normal dogum yapip bebegi ölen anneneler.2.bebeginize ne zaman hamile kaldiniz.

Birde benim kanamam durmadi son uç haftadir kanamam var anlayamadigim şekilde sizlerde de oluyor mu? Dr adet oluyor olabilirsiniz dedi metinler kullandim ama tamamini kullanmadim azalmisti birakinca tekrar basladi

Canim testtede bisi bulamiyorlar ihtimaller uzerine gidiolar ben bekledim.bi neden bulamadılar ve 35haftasinda kaybettim 7 saat yasadi vefat etti meleğimmm 7 ay oldu temennim inseallah sefatine nail olmak
Size şefaat edecek Allah ın izniyle. Rabbim acılarımızla başedecek sabrı versin bizlere. Tekrar düşünüyor musun peki iyice toparlanabildin mi? Her gebelik ayrı bir hikayeymiş buna inanmak zorundayız
Canim testtede bisi bulamiyorlar ihtimaller uzerine gidiolar ben bekledim.bi neden bulamadılar ve 35haftasinda kaybettim 7 saat yasadi vefat etti meleğimmm 7 ay oldu temennim inseallah sefatine nail olmak
Size şefaat edecek Allah ın izniyle. Rabbim acılarımızla başedecek sabrı versin bizlere. Tekrar düşünüyor musun peki iyice toparlanabildin mi? Her gebelik ayrı bir hikayeymiş buna inanmak zorundayız

İnsaah gonlunce olur ama adet olsaydin keske bir kere adet olduktan sonra rahim tam anlamiyla toparlanmaya basliyormus. Ama insallah kazara tutmus olur ve saglikli omurlu olur. Simdi hocayi dinliyordum bu gece dogacak tum cocuklar deftere yazilacak diyor insallah bizler icinde yazilmistir. Hayirli kandiller

Birde benim kanamam durmadi son uç haftadir kanamam var anlayamadigim şekilde sizlerde de oluyor mu? Dr adet oluyor olabilirsiniz dedi metinler kullandim ama tamamini kullanmadim azalmisti birakinca tekrar basladi
Canim ben 18 nisanda dogum yaptim 2 hafta kanamam sürdü 17 mayistada adet oldum.

Canim ben 17 mayista adet oldum 8 gün sürdü. Yani benim aklimda bi adet daha olup oyle deneyelim diyodum ama istemeden oldu. Bugün cok dua ettim saglikli bi bebek için. Ama sanirim gebe kalacagim sekilde fazla bisey olmadi yani ben öyle umuyorum

Ben gordum aglamasini duydum dokundum sutumden bi damlada olsa icti. O kadar zor ki anlatamam alismis gibi gorunuyorum ama icimi kimse bilmiyor. Bazen avazim ciktigi kadar aglamak istiyorum. Gecen berat kandilinde bebegimiz olacagi yazilmis ama bu berati goremeyecegi de. Hersey Allah tan o verdi o aldi yoksa dayanilacak birsey degil olum acisi. Ben dr gittim dogumdan bir hafta sonra dikislerim var benim. Hucbir test felen istemedi. Bunun nedenini simdi anlayamayiz ikinci hamileleginde kontrol altinda tutucaz seni 20. Haftadan sonra daha sk kontroller yapariz oyle anlariz ikincisi kez erken dogum olabilir riski var dedi. C.tesi kirkim cikti olmayan bebegimin kirki yarin kontrol var ne diyecek test ister mi ne sorayim inan bilmiyorum o catali gorunce aglamaya basliyorum zaten.[/QUOTE]
Şuan böyle olman o kadar normal ki. Ben artık insanların anlamasını beklemiyorum zaten. Evlat acısı cok zor. Ben dedim ki kucağıma alsam nasıl kopardım ondan. Sağlıklıydı benimki de hiçbir sorunu yoktu ama alınacak diye ısrar edildi ve saatlerce canlı sağlıklı yavrumun ölmesini bekledim sucluluktan karnıma bile dokunamadım. Bunu ancak bizler yaşayanlar anlarız. Senin sınavın daha büyükmüş rabbim seni daha cok seviyor demek ki. Teselli etmek istemiyorum zaten hep bilinen seyleri duyunca insanın sinirleri bozuluyor sadece duygularını yasamak istiyor diye. Bana duygularımı yasamak iyi geldi sen de anlat ağla rahatla arkadasım atma icine. Yalnız ben doktorunun tutumunu sağlıklı bulmadım bunu yargılayacak konumda değilim evet ama sonucta farklı doktorlar farklı uygulamalar yaptıgına göre tek bir doğrusu yok bu işin ve bizim de yorum yapma hakkımız var böylece. Kendini biraz toplayıp da test yaptırmayı düsündün mü hiç?

Benim on gündür az da olsa ara ara devam ediyor kanamam

He UOTE="nurgulerdem, post: 41216722, member: 658613"]Canim ben 17 mayista adet oldum 8 gün sürdü. Yani benim aklimda bi adet daha olup oyle deneyelim diyodum ama istemeden oldu. Bugün cok dua ettim saglikli bi bebek için. Ama sanirim gebe kalacagim sekilde fazla bisey olmadi yani ben öyle umuyorum[/QUOTE]
Anladim canim artik hayirlisi bekleyip goruceksin. İnşallah gönlüne gore olur acaba benim kanamam neden kesilmedi. Bende 20 nisanda doğum yaptim. Kirkin iiçindeyken adet olunuyor mu yani. Dr pek inananamistim da

Canim ben dogumumdan tam 1 ay sonra adet oldum. Iyi bisey mi bilmiyorum

[QUOTE="evsannn, post: 41216741, member: 679360um aglamasini duydum dokundum sutumden bi damlada olsa icti. O kadar zor ki anlatamam alismis gibi gorunuyorum ama icimi kimse bilmiyor. Bazen avazim ciktigi kadar aglamak istiyorum. Gecen berat kandilinde bebegimiz olacagi yazilmis ama bu berati goremeyecegi de. Hersey Allah tan o verdi o aldi yoksa dayanilacak birsey degil olum acisi. Ben dr gittim dogumdan bir hafta sonra dikislerim var benim. Hucbir test felen istemedi. Bunun nedenini simdi anlayamayiz ikinci hamileleginde kontrol altinda tutucaz seni 20. Haftadan sonra daha sk kontroller yapariz oyle anlariz ikincisi kez erken dogum olabilir riski var dedi. C.tesi kirkim cikti olmayan bebegimin kirki yarin kontrol var ne diyecek test ister mi ne sorayim inan bilmiyorum o catali gorunce aglamaya basliyorum zaten.[/QUOTE]
Şuan böyle olman o kadar normal ki. Ben artık insanların anlamasını beklemiyorum zaten. Evlat acısı cok zor. Ben dedim ki kucağıma alsam nasıl kopardım ondan. Sağlıklıydı benimki de hiçbir sorunu yoktu ama alınacak diye ısrar edildi ve saatlerce canlı sağlıklı yavrumun ölmesini bekledim sucluluktan karnıma bile dokunamadım. Bunu ancak bizler yaşayanlar anlarız. Senin sınavın daha büyükmüş rabbim seni daha cok seviyor demek ki. Teselli etmek istemiyorum zaten hep bilinen seyleri duyunca insanın sinirleri bozuluyor sadece duygularını yasamak istiyor diye. Bana duygularımı yasamak iyi geldi sen de anlat ağla rahatla arkadasım atma icine. Yalnız ben doktorunun tutumunu sağlıklı bulmadım bunu yargılayacak konumda değilim evet ama sonucta farklı doktorlar farklı uygulamalar yaptıgına göre tek bir doğrusu yok bu işin ve bizim de yorum yapma hakkımız var böylece. Kendini biraz toplayıp da test yaptırmayı düsündün mü hiç?[/QUOTE]
Tesekkur ederim canim. dedigin gibi canim bende dr tutumunu begenmedim yarinda ayni seyleri soylerse baska dr gidicem. Aynen yasayan bilir biz birbirmizi anlariz zaten hemen buraya yazmak istedim burayada bebegim icin temmuz annelerini takip ediyordum kismet olmadi nereden nereye iste. İnsallah Rabbim seviyordur beni. İnsallah tekrarini yasatmaz. Dogru soyluyorsun bende dr tutumunu begenmedim. Bebegim cok saglikliydi cokta tatli babasina benziyordu banada. O minicik kalbi 3 kez durmustu. O kadar keskem hayallerim vardi ki hepsi yarim kaldi. İnan kac kez h.sonu mobilya bakmaya gidecektik ama kismet olmuyordu iyiki de olmamis yoksa dayanmasi daha guc olurdu. Aldigim esyalari koydugum dolabi acamiyorum bile inan. Benim hamileligimde hersey yolundaydi kendimi cok iyi hissediyordum. Dogum yapacagim gunun gecesinde misafirlerim vardi 12 saate yakin ayaktaydim kalabaliktilar baya temizlik yemek servis felen baya yoruldum zaten o gece bel agrim basladi sonuc dogum.

evsannn canim bende Dr yapmak istemem ama o kadar çok yazi okudum ki oradan duyduğumu söyleyeyimsen daha iyi bbilirsin tabi ki ama rahim agzi yetmezliği mi hamileyken baktirdin mi hic rahim agzina. Genelde onda birden su geliyormusta okudugium kadariyla

]
Tesekkur ederim canim. dedigin gibi canim bende dr tutumunu begenmedim yarinda ayni seyleri soylerse baska dr gidicem. Aynen yasayan bilir biz birbirmizi anlariz zaten hemen buraya yazmak istedim burayada bebegim icin temmuz annelerini takip ediyordum kismet olmadi nereden nereye iste. İnsallah Rabbim seviyordur beni. İnsallah tekrarini yasatmaz. Dogru soyluyorsun bende dr tutumunu begenmedim. Bebegim cok saglikliydi cokta tatli babasina benziyordu banada. O minicik kalbi 3 kez durmustu. O kadar keskem hayallerim vardi ki hepsi yarim kaldi. İnan kac kez h.sonu mobilya bakmaya gidecektik ama kismet olmuyordu iyiki de olmamis yoksa dayanmasi daha guc olurdu. Aldigim esyalari koydugum dolabi acamiyorum bile inan. Benim hamileligimde hersey yolundaydi kendimi cok iyi hissediyordum. Dogum yapacagim gunun gecesinde misafirlerim vardi 12 saate yakin ayaktaydim kalabaliktilar baya temizlik yemek servis felen baya yoruldum zaten o gece bel agrim basladi sonuc dogum.[/QUOTE]
Baya benziyor bizim durumumuz. Ben de senin gibi hissediyorum tamamen. Bir gün önce oda ölçüsü falan almıştım. Ve cok az kanamam olmustu ama aklıma asla kötü bsy gelmedi ben hala inanamıyorum hamileymişim gibi geliyor. İkili teste fln gönlüm o kadar rahat girmiştim ki. Eşyalarını dolabın üst rafına koydum oğlumun bazen gözüme carpınca kalbim acıyor. Benim de en büyük etken stres diolar. O gece üçe dek stresten uyuyamadım sabah 6 da kalktım ve o arada da kaç kez uyandım. Ertesi gün kaybettim oğlumu. Suan hissettiklerimiz yarım kalmışlık. Bana hala doktora gittiğimde yanlıslık olmus siz hamilesiniz diyecekler gibi geliyor. Ben özel hastaneye gittim farklı farklı ama arastırma taraftarı olmadılar. En sonunda devlete randevu aldım ama orda da mecburen yalan söylemen gerekiyor hiç ama hiç beceremem ben o yizden gitmeyececektim ama baktım olmuyor gittim sonunda. Biraz mesleğimden ötürü tedirgin oldu doktor ve ikna edici konusmamdan dolayı test istedi. Muhtemelen bsy cıkmayacak ama baska türlü rahat da edemezdim. Sonucta bizimkiler geç düşük ve bir de cocuk sağlıklı hadi cocugum ölse bir problem vardı denip arastırılmayabilirdi sorun benden kaynaklı muhtemelen aynı seyleri yasamayı göZe alamam.

Evet en kuvvetli ihtimal o suanda bende. Bir ay sonra gel cekelim dedi sürenin dolmasını bekliyorum

evsannn kesinlikle cok benziyormus yasadiklarimiz ve tamamen yarım kalmıştık. Kısmet olmayınca ne yapsak olmuyor işte. Mesleğin ne buarada? Olmazsa bende devlete giderim. Rabbim bilir ama tekrar aynı şeyleri yaşamaya gücüm yok suan. Bir yanim bekle bir yanim hemen hamile kalmak istiyor. Birsey olmaması daha belirsizlik risk var ama neyin neden olduğu yok ama ben de yorgunluğa baglıyorum. Iyi li üçlü ayrıntılı hersey yolundaydı bebegim 27 haftalik olmasına rağmen 1320 gr doğdu Dr bjle şaşırıyor du. Ama kucağıma almak I kısmet olmadi işte. Yarın Dr ne diyecek ins hersey yolunda zaten çok uzun ara vermeyi düşünmüyorum ramazandan sonra Allah kısmet ederse korunmayı birakicam. Rahim ağzı yetmezliğinde 12 13 hafta dikiş atilip bebeğini kucağına alan çok insan okudum burada inşallah hicbirsey çıkmazda çıkarsa stresten üzüntüden uzak durusun dinlenirsin bebegimiz için herşeyi yapıcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…