- 15 Eylül 2009
- 2.970
- 3.496
- 333
- Konu Sahibi heyecanli23
kızlar ben de katıldım aranıza . Ben de 19 haftalıkken oğlumu normal doğum yaptım çok üzgünüm çok bu acı geçecek gibi değil geçtiğimiz pazar günü oldu. Bazı arkadaşlar var tek doktora bağlı kaldık diye üzülüyorlar inanın pek çok doktora profesör dahil gittim bebeğimin çok iyi olduğunu bu ağrıların miyomlar sebebiyle olduğunu 22. haftadan sonra geçeceğini söylediler son üç gün özellikle çektiğim ağrı ve acı tavan yaptı ama kimse doğum sancısı olduğunıu anlamadı en son hastaneye gittiğimde birşeyin yok deyip eve yolladılar ve 2 saat sonra gittiğpim acilde on dakika içinde ağrı kesiciyi serumla alırken suyum geldi ve doğumhanede buldum kendimi. Girdiğim şoka mı yanayım kimse bu bebek düşer demedi ona mı yanayım şaşırdım..Bu arada son üç haftada iki kere idrar yolu enfeksiyonu çıktı sürekli antibiyotik kullanıyordum kanımda da crp yüksekti en son yapılan tahlilde bu belli olmuştu ona ragmen hastaneye yatırmayan ve ilaç yazmak için saat 8 den öğlen 4 e kadar bekleten ataşehir şifa hastanesi doktor emel balkan a ne diyim bilemiyorum ateşin çıkarsa gel dedi rahim ağzında polip var dedi onunla oynadı ve o yüzden geliyor sandığım kanama meğer doğum öncesi gelen kanamaymış.Kendisine pazar günü ulaşamadıık ölüm haberini mesajla ilettik.Acil doktoru da halimizden anlamadı.Delta hastanesine gitmesek evde ya da yolda doğuracaktım belki de ölecektim . Sorumlu olan varsa allaha havale ediyorum herkesi. Şu anda kimselere güvenemiyorum.Allahım hepimize sabır versin ...