- 11 Ağustos 2011
- 1.008
- 97
- 123
- 37
- Konu Sahibi heyecanli23
-
iyi ne guzel temiz cıktıysa işte bir dahakinde de aynı sey olacak diye bir kayıt yok .kendine stres yapmamaya calış daha cok yeni üzülmen cok normal biraz kendini toparla sonra da insallah hemen olur. benim stres ten 2 yıl cocugum olmadı biliyor musun eşimde de bende de sıkıntı yoktu doktor kızdı en son neden geliyorsun zamana bırak biraz dedi öyle de hiç beklmedigim bir anda kaldım. lohusalık içinde dogrudur arastırmıssın ama 40 gunde o kadar sey farkediyor ki bence toparlanmak için kendine 1 - 2 ay zaman tanı canım seni çok iyi anlıyorum hemen istiyorsun yarım kalmışlık var cunku ama sen iyi olacaksın ki dogacak bebeklerinde iyi olsun... Allah ım sabrımızı arttırsın inşallah..Allah razi olsun size de gecmis olsun. Esimle kromozom analizi yaptirdik sonuclar normal geldi. doktor zaten sizden kaynakli degil oyle olsaydi sizde hasta olmaniz gerekirdi dedi. Bende bundan sonra 1 ya da 2 kez adet gördükten sonra baslamak istiyorum. Kolay hamile kaliyorum ama boyle durumlardan sonra hamile kalmak zor diye duydum ne kadar dogru bilmem
Ufff yaa cok istemekle beraber cokta korkuyorum. Herkes diyo ki 1 sene cocuk yapma.. ben bebekleri cok seviyorum o yyzden en büyük hayalimdi bi bebegimin olmasi ama nasip olmadıdoğru diyorsun canım bende araştırdım onu. iki adetin daha geçsin bırak. rahimde hem bir toparlanır
amin amin canım bende ikilemdeyim biliyor musun cok istiyorum anne olmayı ama bir taraftan da kızım olmayacaktı tekrar diyorum kardesi olacak. ama zor hamile kalmıştım ara verirsem de olmazsa cok üzülürüm eşimde cok istiyor hala atlatamadı dört gözle bekliyordu bilirsin babalar kızlarına düşkün olur. bizimki de acayip baglanmıstı evlat sonuçta..bakalım haziran da gidicem doktoruma genetik testleri yaptırdım kromozom analizi kan tahlilin i de yaptırdım. tansiyonumu arastırıyorum. iki adette gördüm. inşallah tmm der de olur bir tane acımızı hafifletir inşallah. cook dua ediyorum canım... Allah ım hepimize saglıklı sıhhatli versin inşallah..kızlar başınız sağolsun bu arada bende35 haftalık bebeğiimi kaybettim 7 saat yaaşadı vefat etti meleğim şuan üzerinden 7 ay geçti ilk zamanlar o kadar çok istiyordumki anne dürtüleri işte şimdi nedense bir bebekten uzaklaştım bu arada benim dr..umda kromozom istedi tahliller temiz çıktı rabbim bir daha yaşatmasın kızlar bizlere birbirmize dua edelimm
aminnn canımmm aradan zaman geçtikçe insan istemiyor galiba kaybetme korkusunu kucağıma verene kadar kolay kolay atlatamıyacağım bebeğimin neden kaybettiklerine tıpta bir anlam veremediler sadece tesadüf diyorlar oysa hepimiz imtihandayız canlarım rabbim neylerse güzel eyler onlarda şefaatcimiz olacak Allahın izniyle...inşeallah brde burada bebişlerimiz olur sonra bu günleri tebessüm ile yad ederiz canlarımamin amin canım bende ikilemdeyim biliyor musun cok istiyorum anne olmayı ama bir taraftan da kızım olmayacaktı tekrar diyorum kardesi olacak. ama zor hamile kalmıştım ara verirsem de olmazsa cok üzülürüm eşimde cok istiyor hala atlatamadı dört gözle bekliyordu bilirsin babalar kızlarına düşkün olur. bizimki de acayip baglanmıstı evlat sonuçta..bakalım haziran da gidicem doktoruma genetik testleri yaptırdım kromozom analizi kan tahlilin i de yaptırdım. tansiyonumu arastırıyorum. iki adette gördüm. inşallah tmm der de olur bir tane acımızı hafifletir inşallah. cook dua ediyorum canım... Allah ım hepimize saglıklı sıhhatli versin inşallah..
inşallah canım inşallah benimkine de net birşey demediler doktor cok sasırdı gayet saglıklıydı kızım ama bence tansiyon dan oldu. hayırlısı artk gunleri yokmuşaminnn canımmm aradan zaman geçtikçe insan istemiyor galiba kaybetme korkusunu kucağıma verene kadar kolay kolay atlatamıyacağım bebeğimin neden kaybettiklerine tıpta bir anlam veremediler sadece tesadüf diyorlar oysa hepimiz imtihandayız canlarım rabbim neylerse güzel eyler onlarda şefaatcimiz olacak Allahın izniyle...inşeallah brde burada bebişlerimiz olur sonra bu günleri tebessüm ile yad ederiz canlarım
oyyy kuzummm kıyamam ben sanaaa ben de öyleyimm senide gayet iyi anlıyorum evladını kaybetmiş bir anne olarakinşallah canım inşallah benimkine de net birşey demediler doktor cok sasırdı gayet saglıklıydı kızım ama bence tansiyon dan oldu. hayırlısı artk gunleri yokmuşduygularım cok karmasık millet seni anlıyorum diyor ama yok. sonra bebegiyle fotoları yayınlıyor ne bileyim yine doldum ben. bu aralar bebegımın yoklugu üzüntüsü cok vurdu bana.
Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun Rabbim kucağına alıp büyütebileceg in sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. Acını deşmiş gibi olmak istemem ama bi kaç soru sorucam musadenle kromozom anomalisi olduğu nasıl anlaşıldı ? Bende 20 haftalikken enfeksiyon dan kaybettim bebegimi 25 şubatta su kesem aşağıya düşmüştü özelde ki doktorum hemen Ünv hastanesine gidip dikiş atılması lazım dedi ama kanda ki enfeksiyon fazla çıkınca dikiş atıp enfeksiyonu içeri hapsedemeyiz bizim için anne hayatı daha önemli diyip suni sancı yla sonlandırdılar sebep ne diye sorduğumda bebeğin incelenmesi gerek dediler bidahaki hamileliklerim için istemeye istemeye gönderdim orda mı Belli olur kromozom sayısı ? Bebek organları haftasiyla uyumlu demişlerdi doğumdan sonra başka bişey demedilerMerhaba arkadaslar.. bende 18 nisanda suni sancı hapıyla 22 haftalik bebegimi düşürdüm (dogurdum). Bebegim de langer giedion sendromu olan kromozom anomalisi vardi. Suan ilk adetimi görüyorum. Sorunsuz bir dogum yaptim ve sonrasindada her hangi bir komplikasyon yasamadim. Ne zaman bebek calismalarina baslamaliyim
Bende bebek hastasıyım canım tanımadığım bebekleri bile nasıl seviyorum içim gidiyo benimde olsun istiyorum ama nasip... doktor bana 3 ay Korun demisti 3 ay olcak ama adet olamadım kasiklarim da çok ağrı var yine kontrole gitcem. Hem deli gibi çocuk istiyorum hemde aynı şeyleri yasarsam diye biraz daha durmaliyim diyorumUfff yaa cok istemekle beraber cokta korkuyorum. Herkes diyo ki 1 sene cocuk yapma.. ben bebekleri cok seviyorum o yyzden en büyük hayalimdi bi bebegimin olmasi ama nasip olmadı
Sana da cok gecmis olsun arkadasim. Benim 10.haftada ense kalinligi saptandi. Doktorum capaya sevk etti. Plasentadan parca alindi cvs yapildi. Sonuc temiz geldi. Cvs te belli basli kromozom anomalilerine bakiliyo. Ama ense kalinligi devam ettigi icin kromozomlarin daha detayli incelendigi array testi yaptirdik pahali bi test. Array testinde langer giedion sendromu oldugu cikti bebegimin. Sizin beb3hiniz otopsiye gitmis sanirim.Otopside kromozomlara bakiliyo mu bilmiyorumMerhaba canım öncelikle geçmiş olsun Rabbim kucağına alıp büyütebileceg in sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. Acını deşmiş gibi olmak istemem ama bi kaç soru sorucam musadenle kromozom anomalisi olduğu nasıl anlaşıldı ? Bende 20 haftalikken enfeksiyon dan kaybettim bebegimi 25 şubatta su kesem aşağıya düşmüştü özelde ki doktorum hemen Ünv hastanesine gidip dikiş atılması lazım dedi ama kanda ki enfeksiyon fazla çıkınca dikiş atıp enfeksiyonu içeri hapsedemeyiz bizim için anne hayatı daha önemli diyip suni sancı yla sonlandırdılar sebep ne diye sorduğumda bebeğin incelenmesi gerek dediler bidahaki hamileliklerim için istemeye istemeye gönderdim orda mı Belli olur kromozom sayısı ? Bebek organları haftasiyla uyumlu demişlerdi doğumdan sonra başka bişey demediler
Teşekkür ederim inşallah Rabbim cennetinde bulusturur hepimizi yavrularimiz la.. bana ense kalınlığı ya da diğer şeyler için hamileliğim de hiçbir sorun bulamadı lar doğum yaptığımda da bebek organları yla uyumlu dediler ama noldu sadece enfeksiyon mu sebep kafayı yicektim enfeksiyonsa benim suçum karnimda dururken bile bakamadım diye kendime kiziyorum ama herseyin nasip olduğunu da biliyorum inşallah Rabbim bizede nasip eder sana doktor şu kadar korunman gerek gibi bişey dedi mi ?Sana da cok gecmis olsun arkadasim. Benim 10.haftada ense kalinligi saptandi. Doktorum capaya sevk etti. Plasentadan parca alindi cvs yapildi. Sonuc temiz geldi. Cvs te belli basli kromozom anomalilerine bakiliyo. Ama ense kalinligi devam ettigi icin kromozomlarin daha detayli incelendigi array testi yaptirdik pahali bi test. Array testinde langer giedion sendromu oldugu cikti bebegimin. Sizin beb3hiniz otopsiye gitmis sanirim.Otopside kromozomlara bakiliyo mu bilmiyorum
Hayir hic bisey demedi. kontrolum vardi adet olunca gel demisti ama gidemedim. Ben temmuz ayinda baslayacagim calismalaraTeşekkür ederim inşallah Rabbim cennetinde bulusturur hepimizi yavrularimiz la.. bana ense kalınlığı ya da diğer şeyler için hamileliğim de hiçbir sorun bulamadı lar doğum yaptığımda da bebek organları yla uyumlu dediler ama noldu sadece enfeksiyon mu sebep kafayı yicektim enfeksiyonsa benim suçum karnimda dururken bile bakamadım diye kendime kiziyorum ama herseyin nasip olduğunu da biliyorum inşallah Rabbim bizede nasip eder sana doktor şu kadar korunman gerek gibi bişey dedi mi ?
Temmuz ayına kadar kaç ay korunmuş olacaksın canım? benim 25 şubattı 3 ay oldu doğumdan sonra 3 ay korun demişti doktor. doğumdan sonraki kanamamdan sonra 1 kere adet oldum o da leke şeklinde bugün tekrar gittim ben adet olamıyorum diye ve korunmasam olur mu diye kist varmış adet getirici hap verdi fitil falan birde folik asite başla benim tavsiyem 2 ay daha korunmandan yöne rahim iyice toparlansın dedi ne yapacağımı şaşırdım 2 ay daha korunursam otomatikmen 2 ay daha koruncam eşim ağustos ortasında bi gitçek taa ekim ortasında gelcek o zamana hamile olmak istiyorum ama nasipHayir hic bisey demedi. kontrolum vardi adet olunca gel demisti ama gidemedim. Ben temmuz ayinda baslayacagim calismalara
Canim ben 18 nisanda dogum yaptim. 18 gun kanamam oldu. 6 gundurde adetim. Hamilelikten onceki gibi ayni normal adet oldum bi sıkıntım yok. Bundan sonra ki ay da adet olup hemen akabinde calismalara baslayacagim ama cok korkuyorum yaaaTemmuz ayına kadar kaç ay korunmuş olacaksın canım? benim 25 şubattı 3 ay oldu doğumdan sonra 3 ay korun demişti doktor. doğumdan sonraki kanamamdan sonra 1 kere adet oldum o da leke şeklinde bugün tekrar gittim ben adet olamıyorum diye ve korunmasam olur mu diye kist varmış adet getirici hap verdi fitil falan birde folik asite başla benim tavsiyem 2 ay daha korunmandan yöne rahim iyice toparlansın dedi ne yapacağımı şaşırdım 2 ay daha korunursam otomatikmen 2 ay daha koruncam eşim ağustos ortasında bi gitçek taa ekim ortasında gelcek o zamana hamile olmak istiyorum ama nasip
Benim doğumdan sonra kanamam 40 gün sürdü sonra 16 gün temiz durdum leke şeklinde 9 gün süren bi adet oldum hamile kalmadan önceki adetim tamamen bozuldu bidaha adet olmayınca doktora gittim kist enfeksiyon birsürü şey saydı biz düşükler de 3 ay yasak ko y uyuruz seninki düşük değil doğum ben olsam 1-2 ay daha korunurum dedi ama yinede folik asite başla dedi şimdi ne yapsam kararsızim hem çok korkuyorum aynı şeyleri yasarsam diye hem çok istiyorum dün mevlutte ydım herkes daha yaşın genç 1 senelik evlisin gez toz diyo ama bi bebek gördüğümde nasıl icimin gittiğini bebeğim gitmeseydi şimdi doğuma az kalmıştı neler alıp hazırlamıştım diye düşündüğümu bazı geceler aglaya aglaya uyuya kaldığımi bilmiyo bizi bizden başkası evlat acısı çekmeyen anlayamaz Rabbim inşallah doldurur kucaklarimiziCanim ben 18 nisanda dogum yaptim. 18 gun kanamam oldu. 6 gundurde adetim. Hamilelikten onceki gibi ayni normal adet oldum bi sıkıntım yok. Bundan sonra ki ay da adet olup hemen akabinde calismalara baslayacagim ama cok korkuyorum yaaa
Sana cok katiliyorum herkes bi sene falan bebek yapma diyo bunu diyenlerde anne olan insanlar gebe olan insanlar. Durumumu bildikleri halde karnını gozume gozume sokan insanlar.. akillari sira moral verdiklerini mi saniyolar anlamiyorum. Allah bebeklerini onlara bagislasin ne diyim ki bende ki uzuntumu koskanclik mi anlamadim. Rabbim cok buyuk bize de saglikli evlatlar verecek biliyorum. Ama insanlarin duauncesizlikleri beni mahvediyorBenim doğumdan sonra kanamam 40 gün sürdü sonra 16 gün temiz durdum leke şeklinde 9 gün süren bi adet oldum hamile kalmadan önceki adetim tamamen bozuldu bidaha adet olmayınca doktora gittim kist enfeksiyon birsürü şey saydı biz düşükler de 3 ay yasak ko y uyuruz seninki düşük değil doğum ben olsam 1-2 ay daha korunurum dedi ama yinede folik asite başla dedi şimdi ne yapsam kararsızim hem çok korkuyorum aynı şeyleri yasarsam diye hem çok istiyorum dün mevlutte ydım herkes daha yaşın genç 1 senelik evlisin gez toz diyo ama bi bebek gördüğümde nasıl icimin gittiğini bebeğim gitmeseydi şimdi doğuma az kalmıştı neler alıp hazırlamıştım diye düşündüğümu bazı geceler aglaya aglaya uyuya kaldığımi bilmiyo bizi bizden başkası evlat acısı çekmeyen anlayamaz Rabbim inşallah doldurur kucaklarimizi
Çok geçmiş olsun canım, yazacaklarım belki umut olur diye yazıyorum .. Benimde meleğimi kaybedeli 3 ay olucak şubat 28 de .. 2 adet gördüm sadece ve şu an hamileyim 3,5 haftalık falan çok yeni yani, dün kan testiyle öğrendim ..[/QUOT
aaaa aynı gün düşük yapmışız cnm.benimde 18 haftalıktı 28 şubatta normal doğumla kaybettim oğlumu.bana çok büyük bi ümit verdin.ben çok istiyorum tekrar hamile kalmayı ama daha erken diye korkuyodum açıkcası.sen kürtaj olmuşmuydun nasıl gerçekleşti doğumun
amin cnm inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur. onlara sarılıp koklayıp bütün sıkıntıları unuturuz inşallah.sen kaç aylıktın düşük yaptığında?Benim doğumdan sonra kanamam 40 gün sürdü sonra 16 gün temiz durdum leke şeklinde 9 gün süren bi adet oldum hamile kalmadan önceki adetim tamamen bozuldu bidaha adet olmayınca doktora gittim kist enfeksiyon birsürü şey saydı biz düşükler de 3 ay yasak ko y uyuruz seninki düşük değil doğum ben olsam 1-2 ay daha korunurum dedi ama yinede folik asite başla dedi şimdi ne yapsam kararsızim hem çok korkuyorum aynı şeyleri yasarsam diye hem çok istiyorum dün mevlutte ydım herkes daha yaşın genç 1 senelik evlisin gez toz diyo ama bi bebek gördüğümde nasıl icimin gittiğini bebeğim gitmeseydi şimdi doğuma az kalmıştı neler alıp hazırlamıştım diye düşündüğümu bazı geceler aglaya aglaya uyuya kaldığımi bilmiyo bizi bizden başkası evlat acısı çekmeyen anlayamaz Rabbim inşallah doldurur kucaklarimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?