normal dogum yapip bebegi ölen anneneler.2.bebeginize ne zaman hamile kaldiniz.

genetikde takipli hasta ne demek canım.
benim ikli test ve ense kalınlığı riskli çıkınca amniyo yapıldı..
zaten perinatoloğa gidiyordum
Peki bebekte bi sikinti ciktimi acaba benim.arkadasima neler dediler ozurlu aldir su bu rabbimdendir dedi aldirmadi sapasaglam bisiyide cikmadi

Capadaki jinekolog soyledi sanki hamileligimde genetik birsey yapabildide bide takipli kal dio insanin.morelini bozmaktan baska bisi yapmiyorlar

Hamileligim 4 ayindan beri perinatolojide bende takipli hastaydim lakin hic bisi yapamadilar morelimi bozmaktan baska bisiye yaramadi yani

bendemi değerlerime baktırsam sağlık ocagınamı baktırıyoruz
canım değerler dediğim şu beta hcg var ya hamilelikte tavan yapıyo hani ama son aylara doğru doğuma yakın düşüşe geçiyo çoğumuz 5-6 aylıkken kaybettik yani bir anda düştü yavaş yavaş düşmedi o yüzden herşeyimizi etkiledi dedi benim değer dediğim o.. hamile kalmakla ilgisi yok sanırım

kızlar bazılarınız miniğime kıyamadım nasıl parçalansın demiş öyle kötü oldumki çünkü ben parçalamalarına izin verdim ağlaya ağlaya benden hesap sorarsa diye hıçkıra hıçkıra gönderdim ama göndermek zorundaydım çünkü benim nedeni belirsizdi neden kandaki enfeksiyon bu kadar artmış olabilir dedim bebeği patolojiye göndermeden bilemezsiniz dedi hamileliğimde tekrar aynı şeyleri yaşamamak tekrar kaybetmemek için gönderdim birde genetik testini nerde yaptırıyorsunuz hangi bölüm ilgileniyo ?

Lütfen üzülme zaten insan o psikolojiyle ne düşündüğünü bile bilmiyor sen bir dahaki gebeliğin için yapmışsın banada etraftan amniyo sentez yaptırdım acaba onu tetikledi diyorlar ama o an doktor o kadar kötü şeyler saydıki banada biranda karar verip yaptırdık şimdiki aklım olsa yaptırmazdım özele gidiyordum hep para için yapıyorlar

Peki bebekte bi sikinti ciktimi acaba benim.arkadasima neler dediler ozurlu aldir su bu rabbimdendir dedi aldirmadi sapasaglam bisiyide cikmadi
amniyosentezden sonra bişey olmadı.
bebekde doğunca doktor ensede ödem var dedi.
patolojiye ben de göndermek istemdim.
canım arkadaşına amniyosentez sonucunda mı öyle demişler.
benim kısa sonuçda uzun sonuçda aynı geldi.

o psikoloji çok farklı yaşayan bilir.korkuyosun ne olacağını bilmiyorsun...
ben de şimdi olsa yaptırmazdım ama keşkeler işe yaramıyor artık...

kadın doğumcuya dersen yaptırabilirsin.
seni çok iyi anlıyorum canım

Mrb sizdemi bebeğinize kaybettiniz kaçıncı ayda oldu
Canim 16 haftasinda bebekte sikintilar cikti aldirmam gerektiğini soylediler aldirmadim dogum yaptim 35 haftasinda 7 saat yasadi vefat etti ekim 16 da dogum yaptim dr.um iki ay korun rahim toparlansin.sora korunmayi birak dedi tabi cok buyuk sıkıntılar yasadigimdan hem çocuk istiommistiomm hemde ayni seyleri yasamaktan korkuom dua edin kizlarrr

Bendede şubat 27 de adet oldum lekelenme tarzında mart 14 de bidaha oldum korunmayı bıraktım sonrasında bugun bel agrısı hafif lekelenme oldum bu neyin lekelenmesi anlamadım mens mi olcam yoksa yumurta catladığında olan lekelenmi bilemediminsallah hersey normald biner

Hepimiz tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyoruz ama allah nasip ederse ben çok istiyorum bu psikolojiyi sadece yeni bir bebek heyecanıyla atlatabileceğimi düşünüyorum ama ne kadar korunmam gerekiyor onu tam bilmiyorum

Hepimiz tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyoruz ama allah nasip ederse ben çok istiyorum bu psikolojiyi sadece yeni bir bebek heyecanıyla atlatabileceğimi düşünüyorum ama ne kadar korunmam gerekiyor onu tam bilmiyorum
Normal dogum yaptim dr iki ay yeterli demisti bi alttan muayene ol dr.la konus derim

Hayirlisi olsun canim adetin gectimi dogumdan sora oyle seyler oluo

Canim 40/ ciktiginda gittim kontrole Dediki rahim iki ay dinlensin toparlasin birak dedi.bu arada yarin yine kadin doguma gitcem alttan muayene bide genetige kan vercem kizlar dualarinizi eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…