Normal Doğum Yapan Annişler Bir Bakabilirmisiniz?

Doğsa da bayramda cicilerini giydirsem dio insan:)Sizin bebişlerin cinsiyeti ne hanımlar?takvime cinsiyet de eklense güzel olur.:)

Benim eşim çok gülüyor alıştı artık

Bu arada bizim kızlar aynı gün gelecek heralde benimkşde 1 hafta önde tam 22 yani :)))

benimde 2 hafta onde ama takvim ultrason daki gelisime gore ayarli erken dollenme olmustu bizimki 5 gun kala ogrenmistim :)

Evet kız nasipse.benim adetlerim 24günde bir oluyordu ben de üç gn kala öğrenmiştim,doktor birkaç gün ilerde olması bundan olsbilir demişti.yavrumuza kavuştursun Mevlam.Senin adete göre doğum ağustos galiba?

banada demişti 4 haftalıkken keseyi gördük çünkü :)
evet ağustosun ilk haftası gibi amin canım hepimiz inşallah

Bizimki dokuz ay on günü doldurursa temmuz ortası,ama ay sonundan sonra eli kulağında, her an tetikteyiz :)

yesinler onun sıkıntılı hallerini

sizin minikte masallah 11 haftalik olmus sen hissedince goruceksin hareketlerini pozlarini bizim kiza doktor iri bebek olucak baya kilolu olabilir dedi kizce anlamis gibi ultrasonda dudak buktu ya
doktorla gul gul olduk doktor teyzeside dondu bak napio kucuk hanim alindi dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…