• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal dogum yapip bebegi ölen anneneler.2.bebeginize ne zaman hamile kaldiniz.

Uzme kendini evet enfeksiyon cok onemli ama senin de sebebin buymus boyle olacakmis ruhen ve bedenen kendimizi toplamamuz gerek. Cok zor biliyorum benim de icimde firrtinalar kopuyo ama elden birsey gelmez takdiri ilahi. Enfeksiyon probkemini hamile kalmadan coz derim kadin dogumcun bunu bilmiyor muydu peki canim ? Ben genetik test yaptirdim ileriki gebelikler icin patolojiye gitmedi kizim. Kromozom tahlili ve kan p7htilasmasiyla ilgili genetik testler yaptirdim temiz cikti. Simdi tansiyonumu arastiriyorum. Hakkimizda hayirlisi canim ..
Biliyordu canım ama hep ben kendim uğraştım benim 6. Haftamda mide Bulantım başladı ama 10. Haftamda berbat duruma geldim biri ne yemek istiyorsun dese kusuyordum yemek kelimesini dahi duymak istemiyordum doktora gittim artık azalması gerekirken neden arttı idrar tahlili isticem dedi enfeksiyon çıktı İlaç verdi ama sonra geçmiş mi diye hiç kontrol etmedi 19. Haftamda ben sancı yla gittim yine idrar tahlili istedi enfeksiyon var Kum döküyorsun dedi serum bağladı ilaç verdi ama ben 19. Haftami çok zor geçirdim geceleri kalkıp sancı dan ağlıyordum 20. Haftada Afedersin büyük tuvaletimi yaparken vajinamdan baloncuk gibi bişey çıktığını gördüm Hemen elimle geri ittim başladım ağlamaya bebeğim diye eşim evdeydi ama gece ydi hemen acile gittik ebe yok bişey akıntı dır o bebeğin kalp atisina bakalım dedi ben kalp atışını duyunca rahatladım eve geldim ertesi gün temizlik yaptım aksama doğru doktoruna gittim alttan muayene etti neti benzi attı sakin kalkma hemen Ünv hastanesine gidip dikiş atılacak su kesen aşağıya düşmüş dedi gittim o gece benim ayaklarımı diktiler tepeye ama artık iş işten geçmişti ateş 38 buçuk 4 cm açılma vardı idrar yolları enfeksiyonu kana karışmış crp diye değer verdi o yüksek çıktı bizim için önemli olan anne hayatı diyip verdiler sanciyi yani doktorun hatası ydi hiçbir zaman idrar yolları enfeksiyonu bu takip etmedi kanıma hiç bakmadi

Biliyordu canım ama hep ben kendim uğraştım benim 6. Haftamda mide Bulantım başladı ama 10. Haftamda berbat duruma geldim biri ne yemek istiyorsun dese kusuyordum yemek kelimesini dahi duymak istemiyordum doktora gittim artık azalması gerekirken neden arttı idrar tahlili isticem dedi enfeksiyon çıktı İlaç verdi ama sonra geçmiş mi diye hiç kontrol etmedi 19. Haftamda ben sancı yla gittim yine idrar tahlili istedi enfeksiyon var Kum döküyorsun dedi serum bağladı ilaç verdi ama ben 19. Haftami çok zor geçirdim geceleri kalkıp sancı dan ağlıyordum 20. Haftada Afedersin büyük tuvaletimi yaparken vajinamdan baloncuk gibi bişey çıktığını gördüm Hemen elimle geri ittim başladım ağlamaya bebeğim diye eşim evdeydi ama gece ydi hemen acile gittik ebe yok bişey akıntı dır o bebeğin kalp atisina bakalım dedi ben kalp atışını duyunca rahatladım eve geldim ertesi gün temizlik yaptım aksama doğru doktoruna gittim alttan muayene etti neti benzi attı sakin kalkma hemen Ünv hastanesine gidip dikiş atılacak su kesen aşağıya düşmüş dedi gittim o gece benim ayaklarımı diktiler tepeye ama artık iş işten geçmişti ateş 38 buçuk 4 cm açılma vardı idrar yolları enfeksiyonu kana karışmış crp diye değer verdi o yüksek çıktı bizim için önemli olan anne hayatı diyip verdiler sanciyi yani doktorun hatası ydi hiçbir zaman idrar yolları enfeksiyonu bu takip etmedi kanıma hiç bakmadi
Canim benim ya inan cok uzulerek okudum yazdiklarini. Gercekten buyuk ihmalkarlik yapmis doktor enfeksiyon dan olecegini illa ki biliyordur cok onemli yani.sirf hava ozguven o bicim o kadar para sacip gidiyoruz bir de yine de sukret halibe canim senin ki 19 haftalikti benim ki 35 haftalikti.sapasaglam di yavrum.Allah hayirli doktorlatla karsilastirsin bizi. Benimki de doktor ihmali bence tansiyonumu biliyordu hic birsey yapmadi elim ayaagim yuzum davul gibi oldu 35. Hagtada bur gece sancilandim baktin geciyor gitmedim ertesi gun biraz gareket etti kizim sonraki gun durdu hareketleri gittik kalp atisi yok doktor aniden tansiyon vurmus olabilir dedi cikti gece cocugu oldurdu indi dedi kocamandi yavrum 2500 kilo 45 cm kizdi. Doktor dikkat etseydi erken alsaydi yasardi belki de. hamilelikten beri hic tahlil bile istemedi benim ki biliyor musun. Cok iyi diye gittim birde.

Canim benim ya inan cok uzulerek okudum yazdiklarini. Gercekten buyuk ihmalkarlik yapmis doktor enfeksiyon dan olecegini illa ki biliyordur cok onemli yani.sirf hava ozguven o bicim o kadar para sacip gidiyoruz bir de yine de sukret halibe canim senin ki 19 haftalikti benim ki 35 haftalikti.sapasaglam di yavrum.Allah hayirli doktorlatla karsilastirsin bizi. Benimki de doktor ihmali bence tansiyonumu biliyordu hic birsey yapmadi elim ayaagim yuzum davul gibi oldu 35. Hagtada bur gece sancilandim baktin geciyor gitmedim ertesi gun biraz gareket etti kizim sonraki gun durdu hareketleri gittik kalp atisi yok doktor aniden tansiyon vurmus olabilir dedi cikti gece cocugu oldurdu indi dedi kocamandi yavrum 2500 kilo 45 cm kizdi. Doktor dikkat etseydi erken alsaydi yasardi belki de. hamilelikten beri hic tahlil bile istemedi benim ki biliyor musun. Cok iyi diye gittim birde.
öylesi daha zor canım sen artık tüm hareketlerini hissetmissin ben 1 hafta hissedebildim 5 ay taşımakla 9 ay taşımak daha farklı ama hepsi evlat Candan can gidiyo :( birde ömür olmayınca her şey bahane inşallah cennette buluscaz bak mesela ben 24 yaşındayım 24 sene önce ki tıp ne halde olmasına rağmen ben kurtulmusum annem evde baygın bulmus babam hemen hastaneye götürmüş eklemsi demişler yani yüksek tansiyon 5 gün annemi yatirmislar bende kurtulayim diye 9. Aydan 1 gün alayım diye hatta doğuma girerken babama imza attirmislar bebeği ya da eşini kaydedebilirsiniz diye ama çok şükür ömrümüz varmış bizimde inşallah bebeklerimiz olcak

Olsun canim uzulme hayirli vakitte hayirli evlat larin olsuninsallah ben hep boyle dua ediyorum. Ufsk bir suphe bile umutkandiriyor insani bilirim o duygulari bende kizima hamile kalmadan once adetim 10 gun gecmisti test aldim yaptim negatif oglen adet olmustum. Ümitsizlige kapilmadan devam kendi kendinin doktor u ol motive et kendini hamile kalman daha kolay olur boylelikle insallah. En yakin zaman da iyi haberlerini alicaz insallah..
Allah Razı olsun canım inşallah artık öyle yapıcaz

öylesi daha zor canım sen artık tüm hareketlerini hissetmissin ben 1 hafta hissedebildim 5 ay taşımakla 9 ay taşımak daha farklı ama hepsi evlat Candan can gidiyo :KK43: birde ömür olmayınca her şey bahane inşallah cennette buluscaz bak mesela ben 24 yaşındayım 24 sene önce ki tıp ne halde olmasına rağmen ben kurtulmusum annem evde baygın bulmus babam hemen hastaneye götürmüş eklemsi demişler yani yüksek tansiyon 5 gün annemi yatirmislar bende kurtulayim diye 9. Aydan 1 gün alayım diye hatta doğuma girerken babama imza attirmislar bebeği ya da eşini kaydedebilirsiniz diye ama çok şükür ömrümüz varmış bizimde inşallah bebeklerimiz olcak
Gunu yokmus yavrularimizin allah im tekraririni gostermesin gozumuze insallah canim..

Merhaba melek anneleri.aglayarak okudum her zamanki gibi.ben ilk cocugumu bitanecik kizimi dogumdan 1 gun once sebebi bilinmeden kaybettim.kalbi durdu minik kizimin.tup bebekti.o kadar aramistik. Rabbime sigindim elden bisey gelmeyince.hemen olsun isterdim ama tedavi oldugu icin beklemem hormonlarimin duzene girmesi gerekiyordu.zaman gectikce iyi ki beklemisim dedim.bu olay sadece vucudunuzun duzene girmesi degil psikolojinizinde hazir olmasi lazim.su an yine hamileyim cok sukur.yaklasik 3 hafta sonra dogum olacak 40.haftayi beklemeyecegiz.ama zaman gectikce rahatlamam gerekirken tam tersine kafamda surekli eski yasadiklarim var.olacagin onune asla gecemeyecegimi anladim ama yinede insan psikolojisi iste 3 farkli dr a gidiyorum haftada bir yani.hastane cikisi disinda ne bir kiyafet ne bir esya ne de oda.sanki yapsam yine terslik olacak gibi.gecen sefer kaldirmasi cok zor gelmisti.simdi sagolsunlar sen dogumdayken biz hepsini halledecegiz dedi aileler arkadaslar.insallah saglikla dogum yapip burada sizlerle paylasacagim.evet icinizin acisini yeni bir hamilelik azaltir ama psikolojinizi toplayin lutfen.aksi takdirde cok zor bir 9 ay geciririrsiniz.rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Yeniden merhaba melek anneleri.sakin yanlis anlamayin umut olmak icin yaziyorum.kendi yasadiklarimdan ozellikle alinti yaptim.herkes kendi acisini kendi cektigini biliyor diye.sukurler olsun bi kizim bi oglum saglikla dunyaya geldi.yogunluktan onumu gormuyorum.ama ilk melegim hep aklimda.asla ama asla unutamam.acisi gecmez.sadece hafifleyebilir.ki bunlari yazarken hala agliyorsam hafiflememis demek ki.su an tek istegim 40 gezmemizi ablamizin mezarina yapmak.onu kardealeriyle beraber ziyaret etmek.rabbim hepinize dayanma gucu versin. Vakti geldiginde sizin icin hayirli oldugu zaman evlatlariniza kavustursun sizi.sevgiyle kalin.

Yeniden merhaba melek anneleri.sakin yanlis anlamayin umut olmak icin yaziyorum.kendi yasadiklarimdan ozellikle alinti yaptim.herkes kendi acisini kendi cektigini biliyor diye.sukurler olsun bi kizim bi oglum saglikla dunyaya geldi.yogunluktan onumu gormuyorum.ama ilk melegim hep aklimda.asla ama asla unutamam.acisi gecmez.sadece hafifleyebilir.ki bunlari yazarken hala agliyorsam hafiflememis demek ki.su an tek istegim 40 gezmemizi ablamizin mezarina yapmak.onu kardealeriyle beraber ziyaret etmek.rabbim hepinize dayanma gucu versin. Vakti geldiginde sizin icin hayirli oldugu zaman evlatlariniza kavustursun sizi.sevgiyle kalin.
Çok sevindim canım inan tanımıyorum ama hepimiz aynı acıları yaşadık o yüzden hamile kalıp bebeklerini kucağıniza almanıza kendim anne olabilmisim gibi seviniyorum Rabbim çok büyük bizi cennetinde karşılayacak yavrularimiz var o tarafta... seni çok tebrik ediyorum Rabbim acılarını gostermesin buyutup okula göndermek evlendirme hersey nasip olur inşallah Allah analı babalı büyütsün yavrularını

Yazdıklarınızı ağlayacak okudum. Insan gercekten kendinin olmuş gibi seviniyor hiç birimiz birbirimizi tanımıyoruz ama yasanmışlıklatımız acılarımız aynı. Rabbim sizin mükâfatınızı verdi inşallah sağlıkla büyütmek nasip olsun. Allah I'm bize de nasip etsin biz de böyle guzel haberleri paylaşalım baskalarına umut olalım..

O k
Yeniden merhaba melek anneleri.sakin yanlis anlamayin umut olmak icin yaziyorum.kendi yasadiklarimdan ozellikle alinti yaptim.herkes kendi acisini kendi cektigini biliyor diye.sukurler olsun bi kizim bi oglum saglikla dunyaya geldi.yogunluktan onumu gormuyorum.ama ilk melegim hep aklimda.asla ama asla unutamam.acisi gecmez.sadece hafifleyebilir.ki bunlari yazarken hala agliyorsam hafiflememis demek ki.su an tek istegim
canım o kadar sevindim ki anlatamam bizi biZden başka kim anlar ki Rabbim bizim gibilerin yüreğine su serpsin tez zamanda inşallah evlatların tüm Ömür boyunca sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olurlar sana en çokta biz gibiler hakediyor bunu ☺️☺️☺️

Merhaba arkadaslar.. bende 18 nisanda suni sancı hapıyla 22 haftalik bebegimi düşürdüm (dogurdum). Bebegim de langer giedion sendromu olan kromozom anomalisi vardi. Suan ilk adetimi görüyorum. Sorunsuz bir dogum yaptim ve sonrasindada her hangi bir komplikasyon yasamadim. Ne zaman bebek calismalarina baslamaliyim

Merhaba arkadaslar.. bende 18 nisanda suni sancı hapıyla 22 haftalik bebegimi düşürdüm (dogurdum). Bebegim de langer giedion sendromu olan kromozom anomalisi vardi. Suan ilk adetimi görüyorum. Sorunsuz bir dogum yaptim ve sonrasindada her hangi bir komplikasyon yasamadim. Ne zaman bebek calismalarina baslamaliyim
slm canım dr dediki lohusa hariç iki ay korun sonra bırak demişti rahim toparlanması için dimi insan bebeğini kaybedince hemen kucağını doldurmak istiyoo :(

slm canım dr dediki lohusa hariç iki ay korun sonra bırak demişti rahim toparlanması için dimi insan bebeğini kaybedince hemen kucağını doldurmak istiyoo :KK43:
Aynen. Ama kromozom anomalisi oldugu icin yine ayni seyleride yasamaktan cok korkuyorum :( ama bi an oncede bebek sahibi olmak istiyorum. Benim lohusaligim 18 gün sürdü. Suan adetim. Diger ay da adet olduktan sonra mi baslamaliyim yoksa 2 adet daha gordukten sonra mi

Aynen. Ama kromozom anomalisi oldugu icin yine ayni seyleride yasamaktan cok korkuyorum :KK43: ama bi an oncede bebek sahibi olmak istiyorum. Benim lohusaligim 18 gün sürdü. Suan adetim. Diger ay da adet olduktan sonra mi baslamaliyim yoksa 2 adet daha gordukten sonra mi
öncelikle cok gecmiş olsun Allah ım tekrarını yasatmasın insallah tez vakiştte iyi haberlerini alırız.. kromozom anomisi oldugunu yazmıssın. anne baba nın kromzomlarında problem olmasa bile bebekte cıkabiliyor diye biliyorum. ama bence eger yaptırmadıysan esinle birlikte kromozom analizi yaptırın. sonrasında normal dogum yaptıgın için çok beklmezsin tekrar kalırsın inşallah. normal dogum sezeryan dan avantajlı daha cabuk bunye rahim kendini toparlıyor. ben sezeryan dogum yaptım 35 haftalık bebegimi dogum yaptıran doktor um 3 ay korun sonra kalabilirsin dedi. 40 la beraber 4 oldu ikinci adetimi gördüm. haziran da gidicem doktor a tekrar tmm derse inşallah allah ta verirse hemen istiyorum.

Aynen. Ama kromozom anomalisi oldugu icin yine ayni seyleride yasamaktan cok korkuyorum :KK43: ama bi an oncede bebek sahibi olmak istiyorum. Benim lohusaligim 18 gün sürdü. Suan adetim. Diger ay da adet olduktan sonra mi baslamaliyim yoksa 2 adet daha gordukten sonra mi
canım birde lohusalıgım 18 gun surdu demişsin kanama anlamında söyledin galiba her halukarda 40 gun lohusalıgın surer. sonrasında iki adet üzerine kalabilirsin doktor 40. dan sonra iki adet i kastetmiştir.

öncelikle cok gecmiş olsun Allah ım tekrarını yasatmasın insallah tez vakiştte iyi haberlerini alırız.. kromozom anomisi oldugunu yazmıssın. anne baba nın kromzomlarında problem olmasa bile bebekte cıkabiliyor diye biliyorum. ama bence eger yaptırmadıysan esinle birlikte kromozom analizi yaptırın. sonrasında normal dogum yaptıgın için çok beklmezsin tekrar kalırsın inşallah. normal dogum sezeryan dan avantajlı daha cabuk bunye rahim kendini toparlıyor. ben sezeryan dogum yaptım 35 haftalık bebegimi dogum yaptıran doktor um 3 ay korun sonra kalabilirsin dedi. 40 la beraber 4 oldu ikinci adetimi gördüm. haziran da gidicem doktor a tekrar tmm derse inşallah allah ta verirse hemen istiyorum.
Allah razi olsun size de gecmis olsun. Esimle kromozom analizi yaptirdik sonuclar normal geldi. doktor zaten sizden kaynakli degil oyle olsaydi sizde hasta olmaniz gerekirdi dedi. Bende bundan sonra 1 ya da 2 kez adet gördükten sonra baslamak istiyorum. Kolay hamile kaliyorum ama boyle durumlardan sonra hamile kalmak zor diye duydum ne kadar dogru bilmem :(

kızlar başınız sağolsun bu arada bende35 haftalık bebeğiimi kaybettim 7 saat yaaşadı vefat etti meleğim şuan üzerinden 7 ay geçti ilk zamanlar o kadar çok istiyordumki anne dürtüleri işte şimdi nedense bir bebekten uzaklaştım bu arada benim dr..umda kromozom istedi tahliller temiz çıktı rabbim bir daha yaşatmasın kızlar bizlere birbirmize dua edelimm

canım birde lohusalıgım 18 gun surdu demişsin kanama anlamında söyledin galiba her halukarda 40 gun lohusalıgın surer. sonrasında iki adet üzerine kalabilirsin doktor 40. dan sonra iki adet i kastetmiştir.
Yok lohusaligimi kastetmistim cok arastirdim ben. Lohusalik kan kesildigi gun bitermis. Lohusaligin asgari suresi yokmus azami suresi ise 40 gunmus. 40 gunden sonra kanama devam etsede bu özür kani sayilirmis.

Back