normal dogum yapip bebegi ölen anneneler.2.bebeginize ne zaman hamile kaldiniz.

benimde arkadaşın gibi 10 gün mü sürcek acaba bende normal suni sancıyla doğum yapmıştım arkadaşın 10 gün adet şeklinde mi oldu yoksa leke şeklinde mi ? ben geçen çarşamba adet olmuştum ama çok az yani 1 haftadan beri aynı ped dursa anca dolar şu an pede de gelmiyo sadece tuvalette peçeteyle silerken anlıyorum adetimin bitmediğini :/

adet döngün ve yumurtlama günün önemli canım mesela benim hamile kalmadan önce adet döngüm 24 günde birdi ve 15. 16. günde yumurtluyodum benim adete 10 gün kala anca hamile kalma ihtimalim oluyo bu durumda benim adet günüm gelmeden imkansız anlamam kanda bile çıkmaz adetimi 5 gün geçmesine rağmen betam 79 çıkmıştı şimdi adet döngüm nasıl olur düzenli olur muyum yumurtlama günüm ne zaman olur hiçbir fikrim yok senin doğumdan sonra adetin düzenli geldiyse ordan hesaplayabilirsin genelde adetin 15-16. günü yumurtlama oluyo ne kadar geçti son adetinin üzerinden eğer 3 hafta geçtiyse çıkabilir kanda hakkında hayırlısı olsun inşallah bebişin vardır ve kucağına alıp büyütürsün.. doğumdan sonra hiç korundun mu ? korunduysan ne kadar?

10 gün sürdü ama çok yogun değil. Son lara doğru leke seklinde gelmiş arkadaşımın zaten ilk adet öyle olur canım doğumda çok kanama oluyo 2-3 hafta rutin sürüyor sonradan böyle az olması normal takma kafana bende üç hun oldum kesildim sonra pembe akıntı gibi geldi birkaç gün daha ara ara.

Ayy inşallah canım şimdi bana yarın olmaz ya
Bizi de haberdar et merak ettim. İnşallah hayırlısı olsun hakkında eğer yanlış alarmsa da üzülme sakın birinci yi veren Rabbim ikinciyi de verir herseyin bir vakti bir zamanı var canım benim hayırlısıyla sağlıklı uzun ömürlü versin Allah

inşallah 2. adeti düzgün bi şekilde oluruz canım bizim aramız yakındı doktor sana ne kadar korun dedi ? korunuyor musun ya da ne kadar korunacaksın?

inşallah 2. adeti düzgün bi şekilde oluruz canım bizim aramız yakındı doktor sana ne kadar korun dedi ? korunuyor musun ya da ne kadar korunacaksın?
Inşallah canım dogum yaptıgım doktor 3 ay dedi ben doktor U değiştirdim şimdiki de ilkten 1 sene dedi baktı ben çok üzülüyorum 3 ay sonra gel genetîk in sonuçlarıyla beraber eğer rahim eski haline döndüyse bir gebelik düşünürüz dedi. Hazîran ı iple çekiyorum sanki hemen tamam dice k gibi geliyo bana hayırlısı Haziran a kadar koruncaz canım

Hakkımızda hayırlısı olsun canım bende haziran a kadar korunmak istiyorum otopsi sonucumuz gelir hem diye 1 defa korunmasız ilişki oldu inşallah kalmamıştır şu an onun tedirginliği var üzerimde

Hakkımızda hayırlısı olsun canım bende haziran a kadar korunmak istiyorum otopsi sonucumuz gelir hem diye 1 defa korunmasız ilişki oldu inşallah kalmamıştır şu an onun tedirginliği var üzerimde
Sen normal dogurdugun icin cok sikinti olmsz heralde ama bence de sonuclaea kadar korun icib rahat bir gebelik yasaman icin diyorum. Hakkimizda hayirlisi insallah Allah ol der ve olur bize de hayirli zamanda ol der insallah hep duslarimdasiniz sitedeki butun arkadaslar...

selam kızlar ben aralıkta gebelıgım sonlandırıldı 5 aylıktı doktor 4 ay korun demıstı ama ben sureklı acı cektıgım ıcın acımı dındırcek bı bebegım olsun ıstedım ocakta korundum subatta korunmayalım nasılsa hemen olmaz dedım ve hamıle kaldım normal dogumla olunca sanırım kanallar acık oluyo ben hemen kaldım rabbım kımseye evlat acısı yasatmasın yasayanlarada acısını dındırcek saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallah

Bende sonucum gelene kadar istemiyordum aslında canım ama kazala oldu bi kere şu an çok tedirginim kaldiysa diye hakkımızda hayırlısı olsun inşallah veren Allah alan Allah en hayırlı zamanda gondersin inşallah

nasıl sevinmistim senin hamile olduğunu öğrenince Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım İnşallah bizlerde en hayırlı zamanda kavuşuruz bebeklerimize

Bende sonucum gelene kadar istemiyordum aslında canım ama kazala oldu bi kere şu an çok tedirginim kaldiysa diye hakkımızda hayırlısı olsun inşallah veren Allah alan Allah en hayırlı zamanda gondersin inşallah
benim bugun sonucum cıktı çok şukur bir sıkıntı yok sadece kan ım pıhtılaşmaya yatkınmış hamile kalırsan doktorun aspirin verebilir dedi çok hareketsiz kalma kan akışı saglansın devamlı dedi genetik doktoru şimdi tansiyonumu arastırıyorum. hayırlısı canım. eger olduysa da hayırlısı böyleymiş de sonuçta istiyoruz bebek. insallah en hayırlı zaman da olsun

Ne sonucu o canım sen patolojiye göndermiş miydin ? Ben göndermek zorunda kaldım bi anda gitti neden sorusuna doktorlar bebeğin incelenmesi gerek dedi bidahaki hamileliğim de ona göre tedbir alınsın diye gönderdik ama bebeğim de bişey çıkmayacak biliyorum hiç uzmedi beni bi anda geldi bi andada gitti neydi sebep sadece benim hastalığım mı anlamadım idrar yolları enfeksiyonum vardı çok fazla şimdi en hayırlı zamanda kavusabilecegim iz bebeklerimiz olur inşallah

Uzme kendini evet enfeksiyon cok onemli ama senin de sebebin buymus boyle olacakmis ruhen ve bedenen kendimizi toplamamuz gerek. Cok zor biliyorum benim de icimde firrtinalar kopuyo ama elden birsey gelmez takdiri ilahi. Enfeksiyon probkemini hamile kalmadan coz derim kadin dogumcun bunu bilmiyor muydu peki canim ? Ben genetik test yaptirdim ileriki gebelikler icin patolojiye gitmedi kizim. Kromozom tahlili ve kan p7htilasmasiyla ilgili genetik testler yaptirdim temiz cikti. Simdi tansiyonumu arastiriyorum. Hakkimizda hayirlisi canim ..

Olsun canim uzulme hayirli vakitte hayirli evlat larin olsuninsallah ben hep boyle dua ediyorum. Ufsk bir suphe bile umutkandiriyor insani bilirim o duygulari bende kizima hamile kalmadan once adetim 10 gun gecmisti test aldim yaptim negatif oglen adet olmustum. Ümitsizlige kapilmadan devam kendi kendinin doktor u ol motive et kendini hamile kalman daha kolay olur boylelikle insallah. En yakin zaman da iyi haberlerini alicaz insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…