- 12 Mayıs 2015
- 993
- 490
- 103
- Konu Sahibi heyecanli23
-
Çok sağol bildiklerini paylaştığın için. Amin diyorum inşallah :)belki de senin sebebin olmadığı için demişlerdir 3 ay yeterli olur senin için ama dediğim gibi gebelik öncesi testleri diye geçiyor herşeye bakıyorlar her ihtimale karşı sağlıklı başlarsak sağlıklı olur bebeklerimiz
Süt gelmesin diye hap içirdiler 2 tane doğum yaptığım gün bide 3 gün göğüs lerim sımsıkı bandajlanmis durdu o verdikleri hap o hormon için değil midir ki :/ adetten sonra gidince doktor bakar heralde her şeyime rahim filmi de çekiyorlar sa her isteyene sorun yok bi arkadaşım çocuğu olmuyo diye çektirmek istedi 3 aydır olmuyo diyince cekmemisler daha uzun süre deseydim keşke dedi ama devlete mi gitti özel mi bilmiyorumYok canım hcg degıl bu süt hormonuymus rahım fılmını her ısteyecene cekıyorlarmıs özelde 450 750 arası fıatı varmış profların cogu bebeğin yerlesım yerını ve sıkıntı olup olmadığını gormek ıcın ıstıyorlar
Muhtemelen devlete gitmiştir. Benim yaşadığım düşüğün de en büyük ihtimali olan rahim sorunu oldugundan mıdır bilmiyorum ama iki ayrı hastanenin doktoru da rahim filmi çekelim dedi bana. Sonucta iyi para alıyorlar özelde neden istemesinler ki? Devlette belki yanaşmazlarsa bilememSüt gelmesin diye hap içirdiler 2 tane doğum yaptığım gün bide 3 gün göğüs lerim sımsıkı bandajlanmis durdu o verdikleri hap o hormon için değil midir ki :/ adetten sonra gidince doktor bakar heralde her şeyime rahim filmi de çekiyorlar sa her isteyene sorun yok bi arkadaşım çocuğu olmuyo diye çektirmek istedi 3 aydır olmuyo diyince cekmemisler daha uzun süre deseydim keşke dedi ama devlete mi gitti özel mi bilmiyorum
Benim adet bitimim inşallah Ramazan a denk gelmez yoksa oruçlu oruçlu gidemem ya 1 gün kazaya bırakcamMuhtemelen devlete gitmiştir. Benim yaşadığım düşüğün de en büyük ihtimali olan rahim sorunu oldugundan mıdır bilmiyorum ama iki ayrı hastanenin doktoru da rahim filmi çekelim dedi bana. Sonucta iyi para alıyorlar özelde neden istemesinler ki? Devlette belki yanaşmazlarsa bilemem
Henüz yaptırmadım inanın bilmiyorum. Bir ay sonra çağırmıştı beniBenim adet bitimim inşallah Ramazan a denk gelmez yoksa oruçlu oruçlu gidemem ya 1 gün kazaya bırakcambildiğim kadarıyla rahim filmi adet bitiminden 3-4 gün sonra çekiliyormus özelde narkozla mı çekiyorlar acaba onu biliyor musunuz?
evet az sancı var dediler bana da siz yaptırdınız mırahim filmi burada bazılarının abarttığı gibi bişey değil, inanın. smear aldırmadınızmı. onun gibi
evet az sancı var dediler bana da siz yaptırdınız mı
bende hep oluyor canım rahim toparlanıyormuş bu süreçte ondandır2 hafta sonra adet olmam lazım eger olursam biter bitmez baslicam calismalara.. bide bazen usutmusum gibi karnim agriyo ama cok degil sanki boyle rahmim mi kasiliyo desem bilemiyorum. Sizde d3 oldu mu bu
A.s Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah. Bana biri 6 ay diğeri 2 adet dönemi dedi. Test falan yaptırmam gerek onlar sonuçlanana dek beklemeyi sonrasında doktora gidip hazır mıyım diye sormayı planlıyorum Allah nasip ederse. Yani zorlarsam ancak 3 ay gibi:)Selam kozlar. Öncelikle herkesin kandili mübarek olsun. Bu güzel gecede Rabbim inşallah acinizi döndürecek saglik ömürlü evlatlar nasip eder hepimize. Dr ne kadar korunmaniz gerektiğini söyledi ve siz ne kadar sure korunmaya düşünüyorsunuz?
Yok canım yardımı olacaksa tabi paylaşırım. 20 mayısta oldu 15 haftalıkken suyum geldi. Benden doktorlar rahim filmi çektirmemi istedi düşükten bir ay snra gideceğim ama adetten sonraki 2.gün mü ne pluyormus sanırımAmin inşallah. Benim kirk muayenem yarin. Dr tekrar hamile kaldiginda anlayabiliriz dedi.Ne ssöylemem ne yaptirmam gerekiyor ne sormam hangi testlerden istemeliyim bilmiyorum. Acini hatırlatmak gibi olmasında ne kadar oldu kaybedeli bebeğini ve hangi testleri yaptiriyorsun
Canim senin daha yeniymis. Ben 27 haftalik bebeğimi 20 nisanda dogurdum 37 nisanda kaybettim. Hoş benimkide çok yeni daha. Benim doğum sancimi anlayamadı daha doğrusu pazar gecesi olduğundan Dr zahmet edipte gelmedi. Neden olunduğu o yüzden bilinmiyor. Sanki çivi çiviyi söker ya yeni bir bebek umut olacak bana daha cabuk toparlanmami sağlayacak sanki ama çok korkuyorum ayni şeyleri yasamaktanda.Yok canım yardımı olacaksa tabi paylaşırım. 20 mayısta oldu 15 haftalıkken suyum geldi. Benden doktorlar rahim filmi çektirmemi istedi düşükten bir ay snra gideceğim ama adetten sonraki 2.gün mü ne pluyormus sanırım
Ayyy ben 15 haftalık diye üzülüyordum senin 27 haftalıkmış cok cok zorCanim senin daha yeniymis. Ben 27 haftalik bebeğimi 20 nisanda dogurdum 37 nisanda kaybettim. Hoş benimkide çok yeni daha. Benim doğum sancimi anlayamadı daha doğrusu pazar gecesi olduğundan Dr zahmet edipte gelmedi. Neden olunduğu o yüzden bilinmiyor. Sanki çivi çiviyi söker ya yeni bir bebek umut olacak bana daha cabuk toparlanmami sağlayacak sanki ama çok korkuyorum ayni şeyleri yasamaktanda.
Canim testtede bisi bulamiyorlar ihtimaller uzerine gidiolar ben bekledim.bi neden bulamadılar ve 35haftasinda kaybettim 7 saat yasadi vefat etti meleğimmm 7 ay oldu temennim inseallah sefatine nail olmakAyyy ben 15 haftalık diye üzülüyordum senin 27 haftalıkmış cok cok zorşuan tamamen aynı psikolojideyim. Yarım kalmışlık hissi var bende ve tekrar hamile kalmak icin can atıyorum ama mantığım da bekle testleri herşey sonuçlansın diyor ve sonuclansa bile korkularıma engel olamayacak gibi. E peki suan ne durumdasın test falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?