- 15 Kasım 2014
- 890
- 1.126
- 113
- Konu Sahibi heyecanli23
-
Size şefaat edecek Allah ın izniyle. Rabbim acılarımızla başedecek sabrı versin bizlere. Tekrar düşünüyor musun peki iyice toparlanabildin mi? Her gebelik ayrı bir hikayeymiş buna inanmak zorundayızCanim testtede bisi bulamiyorlar ihtimaller uzerine gidiolar ben bekledim.bi neden bulamadılar ve 35haftasinda kaybettim 7 saat yasadi vefat etti meleğimmm 7 ay oldu temennim inseallah sefatine nail olmak
Size şefaat edecek Allah ın izniyle. Rabbim acılarımızla başedecek sabrı versin bizlere. Tekrar düşünüyor musun peki iyice toparlanabildin mi? Her gebelik ayrı bir hikayeymiş buna inanmak zorundayızCanim testtede bisi bulamiyorlar ihtimaller uzerine gidiolar ben bekledim.bi neden bulamadılar ve 35haftasinda kaybettim 7 saat yasadi vefat etti meleğimmm 7 ay oldu temennim inseallah sefatine nail olmak
İnsaah gonlunce olur ama adet olsaydin keske bir kere adet olduktan sonra rahim tam anlamiyla toparlanmaya basliyormus. Ama insallah kazara tutmus olur ve saglikli omurlu olur. Simdi hocayi dinliyordum bu gece dogacak tum cocuklar deftere yazilacak diyor insallah bizler icinde yazilmistir. Hayirli kandillerKandiliniz mubarek olsun kizlarr.. yaa benim randevum var yarin ve 45 gün oldu. Bugün de kaçak oldu sanki :) bi yanim insallah kacak bebege döner diyo bi yanimda korkuyokolay gebe kalan bi kisiyim ama gebe kalacak kadar bisey olmadi sankim yani insallah olmamistir
Canim ben 18 nisanda dogum yaptim 2 hafta kanamam sürdü 17 mayistada adet oldum.Birde benim kanamam durmadi son uç haftadir kanamam var anlayamadigim şekilde sizlerde de oluyor mu? Dr adet oluyor olabilirsiniz dedi metinler kullandim ama tamamini kullanmadim azalmisti birakinca tekrar basladi
Canim ben 17 mayista adet oldum 8 gün sürdü. Yani benim aklimda bi adet daha olup oyle deneyelim diyodum ama istemeden oldu. Bugün cok dua ettim saglikli bi bebek için. Ama sanirim gebe kalacagim sekilde fazla bisey olmadi yani ben öyle umuyorumİnsaah gonlunce olur ama adet olsaydin keske bir kere adet olduktan sonra rahim tam anlamiyla toparlanmaya basliyormus. Ama insallah kazara tutmus olur ve saglikli omurlu olur. Simdi hocayi dinliyordum bu gece dogacak tum cocuklar deftere yazilacak diyor insallah bizler icinde yazilmistir. Hayirli kandiller
Ben gordum aglamasini duydum dokundum sutumden bi damlada olsa icti. O kadar zor ki anlatamam alismis gibi gorunuyorum ama icimi kimse bilmiyor. Bazen avazim ciktigi kadar aglamak istiyorum. Gecen berat kandilinde bebegimiz olacagi yazilmis ama bu berati goremeyecegi de. Hersey Allah tan o verdi o aldi yoksa dayanilacak birsey degil olum acisi. Ben dr gittim dogumdan bir hafta sonra dikislerim var benim. Hucbir test felen istemedi. Bunun nedenini simdi anlayamayiz ikinci hamileleginde kontrol altinda tutucaz seni 20. Haftadan sonra daha sk kontroller yapariz oyle anlariz ikincisi kez erken dogum olabilir riski var dedi. C.tesi kirkim cikti olmayan bebegimin kirki[QUOsannn, post: 41216569, member: 679360"]Ayyy ben 15 haftalık diye üzülüyordum senin 27 haftalıkmış cok cok zorşuan tamamen aynı psikolojideyim. Yarım kalmışlık hissi var bende ve tekrar hamile kalmak icin can atıyorum ama mantığım da bekle testleri herşey sonuçlansın diyor ve sonuclansa bile korkularıma engel olamayacak gibi. E peki suan ne durumdasın test falan?
Benim on gündür az da olsa ara ara devam ediyor kanamamBirde benim kanamam durmadi son uç haftadir kanamam var anlayamadigim şekilde sizlerde de oluyor mu? Dr adet oluyor olabilirsiniz dedi metinler kullandim ama tamamini kullanmadim azalmisti birakinca tekrar basladi
He UOTE="nurgulerdem, post: 41216722, member: 658613"]Canim ben 17 mayista adet oldum 8 gün sürdü. Yani benim aklimda bi adet daha olup oyle deneyelim diyodum ama istemeden oldu. Bugün cok dua ettim saglikli bi bebek için. Ama sanirim gebe kalacagim sekilde fazla bisey olmadi yani ben öyle umuyorum
Aynen benimde ortalama o tarihlere denk geliyor. Azalmisti birden arttim knamam yarin artik dr gidince ogrenicem. Senin içinde sorup haber veririm istersen bakalim ne diyecekCanim ben dogumumdan tam 1 ay sonarti oldum. Iyi bisey mi bilmiyorum
Evet en kuvvetli ihtimal o suanda bende. Bir ay sonra gel cekelim dedi sürenin dolmasını bekliyorumevsannn canim bende Dr yapmak istemem ama o kadar çok yazi okudum ki oradan duyduğumu söyleyeyimsen daha iyi bbilirsin tabi ki ama rahim agzi yetmezliği mi hamileyken baktirdin mi hic rahim agzina. Genelde onda birden su geliyormusta okudugium kadariyla
Yarin bende gidicem canim doktora haberdar edelim birbirimizi burda insallahAynen benimde ortalama o tarihlere denk geliyor. Azalmisti birden arttim knamam yarin artik dr gidince ogrenicem. Senin içinde sorup haber veririm istersen bakalim ne diyecek
Tamam canım. Acini hatirlatmak gibi olmazsa ne kadarlıkti bebeğin neden kaybettiği belli miYarin bende gidicem canim doktora haberdar edelim birbirimizi burda insallah
22 hafta 4 günlük iken sonlandirildi. Langer giedion sendromu vardi ve suyum azalmisti cnmTamam canım. Acini hatirlatmak gibi olmazsa ne kadarlıkti bebeğin neden kaybettiği belli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?