- 11 Ağustos 2011
- 1.008
- 97
- 123
- 37
- Konu Sahibi heyecanli23
-
Peki bebekte bi sikinti ciktimi acaba benim.arkadasima neler dediler ozurlu aldir su bu rabbimdendir dedi aldirmadi sapasaglam bisiyide cikmadigenetikde takipli hasta ne demek canım.
benim ikli test ve ense kalınlığı riskli çıkınca amniyo yapıldı..
zaten perinatoloğa gidiyordum
Mrb sizdemi bebeğinize kaybettiniz kaçıncı ayda olduHamileligim 4 ayindan beri perinatolojide bende takipli hastaydim lakin hic bisi yapamadilar morelimi bozmaktan baska bisiye yaramadi yani
canım değerler dediğim şu beta hcg var ya hamilelikte tavan yapıyo hani ama son aylara doğru doğuma yakın düşüşe geçiyo çoğumuz 5-6 aylıkken kaybettik yani bir anda düştü yavaş yavaş düşmedi o yüzden herşeyimizi etkiledi dedi benim değer dediğim o.. hamile kalmakla ilgisi yok sanırımbendemi değerlerime baktırsam sağlık ocagınamı baktırıyoruz
Lütfen üzülme zaten insan o psikolojiyle ne düşündüğünü bile bilmiyor sen bir dahaki gebeliğin için yapmışsın banada etraftan amniyo sentez yaptırdım acaba onu tetikledi diyorlar ama o an doktor o kadar kötü şeyler saydıki banada biranda karar verip yaptırdık şimdiki aklım olsa yaptırmazdım özele gidiyordum hep para için yapıyorlarkızlar bazılarınız miniğime kıyamadım nasıl parçalansın demiş öyle kötü oldumki çünkü ben parçalamalarına izin verdimağlaya ağlaya benden hesap sorarsa diye hıçkıra hıçkıra gönderdim ama göndermek zorundaydım çünkü benim nedeni belirsizdi neden kandaki enfeksiyon bu kadar artmış olabilir dedim bebeği patolojiye göndermeden bilemezsiniz dedi hamileliğimde tekrar aynı şeyleri yaşamamak tekrar kaybetmemek için gönderdim birde genetik testini nerde yaptırıyorsunuz hangi bölüm ilgileniyo ?
amniyosentezden sonra bişey olmadı.Peki bebekte bi sikinti ciktimi acaba benim.arkadasima neler dediler ozurlu aldir su bu rabbimdendir dedi aldirmadi sapasaglam bisiyide cikmadi
o psikoloji çok farklı yaşayan bilir.korkuyosun ne olacağını bilmiyorsun...Lütfen üzülme zaten insan o psikolojiyle ne düşündüğünü bile bilmiyor sen bir dahaki gebeliğin için yapmışsın banada etraftan amniyo sentez yaptırdım acaba onu tetikledi diyorlar ama o an doktor o kadar kötü şeyler saydıki banada biranda karar verip yaptırdık şimdiki aklım olsa yaptırmazdım özele gidiyordum hep para için yapıyorlar
kadın doğumcuya dersen yaptırabilirsin.kızlar bazılarınız miniğime kıyamadım nasıl parçalansın demiş öyle kötü oldumki çünkü ben parçalamalarına izin verdimağlaya ağlaya benden hesap sorarsa diye hıçkıra hıçkıra gönderdim ama göndermek zorundaydım çünkü benim nedeni belirsizdi neden kandaki enfeksiyon bu kadar artmış olabilir dedim bebeği patolojiye göndermeden bilemezsiniz dedi hamileliğimde tekrar aynı şeyleri yaşamamak tekrar kaybetmemek için gönderdim birde genetik testini nerde yaptırıyorsunuz hangi bölüm ilgileniyo ?
Canim 16 haftasinda bebekte sikintilar cikti aldirmam gerektiğini soylediler aldirmadim dogum yaptim 35 haftasinda 7 saat yasadi vefat etti ekim 16 da dogum yaptim dr.um iki ay korun rahim toparlansin.sora korunmayi birak dedi tabi cok buyuk sıkıntılar yasadigimdan hem çocuk istiommistiomm hemde ayni seyleri yasamaktan korkuom dua edin kizlarrrMrb sizdemi bebeğinize kaybettiniz kaçıncı ayda oldu
Hepimiz tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyoruz ama allah nasip ederse ben çok istiyorum bu psikolojiyi sadece yeni bir bebek heyecanıyla atlatabileceğimi düşünüyorum ama ne kadar korunmam gerekiyor onu tam bilmiyorumCanim 16 haftasinda bebekte sikintilar cikti aldirmam gerektiğini soylediler aldirmadim dogum yaptim 35 haftasinda 7 saat yasadi vefat etti ekim 16 da dogum yaptim dr.um iki ay korun rahim toparlansin.sora korunmayi birak dedi tabi cok buyuk sıkıntılar yasadigimdan hem çocuk istiommistiomm hemde ayni seyleri yasamaktan korkuom dua edin kizlarrr
Normal dogum yaptim dr iki ay yeterli demisti bi alttan muayene ol dr.la konus derimHepimiz tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyoruz ama allah nasip ederse ben çok istiyorum bu psikolojiyi sadece yeni bir bebek heyecanıyla atlatabileceğimi düşünüyorum ama ne kadar korunmam gerekiyor onu tam bilmiyorum
Hayirlisi olsun canim adetin gectimi dogumdan sora oyle seyler oluoBendede şubat 27 de adet oldum lekelenme tarzında mart 14 de bidaha oldum korunmayı bıraktım sonrasında bugun bel agrısı hafif lekelenme oldum bu neyin lekelenmesi anlamadım mens mi olcam yoksa yumurta catladığında olan lekelenmi bilemediminsallah hersey normald biner
Doktor yolu gözüktü lütfen gebe kalsam sonrada hersey güzel gitse inşallahHayirlisi olsun canim adetin gectimi dogumdan sora oyle seyler oluo
40 çıktıktan sonramı iki ay korun demişti yoksa 40 la birliktemiNormal dogum yaptim dr iki ay yeterli demisti bi alttan muayene ol dr.la konus derim
Evet canim rahim dinlensin toparlansin dedi. Bakalim bende su sonuclar ciksin artik korumayi birakcam40 çıktıktan sonramı iki ay korun demişti yoksa 40 la birliktemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?