Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vişneli turta merhaba gecenin bu saatinde bakarken siteye yazını görünce yazayım ben de dedim çünkü hemen hemen aynı zamanda aynı şeyler yaşıyoruz.Bugün muayenem vardı,adete göre 34+1 im ultrasona göre 35+2 falan bebiş 46 cm2400 gr olmuş.Buraya kadar herşey iyi ama grl görki ilk kez yapılan nst.de sancım çıktı doktor erken doğum riskin var dedi bi serum verdi sonra tekrar nstye bağladı bu kez sancı çıkmadı.benim zaten gün içinde uzun süredir ara ara kasılmam oluyodu.Herneyse doktor istirahat etmelisin çalışmanı önermiyorum artık dedi ve salı günü nst var magnezyum içimini iki keze çıkardı.Biraz korku oluştu gerçi ama etrafmda bi çok kişinin bsşına bu erken sancı olayı gelmiş fakat erken falan doğmamış,ne dersin ?
He buarada çok az açılmam varmış ama bebişin suyu iyi seviyedeydi
Teşekkür ederim canım iyiyim şu an şükür evet hatta ultrason muayenesi esnasında bile denk geldi de gördü doktor kasıldığımı.Karnım resmen tümsek olup semsert oluyo iki taraflı.Açılma için bişey yapma gereği duymadı çünkü su seviyesini gayet iyi buldu ben de izne ayrılcam yoksa bana kalsa bebeğe daha fazla zamsn kalsın diye daha geç ayrılcaktım işten.artık yıllık iznimi bu ay kullanıp temmuz başıma doğum izni dönemime gireceğim
Kuzum benimmm buyuk tuvaletin varmis gibi hissedersin belin agirir gidersin tuvalete bisey gelmezz o his dogumun yakin oldugunu gosteriyoKızlar ya Başlık bulamadım acıkcası konuya idare edin verin artık
Dogumunun Başlıyacagını 1 hafta yada yakın bir zaman diliminde anlayan varmı?
Hani çok farklı bir belirti yaşayıp sanırım dogurucam deyip te ertesi gün yada yakın zamanda doguran..
Anlatmakta Yani yazmakta baya zorlandım ama
umarım anlamışsınızdır ( su gelmesi, Nişan Gelmesi Değil )..
Kuzum benimmm buyuk tuvaletin varmis gibi hissedersin belin agirir gidersin tuvalete bisey gelmezz o his dogumun yakin oldugunu gosteriyo
Canim kafasi donmus zaten seninkinin kasilmalari dahissedersin onlar siklasacak duzenli hale gelecek ayyyy ne heyecanli bi nekleyis yatagi beşiği hazir di mianladim abla sagolasin zaman daralinca boyle acaba hissedermiyim acaba belli olur mu die kafamda deli sorular :)
zaten muayne haftada 1 e dusecegi zaman doktor tahmini bisi der sanirim 10 gun icinde gelebilir vs die
Canim kafasi donmus zaten seninkinin kasilmalari dahissedersin onlar siklasacak duzenli hale gelecek ayyyy ne heyecanli bi nekleyis yatagi beşiği hazir di mi
merak etme kuzum çok da erken gelmez bı ay daha en az ordadır osuan asiri duzensiz abla gunde bazen 2 3 defa oluyor birde tuhaf kasik agrisi..
cati agrisi surekli var zaten..
bu hafta insallah hallolucak kaynim alicak besigi soz vermisti dedik sen alma die yok ben alicam diyor onu bekliyoruz 20sine kadar ses seda cikmaz ise biz alicaz bebisin ne zaman gelecegi belli degil
merak etme kuzum çok da erken gelmez bı ay daha en az ordadır o
ona bebıs karar verıcekkkinsallah abla bakalim ne zaman gelicek bayrama denk gelmesin de :)
ona bebıs karar verıcekkk
ohhhh ne olsunnn dahaa ayyy çok ımrendım kız sana yakında kucagına alacaksınnnistedigi zaman gelsin biz haziriz tek eksigimiz besik. oda kolay zaten kiyafetlerimiz utulu katli.
cantalarimiz hazir pusetimiz felan daha ne olsun :)
ohhhh ne olsunnn dahaa ayyy çok ımrendım kız sana yakında kucagına alacaksınnn
ayyyy sorucam ınsallahhh o gunler gelsın deeee :):)senide gorucez abla hayirlisi ile bana sorucan ne koysam cantaya die
tecrube edinmis olucam az cok :)
benim kizimda cok hickiriyor gunde 2 3 defa :)
evet bazen banada oluyor o kafa atma olayi bende yoktu yeni yeni basladi gecede gunduzde tuvaletteyim gunduz bisi degilde gece kotu oluyor valla uyukluyorum tuvalette resmen :) birde alaturka zor oluyor comel kalk comel kalk..
bende haftada bir istiyorum bakalim ne zaman haftada bire dusucez :)[/QUOTEhickirdigini nasil anliyorsunuz
Biz de her hafta gidiyoruz. Yarın gidicez yine. Benimki de artık döndü. Kafa aşağıda ve ben 15 dk. Da bir tuvaletteyim :) zaten karnım hep aşağıdaydı. Hep tuvalet sıkıntısı yaşadım hamileliğim boyunca. Bir de idrar torbasına kafa atmıyor mu... Durduğum yerde ayyyyy diye fırlıyorum yerimden. Herkes sancım tuttu sanıyor heheheheh... Bir de çok hıçkırıyor. Erende hiç hatırlamıyorum hıçkırdığını. Araştırdığıma göre hıçkıran bebekler daha kuvvetli emiyormuş. İnşallah öyle olur yarabbim. Eren hıçkırmıyordu 9 ay emdi. Ben 2 yıl emİrmek istiyordum. Umarım ekin emer :)
insallah abla bakalim ne zaman gelicek bayrama denk gelmesin de :)