- 6 Kasım 2014
- 4.689
- 3.852
- 158
- 34
- Konu Sahibi heyecanli23
Biliyordu canım ama hep ben kendim uğraştım benim 6. Haftamda mide Bulantım başladı ama 10. Haftamda berbat duruma geldim biri ne yemek istiyorsun dese kusuyordum yemek kelimesini dahi duymak istemiyordum doktora gittim artık azalması gerekirken neden arttı idrar tahlili isticem dedi enfeksiyon çıktı İlaç verdi ama sonra geçmiş mi diye hiç kontrol etmedi 19. Haftamda ben sancı yla gittim yine idrar tahlili istedi enfeksiyon var Kum döküyorsun dedi serum bağladı ilaç verdi ama ben 19. Haftami çok zor geçirdim geceleri kalkıp sancı dan ağlıyordum 20. Haftada Afedersin büyük tuvaletimi yaparken vajinamdan baloncuk gibi bişey çıktığını gördüm Hemen elimle geri ittim başladım ağlamaya bebeğim diye eşim evdeydi ama gece ydi hemen acile gittik ebe yok bişey akıntı dır o bebeğin kalp atisina bakalım dedi ben kalp atışını duyunca rahatladım eve geldim ertesi gün temizlik yaptım aksama doğru doktoruna gittim alttan muayene etti neti benzi attı sakin kalkma hemen Ünv hastanesine gidip dikiş atılacak su kesen aşağıya düşmüş dedi gittim o gece benim ayaklarımı diktiler tepeye ama artık iş işten geçmişti ateş 38 buçuk 4 cm açılma vardı idrar yolları enfeksiyonu kana karışmış crp diye değer verdi o yüksek çıktı bizim için önemli olan anne hayatı diyip verdiler sanciyi yani doktorun hatası ydi hiçbir zaman idrar yolları enfeksiyonu bu takip etmedi kanıma hiç bakmadiUzme kendini evet enfeksiyon cok onemli ama senin de sebebin buymus boyle olacakmis ruhen ve bedenen kendimizi toplamamuz gerek. Cok zor biliyorum benim de icimde firrtinalar kopuyo ama elden birsey gelmez takdiri ilahi. Enfeksiyon probkemini hamile kalmadan coz derim kadin dogumcun bunu bilmiyor muydu peki canim ? Ben genetik test yaptirdim ileriki gebelikler icin patolojiye gitmedi kizim. Kromozom tahlili ve kan p7htilasmasiyla ilgili genetik testler yaptirdim temiz cikti. Simdi tansiyonumu arastiriyorum. Hakkimizda hayirlisi canim ..