normal dogum yapip bebegi ölen anneneler.2.bebeginize ne zaman hamile kaldiniz.

Benim hiç bi sorunum yoktu canım bulantı dışında çok fazlaydı su icsem çıkarıyordum 6 kilo vermiştim 16. Haftada o da kesilmişti hafif uyandığımda oluyordu arada kusuyordum ne bi kanama ne bi rahatsızlık başka hiçbir şeyim yoktu sadece doğumdan 1 hafta önce aşırı sancım olmuştu o zamanda ne kadar doğru bilmiyorum kum döküyorsun demişti ikili tarama testim güzel gelince 3lü yapmaya gerek yok 6. ayda ayrıntılı var nasıl olsa demişti ama bebeğimin ömrü yokmuş durduk yere gitmesinin bi sebebi olmalı bende bulamadılar bebeğimde bişey varsa öyle rahatlarım belki biraz bidahaki hamilelik konusunda çünkü bebeğimde bişey çıkmazsa hamile kalınca korkularım çok fazla olcak

Senin kaç haftalık olmuştu bebeğin benim 24 +5 oldu benimde biranda ağrim var diye gittim idrar enfeksiyonu dendi ve Ve iki gün sonra doğum oldu doğum sancısını bilemediler doktor ihmali çok canım yanıyo üzülüyorum olanlara

Gece ayrı bir hüzün çöküyor üstüme bomboş içim oğlumun tekmeleri yok içimde onu özledim dayanmak ne kadar zormuş bu acıya o tekme attıkça yüzünde bir gülümseme olurdu ama şimdi yok rüyamda görüym diye geceleri saatlerce dua ediyorum ama göremiyorum umutum seni çok özledim annem seni çok seviyorum minik kuzum bazen kimseye anlattamadığım fırtınalar kopuyo içimde susuyorum

Umut seni cok iyi anlıyorum ama zamanla dinio o firtinalar

20+3 te yaptım canım doğum doktor 24 haftadan önce hiç yaşama ihtimali yok dedi yasayamayacagini bile bile Doğum yapmak çok zor banada hem enfeksiyon Hem Kum döküyorsun sancı ondan dedi keşke gitseydim başka doktora ilk tetenoz aşımı bebeğim le olmuştum bugün 2. Dozuda yapalım dedi hemşire bebeğim yok

Bende yarın doktora gitcem 40 çıkıyor yarın doktorla görüşcem bi sorun yoksa yeni bir hamilelik için ne kadar beklenen gerekiyor onu konuşcam

Merhaba arkadaslar bende 56 gun once 35 haftalik kizimi ölu dogurdum. Sezerysn la dogurdum. Tam bir teshis koyamadi doktor gayet saglukliydi gebelik surecim de. Buyuk ihtimal tansiyon yuksekliginden oldu baslarda vardiboyle bir problemim. Simdi doktor a gidiyorum ozel ve devlete ayri ayri genetik testr yaptir dedi doktor um yaptirdik sonuclarini bekliyiruz .

3 ay sonra hsmile kalabilursin dedi dogum yaptiran doktor ama korkuyorum yine ayni seyleri yasarsam diye cokta istiyirum haziran i iple cekiyorum resmen tshlillerde birsey cikmazsa rahim de toparlandiysa denicez insallah
normalde en az bir sene dedi basks bjr doktor cok uzukuyorum diye uc ay sonra bakalim duruja gore karar veririz diyor insallah hayirlisi olur hakkimizda
Sagsalim dogurup kucagima almadan kizimin acisi dinmeyecek biliyorum

kızlar patolojiye gönderenler otopsi raporunu alabildi mi? geldiyse ne kadar sürdü gelmesi? ben 25 şubatta doğum yaptım ama 1 hafta hastanede yattım 2 martta patolojiye gönderilsin dedim 1 buçuk ay oldu hala sonuç gelmedi 3-4 aydan öncede gelmez dediler ama ben o kadar süre korunmak istemiyorum bi yandan varsa bi problem önlem alınsın diye sonucu bekliyorum bi yandanda daha 2 ay beklemek çok uzun geliyo şimdi adetimi bekliyorum olduktan sonra doktora gidip konuşçam bakalım ne dicek 3 ay korunman yeterli demişti 1 buçuk ay oldu adetimden sonra doktor herşey normal derse patoloji sonucumu beklemiycem sanırım Rabbim ne zaman verirse... birde 40 günden sonra çok uzun süre temiz kaldınız mı? adetiniz düzene girdi mi hemen?

meleğin inşallah şefaatçin olur hepimiz şefaatçi gönderdik inşallah... biz çok büyük acıyla sınananlardanız Rabbim günahlarımıza kefaret kılsın.. 3 ay yeterli olur inşalah banada 3 ay demişti ama benim 20 haftalıktı kıyamam daha küçücüktü ilk zamanlar insan nasıl dayanıcam diyor ama her acı aynı kalmıyo Rabbim çok büyük sabrını da veriyor inşallah kucağımıza alacağımız büyütebileceğimiz bebeklerimiz bizim için en hayırlı zamanda gelir

Bu konuyu bende merak ediyorum cok sagol arkadasim derdime tercuman oldun. ben sezeryan dogum yaptim ne zaman adet olurum 58 gun oldu. Kirkimdan 18 gun gecmis hala adet olmadim. Bir de normalle sezeryan arasi fark olur mu adetle ilgili ne kadar zamanda duzene girer testler temiz cikarsa haziran da doktor a gitcem rahimde duzeldiyse denemek istiyoruz tekrar 3 ay a kadar duzene girer mi acaba doktor ilac vermisti duzene girsin diye insallsh faydasi olur,. Allah sifamizi versin rabbim evlatsizlikla sinamasin bizi..

canım ben yazmıştım ne zaman adet olurum falan diye ben 56. günümde yani bugün adet oldum ama eskisi gibi değil yani çok az geliyo ve hiç ağrım yok ben kasıklarımın ağrısından duramazdım hamile kalmadan önce şimdi hiç yok normalde 5-6 gün sürerdi bakalım şimdi nasıl olacak.. normalle sezeryan arasında fark olacağını düşünmüyorum canım çünkü sezeryandada iyice temizliyorlar normaldede doğumdan sonra parça kaldıysa kürtaja alıp iyice temizliyorlar senin gelmedi mi adetin?

Evet oldum bende buraya yazdıktan hemen sonra cok ağrım oldu yine az geldi ama üç gün sonra kesildi çok şükür ki hemen olduk canım ya 6-7 ay sonra olan var benim arkadas normal doğurdu aramızda bir hafta var o benden önce adet oldu 10 gün sürdü. Anlamadım ben birşey. Doktor bana ilaç vermişti zaten öyle oldum ben galiba o da cok kısa sürdü

Kızlar bir şey soracam sizlere doğuma tam 4 ay oldu kanamam çok olmuştu hep aklımdaydı sağlık Ocağına gidip kan değerlerime baktırım diye dünde çok aşırı başım döndü midem bulandı heralde sorun var dedim bugün gittim gebelik ihtimali var mı dedi var ama adetime 10 gün var dedim bu kadar erken Çıkma ihtimali var mı siZce

Ay hadi hayırlısı canım inşallah hamilesindir son adetinden 3 hafta gectiyse belli olur arkadasım 3 hafta sonra bakmıştı doğru çıktı inşallah gebelik vardır sende de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…