Normal Doğum Yapan Annişler Bir Bakabilirmisiniz?

sizin minikte masallah 11 haftalik olmus sen hissedince goruceksin hareketlerini pozlarini bizim kiza doktor iri bebek olucak baya kilolu olabilir dedi kizce anlamis gibi ultrasonda dudak buktu ya :KK70:
doktorla gul gul olduk doktor teyzeside dondu bak napio kucuk hanim alindi dedi :)
evet, ama zaman gecmıyor kı bir türlü.. bir de tadını cıkaramıyorum cunku bulantılarım oluyor hep :=) ayy yerim onun nazlarını :KK70: inşallah hayırlısıysa ve kolaylıkla kucagını alırsın minnoşunu :=)

evet, ama zaman gecmıyor kı bir türlü.. bir de tadını cıkaramıyorum cunku bulantılarım oluyor hep :=) ayy yerim onun nazlarını :KK70: inşallah hayırlısıysa ve kolaylıkla kucagını alırsın minnoşunu :=)

o haftalarda bende cok cektim midem bombos gezdim hep istifrah hep istifrah.
6 dan 14 e kadar surdu 5 kilo vermistim :)
Amin teyzesi tesekkur ederiz sende sag salim kavusursun melegine insallah zaman okadar cabuk gecio ki sanki dun ogrendim gibi o test heyecani felan aklimdan cikmio simdi ise gun sayiyoruz :)

o haftalarda bende cok cektim midem bombos gezdim hep istifrah hep istifrah.
6 dan 14 e kadar surdu 5 kilo vermistim :)
Amin teyzesi tesekkur ederiz sende sag salim kavusursun melegine insallah zaman okadar cabuk gecio ki sanki dun ogrendim gibi o test heyecani felan aklimdan cikmio simdi ise gun sayiyoruz :)
bende sadece bulantı var kusma yok
kokuya bulantı ve midede olan bulantı. allaha şükür yemek konusunda sorunum yok, ama bulantı konusundan cok dertlıyım :=)
allah hepimize kolaylık versın :=)

X