Hastanedeyken insan sadece kendi başına böyle bişey geliyo sanıyo çünkü ben yatarken ya daha 2-3 aylık düşükler vardı ya da artık 9. ayında olup doğum yapacak olanlar ama ne kadar çok kişiymişiz hamileliğinin yarısında bebeklerini kaybeden
hastanelerdeki hemşireler asistanlar geneli o kadar ukela ki doktorlar daha insaflı... insan kalbinin attığını bilince gitmeyecek sanıyo bende 24 şubat salı günü yatmıştım hastaneye bebeğimin kalp atışları vardıbütün gece sabaha kadar gitmesin Rabbim bi mucize bebeğim bana tutunsun diye dua ettim sabah ezanı okunurken asistan geldi gel bebeğine bakalım dedi kalp atışları hareketleri her şey normaldi o kadar sevindim ki kurtulacak gitmeyecek sandım hiçbir şey yememiştim gelince bebeğim bana tutundu diye yedim her şeyden 2-3 saat sonra doktor ayrıntılı ultrasona gideceksin dedi orda bile mutluydum bebeğim yaşıyo dikiş atılacak kurtulcaz diye doktor sen yanıyosun ateşin 38buçuk ama burda yani vajinada çok fazla açılmanda var bebekte bu saatten sonra bağlasan durmaz yaşıyo ama gidecek senin hayatında tehlikede biz sancı verip başlatalım dediler ve öylede oldu benim bebeğimde kalbi ata ata doğdu ama 4 saat sancı çektim suyum 1 saatte geldi bebeğim susuz 3 saat nasıl dursun ben sancı çekerken onunda kalp atışı durmuştur
inşallah canım yarvularımızın kardeşleri gelir bizim çektiğimiz acıları dindirir yüzlerimizi güldürür