkadasım. Ne düşünüyorsun sen bekleme fln?canım baktımda mesaj geçmişine, sende kasım annelerindeymişsin. o sayfayı gordukçe içim yanıyor. Her sey ne kadar iyi gidiyordu benim içinde ama nasip degılmiş
Allah sabır versin canım sana da.Dayanma gücü versin.Ve ilk bebeğimide düşük oldu bu da öldü
Aminn canım şimdi kontrolü m var bidaha ki ay gitcemAllah sabır versin canım sana da.Dayanma gücü versin.
Bebeğinin problemi neydi canım belli oldu mu sebep? Allah meleklerimizle cennette buluşmayı nasip etsin inşallahAminn canım şimdi kontrolü m var bidaha ki ay gitcem
Anladım canım Allah sabır versin hepimize benim de rahim ağzı yetmezliği büyük ihtimalle başka sebep bulamadılarbenimki tam kesin olmamakla birlikte miyom ve onun oluşturduğu son iki haftada tekrarlayan enfeksiyonlar
Minnesota Aminn canım çok özlüyorum meleğim i kokusu burnunda tutuyo .canım bebeğim karnMDA iken 5. Aydan snra kalbinin sol tarafı gelişmemiş ve bunu bebeğim doğduktan snra öğrendik bebeğim hastalaninca çok büyük bi şok oldu bizim için ertesi gününe bebegimi kaybettimBebeğinin problemi neydi canım belli oldu mu sebep? Allah meleklerimizle cennette buluşmayı nasip etsin inşallah
Ben cesaret edemiyorum bakmaya hala. Çok zor cidden arkadasım. Ne düşünüyorsun sen bekleme fln?
Merhaba kızlar bende 5 ay önce bebegimi kaybettim doğum yaptıktan bi gün sonra oldu bebeğim çok zor bi ci allah sabır versin
Benim de testlerim var onları bekleyeceğim. Rabbim çözümsüz bi dert vermesin inşallah. Hayırlı sonuclar alırsın umarımbiz genetiğe başladık. ayın 16 sında randevumuz var. bize sürpriz olmuştu ama çok kabullenmişiz zor toparlıyorum. genetik çıksın hemen düşünüyorum yaşım37
Benim de testlerim var onları bekleyeceğim. Rabbim çözümsüz bi dert vermesin inşallah. Hayırlı sonuclar alırsın umarım
Inşallah canimmmcanım Allah sabır versin. ben oğlumu 3 düşükten sonra aldım kucağıma. İnşallah alacaksın bebeğini kucağına
Şuan iyi bir doktor buldun mu acaba? Merak ettim. Ben hala emin değilim doktor konusunda.Ben de 3 yıllık evliyim canım.İlk bebeklerimdi benim de plansız bi hamilelikti beklemiyorduk hiç.Ben de bian önce olsun istiyorum ama kontrollerim var bakalım neler diyecek 5 ay oldu ben kaybedeli.Allah bir daha hiçbirimize yaşatmasın evlat acısı
ikinci sezeryan derken canım bir çocuğun var mı
Benim ilk bebegimdi 11.haftadan beri ense kalinligi vardi 20. Haftada langer giedion sendromu oldugu anlasildi. Suyum azaldi vs vs derken 23.haftada tibbi terminasyon yapildi yani alindi.
inşallah canım allah sabrını da verir zamanla azalır acımız umarımBen de kasım annelerindeydim. Hesabıma giremedim bir süre. Sonra hızlıca girip hamilelik takvimimi falan kaldırdım. Çok zor cidden. Daha yeniyiz belki zamanla iyi oluruz ne dersin?