- 6 Kasım 2014
- 4.689
- 3.852
- 158
- 34
- Konu Sahibi heyecanli23
Ben geçen sene ağustos ayında yani hamile kalmadan yaptırmıştım smear testi onu her sene yaptırmak gerekiyomuş sanırım tekrar çocuk düşünmeden yaptırayım kist inşallah adetle gider ama sonra güzel bi doktor bulabilirsem her şeyime baksa içim rahat etse rahat rahat hamile kalsam bu seferde enfeksiyon korkusu olur ona nasıl dikkat edicem bilmiyorum sende adet olduktan sonra ihmal etme de canım bu foruma seneye anne olduğumuzu yazabilelim inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsinBeni bayılttılar canım kürtaja alınmadan hatırlamıyorum hiç ayılana kadar beklemişler toplamda 3,5 - 4 saat doğumhanede kalmışım.3 doktora da göründüm temizlenmiş parça yok dediler kürtajdan sonra.Doktorun dediğine göre kisti de atmışım adettle.ilacım 2 tane kaldı kullandıktan 2 gün sonra da adet oluyorum.o bitince kontrole gideceğim.Smear testi falan da yaptıracağım.Rahmide ölçmesini söyleyecem.Hiç bi teste gerek yok dedi ama soracam bi kez daha bakalım ne dicek.Sancım bazen çok oluyo resmen kalbim yumurtalıklarımda atıyo.İnşallah sen de kistini atarsın adetle.