• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal dogum yapip bebegi ölen anneneler.2.bebeginize ne zaman hamile kaldiniz.

Gerçektende kimse anlamıyor annenin yaşadığı başka bir bağ var bebekle sen şimdi korunuyormusun 6 ayda anca vücut toparlanır diyorlar benim oğlum bile başladı as anne ne zaman kardeşim olur diye allahım hayırlı ömürlü sorunsuz hamilelik geçirelim inşallah
Ben 25 şubatta yaptım canim doğumu 1 hafta hastanede yatırdılar çıkarken 2 hafta ilişki olmasın ayakta duş al çok fazla duşta durma gibi şeyler dediler 2 hafta sonra kontrole gidecektim zaten o yüzden ne kadar korunmam gerekiyo diye sormadım geçen çarşamba kontrole gittiğimde sordum ne kadar koruncam diye rahimin iyi durmuyo daha ilişkide olmasın antibiyotik vercem birde kanamayı durdurucu hap vercem bitince gel öyle konuşalım dedi perşembe günü tekrar gidicem inşallah çok uzun süre korun demez desede dinlemicem pat diye olmuyo ki çocuk zaten dinimizde 40 gün haram ilişki onu uyguluyoruz çok şükür sonrada 1 ay korunup bırakçam sana da bişey dememişlerdi dimi şu kadar korun diye ?

Ben 25 şubatta yaptım canim doğumu 1 hafta hastanede yatırdılar çıkarken 2 hafta ilişki olmasın ayakta duş al çok fazla duşta durma gibi şeyler dediler 2 hafta sonra kontrole gidecektim zaten o yüzden ne kadar korunmam gerekiyo diye sormadım geçen çarşamba kontrole gittiğimde sordum ne kadar koruncam diye rahimin iyi durmuyo daha ilişkide olmasın antibiyotik vercem birde kanamayı durdurucu hap vercem bitince gel öyle konuşalım dedi perşembe günü tekrar gidicem inşallah çok uzun süre korun demez desede dinlemicem pat diye olmuyo ki çocuk zaten dinimizde 40 gün haram ilişki onu uyguluyoruz çok şükür sonrada 1 ay korunup bırakçam sana da bişey dememişlerdi dimi şu kadar korun diye ?
Hayır 40 çıkınca kontrole gitcem bakalım bana ne diyecekler muayene edecekler bende de bi problem olmazsa 4 ay sonra bırakcam korunmayı

yok canım calışmalar seri değil eşim ismarlama olsun istemiyormuş etkilendi sanırım süpriz olur gebe lik bu ay benim için

Allah hepimizin hakkında hayırlı neyse o olsun sağlıklı beneklerle bizleri mutlu etsin bende çok tedirginim ne kadar koruncam o konuda bile bilgim yok bana kalsa hemen ama eşim ısrarla beklemeden yana benim sağlığım için daha iyi olurmuş öyle diyor

Benim dün kontrolümm vardı çok şükür rahim normale dönmüş yani temizlenmiş iyice 3 ay korunman yeterli dedi 6 ay korun demesinden korkuyordum lohusalığım bitince 1 buçuk ay kadar koruncam sonra Rabbim ne zaman verirse kabülüm inşallah hepimiz istediğimiz zamanda hamile kalıp bu sefer kucağımıza alır büyütürüz

Allah hepimizin hakkında hayırlı neyse o olsun sağlıklı beneklerle bizleri mutlu etsin bende çok tedirginim ne kadar koruncam o konuda bile bilgim yok bana kalsa hemen ama eşim ısrarla beklemeden yana benim sağlığım için daha iyi olurmuş öyle diyor
canım bldiğim kadarıyla senin benden 1 hafta sonra başına böyle bişey gelmişti.. bana 3 ay korunman yeterli dedi eğer 40 günün sonunda rahimin temiz derse 3 ay korun der sanada bende çok istiyorum bebek ama benim psikolojim iyi değil şu an hamile olmadan ya hamile kalrsam aynı şeyleri yaşarsam diye kendimi yıpratıyorum hamile kalsam bu stresi bebeğimede yaşatmamak için lohusalığım bitsin 1buçuk ay korunup psikolojime bakıcam eğer hazırsam düşüncem her şey Rabbimden biliyorum ama yinede içimdeki korkuyu atamıyorum

canım bldiğim kadarıyla senin benden 1 hafta sonra başına böyle bişey gelmişti.. bana 3 ay korunman yeterli dedi eğer 40 günün sonunda rahimin temiz derse 3 ay korun der sanada bende çok istiyorum bebek ama benim psikolojim iyi değil şu an hamile olmadan ya hamile kalrsam aynı şeyleri yaşarsam diye kendimi yıpratıyorum hamile kalsam bu stresi bebeğimede yaşatmamak için lohusalığım bitsin 1buçuk ay korunup psikolojime bakıcam eğer hazırsam düşüncem her şey Rabbimden biliyorum ama yinede içimdeki korkuyu atamıyorum
İnşallah benimde öyle olur bencede 3 ay ideal ama bende guatr var bide stresten değerler oynamış yine inşallah oda düzelir en yakın zamanda lütfen güzel haberlerimizide yazalım canım

İnşallah benimde öyle olur bencede 3 ay ideal ama bende guatr var bide stresten değerler oynamış yine inşallah oda düzelir en yakın zamanda lütfen güzel haberlerimizide yazalım canım
Normal canım değerlerinin oynaması hamilelikte ki değerler hormonlar çok farklı oluyo bizim birden normale döndü korunmayi birakacagin zaman baktirirsin değerlerine inşallah güzel olur bizim için her şey

Kızlar ben Aralık 24 te doğum Yaptım 3 ayımı bitirdim çok şükür doktor sonbahara kadar korunmanızı tavsiye ederim dedi vücut direnci için dedi rahim gayet iyi dedi ama ben doktor dinlemicem korunmuyorumda zaten bakalım neler olacak

Canlar bende kadin arasinds cok methini duydugum bir dr. A Gittim dr durumu anlattim genetik araştırma istedi hormon idrar folikasite baslatti coraspin kriloma baslatti bakalim bir aya sonuc cikicsk

Sikintli bir hamilelik gecirdiysenjz genetik isteyin kizlar
Benim 3.5 aya kadar kanamalı oldu sonrasında 3 lü tarama riskli çıktı amniyo sentez yapıldı sonuçların temiz geldi diye sevinmiştim sonrasında 6 aylık erken doğum oldu genetiğe baktırmak gerekirmiş acaba kontrole gidince yaptieiym o zaman bazı tahliller yapıldı bebeğim kuvezdeyken onlar temiz çıktı ama

Kizlar dr.a soledim amniyo sentez yaptrdim dedi temiz cikti dedim o net deilki dedi bebegi neden patolojiye gondermedin dedi bide firca yedik arkadasimin arkadasi genetikci ondada hersey net cikmio dedi benim sinir oldugum madem net deildi amniyo sentez neden istiolar o zaman hayret bisi ya

Kizlar dr.a soledim amniyo sentez yaptrdim dedi temiz cikti dedim o net deilki dedi bebegi neden patolojiye gondermedin dedi bide firca yedik arkadasimin arkadasi genetikci ondada hersey net cikmio dedi benim sinir oldugum madem net deildi amniyo sentez neden istiolar o zaman hayret bisi ya

canım ben hamile kalmadan önce doktorum eşimden ve benden
genetik test(karyotip)istedi, ve temiz çıktı.
bende bebeğimi patolojiye göndermek istemedim.sonuç amniyosentezde belli diye...
doktorlar amniyosentezden için %99 doğruluk payı var diyorlar....

Hatta capadaki dediki hamile kal ikili tarama testini yaptir genetikte takipli hasta kal dedi iyide dedim ikili tarama testi temiz cikti dedim bisi diyemedi.peki dedim bir tahlili varmi dedim ne yapilmasi gerek hic bisi yapamayiz ddi.ben ozele gittim ozeldekide arastirmaya tabii tuttu.asil bununla ilgili yer çapa oda başından savdi resmen

canım ben hamile kalmadan önce doktorum eşimden ve benden
genetik test(karyotip)istedi, ve temiz çıktı.
bende bebeğimi patolojiye göndermek istemedim.sonuç amniyosentezde belli diye...
doktorlar amniyosentezden için %99 doğruluk payı var diyorlar....
Canim ayni sekilde kiyamadim minigime nasil parcalatabilirdimki eminimki onda da bisi bulamazlardi zaten minigim anne karnında benim.stresimi cekti.birde 4 kez sivi cektirdim patolojiye dr.um.bile razi olmadi dusun artik

Hatta capadaki dediki hamile kal ikili tarama testini yaptir genetikte takipli hasta kal dedi iyide dedim ikili tarama testi temiz cikti dedim bisi diyemedi.peki dedim bir tahlili varmi dedim ne yapilmasi gerek hic bisi yapamayiz ddi.ben ozele gittim ozeldekide arastirmaya tabii tuttu.asil bununla ilgili yer çapa oda başından savdi resmen
genetikde takipli hasta ne demek canım.
benim ikli test ve ense kalınlığı riskli çıkınca amniyo yapıldı..
zaten perinatoloğa gidiyordum

Back