Brnim bir hafta önden gidiyor bayrama gelebilir cifte bayram yaparız artık :)))
ay ne guzel olur valla :)
saglikla gelsinler de kuzucuklarimiz
aynen kuzum ya dolabini yerlestirdim bugun baya bir duygulandim :)Amin vanım inş :) ama zaman çabuk geçsin artık :)
aynen kuzum ya dolabini yerlestirdim bugun baya bir duygulandim :)
Ben zaten herşeye ağlıyorm geçen gün aldığım converselere sarılıp ağladım kızımı özledim gelsin diye
niye sinirleniyor? o bır de sinirleniyor mu@Angel1888
canim hickirdiginda kalp ritmi gibi gup gup zipliyor resmen icerde ileri haftalarda hissediyorsun.
mesela suan da hickiriyor baya hemde hickiriyor hem sinirleniyor ayaklariyla geriyo resmen :)
niye sinirleniyor? o bır de sinirleniyor mu
Doğsa da bayramda cicilerini giydirsem dio insan:)Sizin bebişlerin cinsiyeti ne hanımlar?takvime cinsiyet de eklense güzel olur.:)
oy kiyamam canim benim :)
ogle oluo esimin dedigi ee sen ota b.oka agliyorsun olmuyor ki boyle
Benim eşim çok gülüyor alıştı artık
Bu arada bizim kızlar aynı gün gelecek heralde benimkşde 1 hafta önde tam 22 yani :)))
Evet kız nasipse.benim adetlerim 24günde bir oluyordu ben de üç gn kala öğrenmiştim,doktor birkaç gün ilerde olması bundan olsbilir demişti.yavrumuza kavuştursun Mevlam.Senin adete göre doğum ağustos galiba?
bizimde 9 ay 10 günü doldurursa agustosBizimki dokuz ay on günü doldurursa temmuz ortası,ama ay sonundan sonra eli kulağında, her an tetikteyiz :)
yesinler onun sıkıntılı hallerinihickiriyor ya hickirmayi sevmedi sanirim kasilip duruyor ayaklariyla tittirebildigi kadar ittiriyor sanirim ki gogusum altindan cikacak ayaklari
yesinler onun sıkıntılı hallerini